A PB Csillagpor parancs hatékonyságának beigazolódása, forrásanyagok és visszajelzés a Plejádiaknak

Mióta Cobra felhívta figyelmünket a PB Csillagpor parancs protokollra, sok bámulatos visszajelzés érkezett arról, hogy ez a Plejádiaktól kapott ajándék hogy segített csökkenteni a krónikus fájdalmat, melyben a felszíni lakosság szenved.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/11/fizikai-beavatkozas.html

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/11/helyzetjelentes.html


PB CSILLAGPOR PARANCS
krónikus fájdalom csillapítására
PARANCS. ENYHÜLÉS. ISMÉTLÉS.

Az alábbiakban különböző emberek visszajelzései olvashatók, akik nagyon pozitív eredményeket tapasztaltak a protokoll használatával. A cikk végén a magyarországi visszajelzéseket osztjuk meg. Továbbra is várjuk a tapasztalatok megosztását.

"Elképesztő tapasztalatom van protokollal kapcsolatban, amit a gyermekem alkalmazott. Nagyon beteg volt, vírus támadta meg az emésztőrendszerét. Megtanítottam neki a PB Csillagpor parancsot és másnap közölte, hogy jól van és hogy látott egy kék orvost, aki úgy nézett ki, "mint egy csillogó tollú madár" és gyógyította őt. Lerajzolta és most már minden nap beszél hozzájuk és látomásai vannak velük. Azt mondja, hogy mindig formálnak egy jelet a kezükkel. Gondolom, hogy ez a Galaktikus Konföderáció üdvözlési formája. Köszönöm a csillagnemzeteknek a segítséget és a szeretetet! A Fény győzelme!" 

A Fényerők mindenki számára megmutatják magukat víziókban, akik nyitottak a gyógyításra. Ez annak a kollektív lehorgonyzásnak a része, hogy egységben dolgozunk a sokféle Fényerővel, akik itt vannak, hogy segítsenek a planetáris felszabadításban.
"Múlt éjjel szörnyű autóbalesetet szenvedtem. Valahogy túléltem és azt hiszem, a PB Csillagpor parancs mantra segített csökkenteni a fájdalmam."
"Meg tudom erősíteni a PB Csillagpor parancs hatékonyságát. Szörnyen fájt a fogam és nagyon féltem elmenni fogorvoshoz. A PB Csillagpor parancs megszüntette a fájdalmat. Bár az arcom feldagadt és nem kerülhetem el a fogorvost, de a fájdalom elmúlt."
"Működik! Egyetlen alkalommal nem működött, amikor kételkedtem benne. A gyermekeimnél is működik. Igen! Migrén, nyirokcsomók, gyomorfájás! Minden alkalommal, amikor káosz, zűrzavar és bármilyen nagy betegség megpróbál gátolni minket!"
"Egy argentin hölgy mesélte Buenos Airesben, hogy megkönnyebbült a hátfájásából, amikor használta a PB Csillagpor parancsot. Másnap újra elkezdett fájni a háta, de újra használta a protokollt és ismét elmúlt a fájdalom."
"Egyik barátomnak vállfájdalma volt. Megkérdeztem tőle, hogy akar-e enyhíteni a fájdalmon és megkértem, hogy ismételje el háromszor a PB Csillagpor parancsot. Ledöbbent, mert a fájdalom elmúlt. Azt mondta, hogy "ez csoda" én pedig azt mondtam, ez nem csoda, hanem csak egy ajándék a Plejádiaktól."

Cobra legutóbbi interjújában is említést tett róla:
"...És a másik tényező, ami számít, hogy minél szélesebb körben terjesztjük és minél többen használják ezt a protokollt, annál jobb lesz a hatékonysága, mert a Plejádiak az emberek visszajelzéseiből tanulnak és így teszik a protokollt még hatékonyabbá. Szóval arra biztatnám az embereket, hogy terjesszék, amennyire csak lehet. Jelenleg nem kapnak a Plejádiak elegendő visszajelzést. Valamivel több érdeklődésre számítottak, mert ez a protokoll sok embernek segíthet. Szóval ha egy kicsit szélesebb körben terjesztenénk, az a Plejádiakat is ösztönözné, mivel más protokollok kifejlesztésén is dolgoznak, melyek más helyzetekben segítenének, de még nem érkezett el az a pont, hogy ezeket megosszák. Valamint azt is mondták, hogy ha a PB Csillagpor parancs protokoll elég széles körben elterjed, akkor közzé fognak tenni további protokollokat is további helyzetek megoldására."
"Ezt a protokollt ismertebbé kell tenni és szélesebb körben kell terjeszteni. Az embereknek nem szükséges hinni a Plejádiakban, nem kell hinniük semmiben, hanem csak ki kell próbálni a protokollt és meg kell nézni, hogy működik-e. Lehet, hogy sokak számára nem működik, de sok más ember számára a protokoll meglehetősen hatékony és ez az, amit a Plejádiak szeretnének. Azt szeretnék, hogy csökkenjen a fájdalom és a szenvedés a bolygón."
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/12/a-we-love-mass-meditation-oldal.html
https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/12/a-we-love-mass-meditation-szeretjuk.html

Ezért hozzuk létre ezt az oldalt, hogy mindenki el tudja mondani visszajelzését a Plejádiaknak. Remélhetőleg ez ösztönzőleg fog hatni és így még több protokollal fognak szolgálni további helyzetekhez.

Arra is biztatunk mindenkit, hogy használja ezt a parancsot minden egyéni és tömeges meditáció után.

Kérjük, osszátok meg tapasztalataitokat a hozzászólás részben.

Itt található néhány forrásanyag, amit Arbre és a japán PFC készített. Kérjük, osszátok ezeket, ahol csak tudjátok.

A Fény győzelme!

A PB Csillagpor parancs protokollról készült videó:
Manga/Plakát
Linkek:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/11/fizikai-beavatkozas.html

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/11/helyzetjelentes.html

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/01/pb-csillagpor-parancs.html


Az alábbiakban olvashatók a magyarországi tapasztalatok a PB Csillagpor parancs alkalmazásáról

„Igen, többször is kellett használnom és működött.”

„Nagyon sokunknál működik jó néhány hete. Műtét utáni fájdalomnál éppúgy, mint ízületinél, köszvénynél bölcsességfognál, ütésnél, gyulladásnál és még influenzás, megfázásnál is enyhíti a rossz közérzetet. Ezek egy része saját tapasztalat, más részüknél "hitetetlenektől" kapott jelentős számú visszajelzés.”

„Én is munkatársnőknek mondtam és vagy placebo vagy nem, de fejfájásra, nyakfájásra csökkent a fájdalom:) Magamon is szoktam, mert nekem gerincferdülésem van és úgy tűnik, hogy olyankor egy időre enyhül majd megszűnik hosszú órákra.”

„Nekem volt hogy háromszor kellett alkalmazni egymás után, mert csak enyhült, majd visszajött a fájdalom, de 5 perc alatt teljesen elmúlt. Szóval ha nem szűnik meg azonnal, ne add fel, próbáld meg néhány perc múlva. (Erős menstruációs görcseim voltak.)”

„A csillagpor parancs tényleg működik, de sajnos nem minden esetben - saját tapasztalat alapján erős fejfájás és fülgyulladás esetén nem használ, de azért tudni érdemes, hogy ilyenkor is kapjuk az 'energia impulzusokat', volt szerencsém látni, és ezúton is hálás vagyok nekik és azért is mert nem adakozok a gyógysz@riparnak annyit. :)”

„talán az segíthet, ha konkrétan hozzáteszed, hova kéred, melyik 'bibire'.
én is mindig megmondom, hogy mire kérem”

„én is úgy tapasztaltam, hogy jobban működik a protokoll, ha a parancs után azt is elmondom, hogy milyen fajdalomra vagy hova kérem. Nálam is előfordult már, hogy nem segített, de az esetek döntő többségében működik”

„Használtam. Kendének nagyon fájt a torka nem bírt nyelni. Mondtam, hogy mondja el háromszor a protokollt. Másnapra sokkal jobban lett.”

„a lányomnak nagyon fájt a térde és mondtam neki, hogy kezdje el a PB csillagpor parancsot!! negyed óra múlva mosolyogva mondta, hogy ez nagyon Király módszer !”

„Én az óta használom amióta megjelent itt...és mindig használ...Köszönet érte.. 7o-éves vagyok....elég sok bajjal küzdök.....A legkisebb égi segítség is jól jön....”

„Mikor először próbáltam, döbbenten tapasztaltam, hogy a fájdalom azonnal elmúlt.”

„Nekem is működik. :) Hálásan köszönöm! A Fény győzelme! <3”

„Használom és működik.. Köszönöm”

„Remélem, azt mindenki látja, hogy ez mennyire zseniális segítség számunkra! Nem simán a fájdalom csillapításáról van szó! Azok, akik napi szinten durva fájdalmaktól szenvednek, csak egyszer kell kipróbálnia kockázat nélkül, és tudni fogja, hogy működik. Időről időre meg kell ismételnie ezt a mantrát, de mivel a fájdalom szinte jelentéktelenné válik, egészen elviselhetővé, a beteg gondolatai kitisztulnak, felszabadul, és magától gyógyulásnak indul. A gondolatai pozitívabbak, mindennapjai könnyedebbé válik. Nincs többé fájdalomkontroll a sötétek által, mert ezzel a paranccsal a fény erői felül tudják írni! Pusztán engedélyt kell adnunk rá, azzal, hogy 3x elismételjük. Akik megszabadulnak fájdalmuktól, elkezdenek tudatosabbá válni, képesek lesznek csodákat észrevenni, mert velük is megtörtént (egy egyszerű parancs kiadásával azonnal eltűnt a fájdalom). Amikor megismertetjük környezetünkkel ezt a protokollt, el kell mondani, mindazt, ami ebben a videóban van. Szükség van arra, hogy kutassa a betegségének okát, akarjon gyógyulni és menjen el a megfelelő szakemberhez. Tudatosítani kell mindenkiben, hogy ez fájdalomcsillapítás, de nem gyógyulás. Azáltal, hogy kaptuk ezt a segítséget a Földön élők java jelentős fizikai fájdalomból lélegezhet fel és láthat tovább folyamatos kínjánál. Esetleg fel is ébredhet.”

„Nagyon jól jön időnként a "PB Csillagpor parancs" nem csak krónikus fájdalom esetén, "előző" életemben másfél évig keserítette az életem a fulladás, és vele járó pánik, amivel mostanában meglepetésemre újra megkínál időnként a sötétség, és ebben az esetben is eléggé hatásos... Legalább a pánikot megszüntetik, aztán a fulladás úgy elenyészik lassan. Hálásan köszönöm a plejádiaknak.”

„Az állítás igaz. Saját tapasztalatom, hogy a mondat elmondása háromszor, azonnali energia mozgást idéz elő.. Nagyon nagy segítséget jelent, a gyakorlatban tevőlegesen érezhető. Ha még hozzá teszed, hogy elküldöd a szeretet energiádat és hála érzetedet, még nagyobb az energia mozgása.”

„Fantasztikusan működik!! Tegnap késő este a szomszéd hölgy felhívott, hogy nagyon rosszul van fél egyedül maradni. Átmentem és komoly epegörcse volt, vett már be gyógyszert de nem használt energiával kezeltem, kicsit jobb volt, de ez lassú változás. Felhívtam az ügyeletet és azt mondták, hogy két szememet vegyen be és még fájdalom csillapítót is. Ez biztos használni fog, de nem jönnek ki. Hazajöttem fajdalom csillapítóért és megláttam a cédulát amire a napokban felírtam, " P B Csillagpor Parancs " mindkettőt átvittem. Azt mondta a hölgy, hogy ő nem meri bevenni ezt a sok gyógyszert. Oda adtam a cédulát akkor viszont mondjuk el ezt a mondatot. Azt hiszed ez segíteni fog?? mondja kicsit gúnyosan de azért megtette, és vártuk a csodát!!! Az tűnt fel, hogy kezd elcsendesülni már nem jajgat annyit. 01,45 kor hazajöttem mert kezdett bealudni, azzal váltunk el, hogyha rosszabbul van telefonáljon. Én is elaludtam. Reggel fél kilenckor hívtam, nem vette fel a telefont. Később ismét próbáltam fel is vette. Mondom neki hívtalak, ja hát a boltban voltam kenyérért.”

„Egyik ismerősömnél epegöcs alkalmával a gyógyszerek nem segítettek, Alkalmaztuk a " PB Csillagpor Parancs "- ot. kb.30 perc múlva alább hagyott a heveny fájdalom és azóta, mintha mi sem történt volna.”

„Saját magamon is sikerült kipróbálnom tegnap, egy kis pánik roham alkalmával ami már 20 éve nem jött elő most igen, egy kis idegkimerültség. Szintén alkalmaztam a "P B csillagpor Parancsot " már 10 perc után éreztem, hogy lassul a pulzusom és enyhül a torok szorítás, persze közben légző gyakorlatokat is alkalmaztam. Köszönöm a Plejádi Csillag testvéreinknek.”

„Egyik nap iszonyat fejfájással ébredtem. Elmondtam a parancsot és kértem, hogy segítsenek. El nem múlt, de jelentősen csillapodott. Kis idő elteltével erősödött, majd másodjára is elmondtam a parancsot és konkrétabban fogalmaztam meg a kérésemet és pontosabban határoztam meg a fájdalom helyét. Ezt követően a nap végéig alig észrevehető fejfájás ugyan megmaradt, de gyógyszert nem kellett bevennem. Szóval fejfájásra is kiváló!” 

„Anyukám elesett, meghúzta a lábizmát, nehezen ment, erős fájdalmai voltak. Mivel csak akkor hisz az alternatív gyógyaszatban, mikor baj van, felkínáltam neki, hogy mondjuk el együtt, ez engedély az angyaloknak. 3X ismételtük el, szinte teljesen jó van.”

„Már elég régóta gyötör az úgynevezett "nyugtalan láb szindróma". Azzal jár, ha végre pihenhetnél, akkor nem tudsz, mert a lábadnak nem találod a helyét, minduntalan mozogni kell, tehát nem hagy aludni, vagy felébreszt. Eddig vagy éjszakai sétálgatással, majd fájdalomcsillapítóval "kezeltem" Most a gyógyító protokollt használom, EREDMÉNYESEN! Az elmúlt éjszaka is ez történt, és még valami érdekes! Egyszer csak pattant valami a fejemben-addig észre sem vettem, hogy micsoda morajlás volt bennem- és egy szempillantás alatt olyan csend lett, hogy azt lehetett "hallani" Nem tudom másként leírni, talán érthető. Ezután pedig önkéntelenül elkezdtem nagyon mélyen venni a levegőt, úgy éreztem: na így kell rendesen lélegezni. Az egész testemben éreztem, hogy áramlik a levegő. Bocsi, kicsit hosszú lett, de mindenképpen meg akartam Veletek osztani, jó volt!!!”

„Most, a megfázásos időszakban is használjátok bátran. Radikálisan enyhíti a rossz közérzetet, fájdalmakat”

„Használom és ajánlom is ! Vannak Barátaim is akik használják és csak jót mondanak róla. Köszönöm”

„Most reggel kemény ízületi fájdalmakra ébredtem. Nem először, nem is részletezem. Kávézás közben találtam ezt a beírást. Kipróbáltam. Eredmény: Lágy bizsergés a koronacsakrámon, majd egy gyengéd energia áramlás a fejemben, belül, és leérve a karomon mint egy simogatás... és elmúlt minden fájdalom. Hála, hála, hála.”

„Azonnal hatott! Majd szétment a fejem, és elmúlt! Köszönöm!”

„Nekem reggel elég erős fejfájásom volt mindkét halántékomnál, ami azért is volt ijesztő, mert vezetés közben tört rám. Elmondtam a PB csillagpor parancsot a leírtak szerint, és szinte azonnal enyhült a fájdalom, majd kis idő múlva meg is szűnt”

„Nekem is használt a csillagpor...,már többször használtam” 

„Szeretném veletek tudatni, hogy a PB CSILLAGPOR PARANCS nálam tökéletesen működött! Nagyon furcsa torokfájás jelentkezett nálam pénteken, nem voltam náthás de nyeléskor kegyetlen fajdalom hasított végig a torkomon...valószínű nem tudtam ,, lenyelni,, valami lelki jellegű problémát. Szombaton már elviselhetetlen volt a fajdalom úgyhogy az esti meditáció alatt a Plejádi csillagtestvéreimet hívtam segítségül. Vasárnap reggel tünetmentesen ébredtem. Köszönöm, áldás! A fény győzelme !”

„Nekem is nagy szükségem van az alkalmazására, mert az ízületeim erősen jeleznek. Ezt betudhatom a koromnak, de furcsa a jelenség, mert hirtelen történik, majd olyan hirtelenséggel el is múlik. Elhatároztam, hogy a "PB Csillagpor parancs" protokollt folyamatosan alkalmazom.”

„A "PB csillagpor parancs" nekem nagyon használt. Nagyon fájt a térdem, ami azelőtt soha. Alkalmaztam a protokollt és hatott, no nem azonnal. Most már nem fáj. Köszönöm. Hálás vagyok”

„Pár hete olvastam először. Mindig elmondtam, mikor a térdem rendetlenkedett. Még mindig tudom, hogy van térdem, de nagy csodaként fedeztem fel, hogy az "elefánt" dagadt lábam hetek óta normális méretű. Köszönöm PB CSILLAGPOR PARANCS!” 

„Kipróbáltam, nekem segített az ülőideg gyulladásom enyhítésében. Kellett hozzá 6-7 nap és már enyhült a fájdalom. Ma már teljesen rendben vagyok.
A fiamnak évek óta fejfájása van. Általában az édességek hatására erősödött, még gyümölcsöt sem mert enni, mert a cukortartalma ártott. Kezdetektől alkalmazza a PB CSILLAGPOR PARANCS Protokollt. Mára teljesen megszűnt a fejfájása, ehet bármit. KÖSZÖNJÜK!!!”

„Alig akarom elhinni, de a hosszú hónapok óta tartó fájdalom a vállaimban csaknem teljesen elmúlt. Egyszerűen hihetetlen!”

„én ezt a protokollt tegnap használtam először...egy erősebb fájdalomcsillapító itt van az asztalomon, és nincs rá szükségem...a fájdalom a felére csökkent..tegnap először sikerült aludnom 10 órát egyhuzamban...ÁLDÁS A PLEJÁDIÁKRA....KÖSZÖNÖM...Norbi”

"A feleségem 3 alkalommal használta és megszüntette a kemény fejfájását és a hűléses tüneteket egy nap alatt, valamint egy hosszan tartó lordozisos hátgerinc fájdalmat. ÁLDÁSUNK A PLEJÁDIAKRA. KÖSZÖNET - Zoltán és Zsóka.”
Megjegyzések

 1. 2 hete kegyetlenűl fájt a térdem,az ízületeim ,éjszaka nem tudtam aludni,alig bírtam lépni,.... a lécsőn fokról-fokra mentem le és fel úgy , hogy szorosan markoltam a korlátot is. 4 napja megpróbáltam a a fenti protokollt és nem mondom ,hogy teljesen megszünt,de rengeteget enyhített a fájdalmon az a 3x szor kimondott áldott mondat.Szeretetem küldöm a Plejádiaknak, áldások ők az emberiség számára!!! A fény győzelme ez!!

  VálaszTörlés
 2. Nálam is működik, sőt az édessnyámnak is segített. Ez fantasztikus!...megkönnyíti a mindennapokat...hála és köszönet érte!...

  VálaszTörlés
 3. További visszajelzések a PB Csillagpor parancsot használóktól:

  "Nekem a gerincem fájdult meg nagyon a sok üléstől, hátradőltem, elmondtam a parancsot 3x, és abban a pillanatban nekiállt ropogni, bizseregni a nyakam mindkét oldalon, majd ez a bizsergés lement a derekamig és pár perc múlva elmúlt a fájdalom. Megköszöntem Nekik, és egy olyan jó érzés futott rajtam végig. :) Magamhoz képest felpattantam a székből, és olyan könnyedén mozogtam, hogy hihetetlen. Gerincsérült vagyok, már régóta nem tudok így mozogni, mint a csillapítás után. Köszönöm."

  "Én is nagyon szépen köszönöm! Többször kipróbáltam és nagyon hatékony! Nagyon kedves gesztus Plejádi Csillagtestvéreinktől!"

  "Mi is csináljuk. Nagyon hatékony! Én láttam egy szőke férfit, valaki állt mellette, valamint még valaki aki felettem ténykedett. Mintha egy aulában lettünk volna. De nem aludtam meg, mert közvetlenül miután kimondtam már meg is jelent ez a kép és kitágult a tér körülöttem. Nagyon érdekes volt! Köszönjük!"
  Nemcsak magamnak csinálom, hanem a családtagjaimnak, barátaimnak is! Jobban vannak. Csak a nevüket és a problémáikat elmondom és megkapják a gyógyítást! Köszönöm ❤️🙂

  "Nàlunk is müködik mindenkinèl: dèdinèl is, anyukàmnàl is, pàromnàl is, gyermekemnèl is müködött. A csillagpor parancs is ès a plejàdi vèdöpajzs is müködik!
  Hàla!
  Àldàs!
  Köszönjük!"

  "Az én problémám egy állandó fulladás a vele járó pánikkal, ami két évvel ezelőttig teljesen megkeserítette az életemet, néhány éven keresztül, majd két éve Isteni segítséggel kigyógyultam belőle, és bár én ezért minden nap hálát adtam Istennek, pár hónapja mégis visszatért az életembe, nem kétséges kiknek köszönhetően! Szinte ezzel egy időben tették közzé a protokollt, amit azonnal használni is kezdtem, váltakozó sikerrel, de nem adtam fel, annak ellenére, hogy egyre kevesebb sikert értem el vele, de makacsul használtam, míg mostanában azt vettem észre, hogy a pillanatnyi alkalom esetében még mindig esetleges volt a hatása, de összességében egyre kevesebbet voltak fulladásos rohamaim, egyre inkább kezd ez a "nyavalya"visszavonulni újra az életemből, és én ezt feltétlenül a "PB Csillagpor Parancs"-nak, vagyis szeretett plejádi testvéreink segítségének tulajdonítom... Hála és köszönet nekik, Áldás a fénytestvéreink tevékenykedésére! Szeretlek Benneteket!Köszönöm!!! Mindenkinek azt tanácsolom, semmiképp ne adjátok fel a próbálkozást, hiszen jelenleg is a tökéletesítésen dolgoznak, nem tudhatod melyik pillanatban kezd el hatni neked is, és egyébként is, mikor szenvedsz, tudsz annál jobbat, mint mantrázol, az is elvonja a figyelmed a fájdalomról! Áldás!!!"

  "Nekem a krónikus derék fájdalmam azonnal enyhül,én mindenre kérem a segítségüket,és nagyon működik nálam mindenben.Áldás minden PLEJÁDI fénytestvérünkre !
  Köszönöm és hatalmas Hála!"

  "Durva migrénem enyhült, ahogy kimondtam a parancsot. Köszönöm!"

  "2 hete kegyetlenűl fájt a térdem,az ízületeim ,éjszaka nem tudtam aludni,alig bírtam lépni,.... a lécsőn fokról-fokra mentem le és fel úgy , hogy szorosan markoltam a korlátot is. 4 napja megpróbáltam a a fenti protokollt és nem mondom ,hogy teljesen megszünt,de rengeteget enyhített a fájdalmon az a 3x szor kimondott áldott mondat.Szeretetem küldöm a Plejádiaknak, áldások ők az emberiség számára!!! A fény győzelme ez!!"

  "Nálam is működik, sőt az édessnyámnak is segített. Ez fantasztikus!...megkönnyíti a mindennapokat...hála és köszönet érte!..."

  VálaszTörlés
 4. "Hihetetlen tényleg működik.....és azonnal.... a térd és a vese fájdalmam is elmúlt.…"

  "Koszonom szepen mindenkinek a jo tanacsokat! Aldjon meg a Teremto mindenkit. Tenyleg van igazsag az okokat illetoen. 5evig Huto raktarban dolgoztam -21 fokban. Minded gyogyszeres,es gyogynovenyes kezelest vegig csinaltam. De ma reggelre 95% elmult a fajdalom! Aldja meg a Terrmto a a Feny testvereinket! Halasan Koszonom! Robert."

  VálaszTörlés
 5. Nekem a derékfájásom enyhült jelentősen (mostanra már el is múlt), édesanyámnak pedig a lábában jelentkező ízületi fájdalmai, amelyektől menni is alig tudott. A testvérem hascsikarásra használta, ez egy makacs fájdalom lehetett, mert tízpercenként újra kellett kérnie.
  Fejfájásra nem minden esetben vált be.
  Viszont a testvérem kezdődő fejfájás megszüntetésére sikerrel alkalmazta a Plejádi Pajzsot.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon köszönjük mindannyian!

  VálaszTörlés
 7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 8. Használom, elégsokszor naponta, egy darabig segít, múlik az eltört csigolyám fájdalma, de azután újra kezdődik a fájdalom. Akkor hagyom fájni, ameddig bírom -negyedik éve, egyetlen nap nem maradki ebből a fájdalomból -, azután újra kérem a Plejárdiak segítségét a Mantrával, megköszönöm és teszem a dolgom. Köszönet és Áldás a Plejárdiaknak ezért a munkájukért, a fájdalom, rengeteg energiát elszív tőlem. Áldás kísérje őket és sok-sok szeretet.

  VálaszTörlés
 9. Gerinc probléma miatt a bénulás veszélye állt fenn. Kétségbeesésemben mindent kipróbáltam ami nem a hagyományos orvoslás körébe tartozik. Mindhiába ! Ekkor találtam rá a PB Csillagpor parancs protokollra amit nap nap után használtam. Éreztem amikor ,, kezelésbe ,, vették a gerincem. Ami azóta nem nagyon fáj és a lényeg hogy tudok mozogni ! Hálásan köszönöm a plejádi testvéreinknek !

  VálaszTörlés
 10. Meglepően hatásos kis varázsige ^^, egy erős fájásnál nem igen vettem észre változást, de nagyrészt azonnal segít mindig ahogy kérem, egyszer abban a pillanatban ahogy el kezdett fájni a fejem gyorsan el is mormoltam magamban és pár másodpercre rá meg is szűnt a fájás, hihetetlen. Egy szkeptikus ismerősöm is kipróbálta, a tyúkszeme fájdogált már nagyon régóta és elmondása szerint azonnal elmúlt a fájdalma. Hálásan köszönjük a sok segítséget plejádi testvéreink! Selamat jalwa! A fény és a szeretet győzelme!

  VálaszTörlés
 11. Csodálatos eseteket olvastam. kifogom próbálni.köszönet érte.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése