Levelek a plejádi flottához

Csillagtestvéreink fogadása

Kedves olvasók!

Íme itt vagyunk, hogy tanúi legyünk az emberiség tudatosságában végbemenő alapvető változásnak. Eljött az idő mindenki számára, hogy elképzelje, hogy tud beleolvadni a Fény egy magasabb mezőjébe. Mindenki számára, hogy megteremtse, amire oly sokan vártak. Kulcsfontosságú kapcsolat a Fény összes szeretetteljes lényével, itt és most, hogy segítsenek minket abban, hogy az egyik legnagyobb célt megvalósítsuk, ami lelkünk növekedésében és áttöréseinkben megtörténhet.

Ahol van álom, ott van gondolat és ahol van gondolat, ott van egy energiaszándék, amely aktiválja azt a hangot és fényt, ami egy hívást küld mindannak, ami ugyanazon frekvencián rezeg vele. Amint elindítod ezt a hívást és kiküldöd a tudatosság áramlatába, azt aktiválod, ami a valódi Énedből fakad, amit a Felsőbb Énnek is hívunk.


Ezzel a kulcsfontosságú kapcsolattal képesek vagyunk teljes mértékben lehorgonyozni a Fényt az Egy szívéből. A Fényt és a Szeretetet, amely mindig ott volt mindenkiben. Amit tapasztalni fogsz ezen utazás során, az örömet és békét fog hozni számodra és a legcsodálatosabb érzések fognak átölelni, amit valaha ismerhettél vagy elképzelhettél.

Az a tudat, hogy a Fény Tudatos lénye vagy, társteremtő és a bölcsesség őrzője életeken át, megteremti számodra a bölcsességet és tudást ahhoz, hogy egybeolvadhass és tudatosságodat egyesíthesd azokkal, akik a létezés egy magasabb birodalmaiban rezegnek. E birodalmakban feltétel nélküli szeretet van. Úgy gondolj erre, mint egy kulcsra, amely elősegíti a lélek fejlődését és a felemelkedést mindenki számára a bolygón. Amikor a bensőnkben kapcsolódunk, képesek vagyunk érezni és érzékelni mindenkit, aki kapcsolódni szeretne hozzánk.


Csak annyit kell tennünk, hogy kérünk, és kapni fogunk.

Ezért arra kérünk mindannyiótokat, hogy gyertek és képzeljétek el, hogy hogyan szeretnétek találkozni csillagtestvéreinkkel. Gondoljatok rá és érezzétek, hogy hogyan olvadnátok egybe ezzel a szeretetteljes Fényenergiával. Miként fognak a Földön megjelenni fényhajóik és mily módon fogja érezni mindenki, hogy ez egy barátságos nagy családi összejövetel.

Lássátok, hogy a magasabb Fényrészecskék lehorgonyozódnak, ahogy naponta lehorgonyozzátok a Fényt a meditáció segítségével, azzal, hogy kimentek a természetbe, magas rezgésű ételeket fogyasztotok, lehorgonyozzátok a Fényt mindenbe, amit tesztek minden egyes nap és elhozzátok a szentséges Fényt és Szeretetet körülöttetek mindenki számára az Én Vagyok vagy a Felsőbb Énetek segítségével.

Tudjátok azt, hogy tiszta Szeretet és Fény vagytok és amint erre ráeszméltek, aktiválni tudjátok a Szeretetet mindenki számára körülöttetek. Ez segíteni fog megteremteni egy magas rezgésfrekvenciájú Fény energiagömböt és kulcsként fog szolgálni ahhoz, hogy arra ösztökéljétek a Csillagtestvéreinket, hogy érezzék, szívesen fogadjuk őket.

Készen álltok? Ha igen, osszátok meg velünk gondolataitokat lejjebb, az oldalon lévő Megjegyzések rovatban.

Az Egy Szeretet, Béke és Öröm Szívében!

A Fény győzelme!


Hivatkozás:  


Megjegyzések

 1. Válaszok
  1. Végtelen hála van bennünk, hogy törődtök az emberiséggel. Gondolatainkban landoltok kertünkben és mérhetetlen boldogsággal öleljük meg egymást.

   Törlés
 2. Üdvözöllek benneteket szeretettel!☺Tudom hogy nagy boldogságot fogunk megtapasztalni,mert éreztem gyermekkoromba hogy mindenkinek így kéne szeretni egymást a földön hogy szeretetbe békébe és egymás segítésébe éljünk.Határtalan lesz a boldogság amiről álmodni sem mert sok ember én már érzem ezt a csodálatos izgalmat ,mert ezt súgja a lelkem,szellemem,ilyen rezonanciát érzek.Áldás a földre áldás az emberiségre és minden létezőre .Boldog vagyok és kérem is a segítségeteket hogy minél nagyobb és magasabb rezgésszinten tudjam megnyitni a szívem a legmagasabb feltétel nélküli Isteni szeretetre.Köszönöm a létezésnek hogy itt lehetek és azt is hogy sokat tanultam ami előre vitt ezen a földi életen.Köszönöm és hálám minden segítőmnek aki segített a szellemi felemelkedésben a földi segítőknek és az égieknek is.Áldás☺

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Plejádi testvérem!Megértettem a válaszodat és szeretettel fogadom.Határtalan boldogsággal vagyok,mert egy megértés született bennem régebbi dolgaim miért mentek nehezen.Nagyon köszönöm a segítő válaszokat.Minden úgy teszek ahogy tanításodat írtad felém.Ez a nap egy fordulópont az életembe,amely boldogságot,békét,megértést egészséget és felemelkedést hoz ma.Köszönöm,és hála neked.Alig várom hogy találkozhassak veletek testvéreim és elmondhassam az örömöm,amit a mai napon kaptam tőletek.Most értettem meg hogy nem jól cselekedtem ezekben a dolgokban.Áldás☺

   Törlés
 3. Szeretettel Üdvözlöm a Plejádi testvéreinket! Nagyon boldog vagyok hogy írhatok nektek.A segítségeteket abban kérném hogy még jobban tudjam áramoltatni mindenki felé a szeretetemet.,miként tudom nyitni a szívemet a szeretet felé még jobban.?Mert ha szeretetet tanusítok bolondnak néznek nem fogadják ezt sokan.Örömben és elfogadásban megértésben ,igaz szívvel szeretek élni,mert érzem ez a szeretet.Miért van hogy mégis a családomból szeretetlenség a válasz a szeretetemre?Ha segítek és gondoskodok,miért elutasítást és támadást kapok?Köszönöm és Áldás az egész földre! Kerepesi Julianna. Facebook oldal.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Kedves Ji Min-Jung! A szeretetet a szívedben érzed. Elcsendesedve figyeld időnként a szívedet, növekszik ekkor benne a szeretet, Nem kell áramoltatni azt, sugárzik Belőled, és mindenkire árad, függetlenül arra, hogy befogadja, vagy nem. Ez az ő tanuló szintjétől függ. Ezen csak ő tud változtatni, ha akar. De nem kell segítened senkinek, csak, ha kéri. Ugyanis, ha kéretlenül segítesz, bele avatkozol az életébe, azaz elveszed tőle a tanuló leckéjét, amit neki meg kell tapasztalnia, mert ezáltal fejlődik. Ha sokáig fennáll ez a helyzet, akkor az illető elmegy máshová, ahol ez a "veszély" nem fenyegeti, azaz tapasztalni fogja, amit kell. Ha elveszed tőle a leckéjét, Te nagy valószínűséggel nem tudod megoldani (Kis dolgokat kivéve.), mert nem kapsz hozzá égi segítséget, mivel nem a Te feladatod. Ő pedig azért nem tudja megoldani, mert nincs nála már a feladat. Ezzel karmát is teremtesz, mivel őt megakasztod a fejlődésben. Ezért van részéről tudat alatt, ösztönösen az elutasítás, tiltakozás, támadás. Védi a lehozott égi feladatát, a fejlődési lehetőségét. A szeretet nem követel, nem szab feltételeket, nem vár el semmit, viszonzást sem, csak sugároz, csak létezik, csak van, és ebből mindenki meríthet. Áldásom! :)

   Törlés
  3. Valahogy folyton eltűnik, ami már megjelent itt.
   Újból próbálom, aztán ha nem marad meg, többet nem írok.

   Kb. ezt írtam:
   Kedves Ju Min-Jung! Fontos, hogy a szeretetet érezd a szívedben. Figyelj a szívedre elcsendesedve időnként, ilyenkor növekedik benne a szeretet! De nem kell áramoltatnod azt, mert az sugárzik Belőled, és mindenkire kiterjed. Nem számít, hogy ki fogadja, ki nem, mert az az ő tudat szintjétől függ, azon csak ő tud változtatni, ha akar. Te csak sugározz! Azt érezni fogja mindenki, akkor is, ha nem befogadó. De nem kell segítened senkinek, csak annak, aki ezt kéri. Ugyanis, ha kéretlenül teszed, akkor elveszed tőle a tanuló leckéjét, amit a Földre lehozott, és ő azt végig is akarja élni, mert azt kell éppen megtapasztalnia, abból tanul. Ha elvetted a leckéjét, Te nem fogod tudni megoldani nagy valószínűséggel, mert nem kapsz hozzá égi segítséget, mivel nem a Te feladatod. Ő pedig azért nem tudja megoldani, mert nincs nála a feladat. Ő nem tud tovább fejlődni ezért. Ezzel karmát is teremtesz. Ezért van ösztönösen, a tudatalattiból védekezés, elutasítás, támadás. Védi a saját életfeladatát, amelyet lehozott a Földre, fejlődési lehetőségét. A szeretet soha nem követelődző, nem vár el semmit, viszonzást sem, feltétel nélkül sugároz, csak van.

   Törlés
  4. Kedves Edit, nem tűnik el, ha megnézed, mindegyik hozzászólásod látható. Addig nem jelenik meg a hozzászólás, amíg az oldal adminja közzé nem teszi.

   Törlés
  5. Kedves Anita! Csak egyiket szeretném megjelentetni, mivel átírtam, az elsőt (Itt másodikként szerepel.) ezért be sem fejeztem. Megjelent mindkettő, és ekkor az egyiket töröltem, de mindkettő törlődött. Ezért próbálkoztam újból. Azt gondoltam, nem írok többet, ha nem sikerül, mert nem időzhetek ennyit egy anyagban. Máshol gyorsan sikerült mindig az írás.

   Törlés
 4. Szertettel köszöntelek benneteket ! Hálával köszönöm meg amit eddig értünk megtetettek!A sok segitséget Áldást hoztatok, ide a Földünkre a sok embernek !!Külön köszönöm azt ,hogy mindenki részesül a sok-sok szeretetből ha ébredt ,vagy csak ébredezö!!Áldás a Földre Áldás minden emberre !Hála -Hála-Hála !Békesség -szeretet és Egység legyen a Földön és Isteni minöség !Nagy szeretettel Kusztor Erzsébet

  VálaszTörlés
 5. Namaste kedves Plejádi testvéreink! Nagyon várom már a találkozás pillanatát! Sokszor elképzeltem az érkezéseteket. Mindig úgy jelenik meg előttem a pillanat hogy egy téren landoltok egy hajóval, az emberek nagy része nem mer közeledni felétek, de én kiállok a tömegből és boldogan átölellek benneteket, így látják az embrrek hogy barátként és segítőként érkeztetek hozzánk. Mindenki feloldódik és egyre több ember indul felétek üdvözölni szeretettel. Szóval személyes feladatomnak érzem a fogadásotokat. Számíthattok rám! 💗

  VálaszTörlés
 6. Hatalmas Szívem Szeretetével Teli Üdvözletem Nektek Drága CsillagTestvéreim! ^^

  Készen állok a kapcsolatfelvételre! 0010110 Újra. És Újra. Mint mindig! :))))
  Továbbra is köszönök minden eddigi sugallatot/segítséget!
  Fény&Szeretet Áldása Reátok!

  Üdvözlettel:
  Márton

  VálaszTörlés
 7. Belbasz Timea

  Seretettel udvozollek benneteket.Halasan koszonom a munkatokat ,amit az emberisegert es a bolygoert tettetek . Keszenallok a kapcsolatfelvetelre,talalkozasra.
  Aldas, feny,szeretet. <3

  VálaszTörlés
 8. Minimum 20 éve várom a találkozást. Mindig tudtam, hogy egyszer eljön az az idő amikor ez tényleg valósággá válik. Csak rátok gondolok és érzem a tiszta szeretet áramlását felém. Végtelen nagy örömmel és szeretettel várlak benneteket és próbálom a körülöttem lévőket is felkészíteni a jöveteletekre.Az emberiségben leginkább még az "alvó" emberek tudatában első hallásra a félelem mutatkozik, mert eddig ha földönkívüliekről esett szó azok csak pusztítás miatt érkezhetnek a földre vagy mások nem is hiszik,hogy léteztek. Szóval bízom benne, hogy mások is gyorsan felébrednek és szeretettel fogadnak benneteket. Részemről , alig várom a találkozást! Áld á s és szeretet. 😀🌈

  VálaszTörlés
 9. Már nagyon várom a találkozás, szeretném a hajóitokat szabadon látni felettünk! Hálásan köszönöm fáradhatatlan munkátokat!
  Gyertek el minél előbb!
  Áldás kísérje utatokat!

  VálaszTörlés
 10. Nagyon várom a találkozást veletek!

  VálaszTörlés
 11. Draga Kedves Plejadi Testvereim !
  Merhetetlenul Nagy Szeretettel varom azt az idot amikor vegre talalkozhatok veletek !!! Elmondhatatlan az erzes amikor belegondolok hogy vegre el lessz torolve a Gonoszsag inenn a foldrol, es ehhez sok hozzajarulasotok van ! Amennyit olvastam rolatok , az allandoan oromkonnyeket fakaszt rajtam , annyira vagyok mar egy tiszta kozossegre egy megujult tarsadalomra !!!
  Remelem a nagy valtozas elerkezik meg 2017 vegen, ugy ahogy az esemenyek alakulasa mutatja !!
  Nagyon varom hatha talalkozhatok ASHTAR Kapitany-al es a tobbi felemelkedett Mester-el, hogy vegre Szeretettel megoleljem oket !!!
  Varlak titeket draga Plejadi Testvereim ! ! ! ! !

  VálaszTörlés
 12. Lehet, hogy nem egészen ide illő módon, de én már most gyakorlatiasan képzelem a várva várt találkozást.
  Azt szeretném, ha először, a már valóságos és ember-barát híreket közvetítő televízióban láthatnánk a járműveiteket, amivel érkezni fogtok, a szintén előre megadott helyekre.
  Tudom, hogy valós érkezéseteknél tengernyi földi ember lesz kíváncsi Rátok, ezért én meg tudom érteni, ha az elején nem lesz rá módom, hogy személyesen megölelhessek valakit közűletek, de majd valakiket megölelek a közelemben, hiszen amúgy is egyek vagyunk.
  Nagy örömmámor lesz, az már biztos.

  Úgy szeretném, ha rengeteg gyönyörű, élő, virágzó növény lenne az érkezésetek helyén, s azok sűrűjében ott pompázna az általam felajánlott példány is.

  Remélem, hogy hamarosan mindennapos jelenség lesz az, hogy köztünk élhettek jónéhányan, s gond nélkül feltűnhettek bárhol is a nyílvános élettereink bármelyikén.
  Nemrégiben egy vasúti pályaudvaron feltűnt nekem egy szokatlanul magas, fiatal nő, akinek az arcát csak pillanatokra láttam kissé távolabbról, azonban, ahogyan járt elmentében, az teljesen megdöbbentett: az a könnyed, s mégis abszolut kiegyensúlyozott, szokatlanul egyenes vonalban való járás, a plejádi emberek vízióját keltette a gondolataimban.

  Alig várom, hogy a hétköznapokban egy-egy plejádi ember észrevegye a nézésem által létrejövő szemkontaktusban, hogy tudom, hogy kicsoda ő.

  VálaszTörlés
 13. Helló fejlettebb testvéreink! Már régóta csodállattal és különös vonzalommal tekintek rátok habár körülöttem minden és mindenki azt sugalja hogy nem is léteztek.Szeretném nagyon hogy miattuk mert ők vannak többen ,minnél hamarább eljönne az a pillanat mikor megfogunk ismerkedni és minden érzékszervünkel tökéletes bizonyosságot fogunk tapasztalni a ti valós mivoltotokról.Remélem sok eddig nem tapasztalt dolgot fogtok nekünk megtanítani...Emeljen fel minket is a FÉNY GYŐZELME!

  VálaszTörlés
 14. Drága Plejádiak! Nagy szeretettel várlak benneteket, alig várom, hogy megismerhessem azokat a Csillagtestvéreimet, akik oly sokat tesznek értünk évtizedek óta. Tudom, hogy egy kis ideig ti is nagyon "mélyen" voltatok és hálásan köszönöm, hogy mégis felálltatok, kitartotok és segítetek az egész Bolygónak az összes többi Csillagnemzettel együtt. Azon a réten, ahol üzentem nektek, hogy az űrhajóval landolhattok, nagy nagy ölelés vár benneteket. Teljes szívemből kívánom, hogy ez a lehető leghamarabb létrejöjjön. A "Kék Ékszer" ezen picinyke lakója látja a fényhajóitokat és érzi, hogy itt vagytok és vigyáztok ránk....Köszönöm :)

  VálaszTörlés
 15. Kedves Plejádi testvéreink ! Sok jó ember nagy szeretettel fogadná és venné tudomásul a kapcsolatfelvételt veletek és a többi hozzátok hasonló kedves csillag testvéreinkkel ! Az ő nevükben is köszönöm , amit értünk, emberekért és a Föld bolygó megmentése érdekében tesztek ! Köszönet és hála, Petrás Tamás

  VálaszTörlés
 16. Varva varunk benteket , kik a mi oregeb testvereink vagytok az ido it van a alalkozasunkra hogy megoleljuk egymast. A tudatosag egyre nagyob es minden pilanatban emelkedik , lasankent mindjajan megtudjak hogy kik es mi a dolguk e gyonyoru Teran a 3 dimenzijoban .Megtudjak hogy nem tehetetlenek hanem TEREMTO elo Istenek a fizikai testukben , es akarataikal erzesekel a gyonyoru feny szeretettel legyzhatatlenek . Aldas reatok es az egesz kreaciora tisztaszivbol szeretlek es olalak beneteket es az egesz Kreaciot <3 <3 <3

  VálaszTörlés
 17. Hálás Szívvel Üdvözöllek Benneteket ! Olyan családban élek, ahol 3 ember mottója : hiszem ,ha látom! Én én és két fiatalabb unokám viszont már biztosan érezzük-tudjuk ,hogy vagytok ... a szívünk veszi a " szeretet adásotok " rezgését .Annyi hideg -fojtogató sötétség után számunkra ez a Napsütés ! Mióta láttam a hajóitokat és éreztem a rezgéseteket , nagyon várjuk a találkozást .Legfiatalabb unokám 5 éves lesz, mindig egy mosolygó virágot rajzol .... Ő Joe ,az egyik hajótokkal láttuk -éreztük ,s elneveztük. Hatalmas kertünk van , Zora nagyon szeretné ,ha le tudnátok szállni ide vagy vagy az ablakunkból látható óriási szántóföldre. A Ti rezgésetek a mi földi HÁLA érzését váltja ki belőlem .... csodálatos .... KÖSZÖNÖM! Hálatelt szívvel várunk Benneteket ! <3

  VálaszTörlés
 18. A leg teljesebb mértékben készen állok a fogadásotokra. Évtizedek óta képzem magam.Napi szinten meditálok. S mint szíriuszi leszületett fény lény viszem az emberekközé a szereteteme.s a fényt.Áldás reátok .Tisztelettel Balog Pál

  VálaszTörlés
 19. Köszöntök mindenkit aki a fényt támogatja, vagyis az önzetlenséget, feltétlenséget. Ha van itt pejádi akkor:
  1. kellene egy plejádi nyelvtan leírás, ha megy 3D-ben, szószedet stb.. egykét dal sem ártana, kották stb.. képzőművészeti alkotásról pár foto, versek stb.. plejádi írás készlet ha van írásbeliség :) kivéve ha telepata rögzítésesek vagytok..
  2. fátyol leírása műszakilag, pl. mennyei test energia mező van korlátozva ..
  3. jó lenne ha a Hold peremén tesco-auschen 30-50 ezer ft-os távcsővel látható bármlyen objektum lenne

  Szóval itt csak magukban beszélgetünk. Ha St German tudott válaszolni talán nektek is szabad. Vagy ha nem akkor leírhatjátok a korlátozó egyezményt szószerint...
  Nekünk még realistáknak és giga fantáziával megáldottaknak egyszerre kell lennünk.
  Bekopogással ovatosan, mert itt mindenki "felkészült" , aztán ha tényleg akkor meg zabszem sem... szóval vmi materiális logikus dolog fele érdemes lenne elindulnotok.
  ÉS KIHANGSULYOZVA, nem ti mentetek meg hanem MAGUNKAT kell megmentenünk. Felnőtt korba kell lépnünk. Ezt mindig jelezzétek, mert a fénybelépésnél nincs mentőkörülmény vagy aki vagy...

  VálaszTörlés
 20. Kedves Csillagtestvéreink!
  Szeretetteljes szívvel üdvözöllek benneteket és hálával gondolok mindig rátok, amiért áldozatos munkát végeztek az emberiség felszabadítása érdekében.
  Mivel az az univerzális szabály, hogy a megszállt bolygó lakosságának KÉRNIE kell a fejlettebb civilizációk beavatkozását, ezért a következőket szeretném KÉRNI, amiket úgy vélem, hogy embertársaim nevében is kérhetem:
  -- a fejlettebb fénycivilizációk segítségét a Föld nevű bolygó felszabadításában,
  -- az eltitkolt technológiák felfedését és rendelkezésre állítását az emberiség számára,
  -- a titkos űrprogramok felfedését,
  -- a vaskori rendszer lebontásában való segítséget,
  -- a származásunk (eredetünk) felfedését,
  -- a VALÓS történelmünk felfedését,
  -- és a 30 ezer éves Globális Csillagközi Békeegyezmény felfedését.
  Úgy érzem ezzel a kötelességemet kell megtennem!
  Szeretettel ölellek benneteket és HÁLA, HÁLA, HÁLA a Mindenségnek!!!
  Üdvözlettel: Banyár Mihályné (Peterdy Ildikó).

  VálaszTörlés
 21. Köszönök mindent, amit tesztek értünk és nagyon várom azt, hogy együtt folytassuk. Addig is teszem,amit érzek,hogy tennem kell. Nagy a felelősségünk, mert szándékaink és megnyilvánulásaink is tehetnek arról, hol tart a folyamat. Nem ölbetett kézzel, hanem energiánk aktiválásával kell várnunk Titeket. A belénk ültetett gátakat a fény oldja csak. Hinni ebben és EZT aktiválni magunkban az egyetlen Hozzátok méltó megnyilvánulás. Ezt tudom felajánlani Nektek. Kapcsolódom megérzéseim szerint Hozzátok.
  A FÉNY GYŐZELME!

  VálaszTörlés
 22. Drága Plejádi Csillagtestvéreim! Szeretettel köszöntelek Benneteket és nagyon várom a találkozást. Nálam a kertben egy pici csészealjjal le tudtok szállni, és a lakásomat is felajánlom részetekre, hogy innen intézzétek a kapcsolataitokat. Hála telt szívvel és örömmel gondolok a találkozásunkra. Hatalmas szeretettel ölellek Benneteket, Papp Katalin Barbara

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Földönkívüli Testvéreink! Először is megköszönöm az egész Emberiség nevében, amit értünk tettetek, és tesztek!! Köszönjük, hogy évek óta értünk munkálkodtok, fáradoztok,és folyamatosan biztattok bennünket, erősítitek a hitünket. Megköszönöm, hogy tegnap este egy ici-picit megmutattátok Magatokat , itt a házam felett. Meghallottátok a kérésemet, hálásan köszönöm! Mindannyian, akik hiszünk Bennetek, már nagyon - nagyon várjuk a személyes találkozást !Efelől semmi kétségetek ne legyen!!!Áldás kísérje minden lépéseteket ott a magasságokban, és itt a Földön lévő Embertársaim tevékenységét is, akik a Drága Földanyánk megmentésért dolgozunk! Jöjjetek minél előbb , mi felkészültünk!!! Selamat Gajun. Selamat Ja.

   Törlés
 23. Draga Plejadi estvereim, szertettel koszontelek benneteket !Mar olyan hosszu evek soran irtam azt mennyire varom a talalkozasunkat. Azt hogy ujra megirom nekem nem egy nehezseg. Ti nagyon jol tujatok milyen sokszor irtam mar le ezt a szandekot, hogy sok szeretettel a szivemben mennyire varom a veletek valo nyilt kontaktust, azert hogy a Foldunkon mindenut megvaltozzanak az elet korulmenyeink. Ezert irok ujra , ujra eletet adva ennek a szandeknak a Szivembol, hogy ez megtortenhessen. Szeretettel olellek benneteket. Namaste ! Aloha!

  VálaszTörlés
 24. Áldás fény testvéreim ,aszîvem szeretete és lelkem fénye ölel ,és várva vája a megünepelést,a fény gyözelmére,addig is küldöm ölelésem és szeretetem,Namaste

  VálaszTörlés
 25. Készen állok a találkozàsra dràga Plejàdi testvèreim!

  VálaszTörlés
 26. Üdvözlet mindenkinek!

  Szerintem, ez a találkozás legyen, olyan, mint amikor a Kis Herceg c. könyvben leírta az író, a róka megszelídítését.
  Kedeves fénytestvérek, ne szálljatok le nagy felhajtással, hagyjátok a rókának, hogy saját maga fedezze fel, azt hogy léteztek és szeretitek őt. Először beszélgessünk, a többi majd kialakul magától.

  "Jól, csak a szívével lát az ember"

  S.E.

  VálaszTörlés
 27. Szerintem hagyni kellene a sötét lényeket elmenekülni a Földről, mert az emberiségen fognak bosszút állni.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése