Istennő Meditáció minden nap 15:30-kor

Frissítés 2018. augusztus 15-én:
Az Istennő Meditációt minden nap 16:30-kor végezzük (nyári időszámítás szerint)

Cobra említést tett február 18-i blogbejegyzésében arról, hogy a planetáris felszabadításhoz nagyon fontos, hogy a lehető legtöbben végezzék a két Istennő meditációt, amilyen gyakran lehetséges: az Istennő Örvény meditációt és az Istennő visszatérése meditációt.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/02/az-istenno-ereje.html

Hogy támogassuk ezt a kezdeményezést, új napi meditációt szervezünk e két meditációt kombinálva, minden nap 15:30-kor, valamint vasárnap a Heti Felemelkedés meditációt követően, 17:30-kor is.

Azonban annyiszor elvégezhetitek ezt a meditációt, amennyiszer lehetséges, ahogy azt Cobra is javasolta.

Az új meditáció miatt a március 2-i Telihold meditáció időpontjától kezdődően az Újhold és Telihold meditációk időpontja 15:45-re változik.

Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy a légzésedre figyelsz néhány percig.

2. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig. Majd gondolatban jelenítsd meg magad előtt, amint egy szeretetteljes Istennői jelenlét egy gyönyörű Istennő alakjában leereszkedik az égből és belép a fizikai testedbe. Ez a jelenlét harmóniába hozza a benned lévő nőt és még szeretetteljesebbé tesz téged. Maradj egységben ezzel a jelenléttel egy ideig.

3. Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ragyogó új spirituális jövőt az emberiség számára, ahol a férfiak és nők tökéletes megértésben vannak, ahol a társadalmunk túlnő a háborúkra és konfliktusokra való igényen, ahogy az összes sötét entitást - fizikait és nem-fizikait - eltávolítják a bolygónkról. Lásd magad előtt, hogy az emberiség összes sebe begyógyult, az egész emberiség inspirálva és vezetve van oly módon, hogy mindenkinek megvan a saját kapcsolata a saját Lelkével és a Forrással, a belső férfi és női aspektusuk tökéletes egyensúlyában.

4. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba forogni.

5. Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó Fényoszloppá változik, amin belül milliónyi szivárványszínű csillag van szétszóródva.

6. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd le kezeidet a tested mellé és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányban.

7. Míg ezt teszed, kezdd el énekelni azt, hogy éééááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd szellemi vezetőidet, a Felemelkedett mestereket, Plejádiakat, angyalokat, delfineket, ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg.

8. Énekelj és forogj tovább és maradj ezen Fénylények jelenlétében egy darabig.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

A meditáció vezetett változata:

https://www.youtube.com/watch?v=IUgiR_-QJX0

Az alábbi bejegyzésben található, hogy hogyan végezzük az Istennő Örvény meditáció:

Az Istennő Felemelkedést akar és Felemelkedés lesz!


Ui: Az Áttörés és a Vészhelyzet meditáció részleteit néhány napon belül közzétesszük.

Megjegyzések