Földrengések Tajvanon

Az elmúlt pár napban jelentős számú közepes erősségű földrengés volt Tajvan körül, valamint egy 6,4-es erősségű Hualien városának észak-keleti részén.https://edition.cnn.com/2018/02/07/world/gallery/taiwan-earthquake-february-2018/index.html

https://earthquake-report.com/2018/02/07/moderate-earthquake-taiwan-february-7-2018-12/

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us1000chhc#executive

https://index.hu/kulfold/2018/02/06/foldrenges_foldmozgas_tajvan_szalloda/

Ezért arra kérünk, hogy küldjetek szeretetet és gyógyulást úgy, hogy beleveszitek ezt a Természeti és mesterségesen előidézett katasztrófák enyhítéséért végzett meditációba, hétköznaponként és szombaton 17:00 órától, vasárnap 17:30-tól.

Instrukciók a meditációhoz:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulási folyamatot a Föld és minden lakója számára.

Gondolatban lásd ezt úgy magad előtt, hogy leföldeled magad a bolygó magjába és egy aranyló zöld fényt jelenítesz meg magad előtt, amint spirális alakban mozog körülötted, hogy így erősítsd meg a kapcsolatod Gaiaval.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

5. Most jeleníts meg gondolatban magad előtt egy Élet Virága rácsot a Föld körül, melyet megvilágít a rózsaszín, szeretettel teli Istennői Fény, az AN fehér tüze, Mihály Arkangyal kék lángja, az Ibolyaláng és végül egy zöld és arany Fény.

6. Lásd világunk azon területeit - most és majd a jövőben -, melyeknek Fényre, Gyógyulásra és Szeretetre van szükségük, hogy telítődnek a Fénnyel és lásd egy Fénygömbben az ezeken a területeken élő embereket és élőlényeket.

7. Gondolatban jeleníts meg magad előtt mindenkit, akik szerte a világon lehorgonyozzák a Fényt, hogy segítenek a Fényerőknek hatalmas Fénysugarakat sugározni, hogy felerősítsék a Gyógyulást, a Szeretetet és a Fényt azokon a területeken, ahol szélsőséges időjárási viszonyok uralkodnak, ahol tektonikus lemezek mozdulnak el, ahol tüzek pusztítanak és veszélyes körülmények vannak.

8. Lélegezz hálatelten. Köszönd meg az Én Vagyok jelenlétednek, a Forrásnak, az Istennőknek világszerte, a Fényerőknek és minden Fénylénynek a segítséget.

Javasoljuk a Cintamani Fényrács megerősítését is, hogy csökkentsük az erős földrengések számát. Tartsuk kezünkben személyes Cintamani kövünket a meditáció alatt, hogy így erősítsük meg a Cintamani Fényrácsot.

A Fény győzelme!

Megjegyzések