IDŐÉRZÉKENY! Meditáció Henry Kissinger Galaktikus Központi Napba kíséréséért

Henry Kissinger 2023. november 30-án, 100 éves korában hunyt el connecticuti otthonában.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/henry-kissinger-dead-100
Ezért Buddhikus oszlop meditációt
végzünk, Fényt és védelmet küldünk, hogy lelkét biztonságban a Fényerők kezébe kísérjük. Amint biztonságosan átvezetik a plazma- és éteri síkon, a Galaktikus Központi Napba viszik. Ez tovább visz minket a Föld bolygó számára a legpozitívabb Felemelkedési Idővonalon.

Ezt a tömegmeditációt november 30-án magyar idő szerint 14 órakor kezdjük (1 PM UTC), majd folytatjuk a következő 5 napban 4 óránként. Ezt a meditációt olyan gyakran is elvégezhetitek, amilyen gyakran csak szeretnétek.

Ebben a meditációban elképzeljük,

hogy Henry Kissingert azonnal elfogják a Fényerők, amint átkel a plazma és az éteri síkon,

hogy a Fényerők megakadályozzák, hogy az arkhónok „megmentsék”,

majd azt, hogy azonnal a Galaktikus Központi Napba kísérik.

A Buddhikus oszlop technikát fogjuk használni, mint a meditáció fő eszközét.
Ez a kép a Buddhikus oszlop felépítését mutatja:
A következő vezetett hanganyagot használhatod ehhez a meditációhoz, magyarul a lejátszási lista közepén van a meditáció:

https://bit.ly/2Z5xOnO

Instrukciók: (a meditáció javasolt időtartama 15 perc)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy segíts a Fényerőknek Henry Kissingert a Galaktikus Központi Napba kísérni. Ha úgy érzed, kimondhatod a lény nevét csendben, vagy hangosan.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy ötágú csillagot magasan Henry Kissinger teste felett. Lásd, hogy ez a csillag ott csillog magasan a lény teste felett, és ragyogó fehér fényt áraszt.

5. Most képzeld el az AN Fehér Tüzét, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján, az ötágú csillagon és Henry Kissingeren majd mélyen le a Föld középpontjába. Vizualizáld folyamatosan ezt a Fényoszlopot néhány percig.

6. Képzeld el, hogy az ötágú csillagból az óramutató járásával megegyező irányban egy fehér Fényörvény áramlik lefelé, majd Henry Kissinger lelkét az ötágú csillagba emeli átalakítás céljából. Vizualizáld néhány percig ezt a forgó fehér Fényörvényt.

7. Képzeld el, hogy Henry Kissinger lelkét a Fényerők azonnal elfogják, amikor áthalad a plazma és éteri síkokon, az arkhónok számára lehetetlenné válik, hogy „megmentsék”, majd képzeld el, hogy a Fényerők azonnal a Galaktikus Központi Napba kísérik.

A Fény győzelme!

Megjegyzések