Rózsa Rendje Interjú Cobrával ~ a Vízöntő Kora Végső Aktiváció

A Rózsa Rendje interjút készített Cobrával a közelgő Vízöntő Kora Végső Aktivációjának fontossága kapcsán, melyre december 21-én 19:22-kor kerül sor.

Itt hallgathatjátok meg az interjút a Youtube-ról:


Ez pedig egy promóciós videó, melyet a Rózsa Rendje készített a Vízöntő Kora Végső Aktivációjáról. Kérlek osszátok meg, ahol csak tudjátok.

 


 

Az alábbiakban olvashatjátok a Rózsa Rendje által készített Cobra interjú átiratát:

Debra: Helló a nevem Debra és a Rózsa Rendje egyik vezetője vagyok. Ma ismét Cobrával beszélgetek, aki az Ellenállási Mozgalom vezető információs hírszerzője. A 2012portal.blogspot oldalán fontos planetáris és galaktikus információkat nyújt számunkra. Üdvözöllek Cobra és köszönöm, hogy elvállaltad ezt a beszélgetést.

Cobra: Köszönöm ezt a csodálatos lehetőséget. 

 

1. rész

A december 21-i Vízöntő kora végső meditáció


Debra: Nos, egy olyan fontos dátumhoz közeledünk, amiről nagyon sokan beszélnek, és ez december 21-e. Nem csupán a téli napforduló - vagy a nyári napforduló azoknak, akik a déli félgömbön élnek -, hanem ez egy fontos asztrológiai együttállás dátuma is, a Jupiter és a Szaturnusz Nagy Együttállásé. És ami ezt az együttállást még inkább különlegessé teszi az az, hogy 200 év után először fog megtörténni levegős jegyben, a Vízöntő jegyében. Ez fogja lezárni a 2020-as Vízöntő Kora idővonal csillagkaput ami ebben az évben januárban nyílt meg, hogy elvezessen minket a régen várt Vízöntő Korába. Cobra, olyan sok jelentős tényező fog történni ezen a napon, elmondanád ennek a napnak a jelentőségét?

Cobra: Oké, ez nem csak egy szokásos Nagy Együttállás, ami 20 évente megtörténik. Ahogy említetted, az elmúlt 200 évben ez az első, amikor levegős jegybe történik váltás, nevezetesen a Vízöntőbe. Ez a legközelebbi együttállás az elmúlt 600-800 évben és szabad szemmel is könnyen látható lesz az esti égbolton. Természetesen a Nagy Együttállás részeként más asztrológiai konfigurációk is lesznek, különös tekintettel a Jupiternek és Szaturnusznak a nagy trigonja az Alcyone-nal, ami a Plejádok/Fiastyúk csillaghalmaz központi csillaga, és a Szűz klaszterben lévő M87 Galaxissal, ami a planetáris evolúció egyik legfontosabb extra-galaktikus forrása.

És ez a trigon létrehoz egy, a Naprendszerünkön áthaladó szuper erős energiavillanást és belép a bolygó felszínére is, különösen a kritikus tömeg meditációja által. Lesz egy a bolygó felszíni rácsán áthaladó nagyszerű energia villanásunk, ami jelentősen eltolja az idővonalat, amennyiben elérjük a kritikus tömeget.

És ez a nagy együttállás egy pár órával a téli napforduló után történik meg. A Téli napforduló valójában egy nagyon ősi Istennői ünnep pillanata, egy fesztivál. Ez a sötétségből a Fénybe való fordulás. Ez az új ciklus új évének, az első fényének születése, amely asztrológiailag és ezoterikusan december 21-én kezdődik.

Szóval ez a tényleges Újév napja. És ez a nagy együttállás, egy pár órával ezután a szilveszter este után történik, mely nagyon jelentős asztrológiai szempontból. Szóval ez még nem is az összes konfiguráció. Előkészítő erős aspektusok is érkeznek, melyek december 10-étől folytatólag indulnak. A blogomon ezeket részletesen közzétettem. Szóval ezek között 4 jelentősebb asztrológiai állásunk lesz decemberben, és lesz néhány kisebb jelentőségű is - túl sok lenne felsorolni őket. Szóval, nagyon intenzív (energia) felépítésben lesz részünk, a december 21-ei nagy energetikai áttörésig.

Debra: Hű. Szóval azon a napon kihasználjuk ezeket az erőteljes együttállásokat. Egy fontos összehangolt világmeditáció veszi kezdetét a nagy együttállás pillanatában, melyet a "Vízöntő Kora Végső Aktiváció" meditációnak hívnak. El tudnád mondani kérlek a célját és a szándékát ennek a meditációnak?

Cobra: A szándéka és a célja ennek a meditációnak, hogy stabilizálja a pozitív idővonalat ennek a bolygónak, és ez tulajdonképpen a belépési beindító pontja a Vízöntő Korának. Ez egy új korszak új születésének az első pillanata, egy új ciklus első pillanata. Abban a pillanatban a vizualizációnkkal és a fókuszált szándékunkkal elültetjük a magját egy új, sokkal jobb kornak az emberiség számára. Így tehát ez egy nagyon fontos pillanat és remélem, hogy el fogjuk érni a kritikus tömeget és még annál is többet, tehát lefektethetjük a jövőbeni planetáris fejlődés alapköveit a bolygó felszínén.

Debra: Igen. Nos, ha elérjük vagy még meg is haladjuk a kritikus tömeget, ami 144.000 ember, milyen hatással lesz ez a fizikai világunkra?

Cobra: Az első dolog ami meg fog történni, az a mátrix szerkezetének a dekonstrukciójának a megkezdése a bolygó körül. Rengeteg a fejlett, egzotikus negatív technológia, melyek 25000 éve ellenőrzés alatt tartják az emberiséget, befolyásolják a tudatunkat - skaláris eszközök, elektromágneses kerítés, implantátumok, biochipek és más egyéb dolgok, amik a mindennapi valóság részei anélkül, hogy az emberek ráébrednének, és ezek lekapcsolták a tudatunkat. És ha elérjük a kritikus tömeget azon a napon, ez elkezd majd leépülni. Valódi kozmikus Fény kezd beáramolni a planetáris szférába és a bolygó felszínére. És ez a VALÓDI nagy felébredés. Az emberiség az Atlantiszi idők óta nem látott még hasonló ébredést.

Debra: Hűha. Ez azt jelenti, hogy a köd egy része, melyet a Fénymunkások tapasztalnak, kitisztul és a Forrással való kapcsolódás nehézsége is könnyebbé válik?

Cobra: Ezzel foglalkoznak majd végre. Várhatóan azok a helyzetek először csak lassan kezdenek javulni, aztán felgyorsulnak és drasztikusan javulnak majd. A Forrással való kapcsolódás, a pozitív energiákkal való kapcsolódás sokkal könnyebb lesz amikor a karantén (megj.: nem a járvánnyal kapcsolatos karanténról beszél), és mindazok a technológiák elkezdenek eltűnni. Sokkal könnyebb lesz számunkra a Forrással és a magasabb létezési síkokkal való kapcsolódás.

Debra: Oké, kíváncsi voltam, hogy mikor lesznek láthatóak az eredmények - várható, hogy bármi is látható vagy érezhető lesz már az első két hónapban?

Cobra: Voltaképpen a meditáció pillanatában lesz az első hatás, amikor az emberek képesek lesznek érezni az energiavillanását. És igen, az eredmények határozottan érezhetőek lesznek 1-2 hónapon belül, vagy akár még korábban is. (Nagyszerű!) Nem tudom pontosan megsaccolni, de 1 vagy 2 hónapos időkeret jó meghatározás lehet arra, hogy legalább az energetikai hatás mikorra várható. És amikor megvan az energetikai hatások kritikus tömege, az a fizikai síkon is le fog csapódni.

Debra: Ó, ez csodálatos. Az erősségi fokon változtat, ha nagy számban vesznek ezen részt - például ha a résztvevők száma eléri az 1 milliót a 144000-es kritikus tömeghez képest?

Cobra: A legfontosabb, hogy a kritikus tömeget érjük el. Bármennyivel is meghaladott a kritikus tömeg, az jó, az hasznos, de a legnagyobb változás a kritikus tömeg elérésével történik, ami nagyjából 144.000 ember.

Debra: Rendben. Annak érdekében, hogy minél több ember csatlakozzon hozzánk, mit kellene mondanunk nekik?

Cobra: Sok ember, aki jelenleg e világon van, ebben az inkarnációban, kifejezetten erre a küldetésre született. Azért, hogy az új Vízöntő Korát a valóságba öntsék. És ez kulcspillanat (a legfontosabb pillanat) az életükben, alapvetően a mi életünkben. Ez a kulcspillanat, amikor egyesülhetünk és az energia mezőben megteremthetünk egy kinyilatkoztatást, ami mindörökké megmarad.

Debra: Hú, tehát erről van szó?

Cobra: Igen, erről van szó.

Debra: Ez az amire mindig is vártunk. Csodálatos. Vannak más meditációk is december 21-re meghirdetve, ugyanabban az időben 19:22-kor, ami hasonló meditációt javasol az embereknek, de eltérő instrukciókkal, illetve saját meditáció formálásával. De a maximális sikerhez nem lenne jobb ha mindannyian ugyanarra fókuszálnánk? Ha az emberek különbözőképpen meditálnak, nem hígítja fel ennek a hatását? És nem lenne fontos, hogy szinkronban meditáljunk, nem csak ugyanabban az időben, de ugyanazon fókusszal?

Cobra: Igen. Ideális esetben ahhoz, hogy egy lézerfény fókuszt alkossunk, ugyanazokat az instrukciókat kellene követni. Ugyanis a lézerfény fókusz az, ami a leghatásosabb a planetáris kvantum mezőben. Szóval ez lenne az ideális eset. De természetesen nem egy ideális világban élünk, szóval bármit is érünk el együtt, szintén jelentős lesz.

Debra: Oké. Rengeteg Fénymunkás reméli, hogy ezek a fontos együttállások beindítják az Eseményt december 21-én. Azonban a nemrég készült 'Szeretjük a tömegmeditációkat' interjúban elmondtad, hogy nem valószínű, hogy az Esemény megtörténik ezen a napon, mivel egyszerűen túl sok sötétség van még mindig a bolygón. És természetesen ez elkeserítő.

Azonban sok jó hír is van, hiszen erőteljes pozitív energiák érkeznek, melyek hatalmas változásokat generálhatnak, amik felgyorsíthatják az Esemény érkezését. Tudom, hogy már beszéltél erről korábban, de tudnád ezt egy kicsit részletezni?

Cobra: Azt mondanám, hogy ez a meditáció stabilizálni tudja az idővonalat, ami azt jelenti, hogy fel tud gyorsítani helyzeteket. Lehetővé tudja tenni, hogy az Esemény gyorsabban megtörténjen. Képes lehetővé tenni, hogy a mostantól az Eseményig tartó időszak élvezhetőbb és kevésbé stresszes legyen. Szóval ez nagyon fontos és meglehetősen jelentőségteljes.

Debra: Igen. Említetted, hogy ezek az energiák keresztülvezetődnek a felszíni lakosság kritikus tömegén. Azt mondod ezzel, hogy az emberek, akik részt vesznek a meditációban, ennek az energiának a közvetítőivé válnak és érezni fogják ezt? Úgy értem, felemelő lesz vagy néhányunk kimerültséget fog ettől érezni?

Cobra: Tulajdonképpen mindenki, aki részt vesz ebben a meditációban, ennek az energiának a közvetítője. Tudatosan kapcsolódni fognak ezzel az energiával, ezzel az energiavillanással. És ezek az energiák keresztül fognak áramlani az energia mezejükön és a testükön. Az emberek többsége ezt felemelőnek fogja érezni, nagyon pozitívnak és áldásos tapasztalásnak. Néhányan pedig kimerültséget fognak tapasztalni a méregtelenítő folyamat eredményeként.

És ami még fontos, hogy az emberek védjék le magukat a meditáció előtt, hogy eltávolítsanak minden felesleges negatív jelenlétet. Használhatsz olyan egyszerű dolgot mint az Ibolyaláng. Csak képzeld el ahogy az Ibolyaláng leereszkedik az égből az óramutató járásával ellentétes irányban keresztül az energia meződön és eltávolít minden nem kívánatos energiát az energia meződből, majd tovább halad a Föld középpontjáig.

Debra: Oh, rendben. Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk. Úgy képzelem, hogy azok az emberek, akik továbbítják ezt az energiát, fontos, hogy magasan tartsák a rezgésüket. Javaslod, hogy próbáljunk pozitív érzelmi állapotban maradni, olyan dolgokra gondolok mint a szeretet, az öröm és az együttérzés - vagy milyen javaslatod van arra vonatkozólag, hogy hogyan készítsük fel magunkat, hogyan váljunk a lehető legjobb közvetítővé?

Cobra: Igen, van pár dolog amit megtehetsz. Ahogy te is mondtad, jó ha ebben az időszakban magas rezgésű dolgokra fókuszálsz, amennyiben ez lehetséges. És ami még ugyancsak fontos, hogy adj magadnak időt és teret és szakadj el a napi teendőktől. Szóval ha lehet, ne zavarjanak meg és legyen meg a nyugalmad és a csendes környezet ahhoz, hogy átadhasd magad ennek a meditációnak.

Debra: Csodálatos, tervezzük meg így! Mit gondolsz, mi várható a sötétek felől, hogy megakadályozzák a sikerét ennek a meditációnak? Említetted, hogy védjük le magunkat a meditáció előtt, közben és után. Így van?

Cobra: Igen. A meditáció közben a meditációt végzed. De közvetlenül a meditáció előtt, - ami tulajdonképpen része az instrukcióknak - az Ibolyaláng az egyik lépése magának a meditációnak, ahogy az a weboldalon publikálva lett. Tehát azok, akik azokat az instrukciókat követik, levédik magukat amennyire csak lehetséges.

És természetesen a sötét erők nem boldogok ettől és terveznek pár dolgot. Az egyik az, hogy hamis információt kreáljanak, hogy azt terjesszék, ez a meditáció veszélyes, feltöri valamiképpen a pszichikai energiát és negatív módon használja fel. Ezek eddig minden jelentőségteljes meditációkor felbukkantak. Vannak olyan emberek akik hamis információt terjesztenek erről, ezeknek a tömegmeditációknak a hatékonyságáról. Néhánya közülük a sötét erők ügynökei voltak, néhányukat pedig csak megvezették.

És néha a meditációk után is megpróbálják a sötét erők csökkenteni a rezgési frekvenciát, mert a mátrix maga nem boldog attól, ha túl sok Fény érkezik a bolygóra. De most ez változhat, mert ha elérjük a kritikus tömeget, akkor a Fényerők azonnal a meditáció után elkezdhetik az összes ilyen sötét technológiának az eltávolítását. Szóval meglátjuk, hogy mi fog történni.

Debra: Oké. Ez egy jó kis emlékeztető arra, hogy az emberek használják az ítélőképességüket azzal kapcsolatosan amit a közösségi oldalakon olvasnak erről a meditációról. A Fényerők kínálnak extra segítséget és védelmet? Néhány forrás azt állítja, hogy meg fognak minket tisztítani a negatív entitásoktól annak érdekében, hogy a rezgésünk olyan magas legyen amennyire csak lehetséges.

Cobra: Természetesen a Fényerők egyértelműen összpontosítanak a sok segítségre és védelemre ez idő tájt. És kifejezetten a meditáció pillanatában.

Debra: A Fényerők és az Ellenállási Mozgalom tagjai velünk együtt meditálnak ezeken a fontos meditációkon?

Cobra: Igen, természetesen. Lesznek csoportok a földalatti bázisokon, az Ellenállás pozitív földalatti helyein. Lesznek csoportok a Holdon, anyahajók csoportjai a Föld keringési pályáján, csoportok az anyahajókon a Naprendszerben, csoportok a Jupiter műholdak bázisain, csoportok a Szaturnusz műholdak bázisain. Rengeteg csoport lesz a Naprendszerben mindenütt, sőt, még más csillag rendszer csoportjai is fókuszálni fogják a fényüket a mi Naprendszerünk felé. Valójában még a mi galaxisunkon túli galaktikusok csoportok is részt vesznek ebben. Szóval ez egy hatalmas kozmikus esemény.

Debra: Azta! Szóval nagyon jó társaságban leszünk! (Igen, igen) A célunk ezzel a meditációval, hogy stabilizáljuk és örökre biztosítsunk egy pozitív felemelkedési idővonalat. De elképzelhető, hogy egy bebiztosított idővonal ismételten veszélyeztetett legyen és szükséges legyen újabb meditációra 2021-ben, hogy megőrizzük vagy korrekciót hajtsunk végre?

Cobra: A helyzet az, hogy egészen az Esemény pillanatáig a végső csatában vagyunk. Szóval a sötétek természetesen amennyire csak tudják, meg fogják próbálni az idővonalat eltéríteni 2021-ben. De amennyiben elérjük a kritikus tömeget, akkor ők instabilabbak lesznek. Sokkal kevesebb negatív meglepetés lesz. Szóval a végeredmény sokkal jobb lesz. Például éppenhogy csak elértük a kritikus tömeget a januári meditációnál, de elértük. Ha nem értük volna el a kritikus tömeget akkor, most egy teljesen más világban lennénk. Sokkal inkább az "Új Világrend" helyzetben lennénk jelenleg.

Debra: Jó tudni. Ennyire fontosak ezek a meditációk! És ahogy azt mindannyian tudjátok, 2020 egy semmihez sem hasonlítható év volt, a sötét erők - ahogy mondtad - nagyon keményen tolták az Új Világrend programjukat a koronavírus bevetésével és más aljas cselekedeteikkel. A beérkező energiák segíteni fognak gyengíteni és szertefoszlatni a jelenlegi negatív programokat a játszmában a bolygón? És milyen szerepet játszik ebben egy sikeres meditáció? Valószínűsíthető, hogy a helyzet a Földön elkezd gyorsan javulni?

Cobra: Ahogy már mondtam, a sikeres meditáció elkezdi majd lebontani a bolygón a mátrix konstrukcióját és a negatív technológiákat és ki fog takarítani sok negatív entitást a bolygó körül. És ezeknek a technológiáknak a támogatása nélkül és azoknak az entitásoknak a segítsége nélkül a sötét erők a felszínen nem lesznek képesek véghez vinni a terveiket olyan sikeresen, ahogy azt korábban tették.

Debra: Oké, jó. Nos, beszéljünk egy kicsit a Vízöntő Koráról. Néhány asztrológus azt állítja, hogy a Vízöntő Kora 2600 körül kezdődik el, de sok olyan is van, aki azt mondja, hogy már 2012. december 21-én elkezdődött. Miért van ennyi zavarodottság ekörül? És te miért állítod azt, hogy ez ebben az évben december 21-én indul?

Cobra: Ez tulajdonképpen nem összezavarodottság. Ezek csak különböző nézőpontok, mert az átmenet fokozatos a Halak Kora és a Vízöntő Kora között. Ez nem történik meg egy éjszaka alatt. Ez egy folyamat. És különböző asztrológusok különböző véleményen vannak arról, hogy mikor van a pontos határvonala ennek. Én ezt a demarkációs pontot választottam egyszerűen azért, mert most vagyunk a bolygó transzformációjának csúcsán, a bolygó felszabadítási folyamatának csúcsán. És ez egy nagyon jó kezdet, hiszen sok bolygó és kisbolygó elhagyja a Bakot és belép a Vízöntőbe, és sok Vízöntő energia lesz jelen mostantól sok éven keresztül. Ez pedig egy teljes energiamező váltás a bolygó körül, mely jelentőségteljes, sokáig fennmaradó változásokat hoz magával.

Debra: Jó, jó! Szóval eddig a Halak korában voltunk és most haladunk a Vízöntő Korába. Tisztáznád, mert néhányan nem értik, hogy ez a ciklus miért halad ellentétes irányba mint ahogy azt a zodiákus kalendáriumban követjük?

Cobra: valójában ezek az asztrológiai korszakok a precessziós ciklushoz kapcsolódnak, és a precessziós ciklus visszafelé halad. A római korban a Kosból a Halakba került, és most kilép a Halakból és belép a Vízöntőbe. Amit az asztrológusok döntő többsége nem tud az az, hogy az asztrológia nem csak az Állatöv mentén található bolygók és állócsillagok mezejét ábrázolja. Valójában energia mezőket, úgynevezett sugarakat ábrázol. 12 különböző sugár kombinációja létezik, amelyek a zodiákus tudományhoz kapcsolódnak. És ezek az energiamezők galaktikus eredetűek. Ezen energiamezők kombinációja pedig tulajdonképpen mindazokat az asztrológiai hatásokat létrehozza, amelyeket tapasztalunk.

Debra: Érdekes. Miben tér el a Vízöntő energia a Halak energiától?

Cobra: A Halak Kora volt az a kor, ahol a katolikus kultusz a legkiemelkedőbb volt. Ez volt az a korszak, amikor az emberiség nagyon intenzív vallási programozásnak volt kitéve. A Vízöntő Kora meghaladja ezt és ennek első hatásai már 500 évvel ezelőtt érezhetőek voltak a Reneszánsz kezdetekor. Ez volt a Vízöntő Korának az első sugara, ténylegesen 500 évvel ezelőtt. És ezekkel az új energiaáramlásokkal az történt az elmúlt 500 évben, hogy az emberek elkezdték meghaladni a külső vallási programozást és elkezdik megtalálni a belső kapcsolatukat a lélekkel. Ha ez a kapcsolódás pozitív módon zajlik, akkor nagyon átalakító tud lenni. És erről szól a Vízöntő Kora.

A sötét erők megpróbálják rossz célra felhasználni a Vízöntő energiákat azzal, hogy hirdetik a saját vallásukat, ami egy Mesterséges Intelligencia szingularitás. Ez a sötét erők vallása a bolygó felszínén. Ez az amiben ők hisznek. Az ember és a gép közötti fúzióban. És az újraindítás az ő verziójuk szerint erről szól. A Vízöntő energia be tudja indítani ezeknek az elképzeléseknek és a sötét erők vallási dogmáinak a tisztítását. Szóval ha rendelkezünk az isteni kapcsolattal, a mi saját isteni kapcsolódásunkkal, a mi saját lelkünkkel, a saját felsőbb énünkkel, akkor ezt bolygó szinten is meghaladhatjuk. És erről szól a Vízöntő Korának a kezdete.

Debra: Érdekes. Kérdezni is akartam, hogy milyen mértékben félnek a sötét erők a Vízöntő energiától? Tudod, ha ez az energia annyira pozitív, megpróbálkozhatnak az elpusztításával vagy megpróbálnak megszökni előle?

Cobra: Nem tudják elpusztítani, mert túlságosan erőteljes. A bolygó felszínének minden pórusába behatol. Nem tudnak elmenekülni, mert nincs hova menniük. Szóval szembe kell vele nézniük. Az egyetlen dolog amit próbálnak megtenni az a minél nagyobb félelem megteremtése, ugyanis a félelem az egyetlen korlát ezzel az energiával szemben. Ez az oka annak amiért mindezt csinálják, ezeket a lezárásokat és a vírus körüli összes félelem propagálását. Az emberiséget a félelemrezgés frekvenciáján akarják tartani, mintegy védelemként a Vízöntő energiákkal szemben. És természetesen ezek az energiák galaktikus és extragalaktikus természetűek. Nem létezik akkora mennyiségű technika ami megállíthatná az extragalaktikus energiák ideérkezését.

Debra: Van bármilyen negatív, vagy árnyoldala is a Vízöntő energiának? Van olyasmi, amivel kapcsolatban körültekintőnek kell lennünk?

Cobra: Tulajdonképpen a technológiától való túlzott függés, a számítógépektől, a mobil telefonoktól való túlzott függés… ezek a Vízöntő energiának az árnyoldalai. Az érzelmektől való elkülönülés, a ridegség, ezek is a Vízöntő energia árnyoldalai lehetnek.

Debra: Hű, hát ez határozottan probléma a társadalmunkban. Tehát feltétlenül tudatában kell ezeknek lennünk. A beérkező Vízöntő energiával nőni fog a manifesztációs képességünk? És mit javasolnál, ami mindannyiunknak segítene ezeket felhasználni, a pozitív oldalát ennek az új Vízöntő energiának?

Cobra: Valójában igen. Mivel a Vízöntő energia elkezdi majd kisütni a mátrixot. Elkezdi majd kitisztítani a mátrixot és amikor a mátrix összes különböző eleme eltűnik a manifesztáció folyamata sokkal egyszerűbb lesz. És természetesen a magasabb cél az, hogy a Vízöntő energia legpozitívabb aspektusaira fókuszáljunk, ami pedig a Felsőbb Éneddel való spirituális kapcsolat. Ez az elsődleges.

Debra: Ok. Igaz az, hogy azok, akik mások szolgálatát választják, kegyelemmel fognak áthaladni ebbe az új korszakba, míg azok, akik megmaradnak önmaguk szolgálatában és az elkülönülés mentalitásában, azok számára nem lesz könnyű megbirkózni ezekkel az új energiákkal?

Cobra: Valójában a régi korszakban akik önmaguk szolgálatában álltak sokkal jobban érezték magukat, hiszen tagjai voltak a klubnak. Részei voltak a negatív erőknek. Azoknak pedig, akik másokat szolgáltak, nehezebb volt. Akik a magasabb célt szolgálták, nehezebb időket éltek meg. A felszabadulás után ez teljes fordulatot vesz majd. Azoknak, akik a magasabb célt követik, sokkal könnyebb dolguk lesz, míg akik csak önmagukat szolgálták és tulajdonképpen a sötétséget szolgálták, azok majd megeszik, amit főztek.

Debra: Ó, remek. Tudod, érdekes látni, ahogy a Jupiter és a Szaturnusz egyre közelebb kerül egymáshoz az égen, közeledve a decembere 21-ei nagy együttállásukhoz, amely - mint mondtad - úgy fog kinézni, mint egy csillag, amelyet az égen láthatunk, és amelyre sokan "Betlehemi Csillagként" hivatkoznak. Beszéljünk egy picit tehát erről a két fő bolygóról. Miben különbözik tudatosságában a Jupiter a Földtől? És miben különbözik a Szaturnusz tudatosságában a Földtől?

Cobra: A Jupiter a nagy jótevő bolygó. Ő a kiterjedés bolygója. Ő a boldogság bolygója és ez az, amit a Jupiter energiája magával hoz. Jó szerencsét hoz, terjeszkedést hoz, növekedést hoz. Rengeteg jó és csodás dolgot hoz. A Szaturnusz összehúzódást hoz magával. Összpontosítást hoz. Hozhat nehézséget is, de ezek a bolygók együttesen valójában elég harmonikusak. Elméletileg a Jupiter-Szaturnusz együttállása nem mindig előnyös, de lehet az, az összehúzó és kiterjedő energiák miatt. Ez a két energia együttesen nagyon érdekes dinamikát hozhat létre, amely képes társadalmakat átalakítani. És ahogy közeledünk ehhez a nagy együttálláshoz, a bolygó nagy része lezárás alatt van, ami egy nagyon Szaturnuszi energia, a Jupiter pedig azzal, hogy látogatást tesz és azt mondja "Hello", elkezdi megfordítani a helyzetet.

Debra: Hű, ez az, ami olyan erőteljessé teszi ezeket a bolygókat, amiért az együttállásukat "nagyként" emlegetik?

Cobra: A Jupiter és a Szaturnusz a két legnagyobb bolygó a Naprendszerben. És a Napon kívül a Naprendszer tömegének legnagyobb része a Jupiterben és a Szaturnuszban koncentrálódik. Amikor pedig a Földről is látható együttállásban vannak, akkor az egy erős skaláris energia impulzust hoz létre a Jupiter és a Szaturnusz irányából, egy erős energiamezőt, amely kreatív, amely feltétlenül átalakulást hoz.

Debra: Jó. Említetted, hogy szintén december 21-én van a pontos nagy trigon: a Jupiter-Szaturnusz és Alcyone, a helyi központi napunk a Plejádokban az M87 galaxissal, amely, mint mondtad, az egyik fő galaxis a Szűz klaszterben, és ezek mind a Vízöntő, az Ikrek és a Mérleg jegyben jelennek meg. Mit jelent és milyen hatása van ennek, hogy a nagy trigon mindhárom levegő jegyben egyszerre van jelen?

Cobra: Nagyon finom és nagyon erős energiákat hoz a bolygó felszínére. Nagyon ritka jelenség, hogy ilyen erős, ennyire fókuszált, és mégis ennyire felemelő energia jöjjön végig egészen a föld felszínére. Ritka Plejádi kozmikus pillanatról van szó.

Debra: Hű. Tudod, olyan izgalmas, hogy ez a nagy trigon a kozmikus szeretet kivételesen erőteljes energiáit hozza a bolygóra, mint ahogy mondtad is, és hogy a kozmikus szeretetenergiák e villanása az M87 galaxisból származik. Kifejtenéd egy kicsit ennek a galaxisnak a jelentőségét?

Cobra: Igen. Ebből a galaxisból már érkezett egyszer kozmikus szeretetenergia-villanás az egyik tömegmeditációnk, az AION portál meditáció alkalmával néhány évvel ezelőtt, és az volt az egyik legcsodálatosabb energia, amit sokunk valaha is megtapasztalt. És ez az energia azóta nem volt jelen a bolygón, azt mondanám, az 1980-as évek eleje óta. Majd rövid időre meglátogatott minket az AION portál pillanatában és újra vissza fog térni - ezúttal még erőteljesebben.

Debra: Annak a napvillanásnak ami be fogja indítani az Eseményt az M87 galaxison keresztül kell érkeznie, mielőtt eléri a galaktikus központunkat? A decemberi villanás felfogható-e az Esemény főpróbájának?

Cobra: A kozmikus villanás valójában a Kozmikus Központi Napból származik és különböző galaxishalmazokba tart. És az egyik fontos útja annak, ahogy az energia utazik, az M87 galaxison keresztül történik, ennek a galaxisnak a galaktikus központjának az irányába. Tehát az M87 galaxis mindig útba esik, mert nagyon erős a kapcsolat a mi helyi galaxishalmazunk és a Szűz (Virgo) galaxishalmaz között. Szóval van egy nagyon erős plazma, kozmikus plazma, hiperdimenzionális kapu, azon galaxishalmaz és a mi helyi galaxishalmazunk között. Bármikor, ha valami fontos esemény történik ebben a galaxisban, egy villanás érkezik a Szűz galaxishalmazból, mert a Szűz galaxishalmaz felügyeli és irányítja a helyi galaxishalmaz evolúcióját.

Debra: Észrevettem, hogy a meditáció instrukcióiban a Fényoszlopot most már keresztülhúzzuk az M87 galaxison is. Ezt megtehetjük a napi meditációinkban is, amikor behúzzuk a Fényoszlopot, áthúzzuk az M87 galaxison is?

Cobra: Ez egy nagyon jó ötlet.

Debra: Oké, jó. Ez a kozmikus szeretet energia villanása az Istennő energia egyik aspektusa?

Cobra: Ez az Istennői energiának egy nagyon magas aspektusa. (Gyönyörű.) És Iona Istennő, aki Atlantiszra jött és magával hozta az Istennő misztériumokat, voltaképpen az M87 galaxisból származik. Amikor idejött, átutazott a galaxisunk központi napján, és közben számos csillagrendszer számos bolygóját meglátogatta és elvitte nekik az Istennő misztériumait, különösen a galaxisnak ebben a régiójában, mígnem itt találta magát ezen a bolygón 25000 évvel ezelőtt. 

 

2. rész

Galaktikus és Fényerők

 

Debra: Később beszélünk még az interjúban az Istennő energiákról. De most szeretnék egy kicsit a a Galaktikus Fényerőkről beszélni. A planetáris és galaktikus helyzetünk most az áramlás állapotában van, a jövő nagyrészt ismeretlen, de ezekkel az új beérkező energiákkal lehetséges, hogy a meglepetések és késlekedések véget érnek? Mint például amikor a Fényerők megtalálták a szuper kvantum pozícióban rejtőzködő chimérát? Úgy értem, miért van az, hogy amint egy akadály elhárul, amire azt hittük, hogy akadályozza az Eseményt, egy újabb akadály merül fel? Ez nagyon sok frusztrációt okoz a Fénymunkások között és sokuk tényleg elveszti a türelmét és a reményt.

Cobra: A helyzet az, hogy olyan sok a sötétség ezen a bolygón és a bolygó körül, hogy a Fényerők lépésről lépésre fedik csak fel az információt erről a sötétségről, hogy az emberek képesek legyenek ezt feldolgozni… és maguk a Fényerők is képesek legyenek feldolgozni. Szóval a késlekedés egészen az utolsó pillanatig elképzelhető, de a legfőbb késlekedés a toplet bombák miatt van. Ez a legfőbb korlátozó tényező. És amikor ezt megoldják, az összes többi tényező, amelyek esetleg késleltetik az Eseményt, már sokkal, sokkal, sokkal kisebbek lesznek.

Tehát a dolgok az Esemény felé tartanak. Ez nem késlekedés késlekedés hátán, ami a végtelenségig tart. A sok kis késlekedés mind egy irányba tart, ami egyre nagyobb átláthatóságot eredményez, egyre kevesebb sötétséget, míg végül bekövetkezik az áttörés. Ez egy másik perspektíva, ami igen fontos. És ha az emberek ismerik a konvergencia e perspektíváját (hogy a késlekedések mind egy irányba tartanak), nem veszítik el a reményt. Nem lesznek frusztráltak, mert megértik, hogy egyre közelebb vagyunk. Tulajdonképpen spirál mozgásban haladunk az Esemény felé.

Debra: Oké. És akkor hogy tisztázzuk: a még meglévő toplet bombák a kvantum mezőben vannak, igaz? (Igen, igen.) És hozzákötötték őket az emberekben lévő implantátumokhoz? (Igen.) Ez a kvantum szuperpozíció, ez olyan, mint egy másik nem fizikai energiamező? Olyan mező ez, amelyet hozzá kellene tennünk a védelmi meditációinkhoz, amikor tisztítjuk és levédjük a plazma-, éteri-, asztrális, mentális energia mezőnket?

Cobra: Ez nem egy nem fizikai energiamező. Ez tulajdonképpen egy fizikai mező, de kvantum szinten. Szóval a dolgoknak ez egy másik dimenziója, úgy mondanám. És ha akarod, hozzáteheted a mindennapi rutinodhoz.

Debra: Oké. Elmondanád, hogy jelenleg a chimerának hány százaléka maradt még meg, a hajókon és a föld alatt egyaránt?

Cobra: Igen. Hajók már nincsenek. Nincs már chimera flotta. Mindet eltávolították. Szóval most a földalatti bázisokat tisztítják, ami most történik folyamatosan, szépen haladnak vele. Nem mondhatok százalékot, de azt mondanám, hogy flottájuk, űrhajóik már nincsenek. A chiméra már nem tud tovább élni, nem tudnak többé az Alacsony Földkörüli Pályán túlra menni. Lehetetlen, hiszen a Galaktikus Konföderáció megállíthatja és eltávolíthatja őket.

Debra: Oké, rendben. Egészen mostanáig nem beszéltél még a blogodon a chiméra "pók királynőről". Most, hogy már ő sincs, léteznek olyan emberek a felszínen, akik emiatt már nem tudnak kit imádni? A sötét erők néhány nőtagjára gondolok, elvesztek ők is? Elvesztették a hatalmukat?

Cobra: E sötét nők nagy részének nem volt valós kapcsolata a királynővel. A királynő csak egy fogalom volt a számukra. Ez ugyanaz a helyzet, mint amikor a Sátánt eltávolították és a Központi Napba került. Még mindig sokan bálványozzák azt a lényt, pedig az a lény már nem létezik. Szóval a gondolatformát bálványozzák, egy ideát. Ez egy eszme, amit imádnak. És ehhez az eszméhez ragaszkodnak, nem a tényleges lényhez, mely már nem is létezik.

Debra: És amikor ezt teszik, alapvetően továbbra is életben tartják energetikailag?

Cobra: A gondolatformát tartják életben egy bizonyos fokig. Igen.

Debra: Akkor van még hatalma?

Cobra: Van még némi hatalma, de sokkal kevesebb, mint az eredeti lénynek.

Debra: Oké. Másik kérdés. Az emberek azt állítják, hogy fényhajókat látnak az égen. Ezek igazi fényhajók, akik felfedik magukat? És miért van az, hogy egyesek látják őket, míg mások nem? A Vízöntő korában növekedni fog azoknak a száma, akik képesek lesznek látni őket? Tudom, hogy sok Fénymunkás kezdi úgy érezni mintha csak hitegetve lennének és belefáradtak abba, hogy vak hittel menjenek tovább anélkül, hogy valamilyen kézzel fogható bizonyítékot kapnának a Fényerők létezéséről.

Cobra: Oké. Mivel a chiméra hajóit kitisztították, a Fényerők kicsit gyakrabban mutatják meg magukat és közelebb jönnek. Néha megmutatják magukat, ha ez biztonságos. Fennáll az a nem túl szerencsés helyzet, hogy sok kulcsfontosságú Fénymunkás túlságosan fontos, és ha fizikai tapasztalatuk lenne a hajókkal, a sötétek drasztikusan megtámadnák őket. Tehát a saját védelmük érdekében a Fényerők még nem mutatják meg magukat. Ez drasztikusan meg fog változni majd az Esemény után. A kulcsfontosságú Fénymunkások az elsők között lesznek, akikkel felveszik a kapcsolatot, amikor ez már biztonságos lesz és felveszik velük a kapcsolatot meglehetősen közvetlenül és igen látványosan.

Debra: Fizikailag veszik fel velük a kapcsolatot?

Cobra: Igen.

Debra: Érdekes. Megoszthatod velünk, hogy milyen közel is vannak a Galaktikus Konföderáció Fényhajói a felszínhez?

Cobra: A hajók egészen közel jöhetnek. Azt mondanám, hogy a nagy részük mostanra az Alacsony Földközeli Pályán van. Néhányuk még kinyúlik, át az egész Holdpálya alatti téren. És természetesen végtelen sok flotta van a Holdpálya alatti térben az egész Naprendszerben, melyek már felvették a végleges pozíciójukat, az ujjaik a gombon, hogy elkezdjék az Eseményt... De arról, hogy mit történik az Alacsony Földkörüli Pályához közel, még nincs jogom beszélni.

Debra: Nemrég a fősodratú médiában az a hír jelent meg, hogy egy nyugalmazott izraeli tábornok felfedte, hogy létezik a Galaktikus Konföderáció, hogy léteznek földönkívüliek és kapcsolatban állnak Izraellel és az Egyesült Államokkal évek óta de (ők) mindezt titokban tartották, mert úgy vélték, hogy az emberiség nincs még erre felkészülve. Mi a célja ennek a közzétételnek, különösen, hogy a fősodratú médián keresztül történt?

Cobra: Ez része a Fényerők közzétételre vonatkozó terveinek. Annyi mindent akarnak közzétenni, amennyit csak lehetséges. Természetesen a fősodratú média részéről nagy az ellenállás, de ennek mégis sikerült átcsusszannia, és egyre több ilyen helyzet lesz majd, amikor a közzététel egy-egy darabkája megjelenik, különösen azután, hogy a chiméra flottáit kitisztították. Szóval mostanra sokkal könnyebb közzétenni olyan dolgokat mint ez.

Debra: Említetted, hogy az Esemény után a Fénymunkásokkal felveszik a kapcsolatot. Van-e esély arra, hogy az Eseményt megelőzően, ahogy a helyzet javul, az Ashtar Parancsnokság felveszi a kapcsolatot a Fénymunkásokkal az Esemény ideje alatti és azután a küldetésükkel kapcsolatosan?

Cobra: Ez rendkívül valószínűtlen, mert nem lesz biztonságos. Felvehetik az emberekkel a kapcsolatot álmukban. Talán láthatnak hajókat a távolból, de most csak ennyire van lehetőség.

Debra: Oké. Sokan használjuk a '12 21' Parancsot pozitív eredményekkel. Ha kimondjuk ezt a parancsot, mennyi ideig lesz velünk a csapatunk? Behívhatjuk őket többször is egy nap? És fontos-e mindig hangosan mondani ezt a parancsot? És ha igen, miért? Hiszen a többi parancsnál az az utasítás, hogy csendben, magunkban mondjuk ki.

Cobra: Oké. A '12 21 Parancs' valójában egy behívás, ami azonnal felhívja rád a csapatod figyelmét. Szóval akármi történik az életedben, amikor szükséged van a csapatod segítségére, ez mint egy SOS jel, behívja őket. Amikor beérkezik hozzájuk ez a parancs, azonnal leellenőrzik, hogy mi történik veled és cselekszenek. És olyan gyakran hívhatod be őket, amilyen gyakran erre vezettetést érzel, vagy amikor csak szeretnéd. Ha hangosan mondod, az erőteljesebb, mivel a hangok rezgést bocsátanak ki, és több lehetőséget hoznak létre a beavatkozásra a fizikai síkon.

Debra: Vonatkozik ez a többi parancsra is? Hogyha hangosan mondjuk ki erőteljesebb? Például a 771-re?

Cobra: Igen, igen. Tulajdonképpen mondhatod őket hangosan. Mindet.

Debra: Oké. És a '12 21' ugyanez marad később is, ez lesz a neve december 21-e után is?

Cobra: Igen, természetesen. Az összes parancs elnevezése ugyanaz marad.

Debra: Oké. Arról kérdez valaki, hogy hová kerülnek most azoknak a lelkei, akik meghaltak - találkoztak az Ashtar hajókkal és ott tartózkodnak az Eseményig vagy még mindig az arkhónok őrzik őket, akik visszahelyezik a lelküket a reinkarnációs ciklusba?

Cobra: Sajnos az arkhónok még mindig őrködnek. Ez még mindig a mátrix konstrukció része. Tehát akik meghalnak, azokat az arkhónok feltartóztatják és bent tartják a reinkarnációs ciklusban.

Debra: Mi történik ezekkel a lelkekkel az Esemény után?

Cobra: Mindez átalakításra kerül. Az asztrális sík, a mentális sík, mindazok a síkok újrarendeződnek és a lelkekkel, akik ezeken a síkokon élnek, fel lesz véve a kapcsolat és sokuk evakuálva lesz vagy más bolygókra viszik őket. Néhányuk újra leszületik egy új testben, egy új céllal a Föld bolygóra. De mindezek összhangban lesznek a legmagasabb céllal.

 

3. rész

Aktuális események

 

Debra: Szeretnék egy picit most néhány aktuális eseményről beszélni. Természetesen elsődlegesen arról, ami jelenleg mindenkit foglalkoztat, a c o v i d - 19 vakcináról. Azok az emberek, akik még "alszanak", nyugtalanul várják, mikor kaphatják meg, gondolván, hogy ez majd lehetővé teszi számukra a visszatérést a normális életükbe, miközben mindazok, akik "felébredettek", aggódva azon tanakodnak, hogyan tudnák elkerülni. De minden oldalról úgy tűnik, hogy pillanatnyilag egy sci-fi mozifilmben élünk, a sötétek kétségbeesett akcióival, a disztópikus Új Világrend terveik felé rohanva, a tömegeket pedig félelembe taszítva. A sötétek a magasabb rezgés miatt sürgetik a terveiket, amit a Vízöntő Kora hoz, és amely elősegíti a Napvillanás és az Esemény eljövetelét?

Cobra: Tulajdonképpen igen, a sötét erők tudatában vannak, hogy jön az Esemény, a Vízöntő Kora, a Napvillanás, a Galaktikus impulzus. Mindannyian tudatában vannak. Úgy értem, a sötét erők legfelsőbb vezetői tudják mindezt, és félnek tőle. Tudják, hogy be fog következni és szeretnék megakadályozni. És tulajdonképpen az a tény, hogy ebben az évben megvalósították a terveiket, azt jelenti, hogy tudják, hogy (az Eseményre) hamarosan sor kerül. Ez az ő kétségbeesettségük, a félelmük jele, nem pedig az erejüké. Azért aktiválták a terveiket, mert tudják, hogy rövidesen elérkezik az idő, és ezt azért csinálják, hogy megakadályozzák.

Debra: És persze mi tudjuk, hogy képtelenek lesznek megakadályozni, igaz?

Cobra: Természetesen nem lesznek képesek megakadályozni. Okozhatnak számunkra néhány nehéz percet, de nem fogják tudni megakadályozni a bolygószintű evolúciót és a bolygó felszabadítását. Nincs rá lehetőségük.

Debra: Ok. Szóval, amíg az Esemény meg nem történik, ezek az erőteljes energiák, amelyek december 21-én érkeznek be, elegendőek lesznek ahhoz, hogy eloszlassák a tömegek beoltására vonatkozó terveiket, még mielőtt ez túl veszélyessé válna az emberiség számára?

Cobra: Ezek az új energiák korrigálják az idővonalat. Hogy pontosan hogyan is fog ez a csata lejátszódni, azt lehetetlen megjósolni. Egyszerűen túl sok benne a változó, túl sok különböző tényező játszik szerepet benne. És az egyik nagyon fontos tényező ezek közül, hogy általában mennyire követik a Fénymunkások a küldetésüket. Valójában 2019-ben számos kulcsfontosságú Fénymunkás végzetes hibát követett el, rossz döntéseket hozott, néhány nagyon, nagyon csúnya dolgot művelt. És ez az egyik oka annak, amiért ez a sötét terv egyáltalán ilyen messzire mehetett. A tetteknek tehát következményeik vannak, oly sok múlik az embereken, különösen a földfelszín kulcsfontosságú emberein.

Debra: Igen, és ezért olyan fontos hogy megtegyünk bizonyos dolgokat, mint például a tömegmeditációkon való részvétel. A hatás, amit ezen gonosz tervekre gyakorolhatunk, arányos-e a meditációban résztvevő emberek számával? Tudom, azt mondtad, hogy a kritikus tömeg elérése a legfontosabb, de ha sikerül elérnünk az egy millió vagy még annál is több embert, aki meditál, az segít eloszlatnunk néhányat a gonosz tervek közül?

Cobra: Minden egyes ember, aki meditál, számít... Minél többen meditálnak, annál inkább változtatni tudnak egy bizonyos helyzeten. Szóval tényleg fontos, hogy annyi embert vegyünk rá a meditálásra, amennyit csak tudunk.

Debra: Ok. Visszatérve a k o r o n a v í r u sra, milyen mértékű az átverés ez idáig?

Cobra: A vírus létezik. A helyzet, amelyet körülötte generáltak, az adatok eltorzítása, a vírussal kapcsolatos tények eltorzítása pedig a terv része. A sötét erők tehát ezt a vírust arra használják, hogy a bolygó helyzetét egy sötétebb jövő felé irányítsák.

Debra: Ok. Csak, hogy tudatában legyünk… Úgy értem, vigyázzatok magatokra, de ne higgyetek el mindent, amit hallotok, igaz? (Pontosan) Rendben. Kezdik megint bevezetni a lezárásokat. A napi "Lezárás elleni meditációnk" segített ezeket késleltetni valamennyire? És kellene folytatnunk? És mi a helyzet a heti "K o r o n a v í r u s vége" meditációval?

Cobra: Igen, természetesen a lezárások elleni meditációnak elég jelentős eredménye volt, hiszen vannak a bolygón olyan emberek, különösen a kormányok köreiben bizonyos pozíciókban, akik nyíltan ellenzik ezeket a lezárásokat. Szóval nagyon jó, ha folytatjuk ezeket a meditációkat, valamint a k o r o n a v í r u s elleni meditációt is, hogy csökkentsük a vírus terjedését. Mindkét meditáció nagyon fontos még mindig.

Debra: Ok. Akkor most beszéljünk egy másik, világszerte nagyon sokat emlegetett témáról, ami pedig a választások az Egyesült Államokban. Azt állítottad, hogy a Fényerők azt mondják, bárki is lesz az elnök, az összességében nem befolyásolja a planetáris felszabadításra vonatkozó tervet. Azért lehetséges ez, mert a Vízöntő kora energiái semlegesíteni fognak mindenféle aljas tervet, bárki is legyen hivatalban, vagy van egy másik terv mely egyik jelöltet sem érinti, talán mert lesznek másik választások?

Cobra: A bolygószintű felszabadítás terve, az Esemény terve, a tömeges letartóztatás terve nem terjed ki az Egyesült Államok elnökére.

Debra: Ok. Tehát azt mondod, hogy ennek a személynek nincs ezekre hatása és ezért tényleg nem is számít (a személye)?

Cobra: Úgy értem, hogy az elnöknek lesz némi befolyása, de az aki ténylegesen eldönti, mi történik és mikor lesznek majd a tömeges letartóztatások, az nem az Egyesült Államok elnöke.

Debra: Ok. Említetted, hogy egy "átmenet" zajlik az Egyesült Államokban. Lehet, hogy a kormány egy másfajta formába alakul át? Úgy értem, van ennek bármi köze a választási csaláshoz? Azt állítottad, hogy mind az Egyesült Államok Alkotmánya, mind a Függetlenségi Nyilatkozat fontos szerepet fog játszani azokban az eseményekben, amelyek az Egyesült Államokban történni fognak a következő néhány hónapban, és amelyek globális hatással bírnak majd? Megosztanád velünk, melyek ezek az események? Vagy mit tudsz mondani erről az egész helyzetről?

Cobra: Ami most történik és nagyon fontos az a választási csalások lelepleződése. Ez megteremtett bizonyos feltételeket a globális tudatosságban. Az emberek sokkal jobban tudatában vannak már, mennyire korrupt is a politika, ez pedig létrehozott bizonyos feltételeket, amelyek közepette sokkal könnyebbé válik az Esemény beindítása. Ez tehát része a globális ébredési folyamatnak.

Debra: Ok, remek. Azon tűnődöm, hogy ez összefüggésbe hozható-e a következőkkel: Sokan követik Charlie Ward-ot, aki nemrég azt mondta, hogy "Flynn Tábornok 17 katonai nemzetet fog vezetni a világ legnagyobb katonai hadműveletében, hogy bolygó szerte visszaállítsa a szabadságot és az emberi jogokat, az összes korrupt bűnöző tömeges letartóztatásával… senki nem lesz kivétel. Mindannyian az amerikai katonai törvények hatálya alá fogunk tartozni, amely törvényeknek teljesíteniük kell az 1776-ban létrehozott Függetlenségi Nyilatkozatban foglaltakat. Minden nemzet ezáltal felszabadul." Meg tudod erősíteni vagy éppen cáfolni, hogy megindult egy multi-nacionális, titkos katonai hadművelet a cabal letartóztatása céljából? Zajlanak jelenleg is tömeges letartóztatások? És a Galaktikusok is be lesznek vonva a felszíni hadműveletekbe?

Cobra: Valójában, létezik a tömeges letartóztatásoknak egy terve, de ezek még nem zajlanak. Amit az imént felolvastál, azt mondanám, hogy helytálló egy bizonyos fokig, de a tömeges letartóztatások, amikor tényleg zajlani fognak, az köztudott lesz. Nem úgynevezett alternatív weboldalakon jelenik meg. Mindenhol meg fognak jelenni, bizonyítékokkal, fotókkal, mindennel együtt.

Debra: Ok. De azt meg tudod erősíteni, hogy megindult egy multi-nacionális, titkos katonai hadművelet?

Cobra: Azt mondanám, hogy létezik egy, az USA, Kína, Oroszország és pár másik ország katonaságának néhány csúcsvezetőjéből álló Szövetség, amely bele van vonva a bolygó tömeges letartóztatásainak műveletébe. Hogy ez a művelet mennyire előrehaladott, vagy hogy éppen mi is történik, az nem fedhető fel ebben a pillanatban.

Debra: Azt mondtad a Szeretjük a Tömegmeditációkat interjúban, hogy még nem tartunk ott, hogy a Delta Opció megindulhatna. A Delta Opció olyan valami, ami valószínűleg be fog következni, vagy pedig van rá esély, hogy elkerüljük ezt az opciót?

Cobra: Lehet, hogy ez az opció be lesz indítva. Sok tényező van, ami hozzájárul ehhez a döntéshez, ez a döntés pedig még nem született meg. Valamint a feltételek sem kedvezőek még ehhez. Amennyiben pedig sor kerül rá, arról tudni fogtok... az nyilvánvaló lesz.

Debra: A Vízöntő Kora energiái segítenek majd csökkenteni ennek az opciónak az esélyét?

Cobra: Nem azt mondanám, hogy csökkentik ennek az opciónak az esélyét. Csupán világosabbá teszik a döntéseket. Jobban összhangba, nagyobb harmóniába rendezik a terveket, hatékonyabbá teszik őket, aztán aminek meg kell történnie, az meg fog történni, az arra megfelelő időben.

Debra: Ok. Szóval akkor tulajdonképpen segíthetik. Kell, hogy vagy Biden, vagy Trump végső győztesként ki legyen hirdetve és hivatalba kerüljön? Számíthatunk nemzeti szintű lázadásokra, és ez elvezethet minket a szükségállapot bevezetéséhez? Az Egyesült Államokban nőtt vagy csökkent a polgárháború esélye?

Cobra: Ennek az esélye némiképp csökkent, és jelenleg azt mondanám, 25-26%.

Debra: Ok. És mi a helyzet a lázadásokkal, amelyekre esetleg sor kerülhet, vagy a szükségállapottal?

Cobra: Lázadások előfordulhatnak, mivel ezeket bizonyos - azt mondanám - frakciók gerjesztik. Szükségállapotra szintén sor kerülhet, de a szükségállapotnak sokféle jelentése lehet. Többféle ok húzódhat meg a szükségállapot hátterében. Tulajdonképpen a szükségállapot lehet a Delta Opció tervének része, vagy az Esemény tervének része is.

Debra: Ok. Akkor tehát ezt használhatják pozitív és negatív körülmények között is.

Cobra: Pontosan!

Debra: Picit beszéljünk a pénzügyi helyzetről is. Tudjuk, hogy a Fényerőknek vannak arra vonatkozóan terveik, hogy újraindítsák a pénzügyi rendszert az Esemény idején, a sötét erőknek azonban saját terveik vannak a globális pénzügyi újraindításra, azzal a szándékkal, hogy az egész világra kiterjedő egyesített pénzügyi rendszert hozzanak létre. Megint csak jelezted a Szeretjük a Tömegmeditációkat interjúdban, hogy erre nem kerül sor, de a sötét erők elkövetnek majd mindent, amit tudnak, hogy olyan közel juttassanak minket ehhez, amennyire csak lehet. Kíváncsi vagyok tehát, hogyan is néz ki ez az "olyan közel, amennyire csak lehet"? Szükséges, hogy óvintézkedéseket tegyünk már most? És ha igen, mi a javaslatod?

Cobra: Ok. Ismét elmondom, az idővonalak végső csatájában vagyunk, így pedig elég nehéz megjósolni, milyen messzire jut majd a sötétek terve. Tehát képtelenség ezt megmondani. És ismétlem, minél inkább tesszük a dolgunkat, minél inkább összhangba kerülünk a meditációinkban, a mindennapi tetteinkben, minél több ember hallatja a hangját, fedi fel, hogy mi történik, osztja meg az információkat, és tesz meg mindent, ami szükséges, annál inkább el tudjuk kerülni azokat a negatív forgatókönyveket.

Debra: Oké, rendben. És egy kíváncsi kérdés. Mi a helyzet a rejtélyes háromszögletű fém monolit oszloppal, amit a távoli sivatagban találtak Utah-ban, az USA-ban, amely világhírűvé vált, különösen azok után, hogy két héttel később el is tűnt? Majd ugyanabban az időben ez megtörtént a világ másik felén, Romániában is, aztán egy Kaliforniában is megjelent. Mi ezeknek a monolitoknak a története? Csak valami tréfa, vagy ezek is a Galaktikusoktól származó jelek, mint amilyenek a gabonakörök, vagy olyasmik lehetnek, amiket gonosz célokra használnak?

Cobra: Ezek a monolitok egy művészeti projekt részei, és az a tény, hogy ennek a művészeti projektnek most híre ment, az a beérkező Vízöntő energiának a jele. Ez pontosan a Vízöntő Korának az ábrázolása. Ezeknek a monolitoknak az energiája összeköt bennünket az univerzum rejtélyeivel. Elhozza az Űrodüsszeia filmjének emlékeit. Elhozza a kapcsolódást Atlantisz régmúlt emlékeivel. Szóval ez része a globális ébredésnek.


4. rész

Spirituális gyógyítás

 

Debra: Ó, érdekes. Hát, akkor a rejtély megoldódott. Szeretnék most a gyógyításról és a spirituális gyakorlatainkról beszélni veled. Különösképpen a 11-11-es portál óta sokan, legfőképp Fénymunkások, rendkívüli fáradságról, fejfájásról, szédülésről, hányingerről, intenzív test remegésről, valamint fájdalmas tünetek erőteljes megnövekedéséről számolnak be. Ezek az energiahullámok rendkívüli intenzitása miatt vannak, amelyek elérik a bolygót a szokatlan és növekvő Nap kitörésekből származóan?

Cobra: Nem, ez része - azt mondanám - a végső csatának, amikor is a Fényerők eltávolítják a sötéteket, és a sötétek visszavágnak. Szóval rengeteg entitás támadja a Fénymunkásokat. Mindaz a sokféle technológia, skaláris technológia az, ami ezeket a tüneteket okozza.

Debra: Ó, ez érdekes. Ok. De vannak feljegyzések a megnövekedett Napkitörésekről. Ezek a közelgő Esemény előkészítése miatt érkeznek, hogy apránként szoktassák a testünket talán?

Cobra: Nem, ez csupán az új napciklus kezdete, ahol a szoláris minimumot épp csak magunk mögött hagytuk. Most pedig lassan kezdünk belépni az új napciklusba.

Debra: Ok, bizonyos esetekben a fáradságot, amit a Fénymunkások tapasztalnak, okozhatja az, hogy álmukban galaktikus műveletekben és csatákban vesznek részt az asztrál síkon?

Cobra: Igen, bizonyos mértékig.

Debra: Ok. Igen, mert sokan számolnak be olyan álmokról, amikben ilyen akciókban vesznek részt. Számos Fénymunkás álmatlanságot és alvászavarokat is tapasztal. A jelenleg használatos protokollok, úgy mint a '771 Parancs' vagy a '12 21' segíthet ezeken? Vagy van erre valami javaslatod?

Cobra: Igen, ezek a protokollok sokat segítenek. Sokat segíthetnek.

Debra: Ok. Szóval, ha behívjuk őket elalvás előtt, akkor segítenek.

Cobra: Igen, igen.

Debra: Ok. Sokan tele vannak negatív érzelmekkel mostanság. Mi ennek az oka? És tudsz valami tanácsot is adni? Ez is a skaláris fegyverek miatt van, ahogy azt már említetted?

Cobra: Igen, igen, igen.

Debra: Ok. Lehetséges, hogy a Fényerők létre tudnak hozni egy olyan protokollt, amit arra használhatunk, hogy megvédjen bennünket a sötét entitások támadásaitól?

Cobra: Az egyik leghatékonyabb dolog, hogy behívod az Ibolyalángot, valamint a parancsokat is. Hívhatod a '12 21 Parancs' csapatodat is, és kérhetsz védelmet. Használhatod a Fényoszlopot. Vannak még egyéb védelmi technikák is. Néhányukat már évekkel ezelőtt közzé tettem a blogomon.

Debra: Igen. Igaz, hogy néhány magas rezgésű egyént békén hagynak a sötétek? "Láthatatlanabbakká" válunk a sötétek számára, ha növeljük a rezgésünket?

Cobra: Ez így lesz, mihelyst a mátrix szerkezete megfelelő mértékben eltávolításra kerül.

Debra: Oké. Jó tudni. Az érzelmi sérülések és ezek programjainak beindítása csökkentheti a rezgésünket. Amellett, hogy használjuk a '771 Parancs' protokollt, van más javaslatod is az érzelmi testünk gyógyítására?

Cobra: Nagyon sok gyógyító van, aki különböző technikákkal segíthet az érzelmi test gyógyulásában és azok, akiknek érzelmi traumáik vannak, használhatják ezeket a gyógymódokat, elmehetnek egy gyógyítóhoz, valakihez, aki segíti ezt a folyamatot.

Debra: Oké. Említetted, hogy az implantátumok eltávolítása december 21-e után kezdődik, ami nagyszerű hír. Mikor kezdjük el érezni ennek a hatását és milyen érzés lesz?

Cobra: Még egyszer, ahogy már említetted, mindez egy-két hónap múlva várható, és az eredménye az lesz, hogy sokkal könnyeben lehet majd a Felsőbb Énhez kapcsolódni, általában sokkal jobban érzed majd magad, az energiameződben lévő nagyobb mennyiségű Fény eredményeként.

Debra: Oké, jó. Mi történik majd azokkal, akik spirituálisan felébredettek azután, hogy a Vízöntő kora energiák beérkeznek? És mi történik azokkal, akik nem felébredettek?

Cobra: Azoknak, akik spirituálisan felébredettek, mindez ad majd egy hatalmas lökést előre. Ez olyan lesz, ahogy mondtam, könnyebben kapcsolódnak a Forrással, a Magasabb Énükkel. És azok, akik nem felébredettek, több, úgy mondanám, földrengésszerű tapasztalásuk lesz, érzelmi földrengések, mert ez a két energia elkezdi felszabadítani az elnyomott érzelmeket. És különösen akkor, amikor a mátrix nagyobb része már el lesz távolítva, ezek az energiák beindítják az embereket. Minden, amit addig elnyomtak, felszínre kerül.

Debra: Oké. Szóval fontos lesz együttéreznünk velük, és mindazzal amin keresztülmennek.

Cobra: Igen.

Debra: Néhány Fénymunkás azt állítja, hogy ők már az 5D-ben élnek, de sokuknak még hátravan ez a tapasztalás. Könnyebb lesz ez december 21. után, hozzáférni az 5D energiához? Le tudod írni, milyen érzés az 5D energiája?

Cobra: Igen. Könnyebb lesz, ahogy egyre több és több implantátum tisztul ki. Könnyebb lesz ezekhez a magasabb dimenziós energiákhoz kapcsolódni. És az ötödik dimenzió energiái a boldogság, az öröm, a mámor, a Fény, a szeretet. Úgy értem, mindenki, aki dolgozik magán, valamikor már megtapasztalta ezeket az energiákat az élete során.

Debra: Igen. Az 5D energiája kétségtelenül a boldogság. Ám mivel még mindig 3D-s testben élünk a 3D-s tapasztalásban, mit javasolsz, hogyan próbáljunk élni a 3D-ben azok után, hogy már egy kicsit megtapasztaltuk az 5D-t, hiszen a 3D világa olyan nehézkes és kaotikus tud lenni?

Cobra: Az a cél, miután megtapasztaltad az 5D energiáját, hogy lehorgonyozd ezeket az energiákat a fizikai testedbe és a fizikai környezetedbe. Tehát ezek az energiák azért jönnek, hogy lehorgonyozzák őket, hogy beépüljenek a fizikai világba.

Debra: Oké. Még ha a Föld fizikailag nem is válik ketté, mint ahogy azt említetted a legutóbbi interjúnkban, míg az átmenetben vagyunk az Esemény felé, létrejöhet-e valamiféle nagy idővonal szakadás azok között, akik még a "régi" Földdel azonosulnak, és azok között, akik már az "új" Földdel azonosítják magukat? Néhányan azt állítják, hogy azok, akik az "új" Földön élnek majd, nem is fogják látni vagy nem lesz rájuk hatással a "régi" Föld szétesése. Igaz ez?

Cobra: Nos, én azt mondanám, hogy ez túlzás. Azt mondanám, hogy azok, akik jobban össze tudnak hangolódni az 5D energiáival, azoknak spirituálisabb tapasztalatban lesz részük, békésebb tapasztalatban. És azok, akik ragaszkodnak a régi világhoz, sokkal nehezebb folyamaton mennek keresztül. De még mindig ugyanaz a fizikai valóság veszi körül őket, mindkettejük külső valósága ugyanaz lesz, habár azoknak, akik jobban tudnak kapcsolódni a Felsőbb Énjükhöz, sokkal könnyebb lesz az átalakulás.

Debra: Tudjuk, hogy elengedhetetlen kapcsolódni a Magasabb Énünkhöz a jelenlegi időkben, mégis, mint már említetted, a skaláris fegyverek és már aljas módszerek szétkapcsolódást okoznak. Hogyan érhetjük el jobban ezt a kapcsolódást?

Cobra: Igen, jó a meditáció, jó, hogy kapcsolódunk a természettel, kapcsolódunk mindazzal ami jó és szép.

Debra: Oké. Azt mondtad, hogy egy nemrégen történt művelet során az Ashtar Parancsnokság újrapozicionálta az anyahajókat a végső pozícióba és készen állnak közvetíteni azokat az energiákat, melyek beindítják az Eseményt és eltávolítják a még meglévő sötétséget. Hogyan tudjuk jobban befogadni ezeket az energiákat? Ha befogadjuk őket, visszaadják némileg a Fénymunkások erejét, hogy készen álljanak a küldetésükre a végső áttörés folyamán?

Cobra: Igen, ahhoz, hogy összekapcsolódj ezekkel az anyahajókkal, ki kell tágítanod a tudatosságod, túl a holdpályán. És ha erre képes vagy, érezheted azoknak az anyahajóknak az energiáját, ők pedig küldhetnek neked gyógyítást, kiegyensúlyozhatják az energiameződ is.

Debra: Mit javasolsz, hogyan tegyük ezt, hogyan tágítsuk ki a tudatosságunk a holdpályán túlra?

Cobra: Meditatív állapotban utazz az elmédben a meditáció alatt. Utazhatsz, elképzelheted, ahogy a holdpályán túlra mész és meglátod, mi történik.

Debra: Ó, értem. Oké. Kapunk gyógyítást az Esemény előtt, hogy hatékonyan elfoglaljuk a vezető szerepet, és segítsük az emberiséget átnavigálni a magasabb energiákba és azon a közzétételen, ami az Eseménykor történik?

Cobra: Igen, a gyógyító folyamat azonnal elkezdődik, amint megfelelő mennyiségű sötét technológiát távolítottak el, a gyógyító energiák elkezdenek fokozatosan keresztüláramlani, de a teljes gyógyulás csak az Esemény után lehetséges. 

 

5. rész

Az Esemény és a Felemelkedés

 

Debra: Szeretnék pár kérdést feltenni az Eseménnyel és a Felemelkedéssel kapcsolatosan. Azt mondtad, hogy az egyik akadálya az Eseménynek, hogy nincs elég összefogás a Fénymunkások között, és ha jobban tudnánk egyesülni, akkor egy erős, harmonikus rezonanciamezőt hoznánk létre, amely lehetővé tenné a Fényerők számára, hogy gyorsabban és hatékonyabban végezhessék a dolgokat. Ez azért van, mert a Fénymunkások magasabb rezgésfrekvenciát hordoznak és amikor egyesülnek ez összeadódik? Mi történik ezzel a frekvenciával amikor disszonancia van a Fénymunkások között?

Cobra: A Fénymunkások tulajdonképpen azok a lények akik egy bizonyos ponton önkéntesként érkeztek erre a bolygóra, hogy felemeljék a bolygó rezgését. És ha a legtöbbjük harcol egymással, akkor egyértelmű, hogy drasztikus következményeket teremtenek a planetáris energiamezőben.

Debra: Oké. Nos, boldog lehetsz a tudattól, hogy folyamatban van egy projekt, ami jelentősen segít egyesíteni a Fénymunkásokat, ahogy az Istennői energiákat is segít növelni. Szóval, készüljetek majd további információkra ezzel kapcsolatban. Ahogy mi értelmezzük, az Esemény fő akadálya jelenleg, a kvantum toplet bombák. Meg tudod mondani, hogy hány százaléka maradt még meg vagy bármilyen időtávlatot mondanál arra vonatkozólag, hogy mikor kerülhet eltávolításra?

Cobra: Nem. Nem tudok válaszolni erre a kérdésre.

Debra: Rendben. De azt mondtad, hogy ezeket könnyebb eltávolítani mint a plazma féléket, melyeket eltávolítottak korábban ebben az évben (igen, igen), az egyik sikeres meditációnk hatására. Ez azt jelenti, hogy ha egyszer a megmaradt kvantum topletek nagy része eltávolításra kerül - még akkor is, ha az elsődleges anomália vagy a chimera vagy az arkónok jelen vannak -, az Esemény megtörténhet? Történhetnek még meglepetések? Tudom, hogy azt mondtad, hogy ez lehetséges hiszen még mindig zajlik a háború.

Cobra: Igen, ez lehetséges, de azok a meglepetések jelentéktelenek lesznek. Sokkal egyszerűbb lesz kitisztítani és sokkal kevesebb időt fog igénybe venni.

Debra: És megtörténhet az Esemény, ha az elsődleges anomália, vagy az arkónok, vagy a chimera még jelen van?

Cobra: Igen, igen.

Debra: Oké. Mert ők a Galaktikus Központi Napba fognak menni, ugye?

Cobra: Igen.

Debra: Oké. Meg kell kérdeznem. Mennyire válhat kényelmetlenné és veszélyessé a helyzet mielőtt a Forrás beindítja az Eseményt? Elképzelhető, hogy egy cabal által megtervezett disztópikus társadalomban fogunk élni mielőtt az Esemény megtörténne? Meg kell majd tapasztalnunk olyasmiket, mint az élelmiszerhiány, további járványok, nyomkövetés, 5G, globális szegénység vagy egy világkormány?

Cobra: Az ő terveik, vagy mindazok a sötét tervek nem lesznek hiánytalanul sikeresek, de kisebb aspektusai ezeknek a terveknek már most is aktív. Szóval, ez még tovább mehet, de nem gondolom, hogy sokkal tovább menne annál, mint ami most van.

Debra: Oké, nos, ez jó hír. Egy bizonyos ponton meg fogod osztani a részletes leírását a nukleációs fázisok 4-5-6 részének?

Cobra: Tervben van, de ismétlem, nem fogok semmilyen ígéretet tenni, mert az emberek túlságosan ragaszkodnak ahhoz, amit mondok, és ha nem történne meg pontosan azon a napon, amikorra esetleg mondanám, akkor abból probléma van. Szóval igen, tervben van ennek a részletes leírása, de nem fogom megmondani, hogy mikor vagy hogyan.

Debra: Rendben. Melyek azok a jelek, amik arra utalnak a számunkra, hogy közelítünk az Eseményhez?

Cobra: Egyértelmű erős, pozitív energiák és egyre több és több közzététel a médiában, és sok érdekes fejlemény a planetáris geopolitika színterén.

Debra: És mintha azt mondtad volna egyszer, hogy amikor közelítünk az Eseményhez, felgyorsulnak az események.

Cobra: Igen, igen.

Debra: Még mindig az a terv az Esemény megtörténésével kapcsolatosan, ahogyan az el lett magyarázva vagy történt bármiféle változás? Még mindig egy hatalmas napvillanás indítja be, vagy ahogy azt néhány ember találgatja, az az idővonal összeomlott és most ez több "mini" napvillanásként érkezik ami egészen 2025-ig el fog tartani?

Cobra: Nem napvillanás lesz. Ez egy... azt mondanám, hogy egy Galaktikus pulzálás lesz, ami még nem egy nagy, nagy napvillanás, mely kataklizmát teremt. Szóval amikor megtörténik az Esemény, nem lesz globális kataklizma, egy erős energia kitörés lesz. És a terv változatlan.

Debra: Hogyan fogják a különböző emberek ezt megtapasztalni? Például a felébredett Fénymunkások vagy a diszfunkciós emberek, 'az alvók', vagy azok, akik nem szeretnék a változást? Az implantátumok és a programozások automatikusan feloldódnak akkor, vagy az embereknek továbbra is 'dolgozniuk kell magukon'?

Cobra: A felébredett emberek számára ez egy nagyon élvezetes tapasztalás lesz. Mindazoknak, akik tagadásban voltak, szembe kell nézniük azzal amit megtagadtak. És az implantátumok egy bizonyos fokig biztosan eltávolításra kerülnek, de lesz még munka amit szükséges lesz elvégezni. Az embereknek ezt a munkát önmaguknak kell elvégeznie és természetesen a Fényerők segítségével.

Debra: Oké. Az Esemény után a szén-alapú testünk kristály alapú testre lesz cserélve?

Cobra: NEM.

Debra: És ha igen, ez az átváltozás már zajlik néhányaknál, akik tartják a magas rezgést?

Cobra: NEM.

Debra: Milyen változásokat fogunk észlelni? És ez összefüggésben van-e azzal a fáradtsággal amit sokan éreznek?

Cobra: Még mindig szénalapú testekben vagyunk.

Debra: Oh, igen? Oké. Mert néhány Fénymunkás arról beszél, hogy hogyan váltak kristályossá. Szóval, ez az Esemény utánig nem történik meg? Így van?

Cobra: Ez tulajdonképpen egy elképzelés, amely nem teljesen korrekt. Nem fogok most ebbe mélyebben belemenni, de maga az egész elképzelés tulajdonképpen a Fénytest elképzelésének a tükörképe, de ez a téma túlmutat ennek a beszélgetésnek a keretein.

Debra: Oké. Köszönöm. A Mátrix IV. könyve szerint, melyet Val Valerian írt, az Esemény pillanatában minden mesterséges tárgy, mely szintetikus anyagból készült és nem létezik a természetben, el fog tűnni. Azt mondja ez már korábban is megtörtént, és ez az oka annak, hogy a régészek nem találják a korábbi ősi civilizációk fejlett technológiáinak semmilyen nyomát. Van ebben némi igazság?

Cobra: Az Esemény nem tünteti el a mesterséges tárgyakat. A régészek azért nem találják a műanyag maradványait, mert a műanyag csak 500 évig marad fenn, míg a márvány évmilliókig, akár évmilliárdokig. A legtöbb fém pedig legalább néhány ezer évig. Szóval természetesen ha bárki mondjuk például műanyagot használt volna az egyiptomi időkben, az a műanyag már rég nem létezne.

Debra: Igen, ennek van értelme. Kíváncsiak az emberek arra, hogy vajon hogyan fog kinézni a felébredett Fénymunkások élete az Esemény alatt és után. Több dolgunk lesz mint valaha, segíteni fogunk az embereknek a közzététellel, végezzük a küldetésünk, vagy elsuhanunk valami galaktikus paradicsomba pihenni és gyógyulni?

Cobra: Ez egyéntől függ majd. Bizonyos emberek túlhajszoltak és az összeomlás szélén állnak. Nekik gyógyulásra és pihenésre lesz szükségük. Néhány ember pedig tele lesz tűzzel az Esemény után és körbe fog rohangászni, hogy segítsen mindenkinek, hogy felébresszen mindenkit. Szóval, ez nagyon egyedi.

Debra: És meg lesz a választási lehetőségünk?

Cobra: Természetesen.

Debra: Jó. Azon Fénymunkásoknak akik felébredettek, és ahogy mondtad, kimerültek a bolygó felszabadításáért végzett szakadatlan kemény munkában, részesülnek bármilyen előnyben a Fényerők által amikor a pénzeszközök elosztására, gyógyításra és öregedésgátló technológiákra stb. kerül sor? És a Fényerők tudnak ezeknek a Fénymunkásoknak a közreműködéséről? Hogyan azonosítják be őket, a rezgésük alapján? És pontosan ki hozza meg a döntést, hogy hogyan és kik között lesznek mindezek elosztva?

Cobra: A Fényerők a felszabadítási folyamatban minden Fénymunkás tevékenységét monitorozzák. És azok, akik a leginkább közreműködtek, elsődleges fontosságot élveznek a listán, és ők azok akikkel elsőként veszik fel a kapcsolatot. És azok is, akiknek nagy szükségük van gyógyulásra, azok között lesznek, akikkel először kapcsolatba lépnek.

Debra: Oké. És az Esemény után melyik szakaszban lesz hozzáférésünk ezekhez, néhányhoz ezek közül?

Cobra: Ezeknek az elosztása rögtön az Eseményt követően elkezdődik és lesz egy prioritás lista. Sorrendek lesznek. Protokollok lesznek és minden a protokolloknak megfelelően fog történni.

Debra: Oké. Tudnál egy kicsit beszélni a Med Bedekről és a megfiatalító technológiáról amik az Esemény után elérhetővé válnak? Az Esemény után mennyivel lesznek ezek elérhetőek? A Med Bedek csak a fizikai betegségek és az energetikai testek gyógyítására hatásosak vagy képesek a teljes visszafordításra és az öregedési folyamat megállítására?

Cobra: Oké. Az a technológia amit az emberek Med Bedeknek hívnak, tulajdonképpen egy technológia ami már jó ideje létezik a galaxisban, és vissza tudja fordítani az öregedési folyamatot. Meg tudja gyógyítani a betegséget, rendbe tudja tenni az energetikai testet, rendbe tudja hozni a fizikai testeket. És ezt elkezdik majd forgalmazni valamikor az Esemény után amikor már lesz elegendő tudatosság ehhez. És ismételten, az elsők akiknek ezt a technológiát adják, a Fénymunkások lesznek és aztán lassan megkapja az általános népesség is.

Debra: Rendben. Valószínű-e, hogy az Eseményig való átmenet békés lesz amennyiben elérjük a kritikus tömeget a december 21-i meditáció során?

Cobra: Akkor sokkal valószínűbb lehet, hogy az ármenet békés lesz. Igen.

Debra: Oké, jó. Jó lenni hallani a Felemelkedési tervről: említetted a legutolsó interjúnk során, hogy változott, és nemrégiben jelezted, hogy fel fogsz fedni ezzel kapcsolatosan információkat december 21-e után. De egy kérdés, mert úgy tűnik, hogy a Felemelkedési folyamatot egyik forrás sem tudja tisztán leírni, illetve a felszíni lakossághoz eljuttatott korlátozott mennyiségű információ alig, vagy egyáltalán nem hasonlít egymásra. Miért ennyire bizonytalan és titokzatos minden? Úgy értem, a galaktikus fajok, akik millió évekkel előttünk járnak a fejlődésükben, miért nem képesek tisztán leírni ezt a folyamatot?

Cobra: A probléma a csatornázásokban van. Ugyanis a legtöbb ember akik, akik úgy tűnnek vagy azt állítják, hogy kapcsolatuk van… azoknak nincs valódi kapcsolatuk és az a nagyon kevés ember pedig, akiknek valóban van a Fényerőkkel kapcsolata, nincs eléggé kiképezve ahhoz, hogy megértse a Felemelkedési tervet. Szóval nagyon kevés ember van akik megkapták a Felemelkedési tervet és a teljes terv apró részleteit. Ez az egyik oka ennek.

A másik oka pedig a terv részét képezi, ami titkosított, mert a sötét erők visszaélhetnének vele. Szóval december 21-e után arra számítok, hogy ebből sokkal több jelenik majd meg. Egy részét közzé fogom tenni. Ez akkor fog egyre közismertebbé válni, amikor az energiák jobbak lesznek és a sötétség nagyobb része eltávolításra került.

Debra: Oké, jó. Nagyon várjuk ezt a bejelentést. Az Eseményt követően mikor kezdjük el a Fényszigetek megteremtését és az ott élést? A más Fénymunkásokkal való kapcsolódás és egyesülés egy lépés, amit már most is megtehetünk, hogy elindítsuk a folyamatot? Hogy lesznek ezek a Fényszigetek kialakítva? Ez rajtunk múlik, hogy megalkossuk a sajátunkat vagy útmutatást és támogatást kapunk majd hozzá a Fényerőktől?

Cobra: A Fényszigetek létrehozása rögtön az Esemény után megkezdődik amikor a Fénymunkások elkezdenek elegendő útmutatást és segítséget kapni, hogy megfelelően megalkossák ezeket. Egyszerűen úgy gondolom, hogy jelenleg nincs elég tudatosság a bolygó felszínén ahhoz, hogy bármelyik csoport képes legyen bármi ilyesminek a megteremtésére.

Debra: Oké. Az Esemény után lesz olyan film vagy dokumentumfilm, ami elmagyarázza az egész galaktikus történelmet egészen a bolygó felszabadításáig? És a felszíni lakosság vezetve lesz arra, hogy ilyen filmeket készítsen vagy ez kizárólag a Fényerők vagy az Ellenállási Mozgalom által készül majd el?

Cobra: Ez az anyag már elő van készítve az Ellenállási Mozgalom által és a tömegmédián keresztül lesz közzé téve. Valójában néhány fő kiadónak, néhány nagy újságnak, TV csatornáknak már ez az anyag elrejtve és elzárva ott van valahol a számítógépén. És távolról lesz aktiválva az Esemény pillanatában, és az emberek láthatják majd ezeket a filmeket.

Debra: Oh, nagyon várjuk.

Cobra: Néhánya ezeknek az anyagoknak a pozitív katonaság által lett előkészítve. Ez egy másik aspektusa ennek, és ez is le lesz vetítve az Esemény pillanatában.

Debra: Rendben. De biztos vagyok benne, hogy az emberek ezen a bolygón inspirálva lesznek, hogy elkészítsék a saját alkotásaikat is. Így van?

Cobra: Természetesen.


6. rész

Az Istennő és a Rózsa Rendje

 

Debra: Szeretném az utolsó pár percet arra fordítani, hogy az Istennőről és a Rózsa Rendjéről beszélgetünk. Nos, azt állítod, hogy túl kevés Istennő energia van jelen a bolygón és sokkal, sokkal, sokkal többre lenne szükségünk. Beszéljünk arról, hogy mit kellene ennek érdekében tennünk és tudatosítsuk azt is, hogy mi is ez az energia pontosan. Ugyanis az Istennői energia meglehetősen félre van értelmezve a társadalmunkban… tudod, a férfiak szeretnének együtt lenni eggyel, a nők pedig szeretnének azok lenni… általában úgy, hogy szexi képeken pózolnak és "istennőnek" hívják magukat. De sajnos ennél mélyebbre nem jutnak. Még néhányan a Rózsa Rendje tagok közül sincsenek tisztában az Istennő fogalmával. Szóval, el tudnád magyarázni, hogy ki is valójában AZ ISTENNŐ? Ő a Kozmikus Központi Nap vagy a Forrás női aspektusa vagy mit értünk egyáltalán Istennő alatt?

Cobra: A Forrás női aspektusa - azt mondanám - a legközelebbi leírás, amit adhatunk az Istennőről, az Istennői energiának pedig számos aspektusa van. Ezen aspektusok némelyike a fizikai szépséghez kapcsolódik, némelyik aspektus az anyaság alapelveihez kötődik, megint más aspektusa az együttérzéssel kapcsolatos. Tehát számos különböző megnyilvánulása van az Istennői energiának, és ezek mindegyike egyformán fontos, mindegyikük ugyanannak a Forrásnak a része, amely a női aspektusa az Egynek.

Debra: Ok. Akkor tehát azok az Istennők, akiket a mesékből, történelemből stb. ismerünk, gyönyörű nőkként vannak ábrázolva, akik nagy hatalommal és különleges képességekkel bírnak. Ezek a magas szintű lények, akik megtestesítették az Istennői energiát, aztán pedig a Földre és más bolygókra inkarnálódtak meghatározott céllal?

Cobra: Igen, számos más csillagrendszerből származó lény létezett, aki befolyásolta az Istennői energiát a bolygó felszínén és elhozta az Istennő misztériumait. Ezeket pedig különféle mítoszokból és mesékből ismerjük a történelemből. Pontosan ezek azok a lények, akik elhozták az Istennői energiát a bolygóra.

Debra: Oké. Az összes Istennői lény Felemelkedett Mester vagy 5. dimenziós vagy még magasabb?

Cobra: Sokuk most már igen, de nem voltak felemelkedettek, amikor a Földre jöttek. Legtöbbjük nem volt az.

Debra: Oké. De ők mind fénylények.

Cobra: Igen, természetesen.

Debra: Természetesen. Mi a legjobb módja az Istennővel való kapcsolódásnak? Közvetlenül az Istennői forrással vagy ezeken a lényeken keresztül?

Cobra: A legjobb módja ennek a kettőnek a kombinációja lenne, mert mindkét aspektus az Istennői energia különböző aspektusa.

Debra: Oké. Az Istennői energia a legerősebb energia a létezésben, a legmagasabb lehetséges rezgés? Úgy hiszem azt mondtad, hogy az arkhónok allergiásak az Istennői energiára és mindazok, akik teljesen megtestesítik ezt az energiát, érinthetetlenek lesznek számukra. Ez azt jelenti, hogy az Istennői energia megtestesítésével nagyobb ellenállásra teszünk szert a támadásokkal szemben?

Cobra: Azt mondanám, hogy a Forrásnak van egy női és egy férfi aspektusa. És ez a két aspektus együtt alkotja a Forrást, mely a legerőteljesebb energia a létezésben. És igen, az arkhónok allergiásak az Istennői energiára és ha te igazán, teljesen, tökéletesen testesíted meg az Istennőt, akkor védett vagy. Amennyiben azonban csak a megtestesítésének a folyamatában vagy, akkor beindíthatod az arkhónok néhány allergiás reakcióját.

Debra: Igen, igen ahogy ezt többen megtapasztalták különböző életek során. Miért van az, hogy néhány ember természetszerűen több Istennői energiát fejezi ki és áraszt, mint mások? Istennők voltak az előző életeik során?

Cobra: Néhányan, az Istennő papjai és papnői voltak előző életek során és természetesen számukra sokkal könnyebb és természetesebb az Istennői energiához való kapcsolódás.

Debra: Oké. Azok az emberek, akik nem leszületett Istennők, ők is tudják ezt az energiát árasztani?

Cobra: Alapvetően jelenleg nincs leszületett Istennő a bolygó felszínén, de sok olyan ember van, aki az Istennői energiákkal kapcsolódik. És ők, természetesen, valamilyen szinten árasztják ezt az energiát.

Debra: Ok. Sokan azt gondolják, hogy az Istennő jelenléte olyasvalami, amit csak nők tudnak behívni. De hogyan tudják a férfiak is növelni az Ő jelenlétét?

Cobra: Pontosan ugyanúgy, ahogy a nők teszik, a férfiak is kapcsolódhatnak az Istennő jelenlétéhez meditációikban. Az összes protokoll, az összes meditáció, az összes módszer nyitott a férfiak számára is, kivéve, hogy ők nem nők, természetesen. Hiszen, ha valakinek férfi teste van, akkor nem női testben van, de minden más mindenki számára nyitott.

Debra: Szeretnék néhány olyan módszerről beszélni veled, amivel behívhatjuk az Istennői energiát, miután olyan nagyon fontos, hogy minél több legyen belőle a bolygón. Szóval, ha röviden hozzá tudnál szólni ezek mindegyikéhez… Az Istennői minőségek kinyilvánítása, például szeretetteljesebb, odaadóbb, gondoskodóbb - ez az Istennő megtestesítésének egyik módja, igaz?

Cobra: Igen, természetesen.

Debra: Ok. Aztán összegyűlni, összekapcsolódni másokkal, hogy megtiszteljük és behívjuk az Istennőt, ahogyan azt a Rózsa Rendje csoportokban tesszük.

Cobra: Igen, természetesen.

Debra: Több szépség behívásával az életünkbe.

Cobra: Igen, természetesen.

Debra: Az Istennő Örvény meditáció elvégzésével. És ha röviden még el is tudnád mondani, hogyan működik ez a technológia...

Cobra: Az Istennő Örvény egy ősi atlantiszi meditáció, egy energia örvényt hoz létre, amely behívja az Istennői energiát és lehozza a bolygó felszíne felé. Ez a meditáció meg lett osztva a blogon és a Rózsa Rendje weboldalán is. Ez tehát a legerőteljesebb technikák egyike az Istennői energiák behívására.

Debra: Ok. És mi a helyzet azzal, hogy megtisztítsuk önmagunkat a negatív szexuális programozástól?

Cobra: Ez is egy nagyon fontos része, mivel ez kioldja a Kundalíni energiaáramlás blokkját, a Kundalíni energia pedig nagyon szorosan kapcsolódik az Istennő jelenlétéhez.

Debra: Könnyebb lenne ezt a Vízöntő energiákban kivitelezni?

Cobra: Igen.

Debra: Ok, rendben. És mi a helyzet az Istennő szobrok és képek használatával? Úgy, mint mondjuk egy kegyhely?

Cobra: Igen. Az Istennő szobrok és képek az Istennői energia horgonyai, és eszközként használhatjátok ezeket, hogy könnyebben tudjatok kapcsolódni ezekhez az energiákhoz.

Debra: Mi történne, ha mindenki napi szinten kapcsolódna az istennői energiához?

Cobra: Már most a paradicsomban élnénk.

Debra: Tudtam, hogy ezt fogod mondani! Hogy megérthessük a VALÓDI Istennői energiát, lennének olyan könyvek amelyeket ajánlanál?

Cobra: Sok könyv létezik az Istennő energiáról. Néhányuk inkább történelmi nézőpontból közelíti meg a témát, mint például Marija Gimbjtas könyvei, vagy "A kehely és a tőr" Riane Eislertől. Vagy vannak könyvek a szentséges prostituáltakról. Vannak könyvek, vannak más könyvek is. Szóval sok van, használhatod a belső vezettetésed, hogy melyiket olvasd el.

"Az Istennők és az Istenek a régi Európában: mitológiai és kulturális képek" Marija Gimbutastól.

https://www.bookdepository.com/Goddesses-Gods-Old-Europe-Marija-Gimbutas/9780520046559?pdg=dsa-19959388920:cmp-8862937091:adg-86528077382:crv-411135277650:pos-:dev-m&gclid=Cj0KCQiA8dH-BRD_ARIsAC24umZkrWDK7r_WwQN1RF_c90oDXL2FeCN2gZokKimfg85sR2PnKL1-aiIaAvw2EALw_wcB

"A Kehely és a tőr" Riane Tennenhaus Eislertől

https://www.bookdepository.com/Chalice-Blade-Riane-Tennenhaus-Eisler/9780062502896?pdg=dsa-19959388920:cmp-8862937091:adg-86528077382:crv-411135277650:pos-:dev-m&gclid=Cj0KCQiA8dH-BRD_ARIsAC24umb3QwwN0G1R1E74Vkl64tnUrtES51hIyNWjeehNswluEDKDWFJh01YaAqXqEALw_wcB

Debra: Rendben. Néhány kérdés még a Rózsa Rendjével kapcsolatosan. Lesz bármilyen változás a csoportokkal kapcsolatosan 2021-ben a Vízöntő energiák érkezésével? Megváltozik a fókuszunk? Könnyebb lesz kapcsolódni és a tagok számát gyarapítani a lehetséges korlátozások dacára, mely távol tart minket a fizikai csoporttalálkozóktól?

Cobra: Igen, meglehet, hogy lesz néhány változás, mert várhatóak bizonyos aktiválások a planetáris energia rácsban, ami meglehetősen erőteljes és nagyon fontos lesz, és a fókusz változhat. És ezek az új instrukciók - amikor eljön az idő és ha alkalmassá válik az idő -, akkor közzé lesznek téve.

Debra: Oké, eljön-e az a pont, az Esemény előtt vagy után, amikor a Rózsa Rendje vezetőkkel vagy a tagokkal a Fényerők vagy az Ellenállási Mozgalom felveszi a kapcsolatot a szerepükkel vagy a küldetésükkel kapcsolatosan, amit akkor el kell végezniük? És az egyike ezeknek a szerepeknek az Istennői misztériumok tanítása lesz-e, és amennyiben igen, hogyan lesznek ezek a tanítások átadva?

Cobra: Igen, azonnal az Eseményt követően a csoportok vezetőivel fel lesz véve a kapcsolat és kapnak bizonyos instrukciókat. És ezeknek az instrukcióknak a részeként elkezdődik az Istennői misztériumok tanítása az ő megértésüknek megfelelően. Új technikákat fognak kapni, új kinyilatkoztatásokat, és néhánya ezeknek meglehetősen erőteljes lesz és nagyon átalakító, de meglehetősen sokkoló is.

Debra: Az emberek természetesen nagyon kíváncsiak a lélektársakat és a hozzájuk kapcsolódó szexuális energiát illetően. Ezek az Istennő fontos aspektusai és fontosak mind a bolygó felszabadítása, mind a Felemelkedés szempontjából is. Most tehát, hogy eltávolításra került a "pók királynő", könnyebbé válik a lélektársak egymásra találása, és az egészséges, békés kapcsolatok kialakítása, amely aztán több Isteni Szeretetet tud lehorgonyozni, hogy segítsen bennünket előrelépni a felszabadulás és a Felemelkedés irányába?

Cobra: Elméletileg igen, gyakorlatilag azonban vannak más akadályok is, amiket még meg kell szüntetni.

Debra: Oké. Van valamilyen javaslatod arra, hogyan vonzhatjuk be a lélektársunkat jelenleg? Az Istennői energiák behívása segíthet ebben?

Cobra: Az Istennő Örvény meditáció végzése a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a lélektárs manifesztálásának az életedben.

Debra: Érdekes. Bárcsak többen tudnának erről, igaz?! Megosztanád velünk a nézőpontodat, hogyan tudják a férfi/női házasságban élők lehorgonyozni az Isteni Női és Férfi alapelveket napjaink társadalmában? Különösképpen azok, akik szexuális alapú támadásokat éreznek?

Cobra: A házasság eredeti archetípusa az ikerlelkek közötti Isteni Egység egy archetípusa, és azok az emberek, akik tudatos házasságban élnek, elkezdhetik házasságukba lehorgonyozni ezt az archetípust, az egységük pedig fokozhatóvá válik, ha tudatosan ezt testesítik meg a szexuális együttléteik és a mindennapjaik során. A sötét erők szexuális alapú támadásai pedig el fognak tűnni, amennyiben az ilyen párok követni tudják a Felsőbb Énjükkel való kapcsolódás protokollját a mindennapi életükben, az egymás közötti harmónia létrehozásának protokollját, és minden pillanatukban le is védik magukat.

Debra: Ok. Szükséges, hogy a párok házasok legyenek?

Cobra: Nem.

Debra: Egy gyors kérdés a Cintamani kövekkel kapcsolatosan. Javaslatok szerint a Rózsa Rendje csoportoknak Cintamani követ kell mandalájuk központi köveként használni találkozóik során. Hogyan kapcsolódnak a Cintamani kövek az Istennői energiához?

Cobra: A Cintamani kövek a szíriuszi csillagrendszerből származnak, a szíriuszi csillagrendszer pedig az egyik legfőbb csillagrendszer, amely közvetíteni tudja az Istennői energiát a galaxis ezen részében.

Debra: Oké, nagyon jó. Sok mindenről beszélgettünk. Hálás vagyok mindenért, amit megvitattunk. Zárásként megosztanál néhány inspiráló szót az emberekkel, hogyan jussanak túl ezen az időszakon, az Esemény előtti időkön, egészen a bolygó felszabadításáig?

Cobra: Oké. Az első jó hír, hogy a 2020-as év majdnem véget ért és ilyen év soha többé nem fordul elő. A második, hogy készülünk erre a nagyszerű meditációra, és ez egy hatalmas lehetőség a számunkra, hogy egy nagy lépést tegyünk előre és tényleg közeledünk. Tehát csak folytatnunk kell mindaddig, amíg győzedelmeskedünk.

Debra: Igen, igen. És csak hogy megerősítsem, nagyon fontos, hogy minél több ember részt vegyen december 21-én 19:22-kor a meditációban. A 20 perces meditációhoz használható hanganyag linkjét tartalmazó információk megtalálhatóak a weboldaladon: a www.2012portal.blogspot.com-on, ahogy a www.welovemassmeditation.com weboldalon is. (Magyarul: https://ellenallas1111.blogspot.com/ és https://hungarian.welovemassmeditation.com/ ) Szóval feltétlenül nézzétek ezeket meg, és szedjünk össze olyan sok meditálót erre a napra, amennyit csak tudunk.

Szeretném Fivéreimnek és Nővéreimnek megköszönni a Rózsa Rendjén belül a segítséget és a kérdéseket, amelyekkel hozzájárultak ehhez az interjúhoz. Ha valaki szeretne többet megtudni a Rózsa Rendjéről, vagy szeretne a térségében található csoporthoz csatlakozni, az keresse fel a https://www.sisterhoodoftherose.network/ oldalt.

Cobra, Nagyon szépen köszönöm az idődet és az általad megosztott információkat. Nagyon hálásak vagyunk érte.

Cobra: Igen. És köszönet neked, hogy lehetővé tetted ezt a beszélgetést.

Debra: Köszönöm! A Fény Győzelme!

Cobra: A Fény Győzelme!

Megjegyzések