Sürgős meditáció az Ian hurrikán szétoszlatásáért ~ 4 óránként

No description available. 

 

Az Ian hurrikán jelenleg egy erős, 4. kategóriájú hurrikán az Atlanti-óceánon. Várhatóan közvetlenül Florida délnyugati partjainál ér földet a következő órákban.

https://www.zerohedge.com/weather/hurricane-ian-strengthens-powerful-category-4-florida-landfall-immient

Jelenleg ez a legerősebb tájfun a Földön, 155 mérföld/órás csúcserősségével, ami mindössze 2 mérföld/órával marad el egy 5-ös kategóriájú hurrikánétól.

 A következő meditációt 4 óránként
tartjuk addig, amíg az Ian hurrikán teljesen fel nem oszlik. A meditáció szeptember 28-án szerdán magyar idő szerint 21 órakor kezdődik (7 AM UTC), majd a következő 36 órában 4 óránként folytatódik.

Emellett ezt a meditációt nyugodtan végezzétek el, amikor csak szeretnétek.

I
nstrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt az Ian hurrikán szétoszlatásához.

3. Képzelj el egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjába. Majd képzelj el egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd aktívan ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most képzeld el az Ian hurrikán elkerülő útvonalát. Képzeld el, hogy az Ian hurrikán az elkerülő útvonal szerint eltávolodik Floridától. Képzeld el, hogy egy lágy rózsaszín fény feloldja az Ian hurrikánt, és ártalmatlanná teszi. Képzeld el, hogy ez a lágy rózsaszín fény megvéd minden embert és a vagyonukat a tájfun útvonalán. Képzeld el, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.

A Fény győzelme!

Megjegyzések