Meditáció Tajvanért ~ 4 óránként

Cobra a 2021. augusztus 24-i blogbejegyzésében említette, hogy az elmúlt évtizedekben a nyugati országokban az alternatív média leleplezte a nyugati cabal frakciókat. Így a Fekete Nemesi családok és a jezsuiták úgy döntöttek, hogy sok kulcsfontosságú tagjukat Nyugatról Kínába költöztetik.

https://ellenallas1111.blogspot.com/2021/08/tartsd-fenyt.html

Az elmúlt néhány évben Kína elkezdte megváltoztatni a szomszédos országok kormányait, a következő célokat szem előtt tartva:

Az Új Világrend Cabal-féle verziójának megvalósítása.
A globális csúcstechnológiai disztópiájukhoz szükséges ritkaföldfém ásványi anyagok biztosítása.
A kábítószer-kereskedelemből és az emberkereskedelemből származó pénzbevétel biztosítása.

Mianmar volt az első ország, amely elesett, a második Afganisztán.

Kína a következő célpontként Tajvant akarja elfoglalni.Tajvan elfoglalásával az övék lehet a sziget félvezető- és mikrochip-ipara.

Ennek érdekében a szárazföldi Kínában március óta megöltek néhány kulcsfontosságú pozitív Sárkány-tagot, néhányukat pedig letartóztattak.

Ez meggyengítette a Vörös Sárkányok erőit a szárazföldi Kínában - akik eddig féken tartottak egy Tajvan elleni inváziót-, mivel a túlélés érdekében most rejtőzködniük kell. Ezt a helyzetet végre kezelik, és a Fényerők lépéseket tesznek ennek megoldására.

Hogy támogassák a Fényerőket, Kínában, Tajvanon és Malajziában Fénymunkás csoportok meditációt végeznek, hogy megvédjék az összes Sárkány Családtagot, és stabilizálják a Kína és Tajvan közötti kapcsolatokat.

Ha vezettetést érzel, a következő időpontokban te is elvégezheted ezt a meditációt:

             4 órakor
             8 órakor

            12 órakor
           16 órakor
           20 órakor

            24 órakor

Továbbá Kínában, Tajvanon és Malajziában fénymunkáscsoportok minden nap magyar idő szerint 15 órakor elvégzik ezt a meditációt. Ha vezettetést érzel, te is elvégezheted ezt a meditációt ebben az időpontban.

Vezetett változat: 

Meditációs utasítások:

1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy ezt a meditációt az összes Sárkány család védelmére és a Kína és Tajvan közötti kapcsolat stabilizálására használod.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy ragyogó fehér fényoszlopot, amely a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétoszlik az univerzum összes galaxisának Központi Napjához, majd áthalad a mi galaxisunkon, belép a Naprendszerünkbe, áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó összes lényén, és a testeden keresztül a Föld középpontjába áramlik.

5. Képzelj el egy gyönyörű, erőteljes, szivárványszínű Élet virága gömböt, amely körülveszi a bolygó felszínén lévő összes Sárkány család tagját. Képzeld el, hogy a szivárványszínű Élet virága gömb megtisztítja a Sárkány családok minden tagjának energiamezejét, és megvédi őket, hogy sikeresen teljesíthessék küldetésüket, biztonságban, minden támadástól megvédve.

6. Képzeld el, hogy a szivárványszínű Élet virága gömb megtisztítja és aktiválja a bolygó felszínén lévő összes Sárkány leyvonalat és Sárkány örvényt. Képzeld el, hogy ezek a leyvonalak és örvények erőteljes energetikai támogatást és védelmet nyújtanak a Sárkánycsaládok tagjainak. 


7. Hívd be Pleroma, Isis, Doumu és
Kuan Yin galaktikus istennőket. Hívd be az Istennői energiákat az univerzum minden szegletéből, hogy ereszkedjenek le a szárazföldi Kína és Tajvan fölé és küldjék a kozmikus szeretet rózsaszín energiáit mind a szárazföldi Kínára, mind Tajvanra. Képzeld el, hogy a rózsaszín Élet virága gömb körbeöleli a szárazföldi Kínát és Tajvant, fenntartva az örök békét és harmóniát e két régió között.

8. Képzeld el a kozmikus szeretet rózsaszín fényét, amely a Kozmikus Központi Napból kiáradva a testeden keresztül a Föld középpontjába áramlik. Képzeld el, hogy ez az isteni rózsaszín fény betölti a fizikai, plazma-, éteri, asztrális és mentális testedet. Most emeld fel mindkét kezed, tenyérrel előre. A kezeid segítségével küld ezt az isteni rózsaszín fényt a szárazföldi Kína és Tajvan magas rangú politikusainak és katonatisztjeinek, hogy úgy döntsenek, hogy fenntartják a békét és a harmóniát a két régió között.

Az Istennő békét akar, és béke lesz!


Megjegyzések