Meditáció a szlovéniai, horvátországi, ausztriai és kínai árvízhelyzetek gyógyulásáért

A múlt héten nagy kiterjedésű áradások sújtották Szlovéniát, Horvátországot, Ausztriát és Kínát.

https://www.dw.com/en/extreme-weather-austria-slovenia-croatia/a-66460643

Szlovénia történelmének eddigi legsúlyosabb természeti katasztrófájával nézett szembe, miután augusztus 3-án kevesebb mint egy nap alatt egy hónapnyi eső esett. Ez széles körű áradásokat és földcsuszamlásokat okozott, a károkat félmilliárd euróra (550 millió dollár) becsülik.

https://apnews.com/article/slovenia-floods-damage-evacuations-roads-bridges-5d81e7b87261fc97f81f384ca52e0f99

Az áradások miatt a folyók gyorsan megduzzadtak, és betörtek a házakba, mezőkre és városokba, az ország kétharmadát érintve ezzel.
Különösen súlyosan érintette a közúti és az energetikai infrastruktúrát, valamint több száz lakóházat és egyéb épületet. Több ezer ember kényszerült evakuálni otthonát, és sokakat helikopterekkel vagy csónakos tűzoltókkal kellett kimenteni.

A szlovén hadsereg is csatlakozott a segítségnyújtáshoz, és csapatai az északi, elzárt területekre is eljutottak a segítséggel.

A helyszínen készült fotókon egész falvakat láthattunk víz alatt és a sárban elakadt autókat.
Augusztus 7-ig 6 halálos áldozata volt a heves esőzéseknek és áradásoknak Szlovéniában.

https://www.euractiv.com/section/climate-environment/news/death-toll-from-slovenia-flooding-climbs-to-six/

Horvátország és Ausztria is érintett.

https://total-croatia-news.com/news/floods-in-croatia-current-state/

Horvátországban utakat, mezőket és településeket öntött el a víz, az ország különböző részein szükségállapotot hirdettek.

Ausztriában több száz földcsuszamlást jelentettek országszerte.

Eközben Kínában is súlyos árvizek pusztítottak a múlt héten, amelyek Pekinget és a környező területeket érintik, miután a Doksuri tájfun maradványai által hozott heves esőzéseket július végén 2023. Legalább 14 áldozatról van szó.
https://english.news.cn/20230805/58b6057d57e84afebc4ed84bd524fe05/c.html


Több ezer katonát küldtek az érintett kínai területekre, hogy segítsenek az árvíz elleni védekezésben, az evakuálásban, az ellátmányok szétosztásában és a megrongálódott utak kijavításában.

Jelenleg is folynak a takarítási munkálatok a hatalmas esőzések után, amelyek tönkretették az infrastruktúrát és egész körzeteket árasztottak el.

Javasoljuk, hogy végezzünk meditációt, hogy energikus támogatást nyújtsunk mindezen országoknak, amelyeket az árvízi helyzetek érintenek és segítsünk ezeknek az országoknak minél gyorsabban felépülni.

Ezt a meditációt minden nap magyar idő szerint 15:45 kor végezzük (13:45-kor UTC) Ezt a meditációt bármely más időpontban is elvégezheted, amikor csak szeretnéd.

Az összes ilyen árvízhelyzetet bevonhatod a magyar idő szerint 16 órakor kezdődő (14:00 UTC) Vészhelyzeti Meditációba is.

Instrukciók: a meditáció javasolt időtartama 15 perc.

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt az árvíz által érintett területek helyzetének gyógyítására.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy szivárvány színű Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül mélyen le a Föld középpontjába.

5. Képzeld el, hogy ez a Fény áthalad a szíveden keresztül a kezeiden át és az érintett területeken élő emberekhez áramlik. Képzeld el, hogy ez a Fény energetikai támogatást nyújt minden munkásnak és önkéntesnek, aki részt vesznek a sérült épületek és az infrastruktúra megtisztításában és helyreállításában, valamint a rászorulóknak szánt sürgősségi ellátmányok összegyűjtésében. Ezután képzeld el, hogy ez a Fény minden területen eltávolítja az akadályokat és a nehézségeket, hogy az érintett területek újjáépítése és helyreállítása a lehető leggyorsabban megtörténjen. Ez a szivárványszínű Fény ezután áramoljon tovább minden árvíz sújtotta területre, hogy egyensúlyba hozza az összes folyó és mellékfolyó vízszintjét, és megakadályozza a további földcsuszamlásokat.

6. Kérjük az Istennői jelenlétet (az Isteni Nőt), hogy irányítsa az együttérzés, a vigasz, a béke és a harmónia energiáit az érintett területeken mindazokra, akik anyagi károkat szenvedtek, elvesztették vagyonukat vagy hozzátartozóikat, vagy még mindig keresik háziállataikat, ezzel új erőt és reményt adva nekik. Majd ezek az energiák áramoljanak tovább az árvíz által érintett összes területre és harmonizálják a lakosság összes energiamintáját, miután megtapasztalták ezt az időjárási katasztrófát. Képzeld el, hogy ezek az Istennői energiák az egész lakosságot arra ösztönzik, hogy segítsenek, ahogyan csak tudnak. Engedd, hogy ezek az energiák tovább áramoljanak a szíveden, majd a kezeiden keresztül néhány percig ezekben a helyzetekben. Képzeld el, hogy nincs további árvíz, és az emberek a lehető leghamarabb visszatérhetnek a normális kerékvágásba.

Az Istennő békét akar, és béke lesz.

Megjegyzések