Izzítsuk a Fényhálózatot 2 🤩 világméretű meditáció és ünnep 🌼 február 21-én 12:07-kor 🥰

A Fire the Grid ~ Izzítsuk a Fényhálózatot meditációt Samoiya Shelley Yatesnek a Fénylények mutatták be 2002-ben, amikor neki és fiának halálközeli élménye volt. A Fénylények elmondták Samoiya-nak, hogyan mentheti meg csodával határos módon a fia életét, és ő sikeresen meg is mentette őt.

https://firethegrid2.org/

https://2015attores.blogspot.com/2023/02/izzitsuk-fenyhalozatot-orommel-szavazas.html?m=1

2007-ben a Fénylények ismét kapcsolatba léptek Samoiyával, és azt javasolták, hogy amit a fiáért tett, azt meg lehet tenni a Föld bolygóért is. Jelezték, hogy mindannyian egy-egy energialény vagyunk. Minden egyes energialénynek van egy hatszöge a rácsban. Minden lény képes a hatszöget Fénnyel feltölteni, vagy Fényt elszívni belőle. Tehát minden választásunk számít és számít.

Amikor magas frekvencián élünk, akkor energiával és örömünkkel töltjük fel a rácsot a mi EGY hexagonunkban, amely képes feltölteni EZER hexagont. Amikor alacsony frekvencián vagyunk, energiát vonunk el a rácsból. Ezért olyan erőteljes, amikor emberek milliói gyűlnek össze, és egyszerre izzítják a rácsot. Samoiya szavaival élve: "Elárasztjuk a csomópontokat!"
2007-ben Samoiya tömegmeditációt szervezett, amelyen emberek milliói vettek részt, hogy a Föld rácsát újra összekapcsolják az Univerzum energiahálózatával. A meditáció nagyon sikeres volt.

https://noosphere.princeton.edu/firethegrid.html

Ugyanezt a meditációt 2009-ben és 2011-ben is elvégezték, ami szintén sikeresen zárult.

Aztán 2021-ben a Fénylények megkérték Samoiya-t, hogy ismét Izzítsa a Fényhálózatot, és segítse az emberiséget a mostani kihívásokon keresztül.

Mindössze 3 héttel a 2021. július 19. előtt mindössze 3 hétnyi promóciót követően Samoiya többezer embert gyűjtött össze, hogy enyhítse az események rendkívül pusztító láncolatát, amely egy Izlandon kitörő vulkánnal kezdődött. Izzították a Fényhálózatot, és a Fénylények azt mondták nekik, hogy az akciójuk sikeres volt.

Február 21-én 12:07-kor a Fénylények meghívták Samoiya-t és csapatát, hogy ismét gyűljenek össze, és Izzítsák a Fényhálózatot.

A cél az, hogy magyar idő szerint 12:07-kor 1 órára összegyűljünk, hogy egyesítsük és elárasszuk a kollektív energiahálót, amely minden érző lényt (különösen Gaia-t) szeretettel, együttérzéssel, örömmel és hálával összeköt.

Ahogy Samoiya javasolta, ez a lehetőség segíteni fog nekünk, hogy felemeljük saját egyéni és kollektív energiamezőnket, hogy a legmagasabb, legoptimálisabb szinten indulhassunk el az Ötödik Mezőbe, az új Földre. Amikor együtt Izzítjuk a Fényhálózatot, megkönnyítjük az utunkat, és így az átmenetet simábbá tesszük.

Az előző Izzítsuk a Fényhálózatot eseményhez hasonlóan a meditációhoz nincsenek konkrét utasítások. Samoiya szerint egyszerre meditálunk, és egy órán keresztül Izzítjuk a Fényhálózatot. Egyszerre egyesítjük a földgömböt, és a Föld minden régióját összekötjük. Eközben kinyilvánítjuk a szándékunkat, hogy emeljük a Föld frekvenciáját.

Egyesítjük lelkünket a szeretetben, a békében, a harmóniában és a kollektív együttműködésben egy jobb világért népünk és gyermekeink számára, a mának és a jövőnek.

Azt javasolja, hogy egyszerűen foglalkozzunk olyasmivel, ami örömet okoz, például:

    hallgassuk a kedvenc zenénket
    öleljük meg gyermekeinket
    sétáljunk a kutyánkkal
    szerezzünk örömet valakinek egy jó cselekedettel
    köszönjük meg az univerzumnak ezt a különleges pillanatot, és képzeljük el, hogy ragyogó Fény árad szét bennünk, amelyet szétküldünk, hogy összekapcsolódjon másokéval
    szeresd és bocsáss meg magadnak

Tehát, tedd azt, ami igazán boldoggá tesz, és fejezd ki a háládat azzal, hogy köszönetet mondasz!

A Fény győzelme!

Megjegyzések