SÜRGŐS! Meditáció az Istennővel a negatív rituálék közömbösítésére, ma, 2018. március 30-án 22:00 órakor

Ma Nagypéntek van, Jézus keresztre feszítésének napja.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Nagyp%C3%A9ntek

Ez az a hagyományos időszak is, amikor a sötét erők sötét szertartásokat végeznek, mint pl. a Fülöp-szigeteki keresztre feszítés újra megjelenése.

https://www.hirado.hu/kulfold/cikk/2018/03/30/a-fulop-szigeteken-ismet-keresztre-feszitesekkel-es-onostorozasokkal-emlekeztek-krisztus-szenvedeseire

A sötét/negatív rituálék semlegesítésére egy speciális meditációt fogunk végezni ma, március 30-án, 22:00 órakor. Ezzel segíthetünk a Fényerőknek is lehorgonyozni az Istennő Fényét a bolygó felszínén. Ha vezettetést éreztek, kérjük, csatlakozzatok hozzánk.

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/11/terjesszetek-meditacio-az-istennovel.html

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/146268836089648/

Az is segítene, ha ezt a meditációt a következő 12 órában annyiszor végeznétek el, amennyiszer erre vezettetést éreztek, valamint Húsvét hétvégéjén az Istennő meditációt, ami az alábbi linken található:

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/02/istenno-meditacio-minden-nap-1530-kor.html

Instrukciók a meditációhoz az Istennővel a negatív rituálék közömbösítésére:

1. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül Gaia szívéig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylényén, vissza a Központi Napba. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé.

2. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt a fejed fölött ebben a ragyogó Fényoszlopban az Istennőt egy gyönyörű nő alakjában, aki az Istennői energiákat testesíti meg: feltétel nélküli szeretetet, könyörületet, elfogadást, békét, harmóniát, kegyelmet, szépséget és gyógyulást. Érezd az energiáját.

3. Hozd le az Istennőt a testedbe, miközben az OM mantrát énekled. Ezzel egy időben felemelheted a fejed fölé a kezeidet, majd engedd le és helyezd őket gyengéden a szívedre. Érezd, hogy az Istennő energia belép a testedbe és lehorgonyozódik a szívedben.

4. Hívd Dou Mu Istennő jelenlétét, az összes Felemelkedett Istennő jelenlétét, Isist, Maatot, Hathort, Quan Yint, Mária Magdolnát, Fehér Tarát,... hogy segítsenek semmissé tenni az összes folyamatban lévő sötét szertartást a bolygón és visszaállítani az Isteni Fényt és Igazságot.

5. Nyújtsd ki kezeidet magad előtt és küldd el az Istennői energiát a kezeiden keresztül minden negatív szertartás felé, hogy tegye azokat semmissé, ártalmatlanná és hatástalanná és hogy elveszítsék minden energiájukat. Lásd, ahogy a sötét szertartások elhalványodnak, feloszlanak az Istennő Fényében és Szeretetében.

6. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Galaktikus Központi Nap Fényoszlopa kiterjed azoknak a Lélekcsillag csakrájába (20 cm-rel a fej fölött), akik részt vesznek ezekben a szertartásokban, összekapcsolja őket a Forrással és arra inspirálja őket, hogy szüntessék be ezeket a szertartásokat. Lásd, ahogy elkezdenek a Fényért dolgozni.

7. Mondj köszönetet az összes Istennőnek és Fénylénynek és érezz hálát azért, hogy mindez megtörténik.

Az Istennő békét akar és béke lesz!

Az Istennő győzelme!

Megjegyzések