Aktuális hírek a meditációkról - földrengés Mexikóban és az Aurora projekt

Két új aktualitás:

Mexikói földrengés

7,2-es erősségű földrengés volt Mexikó déli és középső részén.

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/mexico-earthquake-latest-powerful-south-central-us-geological-survey-a8215011.html

https://www.rt.com/news/419066-earthquake-mexico-pacific-coast/


Jelenleg két áldozatról kaptunk megerősítést és otthonok és üzletek milliói vannak áram nélkül az elhúzódó földrengést követően.

Ha vezettetést éreztek, kérjük, vegyétek be ezt is a Természeti és mesterségesen előidézett katasztrófák enyhítéséért végzett meditációtokba

Aurora projekt

Érthető, hogy a naponta végzett meditációk száma eljutott arra pontra, hogy mindenki számára nagyon nehéz részt venni mindegyiken egyetlen nap alatt.

Jelenleg összesen 7 meditáció van hétköznap és szombaton 13:30 és 18:00 óra között és további 2 meditáció vasárnaponként.

https://vezetettmeditaciokidopontitablazatai.blogspot.hu/2017/12/vezetett-vilagmeditaciok-alkalmankenti.html

Aztán ezen felül a Riasztás meditációt végezzük 4 óránként.

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/01/surgos-riasztas-meditacio-4-orankent.html

Érthető, hogy a napi meditáció magas száma elveszi az emberek kedvét és lehet, hogy egyet sem végeznek el, ami befolyásolja azt a képességünket, hogy elérjük a kritikus tömeget e meditációk során.

Ezért március elejétől két új napi meditációt fogunk megjelentetni, melyek felváltják majd jelenlegi meditációkat.

Pillanatnyilag a két meditáció nevét és célját árulhatjuk el.

Áttörés meditáció (15:00) - hogy segítsünk a Fényerőknek a megmaradt toplet bombák eltávolításában, valamint a holdpálya alatti tér megtisztításában, azért hogy a Végső Áttörés és az Esemény a lehető leggyorsabb, legzökkenőmentesebb és legjobb módon menjen végbe.

Sürgősségi meditáció (16:00) - Hogy meggyógyítsuk a Földet, lecsendesítsük a viharokat és a természeti és mesterségesen előidézett katasztrófákat, megvédjük a kiszivárogtatókat és csökkentsük Iránban és Mianmarban a feszültséget, valamint bármilyen jövőbeli helyszínen, ahol vészhelyzet alakul ki.

Még dolgozunk e két meditáció végleges részletein, következő héten fogjuk közzétenni.

A Fény győzelme!

Megjegyzések

  1. Nagyszerüen gondolkodtok, hiszen tényleg nem tudom kiválasztani a jelenlegi meditációk közül, melyiket tudom az nap végig meditálni, mert kevés rá az idő. Nagyon várom a kettőt! Áldással és szeretettel Margit

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése