Meditáció a tajvani földrengés okozta károk gyógyítására

Helyi idő szerint április 3-án szerdán reggel erős, 7,2-es erősségű földrengés rázta meg Tajvant 15,5 km-es mélységben. Ez a legerősebb rengés Tajvanon az elmúlt 25 évben.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en-us/component/content/article/flash-magnitude-7-4-earthquake-smashes-taiwan?catid=17&Itemid=101Számos lakóépület összeomlott, az embereket evakuálják otthonaikból és iskolákból.
Tajvan-szerte áramkimaradásokról és internetkimaradásokról is érkeztek jelentések.

https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-68719996

A cikk írásakor legalább 9 ember halálát erősítették meg, és több mint 900-an megsérültek.

https://www.reuters.com/world/asia-pacific/strong-72-magnitude-earthquake-hits-taipei-2024-04-03/

https://www.theguardian.com/world/live/2024/apr/03/taiwan-earthquake-today-live-updates-magnitude-tsunami-warning-japan-evacuatiaons-okinawa-buildings-collapse-tapei?filterKeyEvents=false&page=with:block-660d30e38f08c21dd7a441f0#block-660d30e38f08c21dd7a441f0

Tajvanon jelenleg is rendszeresen történnek utórengések. A hét folyamán egy újabb nagy, 7-es erősségű földrengés is bekövetkezhet.


Ezért javasoljuk, hogy végezzünk egy Buddhikus Oszlop meditációt
és nyújtsunk energetikai támogatást a régiónak, hogy a terület minél gyorsabban helyreálljon, és hogy ne történjen újabb erős földrengés Tajvan közelében.

Ezt a meditációt a következő 3 napban 4 óránként fogjuk végezni a következő időpontokban:

      1
4:45
      18:45
      22:45
        2:45
        6:45
      10:45

Ezután
minden nap 18:45-kor végezzük majd ezt a meditációt.

Ezt a meditációt más időpontokban és olyan gyakran is elvégezheted, ahogyan csak szeretnéd, vagy beillesztheted a naponta 1
6 órakor kezdődő Vészhelyzeti Meditációba.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html


Instrukciók (A meditáció javasolt időtartama 15 perc)

Ez a YouTube vezetett hang
anyag lejátszási lista rövid linkje, amit egyelőre használhattok, hamarosan egy új vezetett hanganyagot fogunk készíteni és megosztani itt:

https://bit.ly/48kyQuW
1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz. Végy egy mély levegőt és ahogy belélegzel, lélegezz be ragyogó fehér Fényt. Amikor kilélegzel, lélegezz ki mindent, ami nem szolgál már tovább téged. Lélegezz így néhányszor. Majd mondd el az alábbi mantrát - vagy egy ehhez hasonlót - magadban vagy hangosan, ha vezettetést érzel:

"Én vagyok a Lélek

Isteni Fény vagyok

Isteni Akarat vagyok

Isteni Szeretet vagyok

önmagam, mint Lélek által meghatározott tervezés vagyok."

2. Most képzeld el, hogy a Lélekcsillag csakrád ragyogó fehér Fényben világít. Lásd ezt a Fényt egy lefelé áramló örvény alakjában, amely megtisztítja az energiameződet.

3. Most képzelj el egy ötágú csillagot magasan fenn az égen, kb. 15 km-re a földrengés sújtotta területek felett Tajvanon. Lásd, hogy ez a csillag ott ragyog magasan fent a kiválasztott helyszín fölött, ragyogó fehér Fényben tündökölve.

4. Most képzeld el az AN Fehér Tüzét, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján és az ötágú csillagon, keresztül a földrengés sújtotta területeken Tajvanon, mélyen a Föld középpontjába. Továbbra is képzeld el ezt a Fényoszlopot néhány percig.

5. Képzeld el, hogy az ötágú csillagból az óramutató járásával megegyező irányban egy ragyogó fehér Fényörvény áramlik lefelé, melynek hegye az ötágú csillagnál van. Ez a ragyogó fehér Fényörvény eltávolít és átalakít minden alacsony rezgést, minden sötét entitást, sötét energiát és felemeli őket az ötágú csillagba átalakításra. Továbbra is képzeld el ezt az örvénylő fehér Fényörvényt néhány percig. Képzeld el, hogy azok, akik még mindig a romok fogságában vannak, kiszabadulnak. Képzeld el, hogy a földrengés sújtotta területek Tajvanon meggyógyulnak és újjáépülnek, és amilyen gyorsan lehetséges, az ország visszatér a normális életéhez

6. Képzeld el, hogy ez a Buddhikus Oszlop teljesen összekapcsolódik a bolygón lévő összes Buddhikus Oszloppal, a bolygó felszíne alatt, fölött és a felszínen lévő planetáris Fényhálóval és minden Fényponttal, a Felemelkedett Lények irányításával, és minden összekapcsolódik ezzel a Buddhikus Oszloppal az ötágú csillagnál a ragyogó fehér Fényhálóban.

7. Most a Forrás nevében, a végtelen Fény Én Vagyok jelenlétének nevében kijelentjük és elrendeljük, hogy a Buddhikus Oszlop a földrengés sújtotta területeken Tajvanon most minden síkon teljes, a Forrás irányításával.

A Fény győzelme!

Megjegyzések