Cobra interjú ~ 2022 ~ 2. rész

Forrás: https://www.welovemassmeditation.com/2022/10/cobra-interview-by-wlmm-igag-pfc-japan-official-part2.html

Hoshino: Sziasztok! Üdvözlünk mindenkit! Hoshino vagyok. Ma 2022. október 24-e van. Múlt hónapban készült el Cobrával való beszélgetésünk első része, most pedig folytatjuk a beszélgetést, melyben érinteni fogjuk a legfrissebb helyzetjelentést és a Felemelkedési Tervet is. Ezennel át is adom a szót Terrynek.


~ Első rész ~

Helyzetjelentés


Terry: Egy nagyon intenzív hónapon vagyunk túl a legutóbbi beszélgetésünk óta. Úgy látjuk, hogy vannak pozitív előjelek. Tudnál nekünk friss tájékoztatást adni a mostani helyzetről?

Cobra: Közvetlenül a blogon fogom közölni a frissítéseket, amikor eljön az ideje.

Terry: Értem. Nincs most semmi mondanivalód?

Cobra: Nincs.

Terry: Értem. Hogy halad az implantátumok eltávolítása? Befejeződik hamarosan?

Cobra: Van némi előrelépés, de meglehetősen sok van még hátra. Még távol van attól, hogy teljesen befejődjön. Az egész művelet legnagyobb kihívást jelentő része az implantátum eltávolításának folyamata. Szépen halad, de még eltart egy kis ideig.

Terry: Van becslésed arról, hogy mennyi ideig tarthat még?

Cobra: Ez bizalmas információ.

Terry: Mire utalsz a Pókember halála videóval az október 13-i bejegyzésben? A chimera eltávolítására?

Cobra: Igen. A chimera csoport bizonyos kulcsemberei eltávolításra kerültek. Néhány póklényt végre eltávolítottak.

Terry: Tehát a videónak a chimerhoz volt köze.

Cobra: Igen.

Terry: Egyetértenél azzal, hogy mi, mint felszíni lakosság, készen állunk az Első Kapcsolatfelvételre?

Cobra: Úgy vélem, hogy a bolygó legfelébredettebb csillagembereinek nagyon kis százaléka áll készen az Első Kapcsolatfelvételre. Mindenki más azonban erre nincs készen, és nem is lesz soha. Ez meg fog történni, és kénytelenek lesznek szembenézni a kibontakozó valósággal. Ők aközben fognak szembesülni a tényekkel, amint azok kibontakoznak. Ez az egyetlen járható út. Nem várhatunk arra, hogy mindenki felébredjen. Ez nem lehetséges. Tehát, amint fizikailag biztonságos lesz a művelet elindítása, az Első Kapcsolatfelvétel megtörténik. (Értem.) Ugyanis a Fénymunkások kritikus tömege megszavazta és az Első Kapcsolatfelvétel mellett döntött, így ez be fog következni.

Terry: Ez azt jelenti, hogy ez akár már ebben az évben is megtörténhet?

Cobra: Erre nem tudok válaszolni. Azt mondanám, hogy amint biztonságossá válik, amint a sötét fenyegetettség eltávolításra kerül. Az Első Kapcsolatfelvétel a belépési protokollok vagy a Contact Dish projekt szerint fognak megtörténni. Mindezek egyeztetésre kerülnek, és az adott pillanatban, a helyzetre vonatkozó legjobb lépések megtételére kerül majd sor, a dolgok alakulásának függvényében. Szóval igen, az Első Kapcsolatfelvétel tervben van, és meg fog történni, amint fizikailag biztonságos lesz.


~ Második rész ~

Felemelkedési terv

 

Terry: A Godfré Ray King által írt „Mágikus jelenlét” című könyvben megemlítik, hogy egy „Atomgyorsító” néven ismert eszköz képes a fizikai testet szupravezető állapotba hozni. Ez az eszköz azonos a Felemelkedési Kamrával?

https://www.goodreads.com/book/show/752331.The_Magic_Presence

Cobra: Igen.

Terry: Tényleg? Szóval ez azt jelenti, hogy a Felemelkedési Kamra már fizikailag is létezik?

Cobra: Igen, természetesen. Hogyne.

Terry: Értem. Úgy érted, hogy használhatjuk?

Cobra: Mindazok akik készen állnak a Felemelkedési folyamatra használhatják majd az Esemény után, amennyiben elérik azt a tudatállapotot, ami lehetővé teszi, hogy a fizikai testük és a tudatuk keresztülmenjen ezen a folyamaton.

Terry: Akkor ez azt jelenti, hogy csak az Esemény után használhatjuk. Azt megelőzően nem.

Cobra: Igen, így van.

Terry: A felszíni lakosság néhány tagja csatlakozik majd a földalatti Agartha hálózathoz ahelyett, hogy a Plejádokba költözne vagy elérné a Felemelkedést?

Cobra: Oké. A felszíni lakosság nagyon, nagyon kevés tagja tervezi, hogy a föld alá vonul az Agartha-hálózatba. A legtöbben a felszínen maradnak, szembenéznek a saját félelmeikkel, szembenéznek a saját pszichológiai problémáikkal a pólusváltás bekövetkeztéig. Szintén az emberek nagyon kis százaléka lesz az, aki el fogja majd érni a felemelkedést a bolygón, vagy aki más csillagrendszerekbe költözik. Az emberiség túlnyomó része, csak egy... mondhatni, ébredési és tisztulási folyamaton fog keresztülmenni.

Terry: Értem. Milyen különbségek vannak ebben? Azok az emberek, akik beléphetnek egy Agarthai hálózatba és azok akik fel fognak emelkedni...

Cobra: Az emberek az Aghartai hálózaton keresztül is fel tudnak emelkedni, de az oda való belépéshez nagyon konkrét küldetés vagy nagyon specifikus cél szükségeltetik. Az Agarthai hálózat nem nyitott a felszíni lakosság befogadására. Ez az archon fertőzöttség miatt van, ami elég súlyos a felszínen. Tehát nagyon, nagyon kevés ember áll készen arra, vagy képes arra, hogy odamehessen... (Értem.) ...vagy megfeleljen a követelményeknek.

Terry: A Lélekcsalád kapcsolat nélkülözhetetlen a felemelkedési folyamatunkhoz?

Cobra: Ez nem feltétele a felemelkedésnek, de olyasvalami, ami természetes módon történik meg, ahogy a frekvencia rezgése emelkedik.

Terry: Ez tehát azt jelenti, hogy a lélekcsalád kapcsolat csupán hasznos lehet a felemelkedési folyamathoz?

Cobra: Igen.

Terry: Miként tudunk különbséget tenni egy igazi lélektársi/ikerláng kapcsolat és egy szerelmi ámítás között, miközben a felemelkedés útján járunk?

Cobra: Ha a felsőbb vezettetéseddel való kapcsolatod elég erős, akkor tudni fogod. Ám mindaddig nem tudhatod.

Terry: Ez igaz. Az ÚJ ATLANTISZ a világszintű cunami után jön majd létre?

Cobra: A pólusváltás után. Ám az Új Atlantisz darabkái már előtte, a Fényszigeteken létre fognak jönni.

Terry: Ki fogja létrehozni és felépíteni az ÚJ ATLANTISZt a Földön?

Cobra: A társadalom legfelébredettebb tagjai és más fejlett fajok, akik az Első Kapcsolatfelvétel után érkeznek. Együttműködés lesz.

Terry: „Az Első Kapcsolatfelvétel után” azt jelenti, hogy még az Esemény előtt?

Cobra: Nem. Az Esemény UTÁN.

Terry: Értem.

Cobra: Az Esemény bekövetkeztéig ugyanaz a régi, unalmas valóság marad, mint amit most is tapasztalunk.

Terry: Lesz még lehetőség a kollektív Felemelkedés második és harmadik hullámára is? Ha igen, akkor ezek a Galaktikus Cunami után fognak megtörténni?

Cobra: Ezt az egészet a pólusváltás utánra tervezik. Egyszerűen nincs már elegendő idő és nincs elég tudatosság a bolygón ahhoz, hogy valami ilyesmi még előtte megtörténhessen.

Terry: Értem. De az Első Kapcsolatfelvétel után és az Esemény után, néhány évvel később például cunami lesz. Akkor tehát nem állna rendelkezésre annyi idő.

Cobra: Nincs elég időnk. Pontosan. Csak egy hullámra van idő, ami a pólusváltás pillanatában, az elektromos impulzust követően történhet meg....

Terry: Tehát ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem lesz semmilyen második és harmadik hullám.

Cobra: Én azt mondtam, hogy a pólusváltás után lesz...igen, de nem előtte.


~ Harmadik rész ~

Értelmezés

 

Terry: A Nemzetközi Aranykor Csoport online gyógyító alkalmakat szervez önkéntes gyógyítók egy csoportjával. Azokkal, akik megkapták tőled a második szintű Felemelkedett Mesterek Sugár és Csillag Sugár beavatást. Ezek az alkalmak már több éve megrendezésre kerülnek, és eddig havonta több mint 2000 ember tudott csatlakozni ehhez. Össze tudnád röviden foglalni a Felemelkedett Mester Sugár és Csillag Sugár gyógyításának előnyeit, hatékonyságát és célját?

Cobra: Rendben. A Felemelkedett Mester sugarak a különböző Felemelkedett Mesterek vagy Felemelkedett Lények energiáit, a Csillagsugarak pedig a különböző fejlett csillagrendszerek energiáit közvetítik, és ezek az energiák nagyon gyógyító hatásúak. És mindazok a gyógyítók, akik beavatásban részesültek, képesek ezeket az energiákat csoportos gyógyító üléseken áramoltatni, amelyek igen hatékonyak és erőteljesek lehetnek. Ez tehát egy nagyon jótékony gyógyítási folyamat, amely minden hónapban megtörténik.

Terry: Ezzel kapcsolatban említetted, hogy a Felemelkedett Mesterek biztonsági okokból nem tudtak kapcsolatba lépni a felszíni lakossággal. Akkor miért engedélyezték a Felemelkedett Mester Sugarak közvetítését a felszíni lakosságnak... anélkül, hogy bármiféle hatalmas támadás érte volna őket?

Cobra: Azért, mert ez nem egy közvetlen kapcsolat. Ez csupán az energiák csatornázása. Ez nem a Felemelkedett Lény fizikai materializálódása vagy jelenléte. Ez csak energiaátvitel, ami nem olyan erőteljes, nem olyan intenzív és nem olyan közvetlen, mint a Felemelkedett Mesterek direkt fizikai beavatkozása.

Terry: Nagyon sok Fénymunkás szerint a második szintű Felemelkedett Mester Sugarak és a Csillagsugarak gyógyító hatása nagyon erőteljes. Ezek a Sugarak a Misztériumiskolák tanításaiból erednek? Mikor és hogyan lettél beavatva ezekbe a Sugarakba?

Cobra: Ezek a tanítások Metatron Arkangyaltól származnak. Ő a forrása ezen információknak és ennek az átvitelnek. Tehát ő az a lény, aki felügyeli ezt az egész folyamatot.

Terry: Akkor mondhatjuk úgy, hogy tőle kaptad a beavatást?

Cobra: Erre a kérdésre nem adhatok választ.

Terry: Lehetséges, hogy a második szintű gyógyítók, harmadik szintű beavatásban részesüljenek?

Cobra: Nincs harmadik szint.

Terry: Ó, értem. Tehát ez a maximum. Oké, rendben. Mi a legfőbb különbség az AN Fehér Lángja (Tüze) és az Ibolya Láng között, az energetikai tulajdonságaik tekintetében?

Cobra: Az Ibolya Láng célja a megtisztulás és az átalakulás. A Fehér Láng célja az Egység tiszta Fényének lehorgonyzása.

Terry: Kényszerítik-e az arkhónok az embereket arra, hogy alvás közben még több negatív lélekszerződést írjanak alá? Ha igen, hogyan tudjuk ezt megakadályozni?

Cobra: Ez nagyon ritkán fordul elő. A legtöbb szerződést már rég aláíratták velünk, és itt az ideje felbontani és semmissé tenni őket.

Terry: Valahányszor súlyos katasztrófa történik, egyesek mindig azt mondják, hogy „Nostradamus megjósolta.” Valóban hiteles az ő jóslata? Ha igen, akkor a jóslatának melyik év a végső határideje?

Cobra: Ezek a jóslatok nem túlságosan hitelesek. Ez csak egy... létezett egy lehetséges nézőpont, hogy hogyan alakulhatnak a dolgok. Szóval én nem szentelnék túl nagy figyelmet ennek.

Terry: Rendben. Ez volt az utolsó kérdésem. Ezennel átadnám a szót Patricknak.

Patrick: Igen. Üdvözöllek Cobra. Az én első kérdésem Ryo Tatsukival, egy japán művésznővel kapcsolatos, akinek több egyértelmű profetikus álma van. „A jövő, amit láttam” című újranyomott mangája arra figyelmeztet, hogy 2025-ben hatalmas cunami lesz. Kapott valamilyen útmutatást a Fényerőktől?

https://www.ebay.com/itm/124869789098

Cobra: Én nem azt mondanám, hogy közvetlenül a Fényerőktől, de volt néhány spirituális vezetője, akik olyan lehetséges kimeneteleket adtak neki, amilyenek abban az adott időben érvényesek voltak.

Patrick: A Galaktikus Konföderáció tagjai közül körülbelül 60-80%-uk humanoid; a többi nem-humanoid, sőt androidok is vannak. Lehetséges, hogy a nem-humanoid fajok és az androidok elérjék a Felemelkedést, és akár magasan fejlett mesterekké váljanak?

Cobra: Igen, természetesen a nem-humanoid fajok is elérhetik a Felemelkedést. És nagyon ritkán, de előfordulnak tudatossággal rendelkező életformák android testben. Elérhetik a Felemelkedést, de ez tényleg nagyon ritka. Ez nem jellemző.

Patrick: Két évvel ezelőtt azt mondtad, hogy néhány Konföderációs parancsnokot kompromittáltak a drakonidák, mert attól féltek, hogy a drakonidák megkínozzák az ikerlelküket. Meg tudnád magyarázni, miért aggódtak emiatt? Ez a veszély most is fennáll?

Cobra: Ez olyasmi volt, ami valóban megtörtént, és emiatt hatalmas stressz és óriási nyomás alatt álltak. Ez a kérdés nagyrészt megoldódott.

Patrick: Tehát azok a parancsnokok nem jelenthették volna a feletteseiknek, hogy a drakonidák megfenyegették őket, vagy akár feláldozhatták volna a szeretteiket a nagyobb jó érdekében?

Cobra: Jelenthették volna ezt a feletteseknek, de ez nem oldotta volna meg a problémát. És természetesen soha nem áldoznák fel a szeretteiket.

Patrick: A Galaktikus Konföderációnak rendelkeznie kell a szükséges technológiákkal ahhoz, hogy feltámassza a tagjait és meggyógyítsa a lelki traumáikat. Tehát ha ez a helyzet, akkor nem lenne jobb, ha azok a Plejádiak akiket elraboltak, öngyilkosok lennének, majd egy biztonságos helyen újraélesztenék magukat?

Cobra: Igazából, közülük sokan hagyták el a testüket. És ha sikerült elmenekülniük az asztrálsíkon, és biztonságosan evakuálták őket a területről. Ám néhányan közülük olyan területeken voltak, hogy még ha meg is szöktek volna a fizikai testükből, újra elfogták volna őket az éteri vagy a plazmasíkon, és visszahozták volna őket. Tehát ez nem volt opció számukra.

Patrick: Néhányan talán felteszik a következő kérdést, ha részt vesznek a Felszabadítási Tervben: „Ha a Föld az utolsó hely, ahol a sötétség fennmaradt, összességében több előnye lenne mint hátránya - még akkor is, ha a Föld nem tehet mást -, hogy a sötét erőkkel együtt megsemmisüljön.” Meg tudod magyarázni, hogy a Galaktikus Konföderáció és még a Helyi Csoportban lévő Fényerők is miért hajlandóak hatalmas mennyiségű időt és erőfeszítést fektetni a Föld felszabadításába?

Cobra: Ez egyszerű. Ha a bolygót a sötét erőkkel együtt megsemmisítenék, attól az anomália nem szűnne meg. És a következő kozmikus ciklusban a sötétség újra létre tudna jönni. Ezért akarják most a Fényerők örökre eltörölni és kiirtani a gonoszt. Ezt meg kell tenni, teljesen el kell távolítani, hogy soha többé ne fordulhasson elő. Ez tehát a végső tisztító művelet mindörökre.

Patrick: Említetted, hogy a Mjolnir technológia egy kvantumágyú technológia, amely erős skalármezőt bocsát ki a kvantumhabon keresztül. Minden változó hullámformát képes fizikai anyaggá alakítani. Alkalmazhatjuk-e ezt a pozitív technológiát azon felül, amit a Light Mandalas technológia kínálhat a manifesztációs folyamatunkhoz és segíthetik-e a Planetáris felszabadítást?

Cobra: Egyelőre még nincs protokoll a Mjolnir-technológia egyéni használatára, de a Fényerők fejlesztik a protokollt, amelyet a Fénymunkások is használhatnak majd a jövőben. Amikor ez készen lesz, amikor ez a protokoll létrejön, közzé fogom tenni a blogomon.

Patrcik: Nagyszerű! A Misztériumiskolák az Első Kapcsolatfelvétel előtt vagy után lesznek újra megalapítva?

Cobra: Nagyjából egy időben.

Patrick: Milyen követelményeknek kell megfelelnünk ahhoz, hogy beavatást nyerjünk egy Misztériumiskolába?

Cobra: Vágyat a felsőbb éneddel való összekapcsolódásra, elkötelezettséget a spirituális fejlődésed iránt, és különösen őszinteséget önmagaddal szemben... (Oké) emellett természetesen bizonyos fokú józan észt, ami jelenleg nem igazán áll rendelkezésre a bolygó felszínén.

Patrick: Azt mondják, hogy a mágia csak tudomány, amit az emberiség még nem ért. Nos, ha a felszíni lakosság az Első Kapcsolatfelvétel után hozzáférhet nagyon fejlett technológiákhoz, szükséges lesz-e még mindig arra, hogy okkult tudást szerezzenek a Misztériumiskolákban?

Cobra: Azok számára akik vezettetést éreznek ehhez, igen, természetesen. Miért is ne.

Patrick: (nevet). Oké. Szuper! A taoizmus meghatározása szerint a csikung belső alkímiaként is ismert. A Felemelkedés a keleti és a nyugati alkímia végső célja?

Cobra: Igen.

Patrcik: A taoisták egyéni célja, hogy az embert halhatatlan lénnyé, azaz Xianná transzformálják. A Xianná válás is azonos a Felemelkedéssel?

Cobra: Nagyjából ugyanaz, de technikailag a Xian vagy halhatatlan szint ugyanaz a szint, mint a nyugati fogalmak szerinti Arhat beavatás. Tehát úgy fogalmaznék, hogy egy nagyon előrehaladott szakasz a Felemelkedés felé.

Patrick: De ez még nem a Felemelkedés, ugye?

Cobra: Ahogy mondtam, ez egy nagyon előrehaladott szakasz a Felemelkedés felé.

Patrick: „Az Aranyvirág titka” című könyv, melyet Lü Dongbin írt, állítólag a halhatatlansághoz vezető útikalauz. A Kék Sárkányok ismerik és ajánlják ezt a könyvet?

Cobra: Erről a Kék Sárkányokat kellene megkérdezned.

Patrick: A taoista irodalom számos feljegyzést tartalmaz a Keleti Istenekről, Istennőkről és Halhatatlanokról. E lények többsége a Keleti Agartha Hálózatban él?

Coba: Az említett lények többsége már felemelkedett és elhagyta a bolygót, de néhányan közülük kétségtelenül a Kelet-Agartha Hálózatban élnek.

Patrick: Fel fognak jönni a felszínre az Esemény után, hogy felvilágosítsák a felszíni lakosságot, különösen a Kínában és Tajvanon élőket?

Cobra: Egy bizonyos ponton igen, tervezik, hogy a feljönnek a felszínre, amikor a feltételek megfelelőek lesznek. És azok, akik felemelkedtek, megjelenhetnek a Fénytestükben, és felvilágosíthatják a felszíni lakosságot is... amikor elérkezik ennek az ideje.

Patrick: Tudjuk, hogy léteznek Istennői ley-vonalak és örvények. Ki tudnád fejteni a Sárkány ley-vonalakat és örvényeket, különösen a kialakulásukat és a céljukat?

Cobra: A Sárkány ley-vonalak és örvények az Isteni Férfi princípiumot testesítik meg, és a róluk szóló információkat még nem szabad a felszíni lakosság számára felfedni, mert a jelenlegi körülmények még nem állnak készen erre.

Patrick: Tehát a Sárkány ley-vonal ugyanaz, mint a „Sárkány Véna” a Feng Shui-ban?

Cobra: Elég hasonló.

Patrick: Százalékban kifejezve, hány aktív Sárkány ley-vonal és örvény van a világon?

Cobra: A legtöbbjük még nincs aktiválva. Éppen az előbb említett okból kifolyólag vannak alvó állapotban. Az idő nem megfelelő, még nincs itt az ideje.

Patrick: Hogyan segíthetjük a Sárkány ley-vonalak és örvények aktiválását?

Cobra: Amikor elérkezik az idő, a segítség és az iránymutatás át lesz adva.

Patrcik: Elérkeztünk az utolsó kérdésemhez. Ismertetnél néhány fontos Sárkány ley-vonalat és örvényt?

Cobra: Nem tehetem meg, mert még nincs itt az ideje. Csak annyit mondhatok, hogy a legtöbb kulcsfontosságú Sárkány ley-vonal, különösen a szárazföldi Kínában, Kína fő hegyvonulataihoz kapcsolódik.

Patrick: Oké...

Cobra: Ez minden amit jelenleg mondhatok...

Patrick: Oké, nagyon szépen köszönöm. Átadnám a szót Jedinek.

Jedi: Használhatjuk-e az említett energiapontokat arra, hogy kapcsolatba lépjünk a fenti Nagy Göncölszekérrel vagy a Föld felszíne alatti Agarthai-hálózattal?

Cobra: Igen, amennyiben tudod, hogy hogyan tedd meg ezt.

Jedi: Lenne javaslatod erre?

Cobra: Még nem. Ahogy már elmondtam, még nincs itt az ideje. A helyzetnek készen kell állnia erre.

Jedi: Az első kozmikus ciklus óta léteznek érző lények? Ha nem, akkor mikor teremtette a Forrás az első érző lényt?

Cobra: Oké. Az első kozmikus ciklus óta léteznek érző lények, de ezek az első lények... úgy mondanám, hogy bizonyos értelemben nagyon fejlettek voltak, másrészt viszont nagyon tapasztalatlanok. Tehát ekkor kezdődött az egész folyamat.

Jedi: A Forrás a legmagasabb síkon teremtette az érző lényeket, és hagyta őket fokozatosan a leereszkedni fizikai síkra?

Cobra: Pontosan.

Jedi: Vannak Galaktikus Konföderációs bázisok a Tritonon?

Cobra: Igen.

Jedi: Aláírtak-e a Földön élő őshonos hüllő frakciók bármilyen szerződést a felszíni emberi szövetséggel és/vagy a földalatti Agarthai frakciókkal?

Cobra: Voltak bizonyos egyezségek, de ezeket nem nagyon tartották be. Ezeket a szerződéseket bizonyos frakciókkal írták alá, nem pedig a többi frakcióval. Nem tartották be, ezeknek a szerződéseknek nem volt valódi gyakorlati jelentősége.

Jedi: Léteznek-e pozitív őshonos hüllő frakciók, amelyek támogatják a Planetáris felszabadítást?

Cobra: Vannak, de nagyon kevesen.

Jedi: Mivel a világ legtöbb részén feloldották az utazási tilalmat, a Rózsa Rendje csoportok számára könnyebbé vált a heti fizikai találkozók megtartása. Mit tehetnek ezek a csoportok az Istennői energia lehorgonyzása érdekében?

Cobra: A legfontosabb az, hogy a csoportok valóban újra elkezdjenek fizikailag találkozni, ami ma már szinte mindenhol lehetséges. Aztán, hogy elvégezzék azt a néhány fontos meditációt, amit már sokszor közzétettünk, hogy lehorgonyozzák az Istennői energiát. Aztán pedig bármit, amit saját vezetésükkel éreznek az Istennői energia lehorgonyzására.

Jedi: Egyesek nehezen találtak elegendő tagot saját Rózsa Rendje csoportjuk létrehozásához. Van valamilyen tanácsod arra vonatkozóan, hogy az emberek hogyan tudnák az Istennő iránti tudatosságot fokozni a környezetükben?

Cobra: Elkezdhetnek cikkeket publikálni az Istennő energiáról a helyi közösségükben, azokon a területeken, ahol a legnyitottabbak erre. Létrehozhatnak egy Facebook-csoportot. Cikket jelentethetnek meg a helyi spirituális magazinban. Készíthetnek videót. Tehát itt az ideje, hogy azok, akik megtehetik, elkezdjék emelni ezt a frekvenciát a saját területükön, és ez vonzza majd azokat a tagokat, akik készen állnak egy ilyen csoportra.

Jedi: Ezek mind nagyon jó ötletek. Sokan online csoportokat alakítottak a Zoom-on, ahol találkozókat és csoportos meditációkat tartanak. Egyetértenél-e azzal, hogy ez egy jó módja a Fény és az Istennői energia lehorgonyzásának?

Cobra: Jobb mint a semmi, de a fizikai összejövetelek sokkal erőteljesebbek és sokkal fontosabbak.

Jedi: Mielőtt a Fényerők végrehajtják a bolygón az evakuálást, kapnak-e az emberek elég időt és információt ezzel kapcsolatban?

Cobra: Igen, természetesen. Az Esemény után az emberek elkezdik majd megérteni, hogy milyen a planetáris helyzet és mi az átfogó terv. Lesz némi idejük feldolgozni ezt az információt, és a legtöbb ember képes lesz feldolgozni ezt az információt. Ha az emberek túlélték a lezárásokat, akkor bármit képesek túlélni.

Jedi: Hogyan jutnak majd az emberek ehhez az információhoz?

Cobra: Mint mondtam, a legtöbb ember elég könnyen fel tudja majd dolgozni. Persze, néhány embernek gondot fog okozni, de a folyamatnak haladnia kell. Nem várhatunk arra, hogy mindenki készen álljon, mert az egész folyamat már így is túl sokáig tart.


~ Negyedik rész ~

Jövőbeni tervek


Jedi: A következő rész a jövőbeli tervekről szól. Lesz-e valamilyen nagyobb meditációs aktiválás év végétől a következő év tavaszáig?

Cobra: Erre a kérdésre nem tudok válaszolni.

Jedi: Jelenleg van-e esély arra, hogy a Delta-opciót végrehajtsák?

Cobra: Ez nagyon valószínűtlen.

Jedi: Amikor az Esemény idején világszerte hadiállapotot hirdetnek majd, a forgalomszabályozás, a kijárási tilalom és a lezárások az egész világon meg fognak történni?

Cobra: Igen.

Jedi: Mit kell tennem, ha az Esemény megtörténik, és a körzetemben forgalomszabályozás van, ha autóban vagy tömegközlekedési eszközön ülök?

Cobra: Oké. A legjobb, amit tehetsz, hogy hazamész. Ha nem tudsz, maradj a járműben, vagy keress egy közeli szállást. A helyi hatóságoktól szerezz útmutatást. A helyi hatóságok ugyanis útmutatást fognak kapni, hogyan kell eljárni az egész művelet során, hogy gyakorlatilag mit kell tenni az adott pillanatban, az adott helyen. Tehát tudni fogod, hogy abban a pillanatban mit kell tenned.

Jedi: Ha az Esemény akkor következik be, amikor egy hajón vagy repülőgépen vagyok, a hajóm vagy repülőgépem a szokásos módon eléri a célállomást?

Cobra: Valószínűleg nem, valószínűleg lesznek kényszerleszállások a legközelebbi repülőtéren vagy kikötőkben. Tehát a forgalom nagy része... a légi forgalom leáll az Esemény idején. Tehát a repülőgépek a lehető legkorábbi időpontban, biztonságosan le fognak szállni a legközelebbi repülőtéren, bárhol is legyenek.

Jedi: Hogyan fogják a Fényerők biztosítani a globális élelmiszer- és egészségügyi ellátást a szükségállapot idején?

Cobra: Ez nagyon hasonló ahhoz, ami a c_o_v_i_d lezárások során történt.

Jedi: Említetted, hogy a hivatalos Első Kapcsolatfelvételre az Egyesült Nemzetek Szervezetének székhelyén kerül majd sor, egy évvel az Esemény után. Lerövidül-e ez az ütemezés egy évnél rövidebbre, ha a Fényerők átgondolják a jelenlegi felszabadítási folyamatot?

Cobra: Igen, valószínűleg sokkal kevesebb lesz mint egy év, mert minden fel van gyorsulva. Tehát amikor a dolgok beindulnak, nagyon gyorsan és nagyon intenzíven fognak történni.

Jedi: Ez nagyon jó hír. Az Első Kapcsolatfelvétel után sok Felemelkedett Mester fogja instruálni a felszíni lakosságot, méghozzá kézzelfogható hologram testtel. Van egy listánk a leghíresebb Felemelkedett Mesterekről, és szeretnénk megkérdezni tőled, hogy a jövőben találkozhatunk-e velük személyesen:


            Jézus Krisztus

            Szűz Mária

            Mohamed

            Buddha

            Kuan Yin

            Lao-ce

            Artúr Király

            St. Germain

            Kuthumi

            Ízisz Istennő

            Ashtar Sheran

            El Morya


Cobra: Igen. Mindegyikükkel. Mindenki, aki a listádon szerepel, nagy valószínűséggel képes lesz megmutatni magát, amikor az Első Kapcsolatfelvétel után elérkezik erre a megfelelő idő.

Jedi: Oké. Felsorolom a neveket. Jézus Krisztus. Igen?

Cobra: Nem fogok egyéni kommentárokat hozzáfűzni. El lehet olvasni a listát. A többségük szerintem képes lesz megmutatni magát, és tervük lesz arra, hogy ha eljön az ideje, megmutassák magukat a felszíni lakosságnak.

Jedi: Ez sok ember számára nagyon jó hír. Oké, rendben. Tartasz jövőre nemzetközi konferenciát?

Cobra: Erre a kérdésre nem tudok válaszolni.


~ Zárszó ~

 

Jedi: Nincs több kérdésünk. Elérkeztünk a beszélgetésünk végéhez. Szeretnél még valamit mondani?

Cobra: Igen. Valójában mindannyian tudjuk, hogy ez a folyamat már túl régóta tart, és túl messzire ment. Ennek az az oka, hogy egyszerűen túl sok a sötétség, és idő kell ahhoz, hogy ez a rengeteg sötétség feldolgozásra kerüljön. A kulcs az, hogy továbbra is tartsuk a Fényt, továbbra is horgonyozzuk le a Fényt, soha ne adjuk fel és használjuk a józan eszüket.

Jedi: Köszönjük, hogy elkészíthettük veled a beszélgetésünk második részét. Szeretünk Téged.

Cobra: Köszönöm. Köszönöm a meghívást! A Fény Győzelme!

Jedi: A Fény Győzelme! Köszönjük!

Cobra: Köszönöm! Sziasztok!

Megjegyzések