Meditáció a Kínában élő fénymunkások védelmére

A Kínában élő fénymunkásokat rendszeres támadások érik. A rendőrség, és a nyomozások célpontjai.
Sajnos a helyzet egyre rosszabb. Jelenleg az egyik legsúlyosabb támadás éri őket. Sok Fénymunkást kihallgatnak, sőt be is börtönöznek.
Ezeknek az akcióknak az a célja, hogy megijesszék a Kínában élő fénymunkásokat. Ennek eredményeként félnek kapcsolatba lépni egymással. 


Ezért meditációt szervezünk, hogy védelmet és gyógyulást nyújtsunk a Kínában élő Fénymunkásoknak, hogy helyzetük javuljon. 

 

 

 

A meditációt minden nap magyar idő szerint 12:30-kor tartjuk. Aki vezettetést érez, bármikor elvégezheti ezt a meditációt az előbbi időponton kívül is. 


A meditáció angol nyelvű Facebook eseménye:
https://www.facebook.com/events/692008625230046

Vezetett változat: 

 


 

Instrukciói: (a meditáció javasolt időtartama 15 perc)
1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy védelmet és gyógyulást hozol a Kínában élő fénymunkások számára.
3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.
4. Képzelj el egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül mélyen a Föld középpontjába.
5. Képzeld el, hogy ez a Fény keresztüláramlik a szíveden, majd a kezeiden át közvetlenül a Kínában élő fénymunkásokhoz, harmonizál mindenkit, eltávolítja a félelmet, békét és védelmet hoz. Hagyd, hogy a rózsaszín Fény továbbáramoljon és meggyógyítson minden más konfliktust szerte a világon.
6. Kérd meg ezt az Istennői jelenlétet (az Isteni Nőt), és a Fény erőit, hogy irányítsák a védelem és a gyógyulás energiáit az összes fénymunkás felé Kínában, majd kérd és rendeld el, hogy a Fényerők nyújtsanak védelmet minden zaklatással szemben, ami a Kínában élő fénymunkásokat éri, majd képzeld el, hogy a Fény és a Szerettet energiái harmonizálnak mindenkit akik érintettek ebben a helyzetben. Hagyd, hogy ezek az energiák továbbáramoljanak és meggyógyítsanak minden más konfliktust világszerte. Engedd néhány percig, hogy ezek az energiák keresztüláramoljanak a szíveden, majd a kezeiden át ezekbe a helyzetekbe.
Az Istennő békét akar, és béke lesz!

Megjegyzések