Nomád Farkas

Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj a maja "vének tanácsának" vezetője. Maja neve Wakatel Utiv, ami "Nomád Farkast" jelent.

Nomád Farkas vezetőnek és kulcsembernek számít a maja kultúrában, valamint a guatemalai kormány nagykövete, aki a bennszülött pueblók jogait és akaratát képviseli.

https://www.youtube.com/watch?v=Dw0HXgt6dcM

Sajnos szerdán elütötte egy jármű útban hazafelé egy általa vezetett szertartásról Guatemalában és életveszélyes sérüléseket szenvedett. Sürgősen meg akarták műteni, de előrehaladott korának és legyengült állapotának köszönhetően kialakult lassú szívműködése és tüdőgyulladása miatt a műtétet bizonytalan időre elhalasztották.

Beszámolók szerint kritikus állapotban van. Jelenleg erősebb antibiotikumot kap, hogy javuljon az állapota és hétfőn meg tudják műteni.

Küldhettek neki szeretetet és gyógyulást oly módon, hogy kényelembe helyezitek magatokat, majd azt vizualizáljátok, hogy Nomád Farkast egy rózsaszín tojás veszi körbe, ami tele van Szeretetenergiával.


Ebben a kritikus időszakban fontos, hogy mindenki elővigyázatosabb legyen. Ez azért fontos, mert mindannyian - családtagjainkat és barátainkat is beleértve - egyedülálló módon tudunk segíteni abban, hogy megvalósuljon az Esemény.

Megjegyzések