Felemelkedési protokollok workshop Cobrával 2023. szeptember 10-én, Németországban

Íme a rövid workshop jegyzetei, amelyet Cobra 2023. szeptember 10-én tartott Bajorországban, Németországban.

Nagy köszönet illeti Amanitalindát, Felipét és Marcót, akik a jegyzeteket készítették és együtt dolgoztak a dokumentum elkészítésén, valamint Debrát, aki vállalta a korrektúrát és a szerkesztést a hibátlan angol nyelvért.

Jogi nyilatkozat: A jegyzetek tartalma NEM pontosan az, amiről Cobra beszélt. Történhettek elhallások, tipográfiai hibák és kihagyások. Ez az átirat körülbelül 75%-ban megbízható.
Nyitó meditáció


Cobra: Ezt a workshopot azért tartjuk, hogy energiákat horgonyozzunk le Németországban. Rövid meditációval kezdünk, mivel különböző környezetből jöttünk, és össze kell hangolnunk az energiáinkat.

Figyelj a lélegzésedre, és helyezd magad kényelembe. Lélegezz be ragyogó fehér fényt, és amikor kilélegzel, engedj el a fizikai testedből minden betegséget, fájdalmat, traumát stb. Lélegezz be ragyogó fehér fényt a fizikai testedbe, és lélegezz ki ragyogó fehér fényt minden irányba. És lélegezz így tovább.

Ugyanez vonatkozik a plazma testre is, hogy felszabaduljon minden blokk és anomália.

Ugyanez vonatkozik az étertestre is, ragyogó fehér fényt lélegezve minden csakrában és meridiánban, feloldva minden blokkot.

Ugyanez vonatkozik az asztrális vagy érzelem testre is, felszabadítva minden érzelmet, mint a szomorúság, bűntudat, harag, félelem, stb.

Ugyanez vonatkozik a mentális testre is, lélegezz be ragyogó fehér fényt az elmédbe, és engedj el minden kétséget, aggodalmat, mentális blokkot, minden negatív gondolatot. Lélegezz be ragyogó fehér fényt az elmédbe, lélegezz ki ragyogó fehér fényt minden irányba, és lélegezz így tovább.

Most lélegezz be ragyogó fehér fényt lényed teljességébe, és kezdd el felismerni, hogy fénylény vagy. Ennek megerősítésére háromszor elénekeljük az "OM"-ot.

És mint fénylények, kapcsolódunk más fénylényekhez. Most már egy hatalmas fénylény vagyunk, és ezt megerősítjük azzal, hogy háromszor elénekeljük az "OM"-ot.

Most más fénypontokhoz kapcsolódunk, és a fény planetáris hálózata egyre növekszik. Ez a bolygó fényhálózatának kiteljesedése, a sötétség vége, végül csak a fény marad. És hogy ezt megerősítsük, háromszor elénekeljük az "OM"-ot.

Most képzeld el a Galaktikus Központi Napot, ahogy fényt sugároz, fényt küld minden csillagnak és a mi kis bolygónknak. Ez a régi prófécia beteljesedése, amikor minden sötétség eltűnik. Ez az idő most van. És hogy ezt megerősítsük, háromszor elénekeljük az "OM"-ot.

Tudatára ébredsz a testednek, az alattad lévő padlónak, és amikor készen állsz, nyisd ki a szemed.
A workshop célja 


A workshop célja, hogy újra aktiválja a fényt Németországban, ahol kulcsfontosságú örvények vannak a bolygó felszabadítása szempontjából, különösen az európai felszabadítást illetően. Intenzív időket élünk, a megtisztulás végső fázisát. Hosszú ideig tart és kihívást jelent, de haladást értünk el. Sokan azt várták 2012-ben, hogy a sötétségnek vége lesz, de csak a kapu nyílt ki 2012-ben.

A jó hír az, hogy a megtisztulás végső szakaszában vagyunk. Ezt támogatják az asztrológiai konfigurációk és a kozmikus ciklusok.

Ez az év, 2023, a fény visszatérésének éve; csak a felébredettek tudnak kapcsolódni ehhez a fényhez. Az 1996-os nagy felejtés után három évtizedes középkor következett, amikor a fény szinte egyáltalán nem volt jelen a bolygó felszínén; a társadalom pusztulása folyamatos volt. A társadalom szerkezetének össze kell omlania ahhoz, hogy új társadalom születhessen, és a társadalom szerkezete összeomlik a poláris eltolódásban, ezért le kell horgonyoznunk a fényt, hogy új társadalmat hozzunk létre. Elkezdhetjük lehorgonyozni a fényt az új társadalom számára, a Fényszigetek kialakításával.

Szeptemberben kezdődik az az asztrológiai konfiguráció, ami intenzívebben fog elindítani bizonyos dolgokat. Már most is történnek olyan dolgok, amelyek előkészítik az utat. Még mindig hatalmas mennyiségű elsődleges anomália van. A szubkvantum anomália akadályozza a fény áramlását a külvilágból a bolygónk felszínére. Úgy burkolja be bolygónkat, mint egy hatalmas felhő. Célunk, hogy áttörést érjünk el ebben az anomáliafelhőben, hogy végre megszülethessen a Vízöntő kora. Az egyéni kapcsolat a fénnyel folyamatosan növekszik és bővül, hogy ezt a fényt behozzuk a fény bolygószintű fényhálózatába.

Cintamani fejlődése: Fontos részei ennek a bolygószintű fényhálózatnak.

Itt az ideje, hogy áttörést érjünk el. A felhalmozódott anomália olyan, mint egy felhő a bolygó körül, és ezt a felhőt fel kell oszlatnunk. Először is úgy, hogy meditáción keresztül egyénileg kapcsolódtok a Felsőbb Énünköz. Másodszor, a bolygó fényhálózatán, a tachyon hálózaton és az Istennő templomok hálózatán keresztül.

Tachyon kamrákról, termékekről: https://tachyonis.org/

Szeptemberben nagy nyomás érkezik a felhőn keresztül. A Fényszigetek első fázisa már tart, szeptember az új lökés.

Istennő templomokról: Goddess Temple | (goddess-temple.earth)

Felemelkedésről szóló könyv: https://ecofamily.hu/konyv-eric-klein-a-kristaly-lepcso-utmutato-a-felemelkedeshez.html
Németország szerepe


Németország olyan ország, amely csatatér a Fényerők és a sötét erők között. Münchenben van egy felemelkedési örvény.

Münchenben volt egy templomos jelenlét, amely ősi misztériumokat horgonyzott le. Ez a templomos rend rendelkezett egy cintamani kővel, nem messze Münchentől. A 20. század elején volt néhány okkult csoport, mint például a Fekete Kő Lovagjainak rendje, akiknél volt egy cintamani és birtokukban voltak a templomos misztériumok. Mindez Untersbergben volt, ahol egy hatalmas energiaörvény van, mint egy időkapszula, és sokan akarták birtokolni. Az Agartha hálózathoz csatlakozik. Ez a csoport kapcsolatba került a Rudolf von Sebottendorf által alapított Thule Társasággal. Isztambulban [Törökországban] és Szalonikiben [Görögországban] töltött időt, és létrehozta a Thule Társaságot, de a sötét erők beszivárogtak a társaságba, hogy eltérítsék a misztériumokat.

Maria Orsic kapcsolatba lépett az Aldebaraniakkal [a Bika csillagképből], és utasításokat kapott egy űrhajó építésére. Felkereste Schumann professzort, aki rájött, hogy ez lehetséges, és finanszírozót talált a megépítéshez. Ez volt az első űrhajó prototípusa Atlantisz óta, és München közelében épült. De a Thule Társaság megalapította a náci pártot, és megpróbálta átvenni az űrprogramokat. Tehát két párhuzamos titkos űrprogram létezett egyszerre, Maria Orsic és a Thule Társaság; az egyik pozitív volt, a másik negatív. 1920 és 1930 folyamán okkult harc folyt, és sajnos 1930-ban a sötét erők nyerték meg a csatát a Fényerőkkel szemben.

Az emberekkel az engedelmesség és a konformitás a probléma; azt teszik, amit a rádió, a TV és az internet mond. Ez az oka annak, hogy lehetséges a háború. Követik az elméjük programozását.

A titkos űrprogram 1945-ben a föld alá került. Amerikai csapatok érkeztek Németországba, és elkobozták a technológiát Münchenben, valamint a prágai és észak-olaszországi gyárakban, mielőtt más frakciók, például az oroszok megszerezhették volna, és létrehozták a saját űrprogramjukat.

A 2. világháború után az Ellenállási Mozgalom olyan hálózatot hozott létre a földalatti vonatrendszer alatt, amely az Alpok felé terjed, és százezreket, akár milliókat képes befogadni, ha valami történik.

Az okkult háborút 1930-ban elvesztették, és rengeteg az elmeprogramozás. Ezt meg kell tisztítani, hogy a fény központjává váljon. München különleges az Első Kapcsolatfelvétel szempontjából az űrprogram miatt.

Az embereknek, a múltnak és az 1930 óta eltelt 100 évben történt eseményeknek a gyógyítására van szükség. Németországban a koronavírus óta az energetikai állapot nem jó. A régió gyógyulásának meg kell történnie, és ez az egyik oka annak, hogy ennyi ellenkezés történt. Ez az energetikai oka annak is, hogy Németországban egyelőre nem zajlik konferencia. Nem áll készen erre, túl sok az ellenőrzés, ezért fényt kell itt lehorgonyoznunk. De ezzel a műhelymunkával jó alapot teremtettünk.

Fontos, hogy meggyógyítsuk a múltat, meditációval, gyógyító csoportokkal, Ibolya Lánggal, Buddhikus Oszlopokkal. Először is, horgonyozzuk le újra a fényt. Van egy hatalmas kapcsolatfelvételi portál Bajorországban, hatalmas potenciál az Első Kapcsolatfelvételhez, de energetikailag meg kell gyógyítani, hogy megtisztítsuk az emberek múltját, valamint aktiválni kell az örvényeket, cintamanit, a Buddhikus oszlopokat és az Ibolya Lángot. Fontos örvények vannak, amelyek gyógyításra szorulnak, például Münchenben, Hanauban, Augsburgban, Untersbergben, Frankfurtban, Ulmban és Berlinben.


Kérdések és válaszok

K: Tehetünk valamit?

V: Gyógyító csoportok létrehozása, valamint az örvények aktiválása és gyógyítása. Nagyon fontos, hogy fizikai csoportban találkozzatok. Ha sötét beszivárgás történik a csoportokba, ha a csoport egyik tagja elkezd viszálykodni a csoporton belül, egyszerűen a legjobb, ha megszabadultok ettől a bizonyos tagtól, különben a csoport lassan szétesik.

K: Mi a svájciak szerepe?

V: Svájc megfigyelő, és mindig is semleges volt.

Q: Ausztria szerepe?

V: Untersberg egy része Ausztriában van. Berlin is egy örvény, de most Dél-Németországra koncentrálunk.


Rövid meditáció az energiák újrarendezéséhez: Csukd be a szemed és figyeld a légzésedet. Lélegezz be és ki ragyogó fehér fényt.

Meditációt fogunk végezni, hogy összekapcsolódjunk a Felsőbb Énnel és a Fényerőkkel, hogy aktiváljuk a fény planetáris hálózatát, ami nagyon fontos lesz.

Erőteljes asztrológiai aspektusok játszódnak le. Október 10-én a Plútó egyenesbe fordul, ami előrelendülést hoz. A dolgok eddig nem mozdultak, de most érdekesebbé válnak.

Az ATVOR technológiát a Központi Faj hozta magával évmilliókkal ezelőtt, és a Fényoszlop egyszerűsített változatát használták. Ezt a technológiát a problémás és kihívást jelentő bolygók számára továbbfejlesztették, hogy képes legyen áthatolni a felhőn, és mi ezt fogjuk használni. Erősebbnek kell lennie, hogy áthatoljon az anomálián. Védőpajzsot hoz létre, és összekapcsolódik a Fényerőkkel. Gyakoroljátok naponta és rendszeresen.

1996 óta a sötét erők kampányt folytattak a Galaktikus Konföderáció és az Ashtar Parancsnokság ellen. Ez nemrégiben megtört a Fényoszloppal. 1996 óta rengeteg programozás folyt a fény ellen, mert amikor újra összekapcsolódunk, a fény eljön a bolygóra. A probléma a bizalom, az emberek elvesztették azt. Az újrakapcsolódás azt jelenti, hogy a bizalmat visszanyerjük. A Fényoszloppal saját tapasztalatotok lehet, hogy visszanyerjétek a bizalmat és vezetve legyetek; dolgozhatnak a gyógyításotokon, a Galaktikus Konföderáció és az Ashtar Parancsnokság. Meggyógyítja az energiameződet, majd csatlakozik a hálózathoz.


Az ATVOR meditáció frissített változata


Csukd be a szemed, figyeld a ki- és belégzésed. Képzelj el egy égszínkék fényoszlopot, amely az égből ereszkedik le, és a testedben áthalad a föld középpontjába. Ezután képzelj el egy második égszínkék fényoszlopot, amely a Föld középpontjából indul ki, keresztülhalad rajtad, fel az égbe. Most egy felfelé és egy lefelé haladó fényoszlopban ülsz, testedet teljesen átöleli ez a fényoszlop.

Most ismételd el háromszor:

Hívom a kék fényoszlopot,

hogy ereszkedjen le rám és formálódjon meg körülöttem.

Hívom a Vagyok, Aki Vagyok jelenlétet.

Megkérem a Vagyok, Aki Vagyok jelenlétet,

hogy csatlakozzon hozzám és egyesüljön velem.”

Érezzétek a kék fényoszlop jelenlétét mindkét irányban. Az égből érkező fényoszlop az Ashtar Parancsnokság anyahajójából jön, amely kibocsátja ezt a fényoszlopot. Amikor belélegzel, lélegezz a szívedbe, és mondd csendben: „Ashtar Parancsnokság.” És amikor kilélegzel, küldd ezt az energiát az anyahajóba, lélegezz ki az anyahajóba, és csak lélegezz így tovább. Ismételjétek ezt még néhányszor.

Lassan tudatára ébredsz a fizikai testednek, a padlónak alattad, itt és most vagy, és amikor készen állsz, kinyithatod a szemed.

Ez a meditáció az igazi családunkkal való újrakapcsolódás, az otthonunkkal való újrakapcsolódás. Az emberi tömegeknek újra össze kell kapcsolódniuk csillagtestvéreinkkel. Először kis csoportokat kell csinálnunk, mielőtt globálisan lépnénk. Ez a bolygórács újraaktiválása. Ez nagyon fontos az Esemény szempontjából. Ez a legfontosabb a felemelkedési protokollok közül, erősebb, mint a Kyotóban adott protokoll. Segít összekapcsolódni a magasabb dimenziókkal, és növeli a kapcsolatot saját magunk és a bolygó számára. Pontosan a múlt héten kezdődtek ezek a feltételek.

Érzelmeket és erős energiákat válthat ki. Mi itt vagyunk, készen állunk. Ez egy kapcsolat a magasabb dimenziókkal és a védelem érdekében. A bolygót is segíteni fogja. Gyakoroljátok otthon, csináljátok rendszeresen. Hamarosan közzétesszük.


Megbocsátás meditáció


Még egy meditáció, ami nagyon fontos, a megbocsátás - leválni a régi társadalomról és arról, ami összeomlik, elvágni az energetikai kötődéseket. Megbocsátás önmagadnak, a szülőknek, a családnak, a partnereknek és más Fénymunkásoknak. Fontos, hogy megbocsássatok ezeknek a kötődéseknek, hogy felszabaduljatok, különben az Esemény elég nehézzé válik, és hatással lesz rátok a kötődések miatt. A pólusváltáskor nehéz lesz, ha vannak kötődéseid. Engedjétek el ezeket a kötődéseket; az emberek közötti értelmetlen harcok tényleg értelmetlenek.

Csukd be a szemed, figyeld a ki- és belégzésed, lélegezz be ragyogó fehér fényt, lélegezz ki ragyogó fehér fényt.

Most háromszor megismételjük:

Elrendelem és parancsolom, hogy elengedem minden konfliktusomat önmagammal, a szüleimmel, a partneremmel (ha van partnered), a gyermekeimmel (ha vannak gyermekeid), a Fénymunkásokkal és másokkal. A megbocsátás mellett döntök.”

És most vizualizáljátok, hogy az égből érkező Ibolya Láng áthalad rajtatok, és ezeket a konfliktusokat dobjátok az Ibolya Lángba. Engedjétek el őket, csak engedjétek el, mindent az Ibolya Lángba... tegyetek mindent az Ibolya Lángba, engedjétek el.

Lassan tudatosítsátok fizikai testeteket, tudatában vagytok az itt és mostnak, és amikor készen álltok, kinyithatjátok a szemeteket.

Ha bárkivel problémád van, használhatod ezt. Gyakorold, amikor konfliktusod van.


Kérdések és válaszok

K: Van valami ok az aggodalomra a hamarosan látható üstökös miatt?

V: Szeptember 23-án, a nap-éj egyenlőség idején egy üstökös lesz látható Európa felett hajnali 4-5 óra körül. Semmi ok az aggodalomra.

K: Mit tudsz mondani a magyar örvényről?

V: A magyar örvény gyógyulóban van, és szépen növekszik.

Rövid meditáció az energiák újrarendezéséhez: Lélegezzen be és ki, lazítson.

K: Mi a különbség a galaktikus cintamani és az eredeti cintamani között?

V: Az eredeti cintamani a Szíriuszról jött, a galaktikus cintamani új keletű és még erősebb, a galaxis központjából származik. A Központi Faj él a Galaktikus Központi Naphoz legközelebb, és a galaktikus cintamani ereje ebből az energiából származik. Ez nagymértékben segíteni fog. A galaktikus cintamani közvetlen kapcsolatban áll a Galaktikus Központi Nappal. Nincs kapcsolatban a Szíriusszal; a Galaktikus Központi Nap közeléből származik. Nagyon erős és nem mindenkinek való, ezért lassan kerül forgalomba.
K: Amikor a társadalom összeomlása bekövetkezik, melyik rész lesz először érintett?

V: Minden mindennel összefügg; ez fokozatosan, majd hirtelen következik be, ami az Eseményt eredményezi. Amikor a társadalom összeomlik, az mindenkit érint. A hirtelen fázisban bekövetkezik az Esemény.

K: Lesz hirtelen, tömeges fényhajó felbukkanás az égen?

V: A Fényerők terve az, hogy egyre többször és többször fognak megjelenni, nem feltétlenül hirtelen. A Fényerők egyre közelebb és közelebb jönnek a bolygóhoz. Több felfedés jelenik meg, amikor a Plútó jövőre visszatér a Vízöntőbe.

V: A Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna az Esemény előtt is megtörténhet; amint biztonságos, elkezdik felvenni a kapcsolatot. Az Esemény után könnyebb lesz. Ehhez egy 30x30 méteres magánterületre van szükség. Ez gondoskodik a jogi kérdésekről, különben a hadsereg beavatkozhatna. Azokat az embereket, akiknek nincs ilyen területük, meghívják erre az alkalomra.


A felszínhez közeli szubkvantum anomália összekeveredik az emberi tudatalattival, ez az utolsó probléma. Az ATVOR hatásos erre, de az emberi kapcsolódás, emberi tényező miatt megfelelő intenzitásúnak kell lennie (nem túl erős, de elég erős.) Az ATVOR és az Ibolya Láng energiáit módosítják, mert különben túl erősek lennének ahhoz, hogy kezelni lehessen őket.


Felsőbb Énhez kapcsolódás mediáció


Meditáció a Felsőbb Éned és a kauzális tested összekapcsolására, hogy könnyebben kapcsolatba kerülj a Felsőbb Éneddel:

Csukd be a szemed, figyeld a ki- és belégzésed. Néhány pillanatig koncentrálj a lélegzetedre.

Ahogy belélegzel, szivárványszínű fényt lélegzel be a szívedbe, és szivárványszínű fényt lélegzel ki a szívedből a környezetedbe. Lélegezz így tovább. És miközben így lélegzel, vedd észre, hogy szivárványszínű energiával vagy körülvéve, a kauzális testeddel.

Lélegezzük be és ki ezt az energiát, majd énekeljük az „Om Mani Padme Hum” mantrát, hogy aktiváljuk.

Most lélegezz be szivárványszínű fényt a kauzális testedbe, és énekeld az „Om Mani Padme Hum” mantrát, megidézve a lótusz ékszerét (Felsőbb Én). És most maradjunk csendben, és érezzük ezt a szivárványos jelenlétet magunk körül és a szívünkben.

És lassan tudatára ébredsz a fizikai testednek, nyisd ki a szemed, amikor készen állsz, mostmár itt és most vagy.


Rövid meditáció az energiák újrarendezéséhez: Helyezd magad kényelembe. Lélegezz be és ki ragyogó fehér fényt.


A manifesztációs folyamat


Ez olyan eszközt ad a kezünkben, amely megkönnyíti az életünket. A manifesztációs folyamat működéséhez három alapvető összetevőre van szükség. Ha gyakorolod, működni fog, garantálom.


1. Döntés: A legfontosabb. Bármilyen döntés azonnal manifesztálódni kezd, mivel az a szabad akarat szikrája. Ha megváltoztatod a döntéseket, megszakítod a megnyilvánulási folyamatot, újat hozol létre, és ezzel káoszt teremtesz. Döntsd el, hogy mit teszel a teremtés érdekében. Tisztánlátásra van szükséged abban, hogy mit akarsz teremteni. Elméletileg bármit megteremthetsz, amit csak akarsz. Bárhogy is döntenek az emberek, az erősebb döntéssel rendelkezők fognak nyerni.

A döntés szintje a mentális síkon van. A fizikai síkon a manifesztáció időbe telik; egy csésze kávé manifesztálása 15 percet vesz igénybe, egy ház megvásárlása két évig is eltarthat. Meg kell tartanod a döntést, amíg az nem manifesztálódik. A Rothschildok azért voltak sikeresek, mert 200 éven keresztül tartották ugyanazt a döntést a mostani pénzügyi rendszerhez. A digitális pénzügyi rendszer még csak 10 éves, és sokan nem akarják, ezért bukni fog.

Aki a legegyértelműbb döntést hozza, az nyer. A döntés tisztázása érdekében beszélj a különböző részeiddel, egyezz meg és egyesítsd egyetlen döntésben. Ebben a fázisban ajánlott a döntést magadnak megtartani, különben mások azt sugallják, hogy ne tedd, és beleszólnak a döntésedbe. Ez természetesen a sötét erők manipulációja, de egyre jobb lesz.

2. Behívás: A megidézés érzelmi energiát fektet bele. Képzeld el, vizualizáld, érezd, idézd meg, gyorsítsd fel. Az eredményhez való túlzott ragaszkodás blokkolja/blokkolhatja az áramlást.

3. Fizikai cselekvés: Általában fizikai cselekvésre is szükség van.

A siker érdekében addig ismételd a 3 lépéses ciklust, amíg nem manifesztálódik. Az ellene szóló tényezők, vagy hogy miért tart sokáig, a következők: Ha mások nem igazodnak a döntésedhez, mások döntései, a sötét erők, az anomália, ettől időbe telik. A legtöbb ember nem fog örülni, ezért ne beszéljetek róla másoknak, hallgassatok, amíg nem lesznek eredményeitek. A sötét erők hatnak a körülötted lévő emberekre, hogy blokkoljanak téged.

Annyi manifesztációs folyamatot végezhetsz, amennyit csak akarsz. Ha áramlásban vagy, akkor ez egy mágneses megnyilvánulás, és könnyebb lesz. Kérdezd meg a Felsőbb Énedet, hogy mit szeretnél manifesztálni? A Felemelkedési folyamat manifesztációja egy példa arra, hogy mit manifesztálhatunk.


Kérdések és válaszok

K: Hogyan befolyásolhatják a sötét erők a megnyilvánulásainkat?

V: Nyomást gyakorolnak a gyenge pontokra, a körülötted lévő emberekre, hogy blokkolják a megnyilvánulást.

K: Miért van az, hogy egyes Fénymunkásokat már nem támadnak, míg másokat intenzívebben támadnak?

V: A sötét erők nem rendelkeznek annyi erőforrással, mint korábban, ezért a támadásokat kiválasztott emberekre összpontosítják.

K: Tekintettel arra, hogy bekövetkezhet az Esemény és utána egy cunami, van még idő új házat építeni?

V: Bármit mond a belső éned, azt csináld, amit érzel.


Megjegyzés: A workshop zárásaként Cobra arra kért minket, hogy írjunk rövid történetet a tökéletes életről, a Tisztázási gyakorlatot. Ehhez fogtunk egy darab papírt, és nagyon részletesen megírtunk egy rövid történetet a tökéletes életünkről. A címet: „Az én tökéletes életem”

Néhány perccel később Cobra azt mondta: „Amit írtál, az a te döntésed. Vidd haza, és kezd el a tökéletes életed manifesztálását.”


A Fény győzelme!


Ha további információkat szeretne megtudni Cobrától és az általa megosztott információkról, látogasson el honlapjára, a The Portalra.

http://2012portal.blogspot.com

https://ellenallas1111.blogspot.com

Megjegyzések