Adománykérés a rászoruló Fénymunkások számára

Kedves Fénymunkás és Fényharcos társaink!

Tudomásunkra jutott, hogy azokat a kulcsfontosságú személyeket, akik a színfalak mögött gyorsan és nagyon keményen dolgoznak a planetáris felszabadításért, különös módon megfigyelés alatt tartják és olyan behatásokkal támadják őket, ami instabilitást teremtett a mindennapi családi életükben.

Ilyen fajta beavatkozás bárhonnan érkezhet, legyen az akár egy főnök energetikai támadásán keresztül, aki felmond az egyénnek vagy egy családtagjának a munkahelyén, hogy ne tudjanak gondoskodni a családjukról; elektronikus zavarkeltésen keresztül, hogy lelassítsák azt a kulcsfontosságú munkát, mellyel nagymértékben segítik az emberek felébredési folyamatát szerte a világon, valamint a közzétételi folyamatot; egészségügyi problémákon keresztül, melyek skaláris fegyverekkel és más olyan módszerekkel függnek össze, amiket arra használnak, hogy elkülönültséget teremtsenek szeretteink között.

https://prepareforchange.net/2017/10/06/us-says-no-money-for-social-programs-but-700-billion-to-kill-people-yeah-that-we-have/

Annyiféle létezik és biztosak vagyunk abban, hogy már nektek is volt néhány saját bizarr tapasztalatotok, ami nem a szeretetben rezgett.

Sokan e beavatkozások ellenére is megpróbálnak a lehető legmagasabb rezgésen maradni, bár mindez mindenképp hatással van a szívükre és mélyen elszomorít mindenkit, aki tanúja ennek. Sokuknak nehezére esik még Fénymunkás és Fényharcos társaikat is támogatni, mivel ezek a bátor lelkek azon legjobb gyógyítók és csillagmagok közé tartoznak, akik azért vannak itt jelenleg a bolygón, hogy mindent a Teljesség állapotába hozzanak.

Most egy kezdeményezést indítunk el abból a célból, hogy támogassuk testvéreinket a Fényben, hogy támogassunk mindenkit, akinek égető szükségük van a segítségre.


Ez a kezdeményezés bőséget és Fényt hoz mindenkinek a magasabb síkok és Saint Germain közreműködésével.


NEM a jóléti alapokról van szó, ugyanakkor ez egy felhívás mindenki számára, akik képesek és hajlandóak támogatni mindenkit, akik keményen dolgoznak a bolygó felszabadításáért.

http://goldenageofgaia.com/building-nova-earth-toward-a-world-that-works-for-everyone/nesara-or-the-abundance-program/15332-2/

https://prepareforchange.net/2016/02/05/understanding-the-role-of-the-red-dragon-society-regarding-the-event-the-re-distribution-of-wealth-to-humanity-2/

Szeretnénk felgyorsítani az Eseményt és így a bőséget minden Csillagmag, Fénymunkás és Fényharcos számára

A támogatásotok segíteni fog abban, hogy adományozni tudjunk a rászorulók számára, hogy felgyorsítsuk ezt a folyamatot.

Az a küldetésünk, hogy felébresszük a 144.000-et, hogy Szeretetet, Harmóniát, Szabadságot és Békét, valamint Bőséget hozzunk mindenki számára ebben a Naprendszerben.

Legyen áldott ez a küldetés a legmagasabb Fényben mindenkiért és a Fény Győzelméért!

Kérjük, adományaitokat a welovemassmeditation@gmail.com PayPal számlára küldjétek vagy egyszerűen ezen a PayPal.Me linken keresztül:

paypal.me/WeLoveMassMeditation

Az alábbi információk felhasználásával te is teremthetsz bőséget az életedben. A feljegyzéseket Peter Reed készítette a legutóbbi, márciusi tajvani Felemelkedés Konferencián.

https://peterpansblog.wordpress.com/2017/04/06/personal-notes-from-cobras-ascension-conference-in-taipei-march-11th-12th/
Magyarul: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/04/szemelyes-jegyzetek-cobra-marcius-11-i.html

Cobra szerint ezek az eszközök önmagukban elegendőek ahhoz, hogy megoldjuk a pénzügyi helyzetünket, ha időt szánunk és törekszünk a megvalósításukra.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/07/visszateres-fenybe.html

Az alábbi dokumentum is segítségül szolgálhat a bőség megteremtésében:

http://anow.org/files/Violet%20Flame%20for%20the%20Abundant%20Life%20-%20April%202013%20with%20Faith%20Decree.pdf

A Fény győzelme!

Megjegyzések