Aktuális hírek a meditációkról

Mindenekelőtt, köszönet újra mindenkinek, aki részt vett az Isis Astara-ért végzett meditációkon az elmúlt hét során.

Cobra legutóbbi helyzetjelentése szerint Isis Astara "Sikeresen keresztülhaladt a plazma síkon és most a spirituális vezetőivel van, Szeretet veszi körül és boldog, hogy végre szabad." És nagyon jó tudni azt, hogy  "Az Esemény után vissza fog térni klónozott testben, ami pontosan ugyanúgy fog kinézni, mint ahogy ebben az életében kinézett a fizikai teste. Egy Fényterületen fog élni, az Istennő energiáit fogja lehorgonyozni és boldog életet fog élni az Aranykorban, ahol mindig is élni akart."

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/02/helyzetjelentes.htmlEzért örömmel jelentjük be, hogy az Isis Astara-ért 4 óránként végzett meditációt befejezzük, mivel már spirituális vezetőivel van.

Azonban a 4 óránként végzett Riasztás Meditációt tovább folytatjuk annak érdekében, hogy támogassuk a Fényerőket.

A Riasztás Meditáció részletei az alábbi oldalon találhatók:

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/01/surgos-riasztas-meditacio-4-orankent.html

Ahogy Cobra említette, a planetáris átmenet e kritikus időszakában rendkívül fontos, hogy kapcsolódjunk az Istennői jelenléthez és a szeretet, együttérzés és gyengédség minőségeit tápláljuk, hogy stabilizáljuk az átmenetet és ellensúlyozzuk az oly gyakori kegyetlenséget a bolygó felszínén.

Úgy tudunk segíteni, ha elvégezzük az Istennő Örvényt, bármikor, amikor vezettetést érzünk rá. Ennek leírása az alábbi bejegyzésben található: 

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/11/istenno-orveny.html

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/11/videos-magyarazat-az-istenno-orveny.html

A Fény győzelme!

Megjegyzések