Csiangmaj ~ Felemelkedés Konferencia ~ 2023. november 11-12.

Chiang Mai - Felemelkedés Konferencia - Első Nap

A konferenciát tartotta : COBRA

https://ascension-thailand.com/

(A cikkben említett képek az eredeti posztban találhatóak.)

A jegyzeteket készítette: Nogi

2023.november 11.

Megjegyzés: Egyes képek és grafikonok nem feltétlenül azonosak a konferencián látottakkal.

A jegyzetek tartalma NEM egyezik meg pontosan azzal, amiről Cobra beszélt. A jegyzetelés során előfordulhatnak félrehallások, kézírási hibák vagy kihagyások.

A szöveg tartalmával kapcsolatos kérdések nem kerülnek megválaszolásra.


Bevezetés

Terry: Mindenkinek jó reggelt! Terry vagyok Japánból, a konferencia egyik szervezője. Itt van még Jedi Tajvanról, és Chatchai a thaiföldi Light Mandalas-tól. Kérem, foglaljon helyet mindenki. A teremben soha nem kapcsolhatjátok be a telefonotokat. Sem fotó, sem fénykép vagy videó nem készülhet a teremben. Ha azt tapasztaljuk, hogy valaki fényképez, akkor sajnos véglegesen el kell küldenünk az illetőt. A terembe nem hozhattok be ételt, kivéve egy üveg vizet. A termen kívül lehet enni. Alapvetően a konferencia ideje alatt nem hagyhatjátok el ezt a termet, kivéve vészhelyzet esetén. A kávészünetben árulni fogunk tachyon és Light Mandala termékeket. Konkrét utasításokat fogok adni, hogyan vásárolhatjátok meg őket. Lesz lehetőség kérdések feltevésére is, ezért kérem, aki kérdezni szeretne, emelje fel a kezét, és a mikrofonos segítőink máris odamennek hozzátok. Kérjük a mikrofon használatát, amikor kérdéseket tesztek fel, hogy mindenki hallja. Rendben, köszönöm szépen. Üdvözöljük a Cobrát!

Jó reggelt mindenkinek!

Cobra: Mindenkit üdvözlök a Felemelkedés konferencián.

A konferencia alatt nagyon erős energetikai munkák lesznek. Néhány olyan információt is közzé fogok tenni, amely mindannyiunk számára nagyon érdekes élmény lesz. Remélem, mindannyian kikapcsoltátok a mobiltelefonokat. A konferencia alatt megengedett, hogy jegyzeteket készítsetek, és azokat bárkivel megoszthatjátok, de kérlek írjátok rá, hogy „ez az én saját értelmezésem arról, amit Cobra mondott.”

Mivel különböző környezetből, energiákból és körülmények közül jöttünk, először is, helyezzétek magatokat kényelembe.

Csukd be a szemed, és figyeld a ki- és belégzésed. És lazíts.


Galaktikus Fényháló meditáció

Ahogy belélegzel, ragyogó fehér fényt lélegzel be a fizikai testedbe. Ahogy kilélegzel, elengedsz a fizikai testedből mindent, amire már nincs szükséged. Minden blokkot, fizikai fájdalmat és mindent engedj el. Lélegezz így tovább.

Most, ahogy belélegzel, lélegezz be ragyogó fehér fényt a fizikai testedbe, és ahogy kilélegzel, sugározd ezt a ragyogó fényt minden irányba. Lélegezz így tovább.

Ahogy belélegzel, ragyogó fehér fényt lélegzel be a plazma testedbe. Ez a fény áthatja az egész plazma testeteket. Ahogy kilélegzel, engedj ki mindent a plazma testedből, amire már nincs szükséged. Minden anomáliát és minden torzulást, csak engedd el. Lélegezz így tovább.

Most, ahogy belélegzel, ragyogó fehér fényt lélegzel be a plazmatestedbe, ahogy kilélegzel, ezt a ragyogó fehér fényt sugározod minden irányba. Lélegezz így tovább.

Ahogy belélegzel, belélegzed ezt a ragyogó fehér fényt az éteri testedbe, vagy energiatestedbe. Ahogy kilélegzel, engedj el az éterikus testedből mindent, amire már nincs szükséged. Minden blokkot a csakrákban és a meridiánokban, engedjetek el mindent. Lélegezz így tovább.

Most, ahogy belélegzel, ragyogó fehér fényt lélegzel be az éteri testedbe, ahogy kilélegzel, ezt a ragyogó fehér fényt sugározod minden irányba. Lélegezz így tovább.

Ahogy belélegzel, ragyogó fehér fényt lélegzel be az asztráltestedbe, vagyis az érzelmi testedbe. Ahogy kilélegzel, elengedsz az érzelmi testedből mindent, amire már nincs szükséged. Minden szomorúságot, haragot, bűntudatot, depressziót, csak engedd el. Lélegezz így tovább.

Most, ahogy belélegzel, ragyogó fehér fényt lélegzel be az asztráltestedbe, ahogy kilélegzel, ezt a ragyogó fehér fényt sugározod minden irányba. Lélegezz így tovább.

Ahogy belélegzel, ragyogó fehér fényt lélegzel be a mentális testedbe. Ahogy kilélegzel, elengedsz a mentális testedből mindent, amire már nincs szükséged. Minden kétséget, aggodalmat, hitrendszert, csak engedd el. Lélegezz így tovább.

Most, ahogy belélegzel, ragyogó fehér fényt lélegzel be a mentális testedbe, ahogy kilélegzel, ezt a ragyogó fehér fényt sugárzod minden irányba. Lélegezz így tovább.

Most, ahogy belélegzel, lélegezd be ezt a ragyogó fehér fényt lényed teljességébe. És ahogy kilélegzel, sugározd ezt a fényt minden irányba. Lélegezz így tovább.

Ahogy így lélegzel, kezded felismerni, hogy a fény lénye vagy. A fény lénye vagy. A fény lénye VAGYOK. És ezt a tényt megerősítjük azzal, hogy háromszor együtt énekeljük a szent OM-et. Elkezdjük. OM OM OM OM OM.

Fénylényként kapcsolódunk más fénylényekhez ebben a csoportban. Egy nagy fénylényt hozunk létre. Egy fénylény vagyunk. Felismerjük a csoportunkat, mint egy nagy fénypontot. Egyetlen fénylény. Ezt a tényt megerősítjük azzal, hogy háromszor elénekeljük a szent OM-et. OM OM OM OM OM.

Fénylények csoportjaként összekapcsolódunk minden más csoporttal, párral és egyénnel az egész bolygón. Egy bolygószintű fényhálózatot hozunk létre. Elképzeljük, érezzük és megtapasztalhatjuk, ahogy ez a bolygószintű fényhálózat növekszik és terjeszkedik az egész bolygón. Elképzelhetitek, ahogy a fény növekszik és a sötétség megszűnik. Minden háború véget ér, minden szenvedés véget ér, amíg az egész bolygó egyetlen nagy fényponttá nem válik. ezt a tényt a szent OM háromszori eléneklésével erősítjük meg. Elkezdjük. OM OM OM OM OM.

Érezhetjük, elképzelhetjük, vagy tapasztalhatjuk, hogy galaxisunk egy kettős spirál, milliárdnyi csillaggal. És minden egyes csillag galaktikus fénypont. Láthatjátok, hogy a galaktikus fényhálózat fénysugarakat küld a Naprendszer és a Föld bolygó felé. Tehát a Föld bolygó az utolsó bolygó, amelyet befogadott a galaktikus hálózat. Ez a régi galaktikus prófécia beteljesülése: Eljön az idő, amikor minden sötétség eltűnik. És ez az idő most van.

Megerősítjük ezt a tényt, háromszor elénekeljük a szent OM-et.

És elkezdjük. OM OM OM

Most képzeljünk el egy, az égből érkező ragyogó kék fényoszlopot, amely a csoportunkon keresztül a Föld középpontjába tart. Kérjük, hogy a fényoszlop igazítson minket a konferencia céljához, és védje meg ezt a csoportot. Elképzelhetitek, hogy ez a fény megvéd minket, mint csoportot és az egyéneket is. Képzeljétek el, hogy az összes csillag és a sok fénylény megáld és támogat minket ebben a folyamatban.

Most képzeljétek el, érezzétek és tapasztaljátok, hogy az Égből az óramutató járásával ellentétes irányban forog az Ibolya Láng, amely áthalad a csoportunkon, a Föld középpontjáig, és egyesíti a csoportunkat, felszabadítva mindent, amit el kell engedni. Csak néhány pillanatra adjuk át magunkat ennek a folyamatnak.

Lassan tudatára ébredsz a fizikai testednek. Tudatára ébredsz a környezetednek. És amikor készen állsz, kérlek, nyisd ki a szemed. Amikor kinyitod a szemed, teljesen jelen vagy az Itt és Mostban.

Mindenkit üdvözlök a Felemelkedés Konferencián!


A konferencia célja

A konferencia célja, hogy segítse a bolygó felemelkedési folyamatát és a Fény végső győzelmét.

Mindannyian különböző környezetből érkeztetek ide. Különböző tapasztalatoknak voltatok kitéve, a különböző reinkarnálódásotok során ezen a bolygón. Felfoghatjátok ezt úgy, hogy minden eddigi reinkarnációtok, egyfajta felkészülés volt erre a mostani életidőre.

A különböző előző életeitekben, különböző képességeket és bizonyos erőket fejlesztettetek ki, mert tisztában voltatok azzal, hogy ez a mostani életetek a ciklus végét jelenti. Jelentős dolgok fognak történni. Ebben az életidőben, mindannyian azon vagyunk, hogy áttörést érjünk el, amikor ennek a bolygónak a karantén állapotáról beszélünk.

És ez a folyamat, hatalmas mértékű energiát igényel. Ez rendkívüli elkötelezettséget, képességeket igényel. Sok lény kapott hívást, hogy részt vegyen ebben a folyamatban.

De csak néhányan jelentkeztek. Következésképp, a ti feladatotok még nagyobb kihívással jár. Ezerszer többet kell tennetek az emberekért.

Ezért van az, hogy minden képzés, amit az elmúlt életekben kaptunk, most hasznunkra válik.

Ezen életek során, különböző programozási formáknak voltunk kitéve. Mindenkinek, aki erre a bolygóra érkezett, el kellett fogadnia bizonyos feltételeket, szerződéseket és megállapodásokat, mivel a sötét erők irányítják a bolygót. Mindenkinek alá kellett vetnie magát az implantátumoknak és az elmeprogramozásnak. Ezek a hitrendszerek képezik a bolygó felszínén lévő jelenlegi társadalom alapját. Ezek képezik az alapját annak a hamis valóságnak, amelyet folyamatosan teremtenek a bolygón. A hamis programozási rétegre további programozási rétegeket kaptunk.

1. A programozások érzelmi rétegét a szülőktől. Átvettük az összes félelmet és aggodalmat anyától és apától, amelyek az ő energiamezőjükbe vésődtek.

2. Oktatási rendszer. Az emberek túlnyomó többsége ezen a bolygón megkérdőjelezhetetlenül aláveti magát ennek a folyamatnak. Kevesen vannak, akik megkérdőjelezik, akik nem kerülnek terítékre.

A fő pszichológiai ok az, hogy azt akarják, hogy a körülöttük lévő emberek szeressék őket. Ez a konformitás a fő oka annak, hogy a karantén állapotot 26 000 éven keresztül fenn tudták tartani. Sokaknak, akik kérdőre vonták, sikerült felemelkedniük életük során. Vannak emberek, akik úgy döntöttek, hogy a végső folyamatig maradnak, és ez most van.

A programozás minden rétege beszűkíti az elme perspektíváit. Minden ember a valóságnak csak egy kis szűk, apró aspektusát látja. És persze a valóság értelmezése nem az, ami igazából van. Ha a valóság egy elefánt lenne, akkor csak néhány ember látná az elefántot. Természetesen átvitt értelemben beszélek. Az emberek különböző perspektívából láthatják az elefántot, és a saját valóságuknak megfelelően értelmezik azt.

De ebben a valóságban minden, amit láthatunk, minden, amit szabad szemmel láthatunk, a mi galaxisunk e kis körén belül van. Tehát minden, amit érzékszerveinkkel érzékelhetünk, csak egy parányi töredéke az egész világegyetemnek. A tudomány fejlődése az elmúlt évszázadokban lehetővé tette az embereknek, hogy egy kicsit kitágítsák ezt a valóságot. De még a tudományos perspektíva is korlátozott. Mert a (földi)karantén irányítása a tudományt abba az irányba terelte, hogy nem fedezett fel sok tényt a fátylon túlról.


Cobra a Fátylon Túl

(Fotó a Cobráról, amint egy katonai repülőgépen a közeli űrben repül.)

A fátylon túli élményt akkor tapasztalhattam meg, amikor évekkel ezelőtt orosz katonai repülőgépen repültem. Láttam néhány dolgot, ami ott volt. A legnyilvánvalóbb dolog az volt, hogy a Föld NEM lapos, mivel egyes emberek még mindig azt hiszik, hogy a Föld lapos. A másik valóság az, hogy az energiamező odakint sokkal csodálatosabb és sokkal kevésbé torz. Az biztos, hogy egy sötét barlangban élünk. Amikor majd kijövünk ebből a barlangból, felfedezzük, hogy gyönyörű univerzum van odakint. Tehát amit mi teszünk, az az, hogy megteremtjük a börtönkitörést. Áttörjük azt a börtönt, ami mesterségesen lett létrehozva. Később ezen a konferencián el fogom magyarázni, hogyan hozták létre ezt a börtönt, és hogyan fog feloldódni.


Kozmikus Újraindítás

Ami történik, az az, hogy egy egyetemes változás van folyamatban. Különböző erős átrendeződések zajlanak az univerzumban. Ez az átrendeződés újraindítja a világegyetem néhány alapvető tényét. Ennek eredményeképpen, ennek a bolygónak az életfeltételei is újrarendeződnek.


Új Kozmikus Ciklus

Új kozmikus ciklusba lépünk. Ez egy sokkal hitelesebb kép a világegyetemről. A világegyetem egy forgó tórusz. A világegyetem egy 3D-s téridő-kontinuum tórusz, amely folyamatosan forog és mozog. Úgy is mondhatnánk, hogy a tér/idő membrán, amely egy tóruszként forog. Ez a tórusz, a kozmikus ciklusok során kitágul és összehúzódik. Ennek a kozmikus ciklusnak egy bizonyos pontjához érkeztünk, ahol a világegyetem elérte a maximális tágulást, és most újra elkezd összehúzódni. Még a fősodratú tudomány is elkezdte felismerni, hogy majdnem elérte a kozmikus tágulás végét, így ez kezd általánosan ismertté válni. Ez a tágulás vége és az összehúzódás kezdete, ez egy nagyon különleges pillanat az univerzum fejlődésében. Ez az a pillanat, amikor a forrás energiája elkezdhet beáramlani az univerzumba, hogy átrendezze az egész világegyetemet. Később a mai napon, elmagyarázom az ezzel kapcsolatos lenyűgöző tényeket.


Hamis Vákuum Elmélet

A kvantumfizikában van egy bizonyos elmélet, amely szerint ez a világegyetem még nem érte el az egyensúly végső szakaszát, ami azt jelenti, hogy ez a világegyetem metastabil állapotban van. A hivatalos tudományos magyarázata ennek nagyon pesszimista, ám a mi információink optimistábbak. A tudósok szerint ez azon a ponton fog bekövetkezni, amikor a világegyetem eltűnik, mert az alapvető fizikai törvények megváltoznak. Ez nem felel meg az igazságnak. Az igazság az, hogy amikor ez a hamis vákuumállapot összeomlik, akkor a kvantumszint megváltozik, ami átrendez bizonyos fizikai törvényeket, és az összes sötétséget is eltávolítja az univerzumból, ugyanis a sötétség a múltbeli kozmikus ciklusból származik. Kvantum szinten fogjuk eltávolítani az összes sötétséget.

Mint láthatjátok, most ennek az entrópikus univerzumnak a végén járunk, amely eléri a maximális változás pontját, és ez fogja megszülni a Fény új Univerzumát. A hamis vákuum tudományos elméletének van egy kemény magú Tudományos bizonyítéka.

A tudósok megmérték a top kvark tömegét. A top kvark felelős a hírhedt toplet bombákért. Rájöttek, hogy a top kvark tömege nem a stabil és nem is az instabil tartományban van. A metastabil régióban van, ami azt jelenti, hogy egy nagyon kényes állapotban vagyunk, ami a hamis vákuumváltozáshoz ér. Az univerzum nem stabil és nem is instabil. Valahol a kettő között vagyunk. A drasztikus változás pillanatába érkezünk, kozmikus értelemben. Ami történni fog, az egy kvantumugrás. A teljes univerzum óriási kvantumugrása, amely az univerzumot egy új kvantumállapotba, az Igazi Vákuumállapotba löki. Ez a maximális tágulás és az összehúzódás kezdetének pillanatában fog bekövetkezni. Amikor a Föld 26.000 évvel ezelőtt karantén állapotba került, tudták, hogy ez a változás 2000 körül fog bekövetkezni. Ez egy hozzávetőleges becslés volt.


A Változás Kulcsa

Az 1999. augusztus 11-i teljes napfogyatkozás a kozmikus változás kiváltó jelzéseként volt ismert. A pillanat, amikor ez az univerzum megkapta a kulcsot a Forrástól, hogy hogyan oldja fel a sötétséget. Így az a napfogyatkozás elindította az összes sötétségtől való masszív kozmikus tisztulási folyamatot. Ezért van az, hogy ez a bolygó egy szélsőségesen drasztikus megtisztulásba lépett, ami meglehetősen nagy kihívást jelent. Senki sem számított arra, hogy ilyen mértékű sötétség van itt a bolygó felszínén. De rétegről rétegre tisztították meg, egészen addig a pontig, ahol most tartunk, meglehetősen közel az áttöréshez. Sok fejlett civilizáció vesz részt ebben a folyamatban, mert ezt a bolygót választották az átalakulás központi portáljának. A fő fókusz itt van. Az 1996-os évben a sötét erők úgy döntöttek, hogy az összes rejtett sötétséget beindítják, majd megnyitják az Orion csillagrendszer sötét portáljait, amelyek átkerültek a Föld bolygóra. Az Orion sok-sok éven át a Sötét Erők otthonaként volt ismert, de úgy döntöttek, hogy mindent ide költöztetnek. Ezt a bolygót választották erődítményüknek.


Cintamani Kő mint Titkos Kód

A Fény erőinek tehát el kell kezdeniük rétegről rétegre megtisztítani az összes sötétséget innen, hogy biztosítsák a Fény győzelmét. A Fényerők elkezdték aktiválni a Titkos Kódot. Erről fogok most beszélni.

Évmilliókkal ezelőtt már tudták, hogy ez a bolygó a galaktikus történelem nagyon fontos folyamatának középpontjává válik. Ez a naprendszer a galaxis egyik gyújtópontjában helyezkedik el. Nagyon közel van a galaktikus autópályához, úgy is mondhatnám. Egy plazmafonálban található, amely megnyitja a csillagkaput. Tehát sok galaktikus forgalom van e naprendszer körül. A Föld bolygó tehát a galaxis egyik legelőkelőbb ingatlanának tekinthető. A galaxis legértékesebb bolygója. Sok galaktikus fajnak megvannak a saját tervei ezzel a bolygóval kapcsolatban. Amikor a galaktikus fényerők felismerték ezt, és egy titkos kódot küldtek erre a bolygóra arra az időre, amikor a végső felvonásra sor kerül. Különleges köveket küldtek, amelyeket a tervek szerint aktiválni fognak, amikor eljön az idő.

Az első a Cintamani kövek. A Cintamani köveket a Szíriusz csillagrendszerből küldték erre a bolygóra. Aktiválni kell őket, amikor eljön az idő, hogy továbbítsák az Esemény energiáját. Sok-sok évvel ezelőtt elkezdtük a küldetést, hogy a cintamani köveket egy bolygóhálózatba ültessük. Ez a felemelkedett lény, Szent Germain nagy projektjének része. Ő felügyeli a bolygószintű fényhálózat kiépítésének és létrehozásának folyamatát. Az „Új Atlantisz” fedőnevet viseli, és évekkel ezelőtt kapcsolatba lépett velem, hogy folytassam a Fény eme hálózatának építését, hogy felkészüljek az Eseményre és a közelgő pólusváltásra. Ez a hálózat sok ley-vonalból és a plazma, éteri, asztrális és mentális síkok örvényeiből áll. A különböző csillagrendszerekből és a galaktikus központi Napból érkező fényt is továbbítja. Ez a fény szétoszlik majd a bolygón, hogy segítse és gyógyítsa a felszabadulási és felemelkedési folyamatot. Emellett stabilizálja a bolygót, így megakadályozza az idő előtti pólusváltást. A bolygó egyes országai nagyon erős fénymunkás rácsot hoztak létre.

(A Japánban elültetett Cintamani köveket bemutató térképet mutat)

A japán fénymunkások például sok ezer Cintamani követ ültettek el Japán-szerte!

(Egy térképet mutat, amely a Tajvanon eltemetett Cintamani kövek helyét mutatja.)

Tajvan szigetén is erős fénymunkáshálózat van. Sok ezer Cintamani követ elástak szerte a szigeten.

Kínában, Európában, mindenhol erős hálózatok vannak. Amit felfedeztünk, amikor sok cintamani kő van, azok a területek védettek a tájfunoktól, hurrikánoktól. Jobb a levegő állapota, és nagyobb a béke és a stabilitás azokon a területeken. Minden cintamani lehorgonyozza a fényt. De a legérdekesebb tény, amit eddig még soha nem mondtam el, hogy ezek a cintamani kövek még nem aktiválódtak. Az összes cintamani, ami nálatok van, még nem aktiválódott. Amikor eljön az idő, az energia drámaian meg fog növekedni. Az ATVOR technológia fogja aktiválni őket. Ez akkor fog megtörténni, amikor a fény bolygóhálózatának feltételei megfelelőek lesznek. A cintamani köveitek aktiválódnak és sokkal erősebbek lesznek. Emellett a kozmikus szíriuszi faj elkezd bizonyos energiákat közvetíteni a köveitek felé.


Galaktikus Cintamani

(Egy izzó kő képe látható egy ember tenyerében)

Tavaly bemutattam a Galaktikus Cintamani köveket. A galaktikus központból származnak, ezért még erőteljesebbek. Ezeket fokozatosan kellett felfednem, mert az energia egyszerűen túl erős. Valahányszor megemlítettem ezt a követ, őrült dolgok kezdtek történni, ezért nagyon óvatosnak kellett lennem, és úgy döntöttem, hogy lassan fedem fel. De most már kiadhatom a következő szintű információt a galaktikus cintamani kövekről. Nagyon fontos szerepük lesz az Eseménykor. Fel fogják fogni a központi Napból érkező energia nyomását. Így stabilizálják a bolygó energiahálózatát, hogy a poláris ugrás ne történjen meg túl hamar. Később a mai napon a Felemelkedési tervről fogok beszélni, és jobban meg fogjátok érteni, hogy ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz.

A Fényerők azt mondták most van itt az ideje, hogy galaktikus cintamani köveket is ültessünk a bolygórácsba, különösen a Régi Egyenlítő térségébe.

Ez volt a régi egyenlítő az utolsó sarki eltolódás előtt, Atlantisz idején. Ez volt a fő Istennői ley-vonal is. Ezen a régi egyenlítőn keresztül az istennői energia belépett erre a bolygóra. A Fényerők a galaktikus cintamani kövekkel kiegészítették ezt az istennői ley-vonalat. A galaktikus központi nap nagyon erős Istennő energiát kezd el sugározni, amikor a kellő mennyiségű anomália megszűnik. Ez az energia elsimítja az átmenetet, mert maga az átmenet nagyon intenzív, elég drasztikus lesz, és elég erőszakos is lehet. Tehát a galaktikus Istennő energia stabilizálja magát az átmenetet.

A galaktikus cintamani kövek a Galaktikus Központi Fajhoz kapcsolódnak. IONA istennőhöz kapcsolódik. A Galaktikus Központi Fajt néha „Építő Fajnak” is nevezik. Ez az a faj, amelyik felépítette a Fény galaktikus hálózatát. Ők építették a Galaktikus Konföderációt. Ők hozták a Fényt a galaxisba. Vannak más fajok is, amelyek részt vesznek a Felszabadítási folyamatban.

Minden kozmikus faj több millió követ küldött a bolygó felszínére évmilliókkal ezelőtt, hogy ezek a kövek megfelelő állapotban aktiválódjanak. A plejádiak Moldavit köveket hoztak évmilliókkal ezelőtt. Azok az emberek, akiknek moldavit köveik vannak, kapcsolatba tudnak lépni a plejádiakkal. Ez a kapcsolat az idő múlásával egyre erősebb lesz.


A Fényerők átszerveződése

Ahogy azt már megírtam a blogomon pár héttel ezelőtt...

a Fényerők körében erőteljes átszervezés következett be. Szent Germain átvette az irányítást a felszíni és felszín alatti tevékenységek felett, valamint a Naprendszerben és az űrben a felszabadítási folyamat érdekében végzett tevékenységek felett. Sok faj, akik tagjai voltak a Fényerőknek a folyamat érdekében, teljesen kimerült és túl sok háborús traumán estek át. Azokban a csapatokban voltak, akik a földalatti bázisokon harcoltak a hatalmas Pókok ellen. Sokan közülük traumát szenvedtek azokban a harcokban. Gyerekeket és foglyul ejtett embereket mentettek. Azt mondanám, hogy 80%-uk elhagyta a naprendszert, hogy gyógyuljon. Csak a legképzettebb fényerők és kozmikus fajok tagjai maradtak a naprendszerben. Deklarált háborús zónában vagyunk. Ez egy olyan hely, ahol katonai művelet zajlik, hogy minden sötétséget eltávolítsanak a bolygóról. Azok közületek, akik kapcsolatban állnak az „1221-es parancsnokság csapatával”, talán már észrevették, hogy sokan azok közül a lények közül, akik kapcsolatban álltak veletek, már nincsenek itt. Csökkent a létszámuk, de sokkal hatékonyabbak. Mindazoknak a lényeknek, akik túl sok háborús traumát és túl sok félelmet szenvedtek el, mennie kellett. Csak képzett, kihívásra képes lelkületű lények maradtak. Ők az úgynevezett „plejádi (nem tudtam lejegyezni) erők.”

Kevesen maradtak, nem annyian, mint korábban. Ők alkotják az 1221-es Parancsnokság egyik részét, akik a Fénymunkásokat segítik. Van egy másik csapat, amely a tachyon kamrákat segíti. Létezik egy másik csapat, amely a planetáris fényhálózatot segíti. Még egy másik csapat, aki a felszíni katonai műveleteket segíti az Ellenállási Mozgalommal együtt. Tehát kevesebb tagból állnak, de jóval hatékonyabbak.

Vannak más fajok is, akik sok követ hoztak a bolygó felszínére. Ezeket hívják tektiteknek. Néhány tektit Tibetben esett le, ami egy nagyon különleges terület, ahol különféle, különböző fajoktól származó sok millió évvel ezelőtti különféle kövek találhatók. Ezen a ponton, csak néhányat tudok megemlíteni közülük. Ezek még mindig titkosítva vannak. Vannak más különleges kövek is, amelyek titokban maradnak, amíg fel nem fedezik őket a bolygó felszínén. Ha eljön az idő, akkor ezek is aktiválódnak.


11:11 Kapu

Mivel most 11:11 van, egy pillanatra becsukjuk a szemünket, hogy befogadjuk a 11:11 energiáját. A 11:11-ről később is fogok beszélni.

...Oké, újra kinyithatod a szemed.

A 11:11 a kettősségből az Egységbe való átmenet kódja. Ma november 11-e van. Ez a 11/11-es dátum nem véletlenszerűen van kiválasztva. Mi választottuk ezt a dátumot a 11:11 folyamat egy részének. Nem csak a 11:11-es kaput nyitjuk meg, hanem egy még nagyobb kaput, amiről később fogok beszélni.

Mielőtt azonban rövid szünetet tartanánk, még egy dolgot megemlítek. A Plejádiak évekkel ezelőtt kapcsolatba léptek velem, és utasításokat adtak a tachyon kamra megépítésére. Ez összegyűjti a tachyonokat, -amelyek a Galaktikus Központi Napból származnak- a bolygó felszínére. A sötét erők karantént építettek, amely blokkolja a tachyonok természetes bejutását. Az ionoszférában tartja őket. A tachyonok általában a kozmikus sugárzással áramlanak együtt, és mivel a legtöbb kozmikus sugárzást az ionoszféra fogja fel, így a tachyonokat is. Nem érik el a bolygó felszínét.

Ezért tachyon kamrákat építettünk, amelyek kapcsolatban állnak a magasan az ionoszféra fölött keringő űrállomásokkal, amelyek magasan az ionoszféra fölött vannak. Az állomásokon lévő kristályok kvantumosan összekapcsolódtak a kamrákban lévő kristályokkal, így azok képesek továbbítani a tachyonokat a kamrákba. Ezeket a kamrákat azért építették, hogy az emberiség hozzájuthasson a tachyon energiához.

Sok tachyon terméket hoztam, hogy az emberek használják és fogadják az energiát. Az utóbbi időben a tachyonizált kristályokra összpontosítottam, mint például a cintamani, a galaktikus cintamani és más tektitek, hogy a különleges energiákat hozzák. A szünetekben ezeket a termékeket meg lehet vásárolni. Terry meg fogja adni az erre vonatkozó utasításokat.

Rendben, köszönöm, és 20 perc szünetet tartunk.

Rövid szünet

Csukd be a szemed, lélegezz be és ki ragyogó fehér fényt. Lélegezz így tovább...

Oké, folytatjuk a fő programot. A galaktikus szuperhullámról fogok beszélni.


Galaktikus Szuperhullám és a Szoláris Mikro Nova

A galaxis egy élő teremtmény. Minden galaxis valójában egy hatalmas élőlény. Minden galaxisnak van egy központi napja, a galaxis szíve. Minden szív, nagyon hasonlóan pulzál, mint az emberi test. Minden alkalommal, amikor pulzál, a galaktikus központi nap hatalmas mennyiségű energiát bocsát ki mind fizikai, mind nem fizikai síkon. Minden alkalommal, amikor a galaktikus pulzus megtörténik, a galaktikus központi nap megváltoztatja mágneses polaritását. Tehát a galaktikus központi nap pólusváltása történik.


Galaktikus Pólusváltás

A galaktikus pólusváltás egy nagyon erőteljes folyamat. A tudósok mérik a mágneses mező polaritásának változását bizonyos galaxisokban.

Megállapították, hogy a mágneses polaritás körülbelül 3 év alatt drasztikusan megváltozott. Ez egy rendkívül gyors folyamat. Amikor a galaktikus pulzálás megtörténik ebben a galaxisban, az is nagyon gyors folyamat lesz. Az egész folyamat mindössze néhány év alatt fog lezajlani.

Nagyon rövid időn belül a mágneses pólus megváltozik. Amikor a galaktikus északi és déli pólus helyet cserél. Ez az egész galaxisra hatással lesz. Amikor a galaktikus nap pulzál, egy nagyon erős energiahullám és részecskék terjednek szét az egész galaxisban. Amikor ez a hullám eléri a Napot, akkor erőteljesen hatni fog, és a Nap egy Mikro-Novává változik.

A Mikro Nova egy olyan csillag, amely váratlan kitörési tevékenységet folytat. Sok esetben, a galaktikus központok tevékenységei befolyásolják. A Galaktikus Központi Nap, a Napot Mikronovává változtatja. A mikro nova is hatalmas mennyiségű energiát és részecskét bocsát ki az egész naprendszerben. A hulláma erősen fogja befolyásolni ennek a bolygónak a dinamikáját. Ezt később részletesen kifejtem.

De előbb szeretném elmondani, hogy ez nem csak egy fizikai esemény lesz. Ez összekapcsolódik a Naprendszer geometriájával, ami a galaxishoz és hatalmas kozmikus ciklusokkal van összefüggésben. Ez a ciklus vége, és egyben az új ciklus kezdete is.


Galaktikus Egyenlítő Együttállás

Fizikai Napunk minden 26 000 éves ciklusban kétszer igazodik a Galaktikus Egyenlítőhöz, tehát nagyjából 13 000 évente igazodik a Galaktikus Egyenlítőhöz. Ilyen együttállás pontosan 1998. május 17-én volt. Ezt nevezték tehát „Galaktikus Együttállásnak”, amikor a napfordulói Nap pontosan együtt állt a Galaktikus Egyenlítővel. Amikor a Napforduló Napja keresztezi a Galaktikus Egyenlítőt, akkor egy rendkívül erős plazmaenergia mezőt fog keresztezni, amely hatással van a Napra. egy újabb Mikro-Novát készít elő. Nem arról van szó, hogy a kitörés az átkelés pillanatában történik, hanem az átkelés váltja ki a kitörés folyamatát.


Múltbeli Mikro Nova Események

Úgy működik, mint egy óra. A tudósok geológiai és biológiai bizonyítékokat mértek a Nap 13 000 évente rendszeresen bekövetkező mikro-nóva kitörésére.

Az utolsó a Göteborgi Mágneses Elhajlás esete. Abban a pillanatban a bolygó mágneses mezeje eltolódott. Nagyon drasztikus éghajlati változások következtek be. A hőmérséklet leesett, és tömeges kihalás következett be. A sok kihalt faj közül az egyik a szibériai mamut. Szibéria abban az időben szubtrópusi terület volt. A kitörés pillanatában a hőmérséklet néhány perc alatt drasztikusan, mintegy 40 ℃-ot esett. Így a mamut érintetlenül megfagyott. Ez a drasztikus esemény tehát a jégkorszak eljövetele volt a mikro-nova és a földi mágneses mező megváltozása következtében.

Másik példa a „Mungó-tó Elhajlás”, amely szintén drasztikusan történt. Volt „Mono-tó Elhajlás” is, és nagyjából minden 13.000 évben láthatunk egy későbbi eseményt. Ezek közül néhány súlyos volt, a többi kevésbé drasztikus. De minden egyes alkalommal, amikor ez rendszeresen megtörténik, drasztikus változás következik be a bolygó felszínén. Néha teljes poláris eltolódás volt, néha csak a mágneses mező elhajlása.


Napkitörés

A Föld mágneses mezejének változása, fizikai póluseltolódást is eredményezhet. Ezt részletesen el fogom magyarázni.

Oké, sok elgondolás van a Napvillanásról. Ez tulajdonképpen az a pillanat, amikor a Nap mikro-novává válik. Ez egy olyan pillanat, amikor a galaktikus központi nap beindítja a skalármezőt, amely működésbe hozza a nap mágneses mezejének dinamikáját. És ez hatással van a Föld mágneses pólusaira.

A tudósok úgy tudják, hogy ez a mechanizmus minden 11 évben, mint egy szabályos napciklus, beindítja a Nap mágneses eltolódását. De ahogy azt kifejtettem, ott van még a skalármező vagy az éteri sík változása is, amely a Nap mágneses mezejének rendszeres változását indítja el.

Amikor a mezőre a galaktikus szuperhullámmal a skalármező hatott, a változások sokkal erősebbek lettek. A változás már az egész naprendszer mágneses mezejét érinti. Ez okozza a Naprendszer többi bolygójának a mágneses mezejének a szokatlan viselkedését. Ennek a bolygónak a mágneses mezejére is hatással van.


Mágneses Pólusváltás

Ezen az animáción a pólusváltás kezdeti jeleinek tényleges mérése látható. Láthatjátok, hogy az északi mágneses pólus az elmúlt évszázadokban innen már ide vándorolt. A változás egyre gyorsul. A mágneses mező eltolódása egyre gyorsabb és gyorsabb. Az északi mágneses mező eltolódik, és az új északi pólus nem messze lesz attól, ahol most vagyunk (Csiangmaj, Thaiföld). Itt a várható új északi pólus, miután a fizikai sarkeltolódás megtörténik a jövőben.

A mágneses mező változásának másik fontos aspektusa a földi mágneses mező gyengülése. Ez azelőtt történik, hogy a galaktikus központi Nap belép a galaktikus szuperhullám kezdeti fázisába. Ez hatással lesz a galaxis összes csillagának éteri skalármezejére. Általában ezt a gyengülést erős napkitörések és viharok váltják ki közvetlenül e bolygó felé.

1859-ben volt egy úgynevezett Carrington-esemény, ami egy nagyon erős napvihar volt, amely akkoriban elég drasztikusan befolyásolta a bolygó felszínén lévő elektromos hálózatokat. A távíróvonalak tönkrementek és tüzet okoztak, mert a vihar olyan erős volt.

Ez a vihar indította el a földi mágneses mező gyengülésének folyamatát.

Azóta a Föld mágneses mezeje egyre jobban gyengül. Ha a mágneses mező túl sokat veszít az intenzitásából, az fizikai pólusváltást vált ki.

A földkéreg a köpenyen nyugszik. A kéreg és a köpeny között van egy bizonyos terület, amelyet Mohorovičić-féle diszkontinuitásnak nevezünk. Ez egy olyan terület, ahol áll a likviditás. Ha a mágneses mező elég erős, ez a terület elég szilárd ahhoz, hogy a köpeny megtartsa a kérget és együtt forogjon. Ha a mágneses tér túlságosan lecsökken, a terület olvadni kezd és túl puha lesz. A földkéreg elszakad a köpenytől, ahogy a Föld forog, a kéreg elkezd ellenőrizetlenül a köpeny körül mozogni. Ez hozza létre a fizikai pólus eltolódást. Az óceánok ugyanazon a ponton mozognak, és ez létrehoz egy Mega Cunamit, ami 1-2 mérföld magas lesz, és ami a bolygó legtöbb száraz területét elmossa, kivéve a nagyon magas hegyeket. Ilyen cunami várhatóan 13 000 évente fordul elő. Sok legenda kering a múltbeli sarki eltolódásokról a világon, hogyan hatott az emberiségre az ősi civilizációkban. Általában néhány ember túlélte a sarki eltolódást, és új civilizációt alapított.


Napkitörés

A Föld mágneses mezejének erőssége tehát máris 25%-kal csökkent. És minden évben 1-2%-ot veszít az intenzitásból. A gyengülés felgyorsul.

Az erős napkitörések drasztikusan csökkenthetik a Föld mágneses mezejét. Normális 11 éves napmaximum ciklusunk van, ami 10x-es napkitörést jelent. Ez elég erős. Néhány napkitörés 20x-os napkitörést is okozhat, ami még ennél is erősebb. Talán évszázadonként egyszer van 30x-os napkitörés. Az utolsó ilyen 1859-ben volt. Talán egyszer egy évezredben van egy hatalmas 40x-es napkitörés. Napunk körülbelül 11 évenként éri el maximális erejét. Minden egyes maximumban erős napkitörések várhatóak.


Napciklusok

Úgy tűnik, közeledünk az új napenergia-maximumhoz. Idén már volt 1x-es vagy 2x-es napkitörésünk, ami miatt nem kell aggódni, de mutatja, hogy a Nap egyre erősebb. 1x-es kitörés érte a Földet idén januárban, de ez egyáltalán nem befolyásolta a mágneses mezőt. Talán 1-2% volt az esélye az összeomlásnak, szóval nincs miért aggódni.

Az új napciklusok, amelyek várhatóan körülbelül egy év múlva kezdődnek, kiterjedt napkitöréseket produkálhatnak, amelyek a Föld mágneses mezejének összeomlásához vezethetnek, talán 20%-os valószínűséggel. Ezután a szokásos erőteljes napmaximum okozhatja az összeomlást és a sarki eltolódást.

Ha ismét valami olyasmi történik, mint a Carrington-esemény, az biztosan pólusváltást fog okozni. Amikor ez megtörténik, a Nap részecskékkel bombázza a Földet, és a bolygó mágneses mezeje összeomlik, és ezek a részecskék elérik a felszínt. Ha a részecskék elég erősek, akkor folyamatos tüzeket, földrengéseket, vulkánkitöréseket hoznak létre. Ha pedig túl erősek, akkor fizikai pólusváltást válthatnak ki.

Érdekes megfigyelni, hogy a tudósok előrejelzése, mennyire szembemegy a tényleges adatokkal. Amint azt láthatjátok, sokkal erősebb, mint ahogyan azt ők gondolták. Ez egy nagyon erős napmaximum lesz. Egyesek szerint ez idén vagy jövőre fog bekövetkezni, mások szerint pedig 2025-ben. És a fizikai pólusváltás nagy valószínűséggel a napmaximumban fog bekövetkezni, ám a fényerők valószínűleg meg fogják ezt akadályozni. Tehát annak a valószínűsége, hogy a pólusváltás ebben a napmaximumban következik be, talán 10-15%. De valószínűbb, hogy a következő napmaximumban fog bekövetkezni, ami 2036-2037 körül lesz. Vagy még ennél is valószínűbb, hogy 2049-ben.

A végső Galaktikus Pulzálás nagy valószínűséggel egy későbbi ponton fog bekövetkezni. De maga az Esemény, amely a cabal és a sötét erők fizikai eltávolításáról szól, ennél sokkal, de sokkal hamarabb várható.

Amint ezen a grafikonon látható, most itt tartunk (közvetlenül a IV. fázis előtt). Az Esemény itt van (a IV. fázis belépési pontja). A pólusváltás pedig itt van (VI. fázis). A teljes sötétség rendkívül felgyorsult kitakarításánál tartunk, úgyhogy minden kezd megőrülni. Az összes lefojtott sötétség a felszínre tör. Ez a megtisztulás fázisa. Amikor ez a folyamat a tetőfokára hág, az az Esemény (Kritikus Hőáramlás) pillanata. Tehát ez lesz a legőrültebb pillanat. De ez NEM a Galaktikus Pulzus pillanata. Ez NEM a pólusváltás pillanata. NEM a Mikro Nova esemény pillanata. Ez A Fényerők pillanata, amikor beavatkoznak a bolygó felszínén, eltávolítják a sötét erőket, és megkezdik az emberiség gyógyításának folyamatát. Ezután az emberiségnek lesz némi ideje, hogy keresztülmenjen a gyógyulási folyamaton, és felkészüljön a pólusváltásra, vagy a közelgő Napkitörésekre, vagy a Galaktikus Szuper hullámra.


Az ESEMÉNY időzítése

Az Eseményre vonatkozó megalapozott tippem, hogy 2024-ben vagy 2025-ben következhet be, de nagyon valószínűtlen, hogy még 2023 végén. Ez egy megalapozott találgatás, nem csupán jóslat. Nem tudom, hogy mikor fog bekövetkezni az Esemény, és senki sem tudja. Mivel a szabad akarat is szerepet játszik a dologban. A bolygó felszínén lévő kulcsemberek szabad akarata, a sötét erők szabad akarata, a fényerők szabad akarata és az emberiség többi részének szabad akarata. A helyzet túlságosan összetett.

A kulcsfontosságú fénymunkás csoport szabad akarata hozhat jó döntést, és felgyorsíthatja az Eseményt. Igen, meg tudják valósítani. Néhány fénymunkás rossz döntést hozott 1995-ben, és aztán egy kritikus pillanatban 2019-ben is, ami gyakorlatilag késleltette az Eseményt.

Elmagyarázom, hogyan fog ez lejátszódni.

Amikor az Esemény bekövetkezik, az a maximális fényáram pillanat, ami a maximális energiaáramlás a bolygó felszínén. Tehát ez az őrület maximális szintje. Ez a legdrasztikusabb fordulat. Ez az átállás a régi valóságból az Új Valóságba. A legtöbb ember számára ez egy rendkívül drasztikus időszak lesz. Az emberiség nagy része számára a hitrendszerük legdrasztikusabb összeomlását fogja jelenteni. Minden, amiben eddig hittek, nagyon rövid időn belül össze fog omlani. De ez elkerülhetetlen, mivel maga az univerzum fog keresztülmenni az átalakuláson. Tehát nem várhatunk arra, hogy az emberek felébredjenek. Amikor ez bekövetkezik, azok, akik készen állnak, készen állnak, és azok, akik nem állnak készen, nem állnak készen.

Amikor az Esemény bekövetkezik, a fényerők eltávolítják a kulcsfontosságú sötét egyéneket a bolygó felszínéről, de ennek a folyamatnak a részleteibe nem fogok belemenni. Csak annyit mondok, hogy „nem lesznek többé itt.” Nem fogják többé befolyásolni az emberiséget.

De van ezzel egy probléma. Nagyjából 400 millió pszichopata él a bolygó felszínén. És egy bizonyos százalékuk veszélyes. Amikor a fényerők eltávolítanak közülük néhányat, látni fogjátok, hogy a pszichopaták nagy része egyszerűen visszavonul. Nem fognak őrjöngeni, de visszahúzódnak. Tehát az Esemény nem fogja eltávolítani az összes sötét egyént, az összes bűnözőt. Egyszerűen nem lehetséges 400 millió embert letartóztatni. Tehát a fő rosszfiúk eltávolításra kerülnek. Új társadalom fog létrejönni. Ez az emberiség fokozatos átalakulását fogja létrehozni. A „fokozatos” nem 1-2 hetet jelent, hanem néhány évet.

Tehát a következő szakasz az Esemény után, itt látható. Láthatjátok, hogyan oldódik a nyomás, és hogy mekkora lesz a megkönnyebbülés (a IV. fázis után). Tehát sokkal kevesebb lesz a társadalmi bizonytalanság. Új útmutatást lesz biztosítva, és a társadalmi rendet helyre kell állítani. Ez az az időszak, amikor a fényerők beavatkoznak, hogy új gyógyító technológiákat és egy új pénzügyi rendszert vezessenek be. Tehát a pénzügyi rendszer átállása fog bekövetkezni. De ez a rendszer nem maradhat sokáig, ez csak egy átmeneti rendszer. Bőséget kap majd az egész emberiség. Ebben a fázisban jön létre az első Fénysziget. A legfelébredettebb felszíni fénymunkások összejönnek és felkészülnek a felemelkedési folyamatra.

Mielőtt ez megtörténik, a Plejádiak kevésbé fognak részt venni a bolygó felszabadulási folyamatában. Mivel ők egy békés és szerető faj, ez a környezet túl nyers a számukra. Továbbra is kapcsolatba tudnak lépni a fénymunkásokkal, és néhány egyénnel, de a Plejádiak kollektíven úgy döntöttek, hogy visszavonulnak. Így ők már nem lesznek az első számú faj az Első Kapcsolatfelvétel forgatókönyvében. Egy másik faj úgy határozott, hogy előtérbe lép. Még nem tudom megmondani, hogy kik azok a lények. De amikor minden készen áll, amikor az összes sötétséget eltávolítják, meg minden, a Plejádiak kapcsolatba fognak lépni az emberiséggel, de már nem ők lesznek az első számú faj az Első Kapcsolatfelvételben. Így döntöttek, mert az emberiség nem elég békés és harmonikus a kapcsolatfelvételre.

Egy másik faj, amely jobban illeszkedik az emberi tudatossághoz és pszichológiához, lesz a frontembere ennek a folyamatnak.

A Plejádiak ettől még kapcsolatba fognak lépni azokkal, akik készen állnak erre. Továbbra is útmutatást fognak adni az új gyógyító technológiákhoz. Dolgozni fognak néhány egyénnel és csoporttal a Fényszigeten. Útmutatást fognak adni a szexuális energiákról és az angyali kapcsolataikról. Útmutatást fognak adni nektek a felemelkedési folyamatról. De nem állnak majd széles körű kapcsolatban az emberiség tömegeivel. Igen, jelen lesznek az első kapcsolatfelvételkor. Be lesznek mutatva az emberiségnek, de nem ők lesznek a vezető faj, akiket bemutatnak az emberiségnek. Őket is tisztelni és szeretni kell, de az itteni közeg túl sok nekik. Nem akarnak ennyire bevonódni.

A másik fajt, amely jobban érintett lesz ebben, a blogomon fogom bemutatni, amikor eljön az ideje. Ők lesznek a hivatalos faj, akiket elsőként mutatnak be az emberiségnek. Ők már sok ezer évvel ezelőtt is jelen voltak ezen a bolygón. Részt vettek az emberiség felébresztésében.

És azok közül, akik részt vesznek a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna Protokollban, továbbra is kapcsolatba léphetnek veletek a Plejádiak, és néhányan közületek ezen a ponton dönthetnek úgy, hogy szintén újra bemutatkoznak.

Tehát vannak instabil és stabil fázisok. Amikor elegendő mennyiségű fény van, akkor kezdődhet el a felemelkedési folyamat. Az emberiség egy nagyon szűk kollektív csoportja fog felemelkedni a FénySzigetről, mint a felemelkedés első hulláma. Néhányan közülük úgy döntenek majd, hogy visszatérnek a Földre, és segítenek és felkészítenek egy nagyobb csoportot a későbbi felemelkedésre. És az emberek e nagyobb csoportja vissza fog jönni ide, hogy előkészítse a planetáris fényhálózatot, vagy Fényszigetet, hogy felkészüljön a végső fizikai pólusváltásra.

A végső cunami el fogja mosni az összes még megmaradt anomáliát. És az emberiség, mint faj, evakuálva lesz, és egy új bolygóra kerül a Plejádi csillagrendszerben. Az emberiséget nem fogják a sötét erők megakadályozni, és az alapvető szükségletek biztosítva lesznek, vagyis elkezdenek békésebb élményekben részesülni, és több lehetőségük lesz a spirituális fejlődésre.

Csak a legfelébredettebb lényeknek lesz megengedve, hogy a Föld nevű bolygón éljenek. A pólusváltás után, ez a bolygó paradicsomi hely lesz. Fényszigetek hálózata, gyönyörű természet és tökéletes harmónia.

De ez a folyamatnak, csupán a vázlata.


Dyson Gömbök

A Fényerők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják az Esemény utáni és a pólusváltás előtti időkeretet, hogy lehetővé tegyék az emberiség számára, hogy érezhesse a felszabadulást. Dyson Gömböket építettek. Az egyik a Föld körül van, egy másik pedig a Nap körül. Elég erősek ahhoz, hogy megakadályozzák a drasztikus kataklizmát, mielőtt minden készen állna.


Régi Atlanti Egyenlítő

Ezt a képet már korábban is mutattam, de ez egy régi egyenlítő a legutóbbi sarki eltolódás előtt. Az egyenlítő mentén sok érdekes hely látható, ahol régi civilizációk maradványai vannak. Az egyik ilyen hely Ba'labakk. Van itt egy templom, amely állítólag a római időkben épült. De a templomok alapjai Atlantiszból származnak. Hatalmas kődobozokat láttam, akkorákat, mint ennek a konferenciateremnek a hátsó része. A modern 21. századi technológiával ezt senki sem tudja megcsinálni, ez lehetetlen. A Ba'labakk templomok valójában Istennői templomok voltak, amelyek kapcsolatban álltak a régi Egyenlítő körül állomásozó anyahajókkal. Ezek az anyahajók Istennő energiát küldtek a Galaktikus Központi Napból. És ez a ley-vonal vonul át Stonehengen, New Yorkon át Mexikóba.

Geológiai bizonyítéka van. Láthatjátok ezen a képen, hogy ugyanaz az Istennő Egyenlítő. Mikro tektiteket találtak ezen a területen. Ezek a mikrotektitek egytől egyig 13.000 évesek. Ezeket mind a Galaktikus Pulzálás hozta létre, amelyet a Galaktikus póluseltolódás okozott, és a pólusváltás itt, amely az egyenlítő változását okozta. Tehát az utolsó mikro-nóva hullámai hozták létre ezeket a tektiteket, amelyeket a régi egyenlítő területén találtak 13 000 évvel ezelőtt.

Rendben, most már tudok pár kérdésre válaszolni.

Kérdés: Az Istennői Egyenlítő magába foglalja Katart?

Válasz: Igen, Katarhoz közel megy.

Kérdés: Vannak olyan Tachyon termékek, amik megkönnyítik a kapcsolatfelvételt a Lyra-val?

Válasz: Lyrahoz, a Morganit. Most nincs nálunk itt, de a Lyraval való kapcsolódásra valók.

Kérdés: Most, hogy Lurker és a chimera már nincs jelen, könnyebb a Fényerőknek idejönni?

Válasz: Igen, sokkal könnyebbé válik, noha még mindig sok az anomália.

Kérdés: A fénymunkások Kínában azért maradnak életben, mert a fénymunkás közösség összefogott, de tudnak-e segíteni a fényerők?

Válasz: A Fényerők mindent megtesznek, hogy megkönnyítsék a fénymunkások helyzetét. Ez a bolygó azonban még mindig a sötét erők irányítása alatt áll. Ezért minden fénymunkásnak követnie kell a belső útmutatását.

Kérdés: Nekem úgy tűnik, hogy vannak olyan dolgok, mint a közönséges repülőgépek, amelyeket néha összetévesztenek az űrhajókkal, mit gondolsz?

Válasz: Úgy néz ki, hogy a repülőgépek repülőgépek. A fényerők valódi hajói egészen mások, mint a repülőgépek. Egészen más a repülési mintázatuk. Tehát nyilvánvalónak kell lennie, hogy ezek nem csak repülőgépek.

Kérdés: De aztán láttam egy fényt megjelenni a semmiből. Egyértelműen nem egy közönséges repülőgép volt.

Válasz: Befelé kell figyelj, és megkérdezni magadtól. De annyit elmondhatok, hogy a fényhajók képesek a semmiből materializálódni. Megjelenhetnek és hirtelen el is tűnhetnek.

Kérdés: Amit hamis vákuumként magyaráztál, az úgy hangzik, mint Nicola Tesla és Einstein elméletei. Einstein arról beszélt, hogy a fekete lyuk és maga a világegyetem újjászületik, míg Tesla kettős impulzusról beszélt (nem értettem).

Válasz: Nem ugyanarról a dologról van szó, de összefügg. A világegyetem természete nyilvánvaló volt egyes fizikusok és az ókori emberek számára is. Einstein kezdte valamennyire megérteni, hogy mi történik a világegyetemben, de volt néhány téves elképzelés. Kezdte megérteni, hogy van egy tény, amely messze túlmutat a newtoni fizikán, és a kvantumuniverzummal kapcsolatos.

Kérdés: Vannak más szellemi lények, akiket az emberiség nem ismer?

Válasz: Igen, természetesen.

Kérdés: Az Istennő egyenlítője nem halad át Ázsián, de ha Ázsiában ásnám el a Galaktikus Cintamanit, hová kellene?

Válasz: Galaktikus Cintamani más helyeken is el lehet ásni, bárhol a bolygó körül. Az Istennő Egyenlítő csak egy fókuszpont. Bárhol el lehet őket ásni.

20 perc szünetet tartunk, majd folytatjuk a főprogramot. Köszönjük.


A 2025-ös Portál dinamikája

Már 2023 végén járunk, és közeledünk a 2025-ös évhez. A helyzetek energiáiról és dinamikájáról fogok beszélni, ahogy közeledünk ehhez a ponthoz. 2025 egy nagyon fontos év lesz, amikor a dolgok drasztikusan fel fognak gyorsulni így vagy úgy. Nem tudjuk pontosan, hogy mi és hogyan fog történni, de vannak iránymutatásaink, amelyek segítik a felkészülésünket erre a fontos időszakra.


Közzététel és az Első Kapcsolatfelvétel

Nagyon fontos mérföldkő a Plútó belépése a Vízöntő jegyébe. Az asztrológia nem valami áltudomány. A bolygók földtani helyzetét használja a Naprendszerben a Földhöz viszonyítva. Így képes leképezni a skalármező és a rezonancia mintákat, ami azt jelenti, hogy képes jellemezni az energiamintázatokat az idő bármely adott pillanatában. Az állatövi jegyek a skalármezők. Olyanok, mint a prizmák, amik megszűrik a Naprendszerben a Földhöz kapcsolódó összes bolygó energiáját. Az összes állócsillag szintén a Földhöz kapcsolódik.

A Plútó belépése a Vízöntőbe az egyik legfontosabb jelölője a mi konkrét reinkarnációs folyamatunknak. A legtöbb asztrológus nem érti, hogy mit is jelent ez valójában. Nem a mesterséges intelligencia feltörekvéséről van szó. A legfontosabb dolog ezzel kapcsolatosan az Első Kapcsolatfelvétel.

Amint ezen az ábrán látható, a Plútó először idén március 23-án lépett a Vízöntőbe. Június 11-ig maradt ott, tehát csak néhány hónapig volt ott.

Ez idő alatt nagyon fontos esemény történt, amiről sokan nem tudtak. Június elején, közvetlenül azelőtt, hogy a Plútó kilépett a Vízöntőből és belépett a Bakba, az Egyesült Államok egyik Grusch nevű tisztviselője fontos felfedezést tett. Az amerikai hadsereg kapcsolatban áll világűrből érkező lényekkel, és a testükkel együtt megőrizték a szétzúzott űrhajóikat. Ezek a testek nem a Föld bolygóhoz tartoznak. Ez a felfedés hivatalosan is megtörtént az Egyesült Államokban, és politikai vitát váltott ki a kongresszusban. Ez volt a felfedés igazi első pillanata. Ez az első felfedezés vezet az első kapcsolatfelvételhez.

Nagyon fontos tömegmeditációnk volt május elején, amikor a Plútó retrográd volt. Október 10-ig retrográd volt. Ahogy a Plútó retrográd volt, volt egy „visszafelé forduló pillanatunk.” Sok várakozás, semmi sem történt. Amikor a Plútó ismét kezdett egyenesbe kerülni, Gázában eszkaláció következett be. Ez közvetlen következménye volt az október 5-én történteknek, amikor az Ellenállási Mozgalom végre végrehajtotta az első nagy akcióját a fizikai síkon. Tehát ez volt a legelső fizikai beavatkozás a bolygó felszínén. Az EM megtisztította a Fekete nemesek pincéit Gázában, és sok-sok embergyermeket mentettek meg. Körülbelül 100.000 gyermeket mentettek ki a bázisról. Természetesen a fekete nemesek ezt a tulajdonukba való behatolásnak tekintették, ezért teljesen kiborultak. Ez az oka annak, hogy megrendezték ezt a háborút Izraelben és Gázában. Ez volt az a pillanat, amikor a Plútó ismét egyenesbe került. Most a Plútónak egy nagyon gyors direkt pillanata van. Tehát nagyon intenzív átalakulások zajlanak abban a rendszerben, amelyet a fekete nemesek irányítanak.

A jövő év elején a Plútó ismét belép a Vízöntőbe. Ezúttal a Plútó körülbelül 8 hónapig áll majd a Vízöntőben. Ez sokkal erősebb lesz, mint amit az idei év elején tapasztaltunk. A jövő év január-októberi időszakában sok mozgásra számíthatunk az első kapcsolatfelvétel felé. Különböző csillagfajtáknak vannak bizonyos tervei, amelyeket most nem tudok elmagyarázni. De ezek a hivatalos közlésekkel és az első kapcsolatfelvétellel kapcsolatosak. Meglepetésekre számíthatunk.

Aztán a Plútó ismét kilép a Vízöntőből, egy rövid, körülbelül 2 hónapos időszakot ismét a Bakban fog tölteni. Ez lesz a pénzügyi és politikai rendszerek nagyon intenzív megtisztulásának időszaka.

2024. november 19-én pedig a Plútó ismét belép a Vízöntőbe, és évtizedeken át ott is marad. Tehát ez után az intenzív megtisztulás után, jövő év november 19-e után várható az igazán komoly, erős nyilvánosságra hozatal.

Tehát jövőre sokkal komolyabb és erőteljesebb nyilvánosságra hozatalra számítunk, mint ami valaha is történt a bolygó felszínén. Ez a karantén állapot tényleges feloldását jelentheti. Az emberek sokkal inkább tudatában lesznek annak, hogy a Föld nem egy magányos bolygó az élet számára ebben az univerzumban. Vannak más fajok is odakint. Elég intenzív változások lehetnek ezen a területen.


A Pénzügyi rendszer összeomlása

A pénzügyi rendszer - ahogyan az most működik - sokkal instabilabbá válhat. A régi pénzügyi rendszer, ahogy az elmúlt pár száz évben működött, intenzív stresszhelyzetet él meg. Ez összeomolhat egy bizonyos ponton. Még nem tartunk ott, de egyre instabilabb és instabilabb lesz, ugyanis túl sok adósság halmozódott fel. Az adósság alapú pénzügyi rendszer ezen a ponton nagyon instabil. Jövőre, amikor a Plútó belép a Vízöntőbe, a helyzet sokkal intenzívebbé fog válni. Természetesen a cabal bevezetheti a Központi Bank Digitális Valutáját és keményen erőltetheti azt, de nem lesz sikeres. Lehet, hogy valamicske korlátozott eredményük lesz, de nem tudják majd keresztül vinni, mert az emberek tömeges szinten vissza fogják ezt utasítani. A cabal Nigériában keményen erőltette a központi digitális pénzt, de teljesen kudarcot vallott. Próbálták erőteljesen kirekeszteni a készpénzt, de nem jártak sikerrel.

A sötét erők rájöttek, hogy a játéknak vége. Ezen a ponton még mindig veszélyesek, nem észszerűek. Nem használnak már stratégiákat. Csak megteszik, amit meg akarnak tenni. Azt hiszik, hogy megállíthatják. Ezért kezd minden őrületessé válni.

Ugyanakkor, a Galaktikus Központi Napból érkező energiák is egyre intenzívebbé válnak, így a tisztulási folyamat is egyre intenzívebbé válik. Mindaz, ami több ezer év alatt felhalmozódott, ezen rövid időtartam alatt, ki kell, hogy tisztuljon.

Van néhány számítógépes modellezés, amely a civilizáció összeomlását már 2024-re valószínűsíti. Az ilyenek egyikét, Martin Armstrong készítette. Ezt az ő weboldaláról hoztam. Ő ennek az összeomlásnak a kezdetét, 2024 augusztusára mondja. De én azt mondanám, hogy ez különféle kozmikus ciklusokkal is összefügg. A pénzügyi és politikai rendszerek instabilitása várhatóan felerősödik a következő évben. Ha úgy gondolod, hogy a rendszer biztonságban volt ebben az évben, akkor lássuk mi fog történni jövőre.


Asztrológiai előrejelzések

Egy másik aspektusa ennek a folyamatnak 2025-höz közeledve, az a spirituális felébredés. Van néhány kisebb és néhány jelentősebb bolygó, ami 2025-ben nagyon erőteljes állásban lesz. Ezt a konfigurációt az asztrológiában úgy nevezik, hogy „Isten ujja”

https://en.wikipedia.org/wiki/Yod_(astrology)

https://www.asztropresszhirek.com/2019/08/06/nehany-tudnivalo-a-yod-alakzatokrol/

Nagyon erőteljes átalakulás, ami arra mutat, hogy a Haumea kilép a csillagjegyből és belép a Skorpióba. A Haumea olyan kisbolygó, amely áthalad a Kuiper-övön, a külső Naprendszeren. A Haumea energiája a New Age, vagy új spirituális ébredés. Ez az új spirituális ébredés a Neptunusszal, az Uránusszal és a Sedonával kombinálódik. A Neptunusszal kapcsolatos spirituális ébredés a Lélek finom angyali energiájának összekapcsolása. Az Uránusszal való spirituális ébredés messzemenő találmányokat vagy a technológiák és a spiritualitás egyesítését jelenti. Új gyógyító technológiák, mint például a Light Mandalas. A Sedonához kapcsolódó Haumea új spirituális ébredést jelent az új kozmikus ciklusba való belépés eredményeként. A Sedona kilép a Bikából és belép az Ikrekbe. A Sedona kisbolygó, amelynek pályája (nem tudtam megragadni) messze túlmutat a Kuiper-övön és a külső Naprendszeren. A Sedona az új kozmikus ciklushoz kapcsolódik. A Sedona konjunkciót fog mutatni a Plejádokkal, ami a 2025-ben várható plejádi energia erős reaktiválása lesz. Mind az Uránusz és a Neptunusz, mind a Sedona harmonizál a Plútóval. Ez lesz az alapja a 2025-ben bekövetkező hatalmas átalakulásnak.

Ilyen harmonikus hullámmintázat 500 évente egyszer fordul elő. Utoljára a reneszánsz idején, a 15. század végén és a 16. század elején fordult elő. Tudjuk, hogy a reneszánsz hogyan változtatta meg a történelem menetét. Ez volt az újrakezdés, a modern kor kezdete. Ezúttal tehát újra bevezetésre kerül az új reneszánsz. Hatalmas spirituális ébredés lesz, a Vízöntő korszakának kezdete.

Nagyon közel maradnak egymáshoz 2025 előtt és után. Ez a legharmonikusabb és legpozitívabb energiamintázat, amit az elmúlt 500 évben tapasztaltunk. A sötét erők nem képesek ezt megállítani, mert az energia túlságosan erős. Tehát a vereségük matematikai bizonyossággal megjósolható. Semmi esélyük sincs ezt megállítani, és ezt ők is tudják. De megpróbálnak annyi káoszt teremteni, amennyit csak tudnak.

A mostani és 2025 közötti időszak a nagy lehetőségek, de egyben hatalmas kihívások időszaka is lesz. A chimera-csoport és a topletbombák eltávolításával a legveszélyesebb tényezők megszűntek. De még nem tartunk ott, hogy biztonságos helyzetben legyünk. De ezek az energiaminták egyre erősebbek és erősebbek lesznek, egyre több lesz a fény támogatása, egyre harmonikusabban, tehát egyre közelebb kerülünk. Ez 2025-ben fog tetőzni.

Itt ugyanennek a folyamatnak egy másik aspektusa látható. Itt láthatjátok a Neptunusz útját, amely egy spirituális bolygó. És a találkozási pontját az Uránusszal és a Plútóval. Ez a kiváltó energia. Ahogy telik az év, 2023, 2024, 2025... ezek az energiák egyre közelebb és közelebb kerülnek, és jövő év májusában vagy júniusában metszik egymást. És jövő év október-novemberében ismét keresztezik egymást. És 2025 április-május környékén ismét keresztezik egymást. Tehát már a jövő évben nagyon erős kiváltó okok lesznek, amelyek aktiválni fogják a spirituális ébredést és a perspektíva teljes megváltoztatását.

Azoknak, akiknek még mindig kétségeik vannak az asztrológiával kapcsolatban: azon a napon, amikor Ukrajnában kitört a háború, az USA horoszkópjában egy nagyon erős Plútó-átmenet volt, ami az Egyesült Államok vereségeként értelmezhető. Mint mindenki tudja, az USA közvetve belekeveredett az Ukrajna és Oroszország közötti háborúba. A háború azonban az USA-t gyengíti, nem Oroszországot. Tehát van amikor nagyon pontos lehet ez a fajta meglátás.

Másik példa: 2020. január 11-én, a Jupiter-Szaturnusz együttállás napján történt az első említés a koronavírusról. A járvány valódi oka a globális pénzügyi összeomlás megtervezése volt. Valójában az összeomlás 2020. január 11-én volt várható. A sötét erők csak úgy tudták megakadályozni a válságot, hogy megtervezték a vírust. Kiadták a koronavírus csomagot és további kölcsönöket vettek fel, hogy a pénzügyi összeomlást még néhány évvel meghosszabbítsák.

Az asztrológia tehát úgy működik, mint egy óramű. Még mindig megvan a szabad akaratunk. De sokkal erősebb az energiamintázat. A jövő évtől 2025-ig szupererősödik.

Ennek a folyamatnak egy másik aspektusa a Szirius csillagrendszer. Ez a Cintamani kövek otthona. A Szíriusz valójában hármas csillagrendszer. De közülük kettő a legfontosabb: a Szíriusz A a főcsillag, a Szíriusz B pedig egy kisebb csillag, amely pontosan 49-50 évenként kering a Szíriusz A körül.

A két csillag között a legnagyobb távolság 2025-ben lesz. Amikor a távolság maximális, a Szíriusz A maximális fénymennyiséget tud küldeni a szomszédos csillagok felé. A Szíriusz volt az egyetlen csillag, amelyet nem érintett a sötét erők elleni háború 1996-ban. Soha nem támadták meg. A plejádiakat 1996 és 1999 között szállták meg. A sötét erők soha nem voltak képesek meghódítani a Szíriusz A-t. Még a legsötétebb galaktikus történelemben is a Szíriusz A a fény szabad csillaga maradt. És a Szíriusz A egyre több és több fényt fog küldeni, különösen 2025-ben. Ez fogja kiváltani a cintamani kövek fokozatos aktiválását. Mind a hagyományos cintamani köveket, mind a kolumbiai tektiteket, amelyek szintén a Sziriusz csillagrendszerekből származnak.

Tehát ezek a szempontok mindegyike szerepet játszik. Ezek mind annak a nagyon erőteljes portálnak az aktiválására szolgálnak, amelyet néhány hete említettem a blogomon (https://2012portal.blogspot.com/2023/10/situation-update.html).

1992-2011 között volt egy ajtó, amely nyitva volt. Úgy hívták, hogy a 11:11 kapuja. Az átjáró célja a Kettősség kiteljesedése volt. Ez egy előkészület volt egy még nagyobb átjáróra, amely hamarosan megnyílik. Erről még nem tudok nyilatkozni, de egy hatalmas energetikai kapu készül megnyílni. Ez kapcsolódik 2025-höz és mindahhoz, amit mondtam. Csak azt szeretném mondani, hogy „valami nagy dolog fog megnyílni.”

Azért tartjuk ezt a konferenciát november 11-én, mert a 11:11 energiáját arra használjuk, hogy befejezzük a dualitást és felkészüljünk valami újra.

Ma délután a Lurkerről és a szubkvantum anomáliáról fogok beszélni, és arról, hogy ezek hogyan kapcsolódnak a dualitáshoz, és hogyan teljesednek ki. Ez vezet tehát a végső felszabaduláshoz és a sötétség végéhez.

Kérdés: Ha az 1221-es parancs által összekapcsolt plejádiak eltűntek, akkor most mi a helyzet? Ez más fajokat hív be, vagy csak a kulcsfontosságú fénymunkásokra érvényes?

Válasz: a Protokol továbbra is érvényes. Csak az energia változott. Talán kevesebb személyzet áll rendelkezésre, de akik maradnak, azok hatékonyabbak. A plejádiak csak fénymunkásokkal dolgoznak.

Kérdés: Azt mondtad, hogy 11 évente történik a Nap mágneses eltolódása. Ez azt jelenti, hogy 11 évente van egy spirituális ébredésünk? Annyi embert láttam eltűnni a közösségi médiából. Ezek a dolgok összefüggnek egymással?

Válasz: minden napmaximumban az energia intenzívebb és az emberek drámaibbak. De ez egy nagyon jó lehetőség a kundalini energia aktiválására. Tehát azt mondanám, hogy 11 évente van egy masszív kundalini ébredés. Ha az emberek eltűnnek a közösségi médiából, az jó jel, mert nem támogat semmit. Talán az embereknek több időre van szükségük ahhoz, hogy saját magukban is legyen értelmes kapcsolatuk.

Kérdés: Van egy olyan elképzelés, hogy valaki, aki teljesen összekapcsolódik az ÉN VAGYOK jelenlétével, képes felszabadítani a bolygót. Tényleg lehetséges ez?

Válasz: Igen, egy lény, aki tökéletes kapcsolatban van az ÉN VAGYOK jelenlétével, képes lenne felszabadítani az egész bolygót.

Kérdés: A felemelkedett mestereknek teljes mértékben kapcsolatban kell lenniük az ÉN VAGYOK Jelenléttel, igaz? Akkor miért nem tudnak megmenteni minket?

Válasz: Nincsenek itt.

Kérdés: A Sugár, amit napokkal ezelőtt kaptam tőled, képes eltéríteni a skalár és irányított energiafegyverek támadásait?

Válasz: Igen, segíthetnek a skaláris energia-támadások kivédésében. De van sok más védelmi technika is, amit a blogomban írtam, és van a Light Mandalas Violet Shield-je, ami szintén képes eltávolítani az ártalmas plazmát az energiameződből.

Oké, ebédszünetet tartunk. A főprogramot 16 órakor folytatjuk. Köszönöm!

Mindenkit üdvözlök újra. Mielőtt folytatnánk a fő programot, válaszolhatok néhány kérdésre.

Kérdés: kínai Ji-Kingben 2023-2025 között van az az időkeret, amely a 30-40 év közötti nők körében egy masszív spirituális ébredést jelent a társadalmunkban. Szeritned ez egyezik az általad bemutatott horoszkóppal?

Válasz: Az ebben a korban lévő nők a Rózsa Rendjének vezetőivé válhatnak, hogy a következő 2 évben sok istennői energiát hozzanak. Ez tehát igaz lehet.

Kérdés: Van valamilyen jó módja annak, hogy kapcsolatba lépjek a Kulcsfontosságú Fénymunkásokkal, és segítsem a küldetésüket?

Válasz: Ha felébredtek, adjunk nekik támogatást. Ha nem ébredtek fel, nem tudtok segíteni.

Kérdés: A fényoszlopok különböző színűek, de vajon mindannyian különböző csillagrendszerekből származó külön energiák?

Válasz: Minden színnek más-más energiája van. A ragyogó fehér fény univerzális.

Kérdés: A horoszkópomra pillantva néha meglátom a saját árnyékaimat és traumáimat. Szerinted a horoszkópom elemzése segít átalakítani a bennem lévő sötétséget?

Válasz: Ehhez némi útmutatásra van szükség, de végezhetsz energetikai munkákat, például Ibolyalángot vagy más technikákat a traumád átalakítására. Az asztrológia útmutatást adhat és megjósolhat valamilyen jövőt.

Kérdés: Van egy fénymunkás barátom, akinek vannak emlékei az űrhajóról. Engedélyt kért, és reinkarnálódva jött vissza a Földre. Szeretném tudni, hogy ez valódi emlék vagy sem. Azt is szeretném tudni, hogy ha a fénymunkások most az éteri síkra mennek, akkor 100 százalékban felébrednek és ismerik a küldetésünket, és reinkarnálódnak, és újra visszajönnek ide? És azt is, hogy mi a különbség a Földről származó lélek és a Csillagmag között? Ők még mindig ki vannak téve az éteri síkról érkező chimérának?

Válasz: Az éteri sík nagyrészt megtisztult. Még mindig maradt egy kis szubkvantum anomália, de nagyjából ennyi. Mi a kérdés másik része? Nagyon világosnak kell lenned, amikor felteszed a kérdéseidet.

Kérdés: Tehát, amikor a fénymunkások meghalnak és átlépnek az éteri síkon, emlékeznek még a küldetésükre és újra reinkarnálódnak?

Válasz: Bizonyos mértékig igen.

Kérdés: Ó, 100 százalék?

Válasz: Bizonyos mértékig igen.

Kérdés: Mi a helyzet a fénymunkással, aki emlékszik, hogy visszamegy az anyahajóra, és visszajön ide?

Válasz: Ki van az anyahajón?

Kérdés: Fénymunkások.

Válasz: Ők nincsenek az anyahajón vannak.

Kérdés: Azt mondják, hogy az éteri síkon tartózkodtak.

Válasz Még senki sincs az anyahajón.

Oké, azt hiszem, most már elég kérdést kaptam. Mostantól, amikor kérdéseket tesztek fel, kérlek, legyetek nagyon világosak. Beszéljetek világosan, hogy folytatni tudjuk.


A Karantén Fizikája

A karantén fizikai és energetikai szerkezetéről fogok beszélni, hogy megértsük, mi is történik most valójában, és hogyan fog ez lebomlani. Általában az emberek nem értik, hogy miért tart ez ilyen sokáig, és miért ilyen bonyolult az élet, és csodálkoznak, hogy miért nem történik előrehaladás. El fogom magyarázni mindezt.

A Föld bolygó karanténját 26 000 évvel ezelőtt hozták létre. Amikor a sötét erők úgy döntöttek, hogy ez a bolygó lesz a bástyájuk. Azt csinálták, hogy teljesen lezárták a bolygó felszínét és átvették az irányítást. Nagyon erős, fejlett technológiákat használtak, amelyek az elektromágneses mezőn és a skalármezőn alapultak, hogy irányítsák a fizikai és nem fizikai síkokat. Lezártak minden interdimenzionális portált, hogy a fényerők ne tudjanak beavatkozni. Minden valódi fényerőt elűztek a bolygó felszínéről. Így a fényerőknek vagy a föld alá kellett menniük, vagy el kellett hagyniuk a légkört(?). Mindenki, aki belépett a bolygóra, engedélyt kellett kapjon a sötét erőktől, különben mindenki, aki belépett az űrhajóba, a megsemmisülést vagy a fogságba esést kockáztatta. Emiatt a földönkívüliekkel való érintkezés drámaian csökkent az elmúlt 26 000 évben. Egészen 5000 évvel ezelőttig bizonyos mértékig még folyt. Az elmúlt 5000 évben azonban a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvétel nagyon csekély volt. Még mindig vannak kozmikus fajok, amelyek bizonyos fokig befolyásolják a felszíni lakosságot, de nagyon ritkán van fizikai kapcsolat, sokkal gyakrabban spirituális útmutatáson keresztül, mint például sugallatokon, látomásokon vagy rövid észleléseken keresztül teszik ezt.

Ez az ellenőrző mechanizmus 1996-ban megerősödött, amikor a legtöbben érkeztek az Orion-erőktől a Föld bolygóra. További elektromágneses és skalármezőn alapuló technológiákat vetettek be a karantén megerősítésére. Talán néhányan emlékeztek arra, hogy 1996 előtt, '94-'95-ben sokkal több földönkívüli kapcsolatunk volt mind fizikai, mind nem fizikai értelemben.

Mivel közeledünk a ciklus végéhez, ezt a karantént le kell bontani. A legtöbb sötét irányító technológiát eltávolították. Minden, a bolygó felszínén túli technológiát eltávolítottak. A Naprendszer felszabadult. A földalatti bázisok felszabadultak. De a bolygó felszínének nagy része még mindig a sötét erők ellenőrzése alatt áll.

A chiméra vagy pókemberek 26 000 évvel ezelőtt megbízást adtak a fekete nemességnek, hogy irányítsa a bolygó ügyeit. A fekete nemesi családok lettek a felszíni lakosság adminisztrátorai. Azóta ők irányítják a politikai és pénzügyi rendszert, bármilyen formában is léteztek. De most, hogy a chiméra csoportot eltávolították, a fekete nemesség a fizikai síkon maradt a fő tényező, amely megakadályozza a bolygó felszabadulását.

Van egy másik tényező, amely sokkal fontosabb, de sokkal kevésbé ismert. Ez a szubkvantum anomália és a Lurker.


Szubkvantum és kvantum anomália

A modern kvantumfizika érti, hogy kvantumszinten véletlenszerű ingadozások vannak. Ezek a kvantumingadozások a kvantummezőben látszólag a semmiből jönnek. A kvantumfizika érti, hogy van egy minimálisan lehetséges szint, az úgynevezett „Plunk”, ami ez.

Az időn/téren túli nagyon-nagyon-nagyon apró ingadozás a fizikai síkon valójában az idő/tér alapja. A modern fizika érti, hogy nincs ennél kisebb dolog. De a fizikusok nem tudják, hogy honnan származnak ezek a rezgések. Kell, hogy legyen a téren és időn túli rezgéseknek eredete. Ez a véletlenszerű ingadozás egy másik értelmezése. Így néz ki a kvantummező.

Ez még jobb.

Ha éreznéd ezeket az ingadozásokat, akkor úgy éreznéd, hogy valami „előbukkan” a semmiből, a téren és időn túlról. A szubkvantumtérből emelkednek ki. Ezt a valamit szubkvantum anomáliának nevezik. Amit ezek tesznek, az a tér/idő szerkezetének torzítása.


A Lurker születése és a kettősség

Van egy entitás, amely az idők kezdetén jött létre. Az első kozmikus ciklusban született meg az első világegyetem. Amikor az idő elkezdődött, ez volt az a pillanat, amikor a Forrás elkezdte felismerni, hogy a Forráson kívül más is létezik. Ezt a valamit elsődleges anomáliának nevezik. A Forrás úgy döntött, hogy kivetíti önmagának egy részét ebbe az elsődleges anomáliába, hogy megértse és feloldja azt.

Tehát azt mondhatnánk, hogy a Forrás egyik aspektusa a Forrásból vetült ki az elsődleges anomáliába. Így jött létre az első Lurker. Azt mondhatnánk, hogy az első Lurker a Forrás egyik aspektusa volt, amely a Forrásból leválva az elsődleges anomáliává vált, és így jött létre a Kettősség.

Ez az Elsődleges Kettősség a Forrás és az Elsődleges anomália szétválasztása volt. Ez a Fény és a Sötétség közötti történet kezdete. Ez a történet most a végéhez közeledik. Az első kozmikus ciklus kezdete óta a Forrás egyre többet tanult és értett meg az elsődleges anomáliáról. Sok Próbálkozás és Hiba, tapasztalat volt. A Forrás sok részét kivetítette önmagának, mint egyéni lényeket vagy személyiségeket, akik a világegyetem különböző részein, különböző kozmikus ciklusokban a teremtések különböző részeit tapasztalják meg.

Az egyéni tudatosság egy része úgy döntött, hogy feloldja a szubkvantum anomáliát. Ezek a későbbi Lurkerek, akik a téren és időn, valamint a kozmikus ciklusokon túl, az árnyékban léteznek. Régóta ismert volt, hogy mindez a 2000-es évben fog feloldódni. Így 1996-ban a sötét erők úgy döntöttek, hogy kiprovokálják és megnyilvánítják az összes sötétséget. Ez volt az a pillanat, amikor a Lurker előjött az árnyékából és megmutatta magát a világegyetemben. A sötét erők teljes mértékben kihasználják a Lurkert, hogy minél tovább késleltessék a felszabadulást.

Az anomália nagy része már feloldódott és eltávolították. Az elsőt kivéve az összes Lurkert már feloldották. Amivel most dolgunk van, az egy Elsődleges Lurker. Az aspektusa eredetileg magától a Forrástól vált el. Tehát elkezdjük feloldani az elsődleges kettősséget.

A 11:11 1992-2011 között nyitott kapuja egy energetikai előkészület volt arra, hogy ez a bolygó és az egész világegyetem végre foglalkozzon ezzel az elsődleges Lurkerel/Dualitással. Azt mondhatnánk, hogy a Fény és Sötétség közötti Kettősség befejezése a Forrásból származik. A Forrás kivetítette magát az elsődleges anomáliába, és ez a rész elveszett az elsődleges anomáliában. Így lett belőle Gonosz. Azt mondhatnánk, hogy ez az elsődleges Gonosz.

Az Elsődleges Gonosz, vagy Elsődleges Lurker, a kvantumfluktuációkat használja arra, hogy a kvantum síkról befolyásolja az egész univerzumot. Azt mondhatnánk, hogy az anomáliát nem lehet észlelni a téren és az időn belül, amely a kvantum anomáliát használja a hátrányunkra. Ez a Murphy törvényének eredete. Ez nem csak egy városi legenda, hanem egy tényleges erő, amely hajlamos az eseményeket a negatív idővonalra tolni. Ez a Lurker a kvantummezőt használja arra, hogy elterelje és negatív irányba terelje az idővonalat. Ennek oka az, hogy a Lurker kvantumosan összefonódott az egész univerzummal. Tehát a Lurker kvantumosan összefonódik a fizikai, éteri, asztrális, mentális univerzummal és mindennel. A sötétség koncentrációja természetesen a bolygó felszínén a legmagasabb. Kevésbé koncentrált a Naprendszerben és sokkal, de sokkal kevésbé a Naprendszeren túl. De a bolygó felszínén elég erősen megtapasztalhatjuk a kvantum összefonódást. Ezen a ponton a legtöbb élettapasztalat a Lurker kvantum összefonódásból származik. A legtöbb negatív eseményt, amely minden látható ok nélkül történt veletek, a Lurker teremti. A legtöbb feldolgozatlan negatív érzelem, ami nem traumából származik, valójában Lurkertől származik, mert Lurker kvantumosan összefonódott az érzelmi testetekkel. A legtöbb mentális zűrzavar és félreértés nem azért van, mert az agyad nem elég éles vagy ilyesmi. Hanem azért, mert kvantumosan összefonódik a Lurkerrel. A bolygó felszínén a Lurker kölcsönhatása elég erős.

Tehát a lurkerek elronthatják a dolgokat. Sok példát tudok mondani. Az egyik példa az, amikor a Fényerők fizikai akciót akartak végrehajtani. Gyerekeket akartak kimenteni a fekete nemesek kastélyaiból. Pár nappal később háború volt Gázában. Tehát ez az idővonal nem ment együtt a Fényerőkkel, sem a Sötét erőkkel. Ez egy zűrzavar. Mivel Lurker kvantumosan összefonódott az összes katonai személyiséggel, így könnyen rossz irányba mehetnek.

A legtöbb tapasztalatotok a nem pozitív természetű emberekkel azért van, mert a tudatuk csapdába esett és összefonódott Lurkerel vagy szubkvantum anomáliával.

Amit fontos megértenünk, hogy az esemény akkor történhet, amikor az anomália túlnyomó többségét már eltávolították. Különben rosszul is elsülhet. Az embereknek nagymértékben meg kell szabadulniuk ettől. A(z anomália) befolyása nélkül tisztán és egyenesen tudtok gondolkodni, kellőképpen nyugodtak vagytok, és nem csináltok hülyeségeket, amikor az Esemény bekövetkezik. A cabal csak egy kis csoport. A vezetők mindössze 200 emberből állnak. Az egész illuminátus csoport talán 2 millió ember. De nem ők a fő probléma. Van talán félmilliárd ember, aki gondot okozhat, amikor az Esemény bekövetkezik. Az emberek megőrülhetnek és szabotálhatnak. Sok őrült viselkedést láttunk az elmúlt években. Az emberek ok nélkül kiborulnak. De a Lurker miatt borulnak ki. Az anomáliából sok kitisztult, az Esemény megtörténik, és elég ember nyugodt, így a Fény kritikus tömege jelen van, és a tömeges letartóztatás megtörténik, de nincsenek nagyobb mellékhatások.

Ezért a Fényerők a megfelelő pillanatra várnak a drasztikus fizikai akciókhoz. De ha ezt most teszik meg, akkor teljes lesz a káosz. Nem atomháború lesz, hanem teljes káosz energetikailag és fizikailag. Az áram nagy részét lekapcsolják, az embereknek áram, víz, élelmiszer nélkül kell túlélniük. Gáza lesz az egész világon. Ez nem ajánlatos ezen a ponton. Először is, elég anomáliát kell megszüntetni. Ha elegendő mennyiségű anomáliát távolítunk el, akkor minden simán mehet. Talán nem minden, de a Fényerők képesek a teljes fizikai cselekvést elvégezni.

De mielőtt ez megtörténik, a Fényerők nem léphetnek kapcsolatba egyetlen fénymunkással sem, mert a sötét erők megtorolják. Ha van olyan fénymunkás, akinek nincs pénze a túlélésre, és kiutasítják a házból. Tegyük fel, hogy a fényerők kapcsolatba lépnek ezzel az emberrel, és pénzt adnak neki, a sötét erők tíz vagy több fénymunkást is megölhetnek. Még mindig túszhelyzetben vagyunk. Még nem jött el az idő, még nem.

Lesz egy bizonyos pillanat az Esemény előtt, a Fényerők elkezdenek fizikai akciókat végrehajtani a fénymunkás-közösségben, amikor már elég biztonságos. Most egyszerűen túl kockázatos. Amikor a Fényerők megpróbálták megmenteni a gyerekeket, néhány nappal később történtek a dolgok Gázában megtorlásként. Valójában ami Gázában történt, az a gyermekek tömeges feláldozásának rituáléja. A sötét erők nagyon dühösek lettek, és sok gyereket vittek a föld alá.

A Fényerőknek tehát nagyon óvatosnak kell lenniük a bolygó felszínén, hogy ne legyen túl sok következmény. A túszhelyzet megoldódik, de amíg a drasztikus intézkedésekre nem kerül sor, fontos az energiarács stabilizálása. Minél stabilabb az energia, annál simább az átmenet. Az ukrajnai és gázai háborúk csak azért voltak lehetségesek, mert az energiarács nem stabil.

Ha a fénymunkások nem harcolnak egymás ellen, akkor az ukrajnai és a gázai háború nem történik meg. Ha a fényrács stabil lenne, a sötét erők nem tudnának háborút tervezni. Másrészt viszont nagyon sok háborút megakadályoztunk, talán 20 vagy még annál is több háborút. Ötször akadályoztuk meg az ukrajnai háborút, 4-5 alkalommal az Irán és Izrael közötti háborút. De nem tudunk mindent megakadályozni, mert ez egyszerűen túl sok.

Ezért nagyon fontos, hogy mostantól az Eseményig a lehető legnagyobb mértékben stabilizáljuk és erősítsük a bolygó energiarácsát. Ezért ültetünk cintamani köveket és galaktikus cintamanit, építünk tachyon kamrákat, végzünk tömeges meditációkat, létrehozzuk a Rózsa Rendjét, elkészítjük az istennői ékszereket, hogy több istennői energiát hozzunk. Mindezek a bolygó energiarácsának stabilizálását szolgálják. Ez az „Új Atlantisz” művelet Szent Germain vezetésével. Ő a bolygó felszínén a művelet legfőbb parancsnoka. Azt akarja, hogy ez a rács stabil legyen, hogy az átmenet zökkenőmentesen és a lehető legkevesebb szenvedéssel menjen végbe.

Kvantumszinten az történik, hogy a fényerők „Thor kalapácsát”, a Mjölnir technológiát használják a szubkvantum anomália feloldására. Most kvantumágyúkkal bombázzák a Földet. Ezek az ágyúk folyamatosan képesek feloldani a szubkvantum anomáliát, még most is, amikor beszélek. Minden egyes alkalommal, amikor az anomáliát feloldják, a Lurker veszít az erejéből.

De a Mjölnir most talán 5%-os intenzitású. Néhány hete a Fényerők kísérleteztek, és 20%-ra emelték a volument. Így néhány órán keresztül nagyon szép energiát engedett a levegőbe. Aztán a Lurker teljesen kiborult, és drasztikus támadásokat terveztek. Így derült ki, hogy a biztonságos tartomány az 5-7% közötti intenzitás. De a fényerők fokozatosan növelik az intenzitás mennyiségét, hogy felgyorsítsák a szubkvantum anomália eltávolítását.


A sötétség vége

Még a mi szemszögünkből nézve is igaz, hogy a Forrás „nagyon hamar” elkezdhet közvetlenül beavatkozni a helyzetbe, mert a Forrásnak elég megértése van az elsődleges anomáliáról, és elkezdi közvetlenül feloldani az elsődleges Lurkert.

Ez a Dualitás valódi vége. Ez a Fény és a Sötétség közötti szétválasztás valódi vége. A Lurker részei vagyunk, és a Forrás részei vagyunk. Lurker egykor a Forrás volt, újra a Forrássá válik. A kettősség megszűnik létezni. A sötétség megszűnik többé létezni. Jelezni fogom a blogomon, amikor ez megtörténik. Ez nagyon hamar meg fog történni.

Amikor ez a folyamat elkezdődik, akkor végre a Hazatérés végső szakaszába érünk. (taps)

Ilyen messzire eljutottunk. Nagyon fárasztó folyamat volt. Már majdnem 3 évtizede tart. Újra és újra elhúzódott. Egyre több és több és több probléma merül fel. De már majdnem a végére értünk. Mivel a Forrás magába integrálja a Lurkert, nem marad semmi. A Fény végre eljöhet a bolygóra.

Holnap az ATVOR technológiáról fogok beszélni. Ez a Mjolnir egyéni felhasználása, a kvantumágyú. Elmagyarázom, hogy ez hogyan befolyásolhatja közvetlenül a mindennapi életeteket. A fényerők ezt a technológiát arra használják, hogy megemeljék a rezgési frekvenciátokat. Ez emeli a cintamani és más tektitek rezgését is. Az intenzitása most még csak 5-7 százalékos, de a következő néhány évben 15-20-szor intenzívebb lesz, mint most. A sötét energia egyre inkább el fog oszlani, amíg teljesen fel nem oldódik.

Van erről kérdés?

Kérdés: Hogyan hat ez az asztrológiai megnyilvánulás a Lurkerre?

Válasz: Van ez a Plútó-Neptunusz-Uránusz aspektus, ami nagyon harmonikus. Ez feloldja a Lurkert.

Kérdés: Valahányszor hazamegyek, mindig negatív gondolatok szállnak meg. Implantátumom van, vagy megtámadnak engem valamilyen éteri sötét lények?

Válasz: Ez még mindig történhet éteri entitások által, mivel nem mind tisztult meg. Lehet skalártechnológia, amely szintén képes a gondolatokat vagy a hangot továbbítani. És ott van a Lurker. Tehát három lehetőségünk van a külső negatív okokra.

Kérdés: Hogyan lehet bőségre szert tenni a fokozatosan összeomló társadalomban?

Válasz: te nem kapcsolódsz teljesen az összeomló társadalomhoz. Használjátok a manifesztációs folyamatot a külső körülményektől függetlenül.

Kérdés: Engem keresel?

Válasz: Nem keresek senkit, legalábbis nem a bolygó felszínén. (nevetés)

Kérdés: Az Ellenállás nagy áttörést ér el a pénzügyi rendszerben. Kapnak-e a fénymunkások tőlük pénzügyi segítséget az Esemény előtt?

Válasz: Ha segítenek, a sötét erők sok fénymunkást megölnek. Ha azt akarják, hogy kapcsolatba lépjünk velük, az azt jelenti, hogy meg akarjuk ölni a többieket. Nem hiszem, hogy ezt akarjuk tenni. Egyszerűen nem elég biztonságos. Aláírtuk az Isteni Beavatkozásra vonatkozó petíciót, ami érvényes. De a Fényerőknek el kell távolítaniuk ezeket az interferenciákat, amennyire csak lehetséges, hogy közvetlenül segíthessék a fénymunkásokat.

Kérdés: El tudnád megint mondani, hogy mi az arany és az ezüst kapcsolata az emberekkel a bankrendszerrel szemben, és hogyan szerezzük vissza a vagyonunkat a cabal-tól?

Válasz: Erről holnap fogok részletesen beszélni.

20 perces szünetet tartunk.

Mindenkit üdvözlök, itt az ideje, hogy válaszoljak néhány kérdésre.

Kérdés: Említetted, hogy a jövőben bevezetik az Ibolyalángot személyes használatra. Most már elérhető?

Válasz: Holnap beszélek erről.

Kérdés: A Dyson-gömb segítségével, amit a Fényerők építettek a Nap és a Föld köré, lesz egy kicsivel több időnk az Esemény és a pólusváltás között?

Válasz: Ez most várhatóan néhány év.

Kérdés: Ha a ley-vonalak erejét használnám a materializáció erejének megszerzésére, az megszüntetné a szubkvantum anomáliát?

Válasz: csak kapcsolódj a felsőbb énedhez.

Kérdés: Van különbség az emberek és az idegenek között az IQ tekintetében?

Válasz: A karanténon túl az átlagos IQ 140. Senkinek sincs 120 alatti IQ-ja. Vannak földönkívüli fajok, akiknek 160 vagy több, mert nem vetették alá őket elmeprogramozásnak, negatív technológiáknak és az anomáliának.

OK, most folytatjuk a fő programot.


Fizikai skaláris mátrix

Beszéltem az elsődleges anomáliáról vagy Lurkerről, ami megtartja a karantént. Ha elég sokat eltávolítanak belőle, a Fényerők elkezdhetnek fizikailag beavatkozni. A fizikai beavatkozás a Fényhajók fizikai megjelenését jelenti az égen. Nem mozgó fénypontról beszélek, hanem az égen látható űrhajókról. Tényleg tisztán láthatóak lesznek, mint egy autó. Amikor elég anomália megszűnik, ez meg fog történni. Ez a karantén végének kezdete.

A karantén egyik aspektusa a fizikai skaláris mátrix. Ez az elektromágneses skalármezőkön alapuló sötét technológiák hálózata. Ezek képesek befolyásolni mind a földi mágneses mezőt, mind az emberi agy mágneses mezejét. Ezek bizonyos módon úgy kapcsolódnak egymáshoz, hogy egy dinamikus egyensúlyi állapotban kioltják egymást. Tehát van két ellentétes hullám, amelyek kioltják egymást. Ha van egy mágneses mérőeszközöd, hogy ezt lásd, akkor 0. De a valóságban a mágneses mező valójában nem 0. Ez a hálózat az egész bolygón összeáll, az infra- és ultrahang hálózatokkal együtt. Röviden elmagyarázok néhányat közülük.

Ez már régi, szóval már nem a légierő űrparancsnokságáról van szó, hanem űrparancsnokságról. Ezek katonai bázisok helyszínei, nagyon erős teleszkópokkal és radarállomásokkal. Mindegyik a nap 24 órájában figyeli az eget. Az egész elektromágneses spektrumot lefedik. Ezeknek a bázisoknak a célja, hogy megfigyeljék a Földet és az eget a Föld körüli pályán, bármilyen földönkívüli tevékenységet. A sötét erők ezeket arra használják, hogy megakadályozzák a földönkívülieket abban, hogy belépjenek a felszínre. A nevük elég érdekes. „Ascension”, Thule, Clear, Moron... És ez (nem tudom melyik) híres arról, hogy ott repülőgépek tűnnek el. És Maui. Ezek a nevek mind nagyon érdekesek. Forognak és figyelik az északi és déli égboltot. Ez a karantén fenntartásának egyik szintje.

Az irányítás másik szintje a HAARP állomás. Ezek az ionoszféra fűtőberendezések, amelyekkel megakadályozzák, hogy a tachyonok elérjék a bolygó felszínét. Az eredeti állomás Alaszkában van, ami elég híres. Ez (EISCAT) szintén híres. Természetesen ezek a világon mindenhol vannak, lefedve az egész bolygót. Rendkívül alacsony frekvenciákat és sugárzásokat, vagy elektromágneses mezőt használnak, hogy a bolygó rezgését alacsonyan tartsák.

Az ellenőrzés másik aspektusa a felszíni lakosság nyomon követési mechanizmusa. Vannak műholdjaink, amelyek a bolygó teljes felszínét folyamatosan figyelemmel kísérik. E műholdak hálózata a Föld körül folyamatosan aktív. Minden egyes embert folyamatosan figyelemmel kísérnek. Folyamatosan frissítik a helyzetedet, a kezed mozgását, hogy megértsék, hol vagy és mit csinálsz. Ezt az információt elküldik a parancsnoki központba, amely itt van (4). A Schriever AFB-n és más helyszíneken, például Utahban és Izraelben is vannak szuperszámítógépek. Ezt az információt továbbítják a mobiltornyoknak. A mobiltornyok szinte mindenhol megtalálhatók a bolygón. Ezek mikrohullámú impulzusokat küldenek közvetlenül az agyadba. A telefonod jeleit is küldik, amelyek szintén bizonyos frekvenciákat küldenek az agyadba. Ez egy általános megfigyelő rendszer, amellyel az egész emberi lakosságot ellenőrzik. Ez az a rendszer, amit a fényerők néhány hete megpróbáltak lebontani. Még mindig aktív, de kevésbé hatékonyak. Volt egy kérdés a negatív gondolatokról. A negatív gondolatok nagy része a Voice Scout technológiából származik, amely lehetővé teszi, hogy a mentális szuggesztiókat mikrohullámú impulzusokon keresztül közvetlenül az agyba küldjék a mobiltelefonokon keresztül. Ezek most kevésbé erősek, de még mindig aktívak.

Van a kontrollnak egy mélyebb réteg is, ami különösen a felébredt lakosságot érinti. A sötét erők kiválasztják a listáról azokat az egyéneket, akiket célba vesznek. Vannak parancsnoki láncok az űrparancsnokságnál, a CIA, az NSA műholdak segítségével a célzott egyének nyomon követésére és megfigyelésére. Különösen a felébredtebb fénymunkásokat veszik célba mikrohullámú és skalárfegyverekkel, valamint irányított energiafegyverekkel. Néhány egyént meg tudnak állítani zaklatással vagy a szomszédok megzavarásával, amit a felszíni fénymunkások még mindig tapasztalnak. Néha a támadások túl erősek, ami az illető halálát okozhatja.

Mindezek a programok évtizedek óta aktívak. Sok fénymunkást céloznak meg. Az Ellenállási Mozgalom az elmúlt hetekben kezdte ezeket lebontani. Az ellenőrzés ereje egyre kisebb és kisebb. A sötét erők listája egyre rövidebb. Néhány fénymunkás már nem célpont. Persze, néhány egyént még mindig támadnak, néha még erősebben, mint korábban. De ez az Eseményig fel fog oldódni.

Nem könnyű mindezt lebontani, mert bizonyos, ebben a folyamatban részt vevő személyek tudják, hogy a sötét napirend részei. A kormánytisztviselők terroristákként veszik célba a fénymunkásokat. Ez egy nagyon összetett probléma. Ez a célkeresztbe állítás 2012 óta nagyon erős. De arra számítunk, hogy jövőre a legtöbb fénymunkás nem kerül célkeresztbe. Ennek gyorsan véget kell vetni.

A fizikai karantén másik aspektusa az energiamezőben van. Még mindig vannak biochipek és implantátum-maradványok. Az implantátumok eltűntek, a biochipek pedig inaktívak. A biochipek között már nincs elektromos kommunikáció. A fizikai biochipek még mindig ott vannak, mert azokat fizikai műtéttel vagy fejlett technológiával kell eltávolítani. Ezek az emberi energiamező és test leggyengébb pontjai. A Lurkerek ezeket használják arra, hogy még több anomáliát küldjenek rajtuk keresztül. Ez az oka annak, hogy sok fénymunkás erős fejfájást tapasztalt az elmúlt néhány hónapban. Tavaly október óta a fényerők mindent megtesznek, hogy eltávolítsák a karanténban maradt programokat.

Kérdés: Hogyan hat a Lurker azokra, akinek nagyon magas a rezgése?

Válasz: Amíg fel nem emelkedsz, addig mindig befolyásolhatnak téged. A Felemelkedésed után szabadulsz meg teljesen ettől. Ha elolvasod az összes jógi életrajzát, a felemelkedési folyamatukban láthatod, hogy milyen nehéz pillanataik voltak. Pontosan így nyilvánulhatnak meg ezek a befolyások.

Kérdés: Mi a jelenlegi helyzet a szárazföldi Kínában? Évek óta nem jártam ott. Utoljára akkor jártam ott, amikor a papnői képzésen voltam. Akkoriban nagyon nehéz energiákat éreztem, és sok támadást éltem át.

Válasz: Valamivel jobb, mint évekkel ezelőtt. Még mindig nem jó. Sok mindent át kell alakítani, mielőtt a helyzet javulna.

Kérdés: Milyen Kína a világ többi részével összehasonlítva?

Válasz: Attól függ, hogy a világ melyik részéről beszélünk, de nem jó az energetikai helyzet Kínában.

Kérdés: Azt mondtad, hogy a Forrás hamarosan kitisztítja a Lurkert. Milyen hamar?

Válasz: Nem tudom megmondani, hogy milyen hamar. Amint megtörténik, közzéteszem a blogomon.

Kérdés: Nem lesz „évek”?

Válasz: Nem tudok időpontot mondani, de hamarosan, nemsokára.

Kérdés: Milyen az energetikai helyzet Ausztráliában és Új-Zélandon?

Válasz: Ez nagyon hasonló ahhoz, ami Kínában történt. Ausztrália energetikája jó volt 20 évvel ezelőtt, de aztán drasztikusan romlott. Most már nem jó. A világjárvány után is javult egy kicsit, de nem igazán jó.

Kérdés: Szeretném tudni, hogy milyen fontos a fénymunkás hálózat. Ázsiát optimálisabb területnek tekintik a fény megtartására, mint más régiókat?

Válasz: Ez a saját belső, egyéni útmutatásod. Ázsiában egyesek erősebb fényt tartanak, mások nem. De azt mondanám, hogy mindkettő fontos.

20 perc szünetet tartunk, majd folytatjuk a mai program utolsó részével. Köszönöm.

Oké, néhány kérdés, és folytatjuk a fő programmal.

Kérdés: Hogyan kezeljük, amikor a Lurker képes a kvantum összefonódással irányítani az érzelmeinket és gondolatainkat?

Válasz: Használd a pozitív gondolataidat. Szabad akaratunk van, és kapcsolódjunk a felsőbb énünkhöz.

Kérdés: Mostanában sok felhőhajót látok, ez a Fényerők tisztításának az eredménye?

Válasz: Igen, aktívabbak a légkörben, mivel ott kisebb az anomália koncentrációja.

Kérdés: Mostanában gyakran látok katonai repülőgépeket az égen. Meg tudod magyarázni, hogy mi folyik itt?

Válasz: A hadsereg óvakodik a felhőhajóktól. Mert némelyikük valódi hajó.

Kérdés: Tudnál néhány olyan földrajzi helyet mondani, ami jó energetikailag?

Válasz: Egyértelműen Tajvan az 1. számú.

Folytatjuk a program utolsó részével.


Hamis vákuum és metastabilitás esemény

Ahogy korábban mondtam, ez a világegyetem még nincs igazán stabil állapotban, ami azt jelenti, hogy el kell érnie az egyensúlyát. A valódi vákuum azt jelenti, hogy az 5. dimenziós univerzum végre leszáll a fizikai univerzumba. Ez olyan, mint mikor a magasabb univerzum és a magasabb én megjelenik a fizikaiban. (-> egyesül) Néhányan nem szeretnének vele egyesülni. A sötét erők egy része például a galaktikus központi napba kerül.

Paradigmaváltások történnek a kozmikus történelemben is. Belépünk az univerzum tiszta frekvenciájába. Ez a grafikon azt mutatja, hogy az események fejlődése egyre gyorsabb és gyorsabb. Közelebb vagyunk a végső fázishoz, és ezért láthatjuk, hogy a változások egyre jobban felgyorsulnak. A 21. században vagyunk, és közeledünk a hatalmas áttörési ponthoz, az úgynevezett "Omega Ponthoz". Ez az összes fejlődés szingularitása. A dualitásnak véget kell vetni, és minden sötétség el fog tűnni. Csak a Fény marad ebben az univerzumban. Az Új Valóság tehát fizikai lesz. Idővel a Fényerők beavatkoznak közvetlenül a bolygó felszínén, amikor itt az ideje. A szingularitási ponthoz vezető végső fázisban vagyunk.

Az idő kezdete után, amit a Nagy Bummnak ("Big Bang") neveznek, a galaxisok és a naprendszerek születése, majd az emberi fajok születése következett. Volt az internet feltalálása. Mindezek a szingularitási pont felé konvergálnak. Ez az egész világegyetem célja. Az univerzum teremtésének célja. Ez a pillanat most van.

A mai program végére értünk. Holnap arról fogok beszélni, hogyan vehetitek jobban kézbe a saját életetek irányítását, és egy kis infót az asztrológiáról, hogy a pontok összekapcsolásával több helyzetet értsetek meg. A csillagászok többet fognak érteni, amikor a felfedés megtörténik. Felkészültebbnek kell lennünk.

Az Esemény pillanata, a Mátrix vége egyre közelebb van.

Az Ellenállási Mozgalom készen áll a bolygó felszíne alatt. Most a bolygó felszínére jönnek a gázai háborúk miatt. Amikor eljön az idő, beindítják a tervet.

Ma este figyeljetek az álmaitokra, mert lehet, hogy üzeneteket küldenek nektek.

A konferencia első napjának vége

Befejeztük a mai programot! Köszönöm szépen (taps)

Oké, egy pillanat. (Cobra a laptopját használja, hogy zenét játsszon le.)

Ez a zene az 1996-os archón invázió előtti energiát sugározza.

Antares - Ride On A Meteorite


(Miután a teremben mindenki groove-olni kezd, a teremben lévő fény elhalványul, és mindenki előre lép, hogy táncoljon. Bár ez még csak az első nap, olyan volt, mintha egy éjszakai klubban buliznánk!)

Holnap találkozunk, és a Fény Győzelme!

Ó, még egy dolgot szeretnék bejelenteni. Hozzátok el az ezüstérmeiteket vagy bármilyen nemesfémet, erre holnap szükségünk lesz egy fontos szertartáshoz!


Csiangmaj ~ Felemelkedés konferencia 2. nap 2023. november 12.

előadó: Cobra

Jegyztek: Nogi

Mindenkit üdvözlök újra! Ez a konferencia második napja. Azt hiszem, néhányotoknak érdekes álmai voltak, vagy érdekes dolgok történtek. De mielőtt elmondanátok a történeteiteket, össze kell hangolnunk az energiáinkat. Kapcsoljátok ki a telefonotokat.

Energia összehangolása

Hunyd be a szemed, és figyeld a ki- és belégzésedet. Miközben ezt teszed, lazíts.

Ahogy belélegzel, ragyogó fehér fényt lélegzel be a lényedbe, és ragyogó fehér fényt lélegzel ki. Lélegezz így tovább... (ugyanaz a meditáció, mint az első napon).

Volt valakinek érdekes álma, amit szívesen megosztana? Most lehet.

1. Tegnap éjjel magas lázam volt. Alvás közben láttam egy régi, fából készült kínai portált. 8 ülőhely van benne. A közepén egy kínai nő ült. Én az egyik székre ültem. Meglepő módon 8 férfi és nő lépett be a szobába. Az egyikük Kobra volt. Néhány szimulációs dolgot csináltunk. Volt 3 dolog, amit mind a 3an megértettünk: 1) A folyamat már elkezdődött. 2) nagyon kritikus időszakban vagyunk. 3) mostantól nagyon óvatosnak kell lennünk. Ezek az üzenetek.

2. Nem emlékszem pontosan, de arról tájékoztattak, hogy változás lesz a kapcsolatfelvételi parabolaantenna projektben.

3. Fantasztikus helyen voltam, a mátrixtól mentesen. Olyan volt, mint a planetáris felszabadulás után. És ott volt egy ismerősöm, ez a személy a szobában van, és megkönnyebbültem. Köszönöm, hogy itt vagy, és köszönöm Cobra! Győzelem!

4. Kijöttem a légkörből, és ott volt egy fickó, egy képviselő. Mindenki köréje gyűlt. Azt mondta: "Megpróbáltunk menni, de rosszfiúk vannak. Nem tudtunk odamenni, de csodáljuk a nőt". Amikor felébredtem, akkor tudtam megfejteni, hogy miről van szó. De érdekes volt.

5. Épp mielőtt felébredtem volna, megláttam a 1117-es kódot.

Oké, ami érdekes, hogy a júliusi Kiotói Konferencián volt valaki, akinek volt egy látomása vagy álma egy októberben kezdődő katonai konfliktusról a Közel-Keleten. Ez egy pontos profetikus álom volt. Ezek az álmok néha nagyon érdekesek lehetnek. Össze tudnak kapcsolni dolgokat és megtörténnek. Az illető most itt van?

Igen, Cobra. Mit szeretnél, hogy mondjak?

Szóval te vagy az, aki ezt mondta?

Igen

Oké, el tudod mondani, miről szólt az álom?

Azt álmodtam, hogy felfelé sétálok az emeletre, és valaki azt mondta nekem, hogy az arab országokban, Iránban, Irakban vagy Szíriában valami nagy dolog fog történni. És akkor a hajamat meghúzták, és én odarepültem, ahol voltam. És felébredtem. Láttam, hogy a nap ragyogóan süt.

Oké, köszönöm.

Rendben, az ilyen tapasztalatok egyre gyakrabban fognak előfordulni a jövőben, ahogy közelebb kerülünk az Eseményhez, mert a Fényerők folyamatosan próbálnak üzeneteket küldeni. Ha figyeltek, többet fogtok kapni.


Planetáris Reset

Az első téma, amiről beszélni fogok, a Planetáris Reset. Ez drasztikus változás a felszíni emberi társadalomban. A társadalom nagyon természetellenes módon van felépítve. Ez most fordított társadalom és még mindig létezik az univerzumban. Tehát újra összhangba kell hozni az isteni céllal. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, most a pusztulás fázisán megyünk keresztül, ahol minden formának és hullámnak össze kell omlania az újrakezdés előtt.

A probléma ebben a folyamatban a régi formákhoz való ragaszkodás. Az emberek ragaszkodnak azokhoz a dolgokhoz, amelyek régen voltak. Ez a legerősebb azokban az emberekben, akik erősen kötődnek a dolgok régi formájához fűződő pénzügyi érdekekhez. Régi energiacégek és hadurak. Ezek az emberek meg akarják tartani a dolgokat úgy, ahogy vannak. A sötét erők, amikor rájönnek, hogy változások lesznek, megpróbálják megteremteni a párhuzamos új társadalmat, amiről később fogok beszélni. De azért, hogy megpróbáljanak alkalmazkodni a változásokhoz és túlélni az átmenetet. Természetesen ez nem fog megtörténni, de ez a tervük.

Az emberi társadalomban a tényleges változás nem a forma megváltozása. Hanem a társadalom lényegének megváltozása. A társadalmi szerződés fog megváltozni. Az emberi társadalom működése fog megváltozni. Nem azért lesz változás, mert az emberek akarják a változást. Hanem azért, mert az érkező energia olyan erős, hogy az emberek rákényszerülnek a változásra. Minden hitrendszer, minden minta, minden program összetörik. Mert nem lesznek képesek alkalmazkodni az új frekvenciához. Mielőtt ez a változás megtörténhet, a régi rendszernek össze kell omlania. Itt arról fogok beszélni, hogy a rendszer hogyan fog összeomlani.


A régi társadalom összeomlása

Ezen a grafikonon itt (stabil rendszer) a régi rendszer látható, ahogyan az a 2020-as koronajárvány előtt létezett. Itt minden többé-kevésbé működött. A legtöbb ember hitt a rendszerben. A legtöbb ember mindennapi élete néha megszakadt.

2019 augusztusában a Béta idővonal összeomlott. Ekkor a fényerők nagyon világosan látták, hogy nem lesz képes a biztonságos átmenetre a régi idővonalról az új idővonalra. Matematikai bizonyossággal ez a régi társadalom teljesen össze fog omlani. Politikai és pénzügyi, az egész rendszer össze fog omlani. Nincs olyan idővonal amely 2019 augusztusától meg fogja őrizni a régi társadalmat.

Sajnos, a sötét erők ugyanerre jöttek rá. Rájöttek, hogy a pénzügyi rendszerük már 2020 januárjában össze fog omlani. Ezért koronavírus-járványt rendeztek, hogy a rendszer megőrzése érdekében leállítsák a felszíni gazdaságot. Tehát a pandémia valódi oka az volt, hogy megakadályozzák a pénzügyi összeomlást. A rendszer 2020 márciusában vált instabillá (válság), és megkezdődött a lezárás. Ez a koronavírus ideje (látszólagos stabilitás). A helyreállítás 2022-ben kezdődött (látszólagos helyreállítás). Valahol itt tartunk (mielőtt a puffer összeomlik). Az összes koronavírus csomagot és az összes puffert elhasználták a rendszer működésének fenntartására. És most itt vagyunk. A rendszernek jelenleg nincs pufferje és nincs biztonsági háttere.

Tudjuk, hogy a rendszer össze fog omlani. amikor összeomlik, a folyamat visszafordíthatatlan lesz, tehát nem lehet megállítani (ha a rendszer egyszer összeomlik, a helyreállítás már nem lehetséges). Elég drasztikus és intenzív lesz. Az összeomlás korai jelei már láthatóak. Azt hiszem, idén áprilisban volt, amikor néhány bank összeomlott az USA-ban. Az egyik nagy svájci bank az összeomlás szélén áll. Az UBS 160 év után már nem létezik. Mostanáig az egészet sikerült megfékezni, de a továbbiakban már lehetetlen lesz megfékezni.

Nem csak pénzügyi összeomlásról beszélünk, hanem politikai és társadalmi szerződésről is. A társadalom azért működik, mert az emberek bizonyos fokú bizalommal rendelkeznek. De a felszíni lakosság bizalma a politikai rendszer és a társadalom iránt egyre csökken. Amikor a bizalom egy bizonyos küszöb alá csökken, akkor következik be az összeomlás. Az összeomlás pillanata a kulcsmomentum a különböző idősíkok és a különböző lehetséges kimenetelű események szempontjából.

Ez a grafikon az emberi társadalom összeomlásának különböző idővonalait vagy lehetséges kimeneteleit mutatja be. Ez a régi társadalom (a válság előtti pálya), amely kezd összeomlani. Ez a sötét erők nyomása vagy irányítása, így az emberekben több frusztráció halmozódik fel (társadalmi nyomás a válsághoz). Még ha látszólag meg is felelnek a tömegnek, mint például a zárlatok, oltások, politikai és pénzügyi ellenőrzés, akkor is ott van a nyomás a kundalinijükön, az energiarendszerükön belül. Az egyet nem értés ott növekszik. Több nyomás nehezedik az emberekre, ez a belső feszültség kezd emelkedni.

Egy másik tényező a naptevékenység, vagy a galaktikus naptevékenység, amely a kundalini energiát kiváltó energiákat küldi. A nyomás folyamatosan emelkedik, egészen addig a bizonyos kritikus pillanatig, amikor a nyomás felrobban. A kundalini energiának ez a robbanása egy bizonyos ponton megegyezik a társadalom lefelé irányuló nyomásával (forradalmi helyzet). Ebben a pillanatban fog megtörténni a forradalom. A forradalom a két erő, az elnyomás ereje és az emberi kundalini erő közötti feszültség dinamikája. Abban a pillanatban sok-sok különböző kimenetel lehetséges. A helyzet kulcsszereplőitől függ, hogy mi fog történni.

A bolygó felszínén a sötét erők megpróbálják kihasználni ezt a pillanatot, hogy az elnyomás formáját valami mássá változtassák. Az egyik példa erre a francia forradalom. A francia forradalomban részt vevő emberek célja az volt, hogy több egyenlőséget hozzanak az emberek számára. De valójában az történt, hogy az irányító emberek vagy jezsuiták beszivárogtak a francia szabadkőműves mozgalomba és más erőkbe, hogy megváltoztassák a kormányformát, és a forradalom erőszakosabbá vált.

Most azonban egy nagyon egyedülálló lehetőségünk van. Mi, az emberi fajok hamarosan kapcsolatba kerülünk a fényerőkkel. A fényerők ezt az áttörő pillanatot arra használják fel, hogy meglepetésszerűen közvetlenül beavatkozzanak a bolygó felszínén. Tehát amikor a felszíni társadalom összeomlik, ez lesz az a pillanat, amikor a fényerők közvetlenül beléphetnek a bolygó felszínére, átveszik a tömegmédia irányítását, elkezdik az infók ledobását, letartóztatják a rosszfiúkat, és útmutatást adnak az emberiségnek az új társadalom megteremtéséhez.

Ezért a sötét erők félnek a pénzügyi összeomlástól, mert akkor a Játéknak vége. A fényerők bármelyik pillanatban összedönthetik a rendszert. De ők az optimális pillanatra várnak, amikor a legsimább az átmenet. Az a céljuk, hogy ezt az átmenetet a lehető legkönnyebbé tegyék, hogy az elosztási láncok érintetlenül maradjanak. A vizet, az áramot, az internetet és mindezt a lehető legnagyobb mértékben biztosítani kell, amikor ez megtörténik, és akkor ez a pálya egyre magasabbra és magasabbra megy (Lehetséges válság utáni pályák). Ez a terv.

Természetesen az emberek hibázhatnak. Sokan biztosan ki fognak borulni, mert minden, amit eddig hittek és gondoltak, összeomlik. Vannak, akik ezt nem fogják könnyen venni. Tehát lesz 1-2 hét szükségállapot. Katonák lesznek az utcákon, és a saját biztonságotok érdekében nem mehettek ki az utcára, nagyon hasonlóan a korona lezárásokhoz. Lesz tévé vagy internet, hogy megkapjátok az információkat. Lehet, hogy ki tudtok menni, és tudtok venni valamit enni. Azoknak, akiknek alapvető munkájuk van, el kell menniük dolgozni. De ettől eltekintve otthon kell maradnotok, amíg a helyzet lecsillapodik. A rosszfiúk eltávolításra kerülnek, és az ideiglenes kormány utasításokat fog adni az emberiségnek, és fokozatosan a fényerők új gyógyító technológiákat fognak bevezetni, az egységen túli eszközöket és minden ilyesmit. Nem fogok részletekbe bocsátkozni, mivel már évekkel ezelőtt beszéltem erről, de bizonyos dolgok még mindig titkosak. De azt szeretném mondani, hogy a legfontosabb rész az, hogy lesznek az emberiség számára kiadott információk. Minden bizonyíték a sötét erőkről és arról, hogy mit tettek, és bizonyítékok a titkos társaságokról, minden bizonyíték a bolygó és az ET-k valós történelméről. Tehát az emberek egy nagyon intenzív oktatási tanfolyamon fognak részt venni azokban a hetekben.

Néhányotokkal ebben a teremben kapcsolatba fognak lépni, és segítséget és támogatást kaphattok a fényerőktől az emberiség gyógyításának és tanításának folyamatában. A rózsacsoportok testvérisége elég intenzíven fog meditálni, hogy egyensúlyt és nyugalmat hozzon a felszíni lakosságnak. Az Eseménytámogató Csoport elterjed és aktívabb lesz a társadalom átalakításában. Tehát sok tennivaló lesz számukra.

A legtöbb ember számára eléggé sokkoló lesz az információk kiadása. Némelyikük még nektek is kihívást jelent ebben a teremben. Ha azt hiszitek, hogy készen álltok, akkor nem álltok készen. Senki sem áll készen erre. Mindenki számára meglepetés lesz.

De a könnyebbik része az, hogy nem lesz több támadás a sötét erők részéről, mivel azok eltűnnek. Az élet sokkal könnyebb lesz. Másrészt viszont szembe kell néznetek a saját belső valóságotokkal, amit elnyomtatok. A tagadásotokkal és a múltatokkal ebben az életben és az előző életekben, és mindezeket meg kell gyógyítani.

Az emberiség többi része számára ez bizonyos értelemben könnyebb lesz, mert nem kell aggódniuk a pénzügyek miatt. Gyógyító segítséget fognak kapni. De a pszichológiai szempontból rendkívül stresszes időszaknak lesznek kitéve, mert minden, amiben hittek, összeomlik. Bár még nem állnak készen, nincs több időnk. Amint készen áll, amint elég biztonságos lesz, ez meg fog történni.

Természetesen a sötét erők feldühödhetnek, és megpróbálhatnak nukleáris háborút kirobbantani. De ez nem fog megtörténni, mert a fényerők elfogják és megsemmisítik ezeket a rakétákat, és az összes háborús fejes inaktívvá válik. Mindenekelőtt a hadseregben kevés ember fog ilyesmit elfogadni. Nagyon kevés ember akarja a nukleáris háborút, és a legtöbbjük nem a hadseregben van. Csak a cabal és néhány pszichopata akarja, hogy ez megtörténjen. A cabal is kezd rájönni, hogy nem nyerhetik meg ezt a játékot, és földalatti bunkerekbe vonulnak, amelyek már nem biztonságosak. Az Ellenállási Mozgalom be fog jönni és azt fogja mondani, hogy "Helló, itt vagyunk". A sötét erők nem érzik magukat biztonságban a földalatti bunkerekben, ezért most a felszínen bujkálnak. Most már rájöttek, hogy a földalatti bunkerben sem tudják túlélni a napvillanást. Sarokba szorítva érzik magukat.


Béke meditáció Izraelért és Gázáért

Ezért indítottuk el a Békemeditációt Izraelért és Gázáért, amely 4 óránként zajlik. Arra bátorítalak benneteket, hogy vegyetek részt benne. Ezt minden vasárnapi meditációra fogjuk cserélni, hogy továbbra is stabilizáljuk a régiót. Meg tudjuk fékezni a konfliktust, hogy ne terjedjen túl Izraelen és Gázán. Ez olyan, mint egy rákos daganat. Ha elszigeteljük a rákos régiót, akkor nem fog terjedni. Izrael és Gáza egy nagyon erős örvény, amely már 12.000 éve aktív. Atlantisz túlélői, az atlantiszi főpapnők eljöttek a térségbe, és ott kezdték el a civilizációt. Néhányan közülük jó emberek voltak, a többiek rossz emberek. A fény papjai és a sötétség papjai közötti csata még nem dőlt el. Egy nagyon ősi konfliktus még 12 000 év után is tart. Erről talán a blogomban fogok beszélni. Ezért kérem, vegyetek részt ezen a tömeges meditáción.

Itt 20 perc szünetet tartunk. Szeretném megemlíteni, hogy vannak istennői ékszerek, mert itt az ideje, hogy az istennői energiát a lehető legnagyobb mértékben a bolygó felszínére hozzuk. És a konferencia későbbi része ezt az istennői energiát fogja tárgyalni. Köszönöm szépen.

Terry: Azoknak, akik ma elfelejtették elhozni az ezüstérméket vagy ékszereket, itt vagy ott még mindig kaphatnak.

Rövid szünet

Kérdés: Kaphatnék némi információt a szent helyekről vagy az istennői örvényről ezen a környéken, hogy talán ma vagy holnap meglátogathassam? Van felemelkedési örvény Chiang Mai körül?

Válasz: Maga Chiang Mai a legerősebb örvény Thaiföldön. Chiang mai-ban vannak érdekes barlangok, amelyek sötétebb hálózatokhoz vezetnek. Észak-Thaiföldön sok érdekes hely van, így csak kövesd a belső útmutatást az ilyen barlangok kereséséhez, amelyek nyilvánosan nyitva vannak. Csak menj oda és érezd az ottani energiát.

Kérdés: Mi a jelenlegi állapota a Seattle és Vancouver körüli terület fényhálózatának? Van ott bármilyen fénymunkáshálózat? Mekkora a cintamani hálózat mérete és hatóköre az ottani fényrács helyreállításához?

Válasz: Nincsenek tökéletes állapotban. Nem ismerek olyan csoportot, amelyik ott ezzel foglalkozik, de elkezdheted kis drágakőminőségű cintamani kövek ültetését Élet virága mintában.

Kérdés: Mi a helyzet az ottani fénymunkás hálózattal?

Válasz: Ugyanez a helyzet. Csak azt nem tudom, hogy hányan és kik csinálják ezt, de azt tudom, hogy van néhány kő.

Kérdés: Kapcsolódhatunk-e magasabb énünkkel szútrák írásával vagy másolásával (nem érteni pontosan)? És hitelesek a szútrák?

Válasz: Természetesen bármilyen szútra vagy mantra másolása hatékony. Ennek tisztaságáról nem tudok nyilatkozni. A saját útmutatásodat kell használnod.

Kérdés: Összeomlik-e a jelenlegi egészségügyi ellátórendszer, ha bevezetik a med-bedeket?

Válasz: Az esemény után új orvosi technológiák kerülnek bevezetésre. Az egészségügyi rendszer az Esemény után is fennmarad, de drasztikusan fel lesz frissítve az új technológiákkal és a jobb megértéssel. Nem csak Med-ágyak lesznek, hanem a többi is.

Kérdés: Össze lehet-e vonni és létre lehet-e hozni egy cintamani rácsot különböző városok között?

Válasz: Igen

OK, folytatjuk a fő programot.


WEF Reset versus Galaktikus Reset

A Fényerők és a sötét erők terveiről fogok beszélni. Mindkettőjüknek más-más terve van ugyanarra a helyzetre.

A sötét erők a pénzügyi rendszer romlását tervezik. Tudják, hogy a régi rendszer össze fog omlani, ezért felgyorsítják a készpénz nélküli társadalom létrehozásának tervét. A fizikai készpénz nem követhető. Ha készpénzt használsz, nem látják, hogy mit vásárolsz és hogyan költöd el a pénzt. Tehát van egy bizonyos fokú szabadságod. De ha elektronikus rendszert használsz, minden nyomon követhető. Pontosan tudják, hogy mit és hogyan költesz, és ellenőrizhetik a pénzügyi és a fizikai életet.


A központi kormányzati digitális valuta, a CBDC

A sötét erők a központi kormányzati digitális valuták bevezetését tervezik. Tervük a készpénz megszüntetése, és minden tranzakciót mobiltelefonokkal bonyolítanak le. Ezért akarják, hogy használjuk a mobiltelefonokat. Mindenkit a mobiltelefonoktól tettek függővé. Azt akarják, hogy digitális személyazonosságod legyen a mobilodon. A mobiltelefon lesz a személyazonosságod. Az ujjlenyomatodat, a szemed szkennelését és a biometrikus adataidat tárolják benne. A bankszámlád pedig a mobiltelefonban van. Tehát a sötét erők mindent ellophatnak, amit a telefonoddal költesz. Ha a szociális viselkedésed pontszáma nem elég magas, akkor letilthatják a számládat, vagy meghatározhatják, hogyan, mikor, mire költesz pénzt. A sötét erők mindent így akarnak irányítani, amíg be nem vezetik a CBDC-ket. A mobiltelefonok már most is 24/7-ben kémkednek utánad és minden beszélgetésedet rögzítik, még akkor is, ha ki van kapcsolva. Tehát 400 kém eszköz van ebben a szobában!

A sötét erők terve az, hogy ezt lassan bevezetik, és egy bizonyos ponton megtervezik a hamis pénzügyi összeomlást. Azt mondanák, hogy "Most a régi rendszer összeomlik, és van egy új megoldás!". Aztán a bankszámládat a telefonodra teszik, és mindent a telefonodról vehetsz fel.

Az ellenállási mozgalomban vannak hackerek, akik feltörték a meglévő pénzügyi rendszert. Tehát már feltörték a központi banki rendszereket és a CBDC-ket.

Tudom, hogy sokan támogatják a Bitcoint. Van benne némi potenciál, de most minden Bitcoin-tranzakciót nyomon követnek. Nem névtelenek. A sötét erők tudják, hogy mennyi és hova megy a pénz. Az összes Bitcoin tranzakció nyomon követhető, mert minden számítógépen van Keylogger stroke program, amellyel nyomon tudják követni, hogy melyik billentyűt mikor ütötted be. Így a különböző számítógépek adataiból nyomon tudják követni, hogy mit csináltál. Nem lehet elrejteni, kivéve a kvantumszámítógépeket. De szinte senki sem rendelkezik kvantum titkosított számítógépekkel jelenleg a bolygó felszínén. Elméletileg a bitcoin biztonságos lesz, ha lesz egy kvantumszámítógépes hálózat. De most a sötét erők le tudják nyomozni a digitális pénzzel, hitelkártyával és banki átutalással végrehajtott tranzakciókat, mindent.

A Fényerők a pénzügyi rendszer másik változatát fogják bevezetni, amikor a régi összeomlik. Olyan pénzügyi rendszert fognak bevezetni, amelyet az arany támaszt alá. Az aranyat titkos helyeken rejtik el. Ez lesz a fedezeti számla alapja. Tehát az arany lesz az új pénzügyi rendszer alapja.

Megtartják a jelenlegi pénzügyi rendszert, amink most van. A szokásos bankszámlánk továbbra is érvényes lesz. De a bankok 1-2 hétig zárva lesznek, így nem fogtok tudni hozzáférni az ott lévő pénzetekhez. A hitelkártyák nem fognak működni ez idő alatt. A készpénzt használhatod az élelmiszer boltokban való vásárlásra, ha azok nyitva vannak. Miután megérkezik az új rendszer, továbbra is használhatod a számládat az egyenlegeddel együtt. De a fényerők be fogják vezetni a kvantumszámítógépeket, hogy újjáépítsék az új pénzügyi rendszert, amely mögött az arany standard fedezeti számla áll majd. A fedezeti számlákról a bőséget az emberiségnek fogják kiadni. Olyan pénzt fogtok kapni, amelyeket az elmúlt 50 évben vagy még azelőtt ellopott a cabal. A bolygó felszínén élő minden egyes ember nagyjából 100.000-t fog kapni, durva becslések szerint. Ez a pénz lesz az alapja annak, hogy javítsátok életetek minőségét. Mivel az új technológiák bevezetésre kerülnek, az életminőség drasztikusan megnő, és sok találmány fog megjelenni, és mindenkinek bőségben lesz része.

Az Esemény előtt nagyon nehéz a fényerőknek beavatkozniuk és biztosítaniuk a bőséget. Ezért a saját manifesztácios képességetekre kell hagyatkoznotok, hogy bőséget teremtsetek az életetekben. Erről hamarosan beszélni fogok.

A karantén zárt rendszer. Semmi sem megy be és semmi sem jön ki. Mivel zárt rendszerről van szó, alkalmazhatjuk rá a termodinamika 2. törvényét, ami azt jelenti, hogy egy régi rendszerben egyre több az entrópia vagy a káosz, és egyre kevesebb a bőség. A sötét erők arra használják a fizika megértését, hogy a pénzügyi rendszer energiáját saját maguk gazdagodására használják. Tehát a bolygó felszínén lévő pénzügyi rendszer olyan számukra, mint egy hőszivattyú. Felmelegít egy bizonyos területet, és a környező terjeszkedés hideg levegőt kap. Így eltérítik az emberek termelékenységét, és a megtermelt energiát saját maguk gazdagodására használják. De elérkezik a törésponthoz, és ez a töréspont a pénzügyi összeomlás pillanata. Egyre nagyobb egyenlőtlenség van az emberi társadalomban, egyre nagyobb nyomás nehezedik az emberi Kundalini energiára. Tehát lesz egy töréspont, ahol a régi társadalmi szerződés megszűnik, és elkezdődik az új rendszer.

Az évtizedekig tartó felszabadítási folyamat problémája az, hogy a katonai és pénzügyi rendszerben a fehér sapkásoknak nevezett emberek tömeges letartóztatásokat készítenek elő, és akiket a folyamat során korrumpáltak. Sok problémánk van a sárkánycsaládokon belül, akik egymás ellen harcolnak. Azért harcolnak, mert el kell dönteni, hogy "ki a fedezeti számlák tulajdonosa". Nagyon sok lehetőséget elszalasztunk. Ezen okok miatt a fényerők néhány változtatást tettek hozzá az eredeti tervhez. Sokkal több közvetlen interakció lesz a fényerőkkel. Nem lesznek közvetítők. Tehát az egész folyamat arról szól, hogy bőséget hozzon az emberiségnek. Azok, akik megpróbálják ezt megállítani, fizikailag le lesznek tartóztatva és ki lesznek vonva a folyamatból, mert ezt a bőséget az emberiségnek a lehető leghamarabb át kell adni. Tehát a Fehér Kalaposok közösségét többé nem fogják tolerálni ebben a folyamatban.

Szent Germain olyan kozmikus lény aki a felszíni művelet tervének parancsnoka. Ő az, aki 1775-ben létrehozta a fedezeti számlát. Ezt a pénzt 1775-től kezdve fektette be, és a kamatok most dollármilliárdokat tesznek ki, arra várva, hogy az emberiségnek kiadják. Ezt a pénzt most nem lehet kiadni, mert a pénzt elkobozták. Ha a Szent Germain tröszt szeretné közvetlenül kiadni a pénzt nektek, a cabal elfogja a pénzt és elkobozza. És ki fogják vizsgálni, hogy honnan származik a pénz. Ez még nem biztonságos. Tehát amíg nem adják ki, a saját manifesztációs képességetekre kell hagyatkoznotok.


Bőség az Új Valóságban

Miután a Mátrix feloldódik, rá fogtok jönni, hogy mennyivel több bőség van ebben az univerzumban. A fizikai és spirituális bőséget az univerzum minden egyes lényének meg kellene tapasztalnia. Bár a gyémánt ezen a bolygón nagyon ritka, van egy egész csillag, amely gyémántból készült. Ez a Lucy bolygó milliárdnyi és milliárdnyi karát bőséget rejt magában. Körülbelül 50 fényévre van innen. Nincs olyan messze, így ha akarsz, oda is mehetsz gyémántért.

A pénzügyi bőség fontos az életminőséged javulásához ezen a bolygón. Egy tanulmány szerint "több jövedelem, több boldogság". Mert ha több pénzed és bőséged van, az életed kényelmesebbé válik. Ha szegény vagy, akkor innen egy-két hétig kell gyalogolnod Bangkokba. Ha van egy kis pénzed, vehetsz egy biciklit, amivel három-négy nap alatt odaérhetsz. Motorkerékpárral vagy autóval egy napba telik. Ha repülőjegyet veszel, akkor egy óra az út. Szóval, több bőséggel, az élet sokkal könnyebb lesz.

Természetesen a pénz nem minden. Ott van az egészség, a kapcsolatok és a spirituális fejlődés. De a pénz jelenleg elengedhetetlen a jobb életminőséghez.

Szeretnék nektek néhány útmutatást adni, hogyan manifesztáljátok a bőséget az életetekben. Éppen ezért beszélni fogok a manifesztációs folyamatról. Mindenkinek vannak ezüstérméje?

Nem? oké, akinek nincsen érméje, keresse meg Terry-t, aki eligazítja.

20 perces szünet után folytatjuk.

(Tulajdonképpen ha csak egy normál érme vagy ékszer van, ami kevés ezüstöt tartalmaz, az is megfelel a következő szertartáshoz)


Manifesztációs Folyamat

Most adok nektek néhány általános manifesztációs alapelvet, amelyet már az Esemény előtt használhatsz az életedben. Ez bármilyen körülménytől függetlenül alkalmazható. A megfordulási elvet a fizikai és spirituális bőség manifesztálására használjuk, függetlenül attól, hogy mi történik az életünkben. Bármi is történik az életedben, az a múltbeli döntéseid és tetteid eredménye és következménye. Ez az itt és most pillanat az az erő, amellyel mindent megváltoztathatsz. Nem mondom, hogy könnyű, de ettől még drasztikusan megváltoztathatod az életedet. Tudom, hogy a sötét erők támadásokat csinálnak, de nem tudják eltéríteni a teremtésedet, mert a manifesztáció ereje az isteni szikrádból, az Én Vagyok Jelenlétedből ered, ahonnan megváltoztathatod a körülményeket. Az Én Vagyok Jelenlétetek az átalakulás kulcsa. Ez a teremtés nyitja. A lelkedből származó ötleted átmegy ezen a kapun az anyagba. A manifesztációs folyamat tehát egy teremtés a kapunyíláson keresztül.

Minden, amit teszel, mondasz és érzel, egy hullámzást hoz létre a kvantummezőben. Ez a hullámzás egy interferencia mintát alkot más hullámzásokkal. A legtöbb embernek zavarosak a mintái vagy az indítékai, ezért a körülöttük lévő hullámok kaotikusak. De céltudatos fókuszálással erőteljes rezonanciamezőt hozol létre, amelyen keresztül befolyásolni tudod a kollektív kvantummezőt és így könnyebben manifesztálhatsz.


A manifesztáció törvénye

A manifesztációs folyamatnak nagyon egyszerű alapelvei vannak. Ha követed ezeket a lépéseket, garantálom, hogy képes leszel bármit manifesztálni. Csak időbe telik, mivel a fizikai világban vagyunk, ahol a tér és az idő törvényei érvényesek. Egy csésze kávé manifesztálása néhány percet vesz igénybe. Egy ilyen konferencia manifesztálásához néhány hónap kell. Az Esemény manifesztálásához néhány évtizedre van szükség. Ez nem azt jelenti, hogy lehetetlen, de elég nagy kihívás, és több időt vesz igénybe. Folyamatosan koncentrálni kell.

A manifesztációs folyamat tehát három egyszerű alapelvre épül.

1. Döntés (szándék). El kell döntened, hogy mit akarsz létrehozni a mentális síkon. De ne zavard össze. Világos döntésre és konkrét elképzelésre van szükség, és akkor könnyebben fog megnyilvánulni. Ha új autót szeretnél, menj, nézd meg az autót, és pontosan tudnod kell, hogy melyik évjárat, milyen színű, milyen típusú motorral, amennyire csak lehet. Ha az ideális testedet szeretnéd, akkor kell, hogy legyen elképzelésed arról, hogy milyenek az ujjaid és a nyakad. Ha a lelki társadat akarod a kapcsolatodban, és így tovább. Tartsd meg állandóan az általános döntést.

2. Érzelmi energia (invokáció). Ez az érzelmi támogatás. A döntést érzelmi töltéssel képzelheted el. A gondolatot a mentális síkról az érzelmi síkra és az éteri síkra viheted.

3. Fizikai cselekvés. Cselekvés nélkül nem fog megnyilvánulni, hanem az éteri síkon marad. Ahhoz, hogy ez a konferencia manifesztálódjon, egyszer az éteri síkon maradt. És akkor konkrétnak kellett lennem. A hely Thaiföldön legyen, az időpont november 11-12., majd beszéltem a szervezőkkel. Aztán felfedeztem, hogy Csiangmajban jobb energia van, mint Bangkokban, így átmentünk Csiangmajba. Mi a legjobb hely Csiangmajban? És ezt a szobát találtuk a legjobb helynek. És megtettük a fizikai lépéseket, például lefoglaltuk a termet, bejelentettük mindenkinek, és már itt is vagyunk. Három hónapba telt, de megvalósult.

Tehát döntés a mentális síkon, érzelmek használata, és fizikai cselekvés. És ismételjük ezt a folyamatot, amíg nem manifesztálódik. Ha megváltoztatjátok a véleményeteket, akkor blokkoljátok a folyamatot. Ha az autókereskedésben azt mondod, hogy "ó, valójában nem akarom azt az autót" vagy "nincs elég pénzem, felejtsd el", az megállítja a folyamatot. Még ha nincs is pénzed, csak folytasd a vizualizálást és a cselekvést, és a manifesztáció létrejön.

Az elmúlt 30 évben próbálom manifesztálni az Eseményt, és ha feladnám, az megállítaná a folyamatot, ezért nem fogom feladni. Folytatni fogjuk a manifesztációs folyamatot. A 18. században a Rothschild család hozta létre a jelenlegi bankrendszert. Több mint 250 évig tartották magukat a döntésükhöz. Most már globális bankrendszerük van. A döntésük nagyon erős volt, és pontosan azt kapták, amit akartak. Ez a folyamat mindenki számára működik. Időbe, türelembe és oktatásba kerül, de manifesztálódik.

Ez a manifesztációs folyamat alapja, van kérdés?

Kérdés: Ha Rothschildok évtizedeken keresztül manifesztáltak, manifesztálhatok egy házat a fiamnak?

Válasz: Igen, természetesen. Képzelj el egy házat, termelj pénzt, és add oda a fiadnak. Az alapelv nagyon egyszerű.

Kérdés: Egyszer említetted, hogy 400 projektet manifesztálsz, szeretném tudni, hogyan csinálod.

Válasz: Nagyon tiszta elmével kell rendelkezni a döntésekhez. Létrehozol egy mentális térképet, és amikor a helyzet elérkezik, megfelelő lépéseket teszel. És csak ismételed a folyamatot.

Kérdés: A blogodban említettél egy könyvet, a "Fény visszatérése" címűt, szeretném tudni, mennyire hiteles ez a könyv.

Válasz: Ez a könyv meglehetősen megbízható. Azt mondanám, hogy 75 százalékban. Általában nem szoktam ilyeneket mondani, de most megteszem, mert ez a könyv elég fontos.

Most folytatjuk a fő programot.

Ugyanennek a folyamatnak van még egy fontos aspektusa, a de-manifesztáció.


Az arkhónokkal kötött lélekszerződés felbontása

A de-manifesztáció az a folyamat, amelynek során eltávolítjuk a nemkívánatos valóságot az életünkből. Ha bármi ilyen történik az életedben, azt kell mondanod, hogy "NEM". Ha ezt a folyamatot folyamatosan ismétled, akkor el tudod távolítani az életedből. Könnyen hangzik, de kitartást is igényel. Tehát ha van valami, amit nem tudsz elviselni, akkor azt a döntéseddé, majd az érzelmeiddé teszed, és fizikai cselekvést hajtasz végre. Ha van egy szomszédod, aki állandóan zaklat téged, hozol egy döntést, és feltöltöd az érzelmeddel, és fizikai cselekvést teszel, például fizikailag kitiltod őt az életedből.

Meg akarjuk szüntetni a szerződést, amelyet akkor fogadtunk el, amikor sok-sok élettel ezelőtt reinkarnálódtunk erre a bolygóra. Ezért felbontjuk ezt a szerződést. Ezt már sokszor megtettük, de egyre többször kell ezt tennünk, mert még mindig sok olyan szerződés van, aminek nem vagyunk tudatában. Amikor felbontjuk, akkor aláírjuk a tudatunkban, hogy ez a szerződés érvénytelen. Ezt háromszor fogjuk megtenni. Ismételjétek utánam.

(Ezt a mondatot a hallgatóság minden tagja háromszor olvasta fel." Csak az "Így legyen, és így van" hangzott el fejenként háromszor).

Ezt a gyakorlatot otthon is elvégezheted, amikor csak akarod.

(HAL illusztrátor a konferencia résztvevői számára három nyelvű üdvözlőkártyát készített karikatúrával)

Van egy másik technika is, amelyet a de-manifesztációhoz használhatsz.


MEGBOCSÁTÁS

A kvantummezőben minden helyzet hullámformában van, amelyek kölcsönhatásba lépnek egymással. Ha van egy helyzet, amely nem oldódik meg, akkor a helyzethez való ragaszkodásod befolyásolja a kvantummezőt. A ragaszkodásod megakadályozza, hogy manifesztálódjon. Ha elengeded a ragaszkodást, a hullámforma megváltozik, könnyebbé válik, és a helyzet megoldódik. Meg kell értened, hogy a döntésed nem azonos a kötődéseddel. A döntésed az, amit meg akarsz teremteni. A ragaszkodásod a helyzeted magja. Hozz döntést kötődés nélkül. Te vagy a felelős azért, hogy hol és hogyan nyilvánul meg úgy, hogy megtartod a tiszta döntést.

Ha kvantum-diszharmónia van az életedben, és a probléma nagy és összetett, akkor csak egy pontra koncentrálj, amit meg tudsz oldani. Amikor a kis probléma megoldódik, az bizonyos fokig harmonizálja az egész helyzetet. Aztán megoldod a második részt, és a harmadikat... És egy bizonyos ponton az egész helyzet harmonizálódik és megoldódik. Ez néhány olyan megközelítés, amely segíthet nektek.


Bőség manifesztáló szertartás Szent Germain segítségével

Oké, térjünk át a konferencia egyik legjobb részére. Szertartást fogunk végezni Szent Germain vezetésével. Körbe fogjuk járni a termet.

(Cobra és a szervezők vezetésével mindenki összerakja az asztalokat a pódium előtt, hogy egy nagy emelvényt hozzanak létre, amelyen az összes résztvevő Szent Germain portréja látható. A nagyobb helyszín miatt zökkenőmentesebben tudtunk létrehozni egy kört, mint a kiotói konferencián).

Oké, most elvégezzük a szertartást, hogy bőséget manifesztáljunk, magunk, szeretteinknek és az egész emberiségnek.

Csukd be a szemed, és figyeld a be- és kilégzésed.

Behívjuk Szent Germain mester jelenlétét.

Ismételjétek utánam: Szent Germain jelenlétét hívom, hogy hozzon bőséget nekem, szeretteimnek és az egész emberiségnek. Így legyen, és így is van.

Oké, egyesével megyünk az óramutató járásával megegyező irányban, és az érmét vagy bármit letesszük az asztalra, majd visszamegyünk a helyünkre. Csomagok nélkül tedd le őket, mert anélkül sokkal erősebb. Ne beszéljetek, kérlek.

(Mindenki mindkét tenyerével az asztalon lévő Bőség felé)

"Behívjuk Szent Germain mester jelenlétét. Megsokszorozzuk a bőséget ezerszer ezerszer önmagunk, szeretteink, az egész bolygó és az emberiség javára. És az asztalra tett bőség ezerszer ezerszer megsokszorozódik, mint a bőség folyama, amely átfolyik rajtunk, szeretteinken, és az egész emberiségen. Így legyen, és így is van."

Most kérem, hogy egyenként vegyétek le a dolgaikat az asztalról, és csendben menjenek vissza a helyetekre.

Maradjatok kapcsolatban Szent Germain energiájával.

Ebédszünetet tartunk, de ez idő alatt maradjatok kapcsolatban Szent Germainnal, és érezzétek a jelenlétét.

Köszönjük szépen! Folytatás 15:30-kor.

Ebédszünet

Mindenkit újra üdvözlök.

Most csukd be a szemed, figyeld a be- és kilégzésed.

Képzeljetek el egy kék színű fényoszlopot az égből, amely a csoporton keresztül a Föld középpontjába tart.

Ez a fényoszlop megvéd minket a konferencia alatt.


Light Mandalas

Oké, mielőtt elkezdenénk a főprogramot, szeretném bemutatni nektek Akmal-t. Ő egy bizonyos csoporttal áll kapcsolatban, nagyon érdekes technológia kifejlesztésén dolgoznak, nagy lehetőségekkel. Köszönöm.

Akmal: Jó estét mindenkinek. Nagyszerű, hogy hosszú idő után újra itt lehetek Önökkel. A Light Mandalas technológiát 10 évvel ezelőtt kezdtük el. Ez tehát a tizedik évfordulónk (taps). A Light Mandalas történetét és azt, hogy hogyan kezdődött, együtt fogjuk felfedezni. November 14-én különleges ünnepséget tartunk, és mindenkit szeretettel várunk, aki csatlakozik hozzánk!

A Light Mandalas technológia, ahogy Cobra említette, éteri és láthatatlan védelmet és gyógyítást nyújt. A fizikai gyógyítás mellett az energetikai, asztrális vagy érzelmi, pszichikai egyensúlyra is összpontosítunk. Ekkor döntöttünk úgy, hogy specializálódunk. Így kifejlesztettünk egy sor technológiát. Elkezdem bemutatni nektek.


Violet Shield

Ez itt a láthatatlan (zavaró) beavatkozásra vonatkozik. Mint tegnap, valaki feltett egy kérdést az ismétlődő gondolatokról, vagy pánikrohamról, vagy az emberek néha hirtelen elérzékenyülnek. A kihívás az, hogy hogyan emeljük a rezgésünket ebben a helyzetben, és hogyan kapcsolódjunk újra a magasabb énünkhöz. Amikor valami történik, ami lehúz minket, akkor ezt így használjuk (a készüléket a levegőben végigsimítjuk a homlokunktól a tarkónkig). Az ultraibolya legmagasabb frekvenciáját használjuk. Az Ibolyaláng és védőpajzs meditációjához ez a technológia áll a legközelebb. Magasabb frekvenciája miatt az energetikai mezőnkkel dolgozik. Tehát ezt tekinthetjük az aura megtisztításának. Megemeli az auramező rezgését. A negatív érzelmek és tapasztalatok előtt a mindennapi életünkben kapcsolódhatunk a magasabb énünkhöz. Ez egy nagyon fontos eszköz ehhez. Meg tudjuk akasztani ezeket a pszichés mintákat, amikor negatív élményeink vannak, így ez sokat segít.


7 Chakra Activator

Most a csakráinkban található érzelmeinkre összpontosítunk. Ezek a csakrák felelősek az érzelmek minőségének szállításáért és feldolgozásáért. Ez a 7 csakra aktivátor visszaállítja csakráinkat. Bizonyos frekvenciákat bocsát ki, amelyek minden csakrával együtt rezegnek a megfelelő frekvenciára. Tehát jó lenne egy-egy csakrára néhány percig alkalmazni, elöl és hátul. Pozitív skalár technológiát használ fény és hang segítségével a csakrák gyógyítására. Ha olyan problémánk van, mint például nem tudjuk, hogy melyik csakra nem működik megfelelően, akkor ezt használhatjuk az egyensúly helyreállítására.


Mandala Resonator

Akkor kétféle technológiánk van. Az egyik a térharmonizáló. Ez egy kvarc kristály tok szakrális geometriában, hogy szétárassza a fényt, és pajzsot hoz létre a tér körül, hogy megvédjen minket minden negatív interferenciától. Egyébként az entitások nem létezhetnek az ultraibolya alatt. Tehát ez egy jó módja annak, hogy biztosítsuk, hogy ne tudjanak belépni a mezőnkbe. Van még 60 millió szín, valamint a plazmával és mágneses mezővel dolgozó tesla tekercs. Ha 20 percre felrakod, akkor képes a szobát egy védőbuborékkal megtölteni. Sok programja van, mint például a Meridián óra, ami folyamatosan egyensúlyban tartja az energiánkat. Olyan programot is hozzáadhatunk, mint a "kortalanító." A készülék alá tesszük a fényképünket, amikor még fiatal és egészséges voltunk, majd kiválasztunk egy bizonyos beállítást, és akkor azonnal belép a rezonanciamezőnkbe.


Mandala Breeze

Most, a konferencia óta létezik ez a személyes készülék. Mivel ez kisebb méretű, ezt akár hordani is lehet séta közben. Ez lesz a személyes gyógyító eszközöd. Még a forgalmas, felhős térben is viselhetitek és kiegyensúlyozhatjátok magatokat. Csatlakoztatható egy szkennerhez, amely felvesz tőletek bizonyos információkat, és továbbítja ezeket az eszközökhöz, és a megfelelő frekvenciákkal gyógyít benneteket. Ebben az eszközben is több ezer elem és program van.


Astral Star

Ez úgy működik, mint egy ágyú. Az Astral Star egy hatalmas lézer és skalár sugárzó. Több ezer geometriai minta van benne. 6 alapvető dimenzióban működik: mentális, érzelmi, fizikai, éteri, asztrális. A lézer speciális kristályon megy keresztül, ami egy különleges fénybuborék kibocsátását hozza létre, ami egy koherens tér kvantumállapot. Így képes speciális rezonancia mezőt létrehozni. Ez majdnem olyan, mint egy speciális műtét. Különböző programok vannak benne. Például képes innen Reiki energiát kisugározni.

Rendben, bemutattam a legutóbbi fejlesztéseinket, és megemlítettem a 14-i 10 éves évfordulónkat, amelyen nagyon szívesen látjuk Önöket. Beszélni fogok a Sárkánykapuról, és arról, hogy Cobra és a fénymunkás közösség információi hogyan kapcsolódnak hozzá. Köszönöm szépen a türelmeteket! (taps)


Starseeds Land app

Cobra: Köszönöm. Most szeretnélek megkérni, hogy mutasd be az alkalmazásukat.

Hölgyeim és uraim, szeretném bemutatni az alkalmazásunkat a fénymunkás közössége számára, hogy nemzetközi szinten kommunikálhassanak. Spontán lefordítja amit mondanak, és folyamatosan frissíthető a rendszerünkben. A cél a nyelvi korlátok lebontása. Én és más partnerek most bemutatjuk ezt az alkalmazást.

Helló, örülök, hogy mindannyiótokat itt látom. Ennek az alkalmazásnak a használata egyenértékű a nemzetközi kommunikációban való részvétellel, hogy együtt cselekedjünk. Megszüntetheti a sztereotípiákat, hogy hálózatot alakítson ki a világ fénymunkásai számára. nagyon könnyen kapcsolatba tudunk lépni. Az alkalmazásunk neve Starseeds Land. Ezt arra használhatjuk, hogy kommunikáljunk és több embert ébresszünk fel világszerte. Olyan brosúrákat osztottunk szét, amelyeken QR-kódok vannak az alkalmazás letöltéséhez. A szünetben útmutatást adunk, hogyan kell telepíteni.

Az alkalmazásban van egy nemzetközi csevegőszoba automatikus fordítással. Ingyenes rádiót és zenét biztosít. Van egy fórum, ahol az emberek megoszthatják ötleteiket és véleményüket, és közösen ötletelhetnek. Cobra összes cikkét is tartalmazza, hogy az emberek bármikor elolvashassák. A ley-vonalak és örvények helyét is ellenőrizhetik a világon. arra bátorítjuk az embereket, hogy építsenek több tachionkamrát. Van egy szórakoztató kvíz rész, amelyből többet tudhatunk meg a Cobra információkról és a közzétételi hírekről.

Ez az alkalmazás még mindig fejlesztés alatt áll, ezért várjuk a sok visszajelzést. Az építő jellegű véleményekért különleges ajánlatokat adunk. Köszönjük szépen! (taps)

Cobra: Rendben, most folytatjuk a mai főprogramot.

Az isteni fény galaktikus hulláma közeledik hozzánk

Beszélni fogok egy energetikai szempontból nagyon fontos dologról, ez pedig a szeretet galaktikus hulláma, ami egy hatalmas energiahullám. Lassan elkezd kilépni a galaxis központjából. Át fog haladni a galaxison, és minden átalakulást elindít. A galaktikus energia áthalad és teljesen átalakítja az összes valóságot, különösen ennek a bolygónak a valóságát. Eljött az idő, hogy újra kapcsolódjunk ehhez a galaktikus energiához. Itt az ideje, hogy találkozzunk egyénileg, hogy kapcsolódjunk ehhez az energiához. Át fog haladni, hogy átalakítsa először az egyéni energiát, majd a bolygó energiáját.


A fény meditációja

Rövid meditációt fogunk végezni, amelyen keresztül a felsőbb énünkkel kapcsolódunk. Mint tudjuk, különböző csakráink vannak. Van 7 csakra, amelyek bizonyos speciális funkciókhoz és a tudatosság bizonyos szintjeihez kapcsolódnak. A fejünk felett van a 8. csakra, vagy Lélekcsillag csakra. Ez a magasabb énünkhöz kapcsolódik. Ez egy olyan portál, amely lehetővé teszi számunkra, hogy valódi kapcsolatba kerüljünk az ÉN VAGYOK Jelenléttel. Egy rövid meditációt fogunk végezni, hogy kapcsolódjunk az ÉN VAGYOK Jelenléthez.

Csukd be a szemed, és figyeld a be- és kilégzésed.

Ahogy belélegzel, ragyogó fehér fényt lélegzel be.

Ahogy kilélegzel, ragyogó fehér fényt lélegzel ki.

Most helyezd tudatosságod a szívcsakrádba, a mellkasod közepére. A szívcsakrádból hívd be felsőbb éned vagy lelked jelenlétét az OM szent mantra éneklésével.

Most helyezd a tudatod a lélekcsillag csakrába 20 cm-rel a fejed felett. Tedd oda a tudatosságod. És a lelked vagy magasabb éned válaszol, és energiát és jelenlétet küld feléd, az OM mantra éneklésével.

És helyezd a tudatosságod ismét a szívcsakrádba. És hívd a lelked vagy a magasabb éned a szívcsakrádból, vagy az egész szívedből, az OM szent mantra újbóli eléneklésével.

Tudatosságod ismét a lélekcsillag csakrára helyezd, és mint lélek, visszaénekled magadnak az OM-ot.

Helyezd ismét a tudatosságod a szívedbe, és az OM szent mantra ismételt eléneklésével hívd az ÉN VAGYOK Jelenléted az egész szívedből.

Lélektől → Léted OM

Szívedből → Lelkedbe OM

Lélektől→Léted OM

Szívedből → Lelkedbe OM

Lélektől→Léted OM

Szívedből → Lelkedbe OM

Lélektől→Léted OM

Te és a lelked Eggyé válnak. Te vagy a Lélek. Én VAGYOK a Lélek. Megerősítjük ezt a tényt azzal, hogy háromszor elénekeljük az OM-ot. OM OM OM OM OM

Csak csendben maradunk, mint a Lélek. Jelen vagyunk a Csendben.

Lassan tudatára ébredsz a fizikai testednek. Amikor készen állsz, nyisd ki a szemed.

Néhányan szeretnétek megosztani a meditáció során szerzett tapasztalataitokat?

Szeretném tudni, miért sírok folyton meditáció közben.

A. ez a Lélekkel való kapcsolódás eredménye, és néha az érzelmek felszabadulhatnak. De ez nem kérdezz-felelek, azt szeretném, ha megosztanád a tapasztalataidat. Még valaki?

2. Éreztem az isteni női energiát, köszönöm.

3. Határozottan megnyitotta az elmém gátját, és láttam, hogy fehér fény megy át a lélekcsillag csakrán és a szívcsakrán. Kevésbé lettem agresszív és olyan gyönyörű volt, köszönöm szépen!

4. Eddig háromszor jöttek könnyek a jobb szememből, először akkor, amikor az ISIS energiát kaptam, másodszor akkor, amikor tegnapelőtt beavatást kaptam, a Központi Nap Sugarát, harmadszor pedig akkor, amikor azt a meditációt végeztük.

5. Láttam, hogy egy ragyogó, gyönyörű, csillagfényű fehér fény megy át a szívcsakrámon, és úgy éreztem, hogy mindenkivel kapcsolatban állok ebben a szobában.

Nagyon jó! Bármikor gyakorolhatod, amikor csak szeretnél kapcsolatot teremteni a felsőbb éneddel. Vannak, akik mindennap képesek rá. Minél többet gyakorolsz, annál erősebb lesz a kapcsolatod a felsőbb éneddel. Több útmutatást fogsz kapni tőle, bármilyen helyzetben vagy. Ez egy nagyon finom meditáció, de jó hatással lehet az életedre. A felsőbb éneddel való erősebb kapcsolatoddal az beléphet a mindennapi életedbe, és tudni fogod, hogy mit kell tenned minden helyzetben.

Rövid szünetet tartunk, majd folytatjuk a főprogramot. Köszönjük szépen.

Kérdés: Mit szokott csinálni a Sárkány család Kiotóban, Japánban? Azt mondják, hogy a gyökereik a kínai Sárga Császárhoz és a sumér civilizációhoz kötődnek, de igaz ez?

Válasz: Ők alapították Kiotót a 6-7. századbank. Azóta vannak ott jelen. A japán sárkányklán a kínai Tang-dinasztia idején alakult ki. Tehát eredetüket a Sárga császárig vezethetjük vissza, ez így van.

Kérdés: A kínai történelemben a legendás 3 császár a történelem kezdetén, körülbelül 7000 évvel ezelőtt, igaz a történet?

Válasz: Az ősi időkben a kínai civilizációra egy bizonyos kozmikus faj volt hatással. Sokan a korai császárok közül kapcsolatban álltak ezzel a fajjal. Így volt ez az írott történelem előtt.

Kérdés: Lesz decemberben globális békemeditáció?

Válasz: Ha létrehozzátok, akkor lehet.

Kérdés: Minden egyes alkalommal, amikor a világegyetem összehúzódása véget ér, létrejön-e az új világegyetem, és a nem fizikai lények is belépnek-e a körforgásba?

Válasz: A nem fizikai lények már ebben a ciklusban vannak. Ez már most is megtörténik.

Oké, folytatjuk a főprogramot.


Plutó a Vízöntőben

Szeretnék még egyszer beszélni a Plútó jelentőségéről a Vízöntőben. A Vízöntőbe lépő Plútó energiája új spirituális ébredéseket hoz az emberiség tudatosságába. A Vízöntő korszakába a 2020-as Jupiter-Szaturnusz együttállásával kezdtünk belépni. Ez volt a koronavírus világjárvány kezdete. Ez tulajdonképpen nagy kérdést váltott ki az emberiségben, hogy mi is történik valójában. A Jupiter már áthaladt a Vízöntőn. A Szaturnusz szintén. Most a Plútó készül belépni ugyanebbe a jegybe.

A Plútó a Vízöntőben teljes változást hoz a tudatosságunkban. Az emberi tudatosság teljes és drasztikus forradalmát hozza el. Ez utoljára a francia forradalom idején történt. Ez egy nagy tudományos forradalom volt, és az emberek világnézete széles körben kitágult. Az emberek elkezdték megérteni a Naprendszert és a csillagokat sokkal tágabban. Az emberiség kezdte megérteni, hogy hol áll az univerzumban. Ez volt az első pillanat, amikor megalkották a légballont, vagyis létrejött az első emberes repülési technológia.

A Plútónak a Vízöntőben való hatalmas átvonulása sokkal fejlettebb űrtechnológiát hoz. Az űrtechnológia, amellyel rendelkezünk, már 100 vagy annál is több éves. Ezek kémiai üzemanyaggal működnek, ami nagyon régi, elmaradott technológia. De ez az átvonulás (tranzit) sokkal fejlettebb technológia kerül bevezetésre.

Mint említettem, idén március és június között a Plútó rövid ideig a Vízöntőben állt. Jövő év januárja és szeptembere között a Plútó és a Vízöntő között sok kölcsönhatás lesz. Jövő év novembere után a Plútó több mint 20 évig marad a Vízöntőben, és ez idő alatt a bolygó űrtechnológiája teljesen átalakul. Az emberiséget felveszik a Galaktikus Konföderációba. Ez a bolygó a Galaktikus Konföderáció része lesz. Itt az ideje.

Rövid szünet


ATVOR

Az új technológia egyik fontos eleme az ATVOR. Ez a fényoszlop technológia. Először Atlantisz idején mutatták be a Földön, mint egyszerű fényoszlopot. Nagymértékben kibővítették, hogy a bolygó felszínéhez illeszkedjen, mert itt túl sok az anomália. Tehát sokkal fejlettebb formáját használták az ATVOR-nak, és nemrégiben bizonyos technológiai áttörést értek el. Egyesítették az ATVOR-t és a Mjolnirt. Amikor aktiváljátok az ATVOR-t, a fényerők a Mjolnir technológiát használják, amely eltávolítja a szubkvantum és kvantum anomáliát.

Most az intenzitása 5-7körül van, mert ennél erősebb erő kiválthatja a sötét erők reakcióját. De a fényerők lassan növelik a teljesítményét a következő hónapokban, különösen, amikor a Plútó belép a Vízöntőbe.

Amikor az ATVOR teljesen működőképes, képesek teleportálni és testeteket lebegtetni más helyekre. Még ha egy szobában ülünk is, akkor is képesek aktiválni és teleportálni benneteket. Ezen a ponton 5-7 százalékos intenzitással ez lehetetlen. Amikor 100 százalékban működőképes lesz, akkor lesz a Levitációs sugár. Ezt akkor fogják használni, amikor a Végső Evakuálás lesz a bolygó felszínéről. A sötét erők nem fogják zavarni a folyamatot, mert ők is el lesznek távolítva.


Fény test

Az ATVOR aktiválja a fénytestet. A fénytestetek skalár harmonikus energiamező, amely aktiválja a VAGYOK jelenléteteket. Felemelkedésed után a fénytestedet űrhajóként fogod használni. Fénytesteddel utazhatsz a térben, bárhová, ahová csak akarsz. Kiképeznek majd arra, hogy a felemelkedésed után ezt használd a naprendszerben való utazásra. A felemelkedés előtt ez a saját védőpajzsotok. Van egy bizonyos fejlett technológia a fénytest elvének használatára. Erről most nem tudok részletesen beszélni, de ez a fénytest elvét használó manifesztációs technika felgyorsíthatja a manifesztációs folyamatotokat. Mindezek a technikák magának a fénytestnek az aktiválását jelentik, ami a szívcsakrádat aktiválja, mint csillagkaput a VAGYOK jelenlétedhez, ami létrehozza a tórusz mezőt körülötted.

Ez a tóruszmező pontosan úgy néz ki, mint a kvantumfluktuációs rezonátor.

Ugyanolyan alakú, mint a fénytest. Ez a tórusz energiamező, amelynek kettős spiráljai különböző irány mennek és belülről ugyanahhoz a központi csillagkapuhoz vezetnek.

Ez a tóruszmező úgy aktiválja a fénytestet, hogy aktiválja a tórusz harmonikus skalármezőt a testetek körül. Emeli a kundalini energiádat és a manifesztációs energiádat. Ezt az elvet használják az interdimenzionális térutazásra, és az energia fizikai állapotba hozására.

A tóruszmező harmonizálja a kvantumfluktuációt és a tiszta szubkvantum anomáliát. Ezért fontos, hogy összekapcsolódj a lelkeddel. Ez a kapcsolat csökkenti a körülötted lévő szubkvantum anomáliát, és harmonikusabbá teszi az életedet. A tachionizált kvantumfluktuációs rezonátor pedig ugyanerre használható eszközként, mielőtt aktiválnád a saját fénytestedet.

A fénytest az ATVOR technológia végső megnyilvánulása. A mi egyéni fénytestünk az Ashtar Parancsnokság anyahajójához kapcsolódik. Az anyahajó azoknak a lényeknek a kollektív fénytestét jelenti, akik az anyahajóban helyezkednek el a tér és az idő között. Tehát az anyahajóban lévő összes parancsnok és éteri lény csoportos tudata sokkal nagyobb tóruszmezőt hoz létre.

Az anyahajó nagyon magas frekvenciájú fényoszlopot hoz létre, amely képes lebegtetni az embereket, amikor eljön az evakuálás ideje. Előtte egy fényoszlop védi meg az embereket, és segít kapcsolatot teremteni a felsőbb énetekkel.

Most egy gyakorlatot fogunk végezni. Néhányan közületek megtapasztalják majd ennek hasznát, vagy a folyamat során az Ashtar Parancsnoksággal kapcsolatos tapasztalatokat szereznek. Lehet, hogy valódi kapcsolatba kerülhettek velük, és megtapasztalhatjátok az energiájukat. Először egy rövid invokációt fogunk végezni, hogy megidézzük a fényoszlopot. Aztán egy rövid meditációt fogunk végezni, hogy aktiváljuk a fényoszlopot.

Ismételjétek utánam háromszor:

Hívom a ragyogó Fehér Fényoszlopot, hogy ereszkedjen le rám és formálódjon meg körülöttem.

Hívom az Én Vagyok Jelenlétem.

Megkérem az Én Vagyok Jelenlétem, hogy csatlakozzon hozzám és egyesüljön velem.

ismételd 3x

Most hunyd be a szemed és figyeld a légzésed ahogy ki- és beáramlik.

Képzeljétek el az Ashtar Parancsnokság anyahajóját, amely közvetlenül e konferencia-központ felett helyezkedik el a Föld körüli pályán.

Képzeld el, hogy egy égszínkék színű fényoszlop érkezik az anyahajóról, és leereszkedik ehhez a csoporthoz, majd tovább a Föld középpontjába. Képzeld el mind az anyahajót, mind a fényoszlopot.

Koncentrálj a spirituális szívcsakrádra, és hívd az Ashtar parancsnokságot, ismételgetve ezeket a szavakat a szívedben: "Ashtar parancsnokság, Ashtar parancsnokság, Ashtar parancs, Ashtar parancsnokság."

Ahogy belélegzel, az anyahajó jelenlétét lélegzed be spirituális szívedbe.

Ahogy kilélegzel, szíved jelenlétét lélegzed ki az anyahajóba.

Ahogy belélegzel, belélegzed az anyahajót a szívedbe.

Ahogy kilélegzel, szíved jelenlétét lélegzed ki az anyahajóba.

Lélegezzen így tovább. Az anyahajóból a szívbe, és a szívből az anyahajóba.

Ezeket a szavakat ismételgetheted a szívedben: "Ashtar parancsnokság, Ashtar parancsnokság, Ashtar parancsnokság"

Lassan, ismét elkezded érezni a fizikai tested. Amikor úgy érzed, hogy készen állsz, kinyithatod a szemed.

Itt az ideje, hogy néhányan megosszák a meditációval kapcsolatos tapasztalataikat.

1. Csodálatos élményben volt részem. Nagyon intenzív látomásom volt. Becsuktam a szemem, és hallgattam Cobra utasításait, és tényleg nagyon tisztán láttam az anyahajót felettünk. Tényleg láttam a fényoszlopot, amint leereszkedik ránk.

2. Cobra utasítására lélegeztem, és úgy éreztem, lebegek a levegőben. Az anyahajón voltam. Odabent meleg levegő és fény volt. Aztán azt mondtam: "mondd meg, hogy van-e küldetésem, miután visszajöttem az űrhajóból". Köszönöm!

Mint láthatjátok, néha valódi kapcsolatba kerülhettek a hajón lévő lényekkel, ami elég intenzíven kiterjeszti a tudatosságotokat, és ez elindíthatja a tényleges felemelkedési folyamatotokat.


Fénybuborék védelem

Mielőtt befejeznénk ezt a részt, szeretném ezt megmutatni. Használhatjátok saját védelmetekre. Elképzelhetsz egy égszínkék fényből álló tojást magad körül, és elvégezheted a rövid behívást, vagy szuggesztiót, hogy egy védőmezőt manifesztálj magad körül minden negatív energiával szemben.

Ezt bárhol megteheted. Amikor beszállsz a vonatba, amikor hazaérsz, amikor üzleti megbeszélése vagy, bárhol, ahol védelemre van szükséged.

Amikor aktiválod ezt az égszínkék fénytojást, az valójában a Mjolnir/ATVOR technológiát aktiválja az anomália eltávolítására.

Rövid szünetet tartunk, majd folytatjuk a program utolsó részével. Köszönjük szépen (taps).

(Sok fehér ruhás nő jelenik meg, és a helyszínt sok rózsával kezdik feldíszíteni.)


Istennő visszatérése

Az Istennői energiát elfojtották ezen a bolygón, mióta 26.000 évvel ezelőtt létrehozták a karantén állapotot. Az ezt követő arkhón inváziók során egyre jobban elnyomták. Az első komoly invázió körülbelül 5-6000 évvel ezelőtt történt. Az invázió előtt egy bizonyos tudatosság vezette az embereket a bolygó felszínén. Még igazi gyönyörű istennői energiával rendelkeztek. De az első archon invázió után ezek a kultúrák elpusztultak. De az Istennői misztériumok még mindig jelen voltak a templomokban. A második arkhón invázió a 4. században történt, elpusztítva az összes ilyen istennői templomot és misztériumot. És sok ilyen invázió történt az évszázadok során, amíg néhány évtizeddel ezelőtt kezdett újjáéledni. De a harmadik arkhón invázió 1996-ban mindezt újra elpusztította.

De 2004-ben és 2012-ben újra aktiváltuk az istennő misztériumokat. És elkezdtünk számos Rózsa Rendje csoportot létrehozni szerte a bolygón. Újra felélesztettük az istennői energiát a bolygó felszínén.

Az emberiséget arra programozták, hogy elrejtse a lágy és megszelídített energiát. Ezt gyengeségnek tekintik. A valóságban azonban ez a legerősebb energia az univerzumban, mert képes gyógyítani és átalakítani. Képes értelmet adni az életnek. Most különösen nagy szükség van erre az energiára, mert ezen a bolygón minden nagyon nehéz. Minden nagyon kegyetlen, ezért több istennői energiára van szükségünk a gyógyításhoz.

Ennek egy másik aspektusa az, hogy a Szépséget újra visszahozzuk. Az arkhónok és a sötét erők szándékosan csúfítják ezt a világot, különösen az elmúlt néhány évszázadban. Csúnya művészetet, építészetet és formatervezést fejlesztettek ki. A szép építészet és művészet összeköt minket a Lélekkel. Ezért azt akarták, hogy megszüntessük ezt a kapcsolatot. Az ősi művészet és építészet azzal a céllal jött létre, hogy kapcsolatot teremtsen a lélekkel.

Ahogy közeledünk a fény vagy a szeretet galaktikus hullámának pillanatához, úgy lesz a művészetnek és az építészetnek új reneszánsza. Vissza fogja hozni a szépséget, mint 500 évvel ezelőtt. A szépséget újra tisztelni fogják.


A gyönyörűség szertartása

Ma estére különleges szertartás készült, hogy visszahozzuk a gyönyörű női energiát. Szeretném meghívni a csoportot, hogy készítsék elő és mutassák be az általuk létrehozott gyönyörű szertartást.

Fehér ruhás nők állnak a színpadon: Először is szeretnénk köszönetet mondani Cobrának és a szervezőnek, hogy ezt lehetővé tették. Nagyra értékeljük ezt a ritka lehetőséget, hogy bemutathatjuk ezt az istennői szertartást, amelyet az a könyv ihletett, amelyet Cobra egyszer ajánlott: "A Az istennő visszatérése"

Ez a szertartás a szeretet istennőjének energiáját horgonyozza le bárhol a bolygón. Ma nekünk, itt lévő fénymunkásoknak nagyon ritka lehetőségünk van arra, hogy együtt hívjuk meg az istennőt. Képzeljétek el, hogy az istennői energia itt áramlik közöttünk, és elhozza a fényt. Ez a fény a világ minden szegletét megvilágítja.

Most kezdődik a szertartás.

Gyönyörű és nyugtató zene száll

Az istennő papnői összeérintett tenyérrel vonulnak; 36-an vannak, három 12 fős csoportra osztva, három virágoltáron.

Minden csoport kört alkot, és egymás elé teszi a kezét, összekulcsolja a kezét egymás előtt az "nnnnnnn" mantrával, majd a "iiiiiii" mantrával, hogy a kezét lefelé vigye. Ezután "eeeeeeee"-re emelik a kezüket, majd "oooooooo"-val leengedik a kezüket. Ezután kilencszer kántálták az "ON" mantrát.

Ezt követően, rövid szünet után a papnők az óramutató járásával megegyező irányban kezdik megkerülni az oltárt.

Aztán ismét szünetet tartottak, kezüket magasan maguk fölé nyújtották, majd széttárták és összekulcsolt kezű pózba eresztették le.

Aztán egyesével levettek egy-egy virágot az oltárról, és két kézzel a magasba emelték.

A póz után a papnők gesztussal élvezték a virág illatát. Ezután ismét az óramutató járásával megegyező irányban kezdtek el sétálni.

Miután megálltak és egymásnak a virággal, megölelték egymást, és megerősítették egymás iránti szeretetüket.

A közönség tapsolt. A papnők mosolyogtak és virággal integettek mindenkinek, miközben visszatértek a helyükre. Az energia nagyon szép volt.

A Cobra és a szervezők virágcsokrokat kaptak. Koszorúkat helyeztek a fejükre, barátságos és kedves hangulatot teremtve a teremben

Oké, köszönöm szépen a gyönyörű szertartást! Most már láthatjátok, hogy az istennői energia hogyan alakít át mindent. Természetesen lehetséges, hogy az emberek újra elvégezzék a szertartást a jövőbeli konferenciákon.


A Rózsa Rendje és az Istennő templomok

A Rózsa Rendje folyamatosan alakul bolygószerte. Önöket is szívesen látjuk, ha csatlakoznak. Saját csoportot is létrehozhatsz, mert a jövőben több csoportra lesz szükség, ahogy közeledünk az Eseményhez. Szükség van rájuk, hogy lehorgonyozzák az istennői energiát.

Tavaly a fényerők azt kérték, hogy több mint 5500 év után építsünk Istennő templomokat a bolygó felszínén. A fénymunkások már templomokat alakítottak ki Japánban, Tajvanon, Magyarországon, az Egyesült Államokban és más országokban. Ha saját Istennő templomot szeretnél nyitni, akkor szükséged van egy fizikai helyre, amely hetente legalább egyszer két órán keresztül nyitva áll a nagyközönség előtt. Ebben a templomban bemutathatod az istennő energiáját a felszíni lakosságnak zenével, tánccal, meditációval és mindennel, ami kifejezi az Istennő energiát. Kapcsolatba léphetsz a Rózsa Rendje bolygóhálózatával. Ők tudnak nektek némi útmutatást adni, vagy kapcsolatba léphettek velem, ha tényleg komolyan gondoljátok a templomot. Több templomra van szükség a bolygó felszínén.

A bolygó felszínén élő emberek többsége nagyon erős Mátrix-programozásnak van kitéve. Az Istennő energia a kulcs a mátrix feloldásához. Feloldja az elme, az érzelmek és a test minden programozását.

Ahogy közeledünk a pólusváltáshoz, aktiválni fogjuk az Istennő ley-vonalat, vagyis a régi egyenlítőt. Sokan végeznek aktiválásokat a ley-vonal körül, például cintamanikat helyeznek el, Tachyonkamrákat aktiválnak, Istennő templomokat építenek, SOTR csoportokat indítanak, és lesznek galaktikus cintamanik is a ley-vonal körül. Ez a legfontosabb ley-vonal a bolygón. Sokan kérdezik tőlem, hogy hol van az örvény és a ley vonal, ez az 1. számú. Annyi istennői energiát hozhattok és horgonyozhattok le, amennyit csak tudtok. Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy hozzatok annyi fényt, amennyit csak tudtok, ha úgy érzitek, hogy vezetve vagytok erre a területre.


A konferencia vége

Ahogy közelebb kerülünk az Eseményhez, végre egyesülni fogunk csillagtestvéreinkkel.

A családunk az égben és a felszín alatt újra egyesül. Ők is várják a pillanatot.

A nagyon izgalmas új jövő mindannyiunk számára elkezdődik.

Választhatunk majd rózsakvarcból, vagy tiszta kvarcból készült fürdőkádat, vagy mindkettőt! Ez a jövőnk. Ezért tartjuk a konferenciát, így teremtjük meg a jövőt.

https://2012portal.blogspot.com

ellenallas1111.blogspot.com

Azt hiszem, ismered a blogomat. Vannak frissítések a helyzetről. Találsz néhány meditációt és útmutatást és információt a Fényerőktől.

Van egy csoport, amely havonta gyógyításokat végez a felemelkedett mesterekkel és a csillagsugarakkal. Talán Anthem tud nektek több információt adni a gyógyító csoportról.

Anthem/Jedi: Cobra avatott be évekkel ezelőtt. Azóta ez a sugárgyógyító rendszer nagyon hasznos. Cobra 2014-ben tartott először konferenciát Tajvanon. Ugyanebben az évben júliusban tartott ott egy másik konferenciát, és ott lettek az első gyógyítók. Így 2015-ben elkezdtük a sugárgyógyító foglalkozásokat. Tehát körülbelül 10 éve, hogy ezt elkezdtük. Nemrég kiadtunk egy könyvet is erről. Ez a könyv szintén a Tachyonkamrákról szól.

Tehát a távgyógyítás minden teliholdkor van. Egy nappal telihold előtt, telihold alatt és egy nappal telihold után. Telihold idején egy plazmaszál nyílik meg a Föld és a Hold között, és az emberek egy erőteljes istennői energiát érezhetnek. Tehát az összes 2. szintű gyógyítót meg lehet hívni a csoportba. Köszönöm Cobra, az összes felemelkedett mester és az összes csillagsugár(taps).

Azok számára, akiket érdekelnek a tachyon termékek, cintamani és galaktikus cintamani kövek, és azok számára, akik új SOTR csoportot szeretnének létrehozni, ezek a honlapok.

Tachyon termékek: tachyonis.org

cintamani kövek: cintamani.space

Galaktikus Cintamani: https://cintamanigalactic.blogspot.com/

Rózsa Rendje: Sisterhoodofrose.network

A jövőben hasznosak lehetnek, még akkor is, ha most úgy érzi, hogy nem fontosak. Ezért kérjük, írja le őket, ha szeretné.

Közeledünk a Fény visszatéréséhez.

Galaktikus újraegyesülést hozunk létre.

Találkozni fogunk a csillagbarátainkkal.

Aktiváljuk a küldetésünk.

Megosztjuk a fényt.

Minden lehetetlen volt, amíg valaki meg nem csinálta.

Megcsináljuk a lehetetlent!

A konferencia ma este véget ér.

Szeretnék köszönetet mondani, még nincs vége.

Köszönöm a szervezőknek, Chatchai, Terry, Anthem, Akmal, Yang, a fordítók, istennőknek a szertartásért. Köszönöm mindannyiótoknak, hogy eljöttetek ide és lehetővé tettétek ezt.

És sok szerencsét kívánok neked, szükségünk van erre a szerencsére!

Az Esemény hamarosan megtörténik!!

Victory of the Light 432Hz

Victory of the Light 432Hz - YouTubeI

(Cobra énekelt és táncolt a színpadokon. És az összes fehér ruhás papnő örömmel táncolt a színpadon, és a fények úgy táncoltak, mint egy diszkó. A teremben mindenki érezte, hogy a Felszabadulás és az Esemény nagyon hamar bekövetkezik...).

A jegyzeteket NOGI készítette.

Megjegyzések