Szeretethullám - Istennő meditáció május 13-án, vasárnap 9:00 órakor

A Rózsa Rendje és a Szeretjük a tömegmeditációkat egy különleges meditációt fog tartani, hogy lehozzuk a Galaktikus Szeretethullámot a planetáris Fényrácsba május 13-án, vasárnap 9:00 órakor. Pontban ebben az időpontban Cobra a tajpeji Felemelkedés Konferencián a Galaktikus Szuperhullámról fog beszélni.

http://portal2012.org/Taiwan.html


A Cobra által ajánlott két Istennő meditációt fogjuk végezni.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/02/az-istenno-ereje.html

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/istenno-meditacio-minden-nap-1530-kor.html

Ha vezettetést érzel, csatlakozz hozzánk.

Ez egy felhívás az összes létező fizikai Rózsa Rendje csoport számára is, hogy összejöjjenek ebben az időpontban és elvégezzék ezt a két meditációt, valamint felhívás az összes Fénymunkás csoport, valamint ikerlelkek és egyének számára is, hogy csatlakozzanak hozzánk és hozzák be a Fényt és a Szeretetet a planetáris rácsba.

A meditáció időpontja május 13., vasárnap 9:00 óra.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/1956074427768042/

Instrukciók a meditációkhoz:

Az Istennő visszatérése meditáció

1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy a légzésedre figyelsz néhány percig.

2. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig. Majd gondolatban jelenítsd meg magad előtt, amint egy szeretetteljes Istennői jelenlét egy gyönyörű Istennő alakjában leereszkedik az égből és belép a fizikai testedbe. Ez a jelenlét harmóniába hozza a benned lévő nőt és még szeretetteljesebbé tesz téged. Maradj egységben ezzel a jelenléttel egy ideig.

3. Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ragyogó új spirituális jövőt az emberiség számára, ahol a férfiak és nők tökéletes megértésben vannak, ahol a társadalmunk túlnő a háborúkra és konfliktusokra való igényen, ahogy az összes sötét entitást - fizikait és nem-fizikait - eltávolítják a bolygónkról. Lásd magad előtt, hogy az emberiség összes sebe begyógyult, az egész emberiség inspirálva és vezetve van oly módon, hogy mindenkinek megvan a saját kapcsolata a saját Lelkével és a Forrással, a belső férfi és női aspektusuk tökéletes egyensúlyában.

Megjegyzés: kérjük, hogy az instrukciók szerint végezd ezt a vizualizációt és ne változtass rajta, mert különben nem lesz meg a kívánt hatása.

Istennő örvény meditáció

1. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba forogni.

2. Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó Fényoszloppá változik, amin belül milliónyi szivárványszínű csillag van szétszóródva.

3. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd le kezeidet a tested mellé és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányban.

4. Míg ezt teszed, kezdd el énekelni azt, hogy éééááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd szellemi vezetőidet, a Felemelkedett mestereket, Plejádiakat, angyalokat, delfineket, ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg.

5. Énekelj és forogj tovább és maradj ezen Fénylények jelenlétében egy darabig.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2017/11/istenno-orveny.html

A meditáció vezetett változata itt található:

https://www.youtube.com/watch?v=IUgiR_-QJX0&t=1s

Az alábbi linken is találhatók információk az Istennő Örvény meditációról:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2017/11/videos-magyarazat-az-istenno-orveny.html

Szeretet, Egység és Istennői áldás mindenkinek!

Megjegyzések