Interjú Cobrával a Vízöntő kora végső aktivációról

A We Love Mass Meditation (Szeretjük a tömegmeditációkat), az International Golden Age Group és a Prepare for Change Japan Official interjút készített Cobrával annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a december 21-én 19:22-kor (6:22 PM UTC) esedékes Vízöntő kora végső aktivációra. Ebben az interjúban Cobra elmondja a véleményét néhány dologról, úgy mint a jelenlegi planetáris helyzet, és a közelgő meditáció. 

 

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/11/terjesszetek-vizonto-kora-vegso.html

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/11/vizonto-kora-aktivacio-videok.html


A Youtube-on megtaláljátok az interjú hanganyagát:

 


 

Köszönet az International Golden Age Group-nak és a Prepare for Change Japan Official-nek az interjú elkészítésében nyújtott óriási segítségükért.

Az interjú szöveges átirata:

Hoshino: Hello mindenki. Ma 2020. december 2-a van. A nevem Hoshino és barátaimmal, Patrick-kel és Jedivel vagyunk itt, akik a nemzetközi Golden Age Group-ot képviselik, valamint Terry-vel és NOGI-val, akik pedig a PFC Japan Official-től jöttek. Szóval üdvözöllek titeket Patrick és Jedi!

Jedi: Helló, megtisztelő, hogy itt lehetünk.

Hoshino: És üdvözlöm Terryt és NOGI-t.

Terry: Köszönöm az interjú lehetőségét Cobra.

Hoshino: Biztosan sokan hallottatok már a Vízöntő kora végső aktivációról, ami december 21-én lesz. Nagyon örülök, hogy itt van velünk Cobra és interjút készíthetünk vele, beszél a meditációról, a jelenlegi helyzetről és számos témáról. Üdvözlünk Cobra.

Cobra: Köszönöm a meghívást.

Hoshino: Akkor kezdjük az interjút. NOGI, te következel.


1. rész ~ Helyzetjelentés


NOGI: Oké, hadd kérdezzek valamit Cobra. (Igen.) Először is szeretnénk tudni a november 11-i meditációnk eredményét. Elértük a kritikus tömeget az idővonal korrekció meditáció alkalmával?

Cobra: Tulajdonképpen ez a meditáció nagyon sikeres volt. Nem hirdettük túlzottan, mégis sikerült elérnünk, hogy kb. 80.000 ember vegyen részt a meditáción, aminek jelentős hatása volt az idővonal korrekcióra.

Nogi: Hű. Ez jó hír. A második kérdés, hogy mi az, ami még mindig hátráltatja az esemény előtt a végső áttörést?

Cobra: A legfőbb akadály, ami hátráltatja az Eseményt, még mindig ugyanaz: a toplet bombák. Az egzotikus technológia az, amit teljesen el kell távolítani, vagy legalábbis majdnem teljesen, mielőtt az Esemény megtörténhet. És természetesen vannak más tényezők is, de ezek a más tényezők nem jelentenek akkora akadályt, mint a toplet bombák.

NOGI: Értem. Köszönöm. A meditáció mellett mi lenne az, amit a felszíni lakosság tehetne annak érdekében, hogy segítsen eltávolítani ezeket az akadályokat?

Cobra: Ami sokat segítene, az az úgynevezett Fénymunkások közötti nagyobb összefogás és egység. Tudom, hogy ez nem reális, de ha tényleg lenne, ha nagyobb összefogást érnénk el, ez nagyon erős harmonikus rezonanciamezőt hozna létre, ami lehetővé tenné a Fényerőknek, hogy a dolgokat gyorsabban és hatékonyabban végezzék el.

NOGI: Értem. Feltétlenül. És a következő kérdés: tehát, ha jól értjük, most a mennybuborékok átmeneti diagramjának harmadik fázisában vagyunk, és ez az, amit kérdezni szeretnék. Elérjük a harmadik fázis végét és a negyedik fázis kezdetét, ha óriási siker lesz a meditáció december 21-én?

Cobra: Még nem tartunk ott, de közeledünk.

NOGI: Oké. Ez jó. És a pozitív csillagfajok összes túszát, akiket a sötét erők elfogtak, kiszabadították már?

Cobra: Sajnos még nem. Még mindig vannak a pozitív csillagfajok képviselői közül olyanok, akiket a chiméra a földalatti bázisain fogva tart. Ezt még nem sikerült kitisztítani.

NOGI: Oké. És mi a helyzet az emberi túszokkal, a gyerekeket és a felnőtteket kiszabadították már a földalatti bázisokról?

Cobra: Sajnos még őket sem. Szóval nagyon hasonló a helyzet, amit még nem sikerült teljesen kitisztítani.

NOGI: Oké. Szóval ezen még tovább kell dolgoznunk. A szeptember 14-én megjelent posztodban azt mondtad, hogy sok túszt, köztük a Galaktikus Szövetség számos kulcsparancsnokának ikerlelkét megmentették. És ezeket a parancsnokokat a drákóiak megfenyegették, akik sok hamis információt terjesztettek a Fénymunkások csatornázásain keresztül az elmúlt években. És ezt szeretném megkérdezni: mostanra potenciálisan megbízhatóbbak a csatornázások információi?

Cobra: Néhány ritka esetben igen, de a legtöbb csatornázónak egyébként sincs kapcsolatban a valódi Fényerőkkel. Tehát itt más tényezőkről van szó, amikkel akkor foglalkozni kell. Először is, hogy ezek a csatornázók/közvetítők valóban hiteles kapcsolatot építsenek ki. Másodszor: még mindig sok a csaló, sok a hamis hologram és a hamis entitás, akik Felemelkedett Mesterekként jelentkeznek be és hamis üzeneteket közvetítenek. Tehát még nagyon ritka, hogy a csatornázott információk ezen a ponton megbízhatóak legyenek.

NOGI: Oké. Így már érthető. A következő kérdés. Hogy áll a chiméra kitisztítása az alacsony Föld körüli pályán?

Cobra: A tisztítás nagyon jól halad, a terveknek megfelelően. A következő frissítésben majd többet mondok erről.

NOGI: Rendben. Nagyon várjuk. És mi a helyzet az elsődleges anomália eltávolításával kapcsolatban?

Cobra: Az elsődleges anomália a Föld körüli pályán és attól felfelé elég szépen tisztul, de a bolygó felszínéhez közeli anomália egyelőre még nem annyira, egyszerűen azért, mert nagyon sok sötétség gyűlt össze és halmozódott itt fel. De arra számítunk, hogy az elsődleges anomália ténylegesen elkezd tisztulni a bolygó felszínéhez közeli területeken is december 21-ét követően. Ha elérjük a kritikus tömeget, a Fényerők végre megkezdhetik az elsődleges anomália kitisztítását a bolygó felszínének szintjén.

NOGI: Rendben. És hogy áll a fizikai és nem-fizikai arkhónok eltávolítása?

Cobra: Ismét csak azt tudom mondani, hogy ez a helyzet nem halad olyan gördülékenyen, ahogy azt reméltük, mivel ez kapcsolatban áll a felszíni lakossággal, akiket fogva tartanak. Így ezzel még nem foglalkoznak annyira, mint amennyire kellene.

NOGI: És hogy halad a Műholdas fegyverek eltávolítása, amelyek 5G-s irányított energiafegyvereket és elektromágneses impulzusokat használnak fel?

Cobra: Ezen a területen sokat haladtunk. Nincs még befejezve, de azt mondanám, hogy ezen a területen sokkal jobb a helyzet, mint néhány hónappal ezelőtt volt.

NOGI: Oké, az jó! És mi jelenleg a helyzet az implantátumok eltávolításával kapcsolatosan? A fizikai és a nem-fizikaival is?

Cobra: Ezen a területen szintén arra számítok, hogy nagyobb fejlemények lesznek december 21-ét követően, ha elérjük a kritikus tömeget. Mivel jelenleg egyszerűen túl sok még az anomália a bolygó felszíne körül ahhoz, hogy az implantátumok kitisztítása megfelelően megkezdődhessen.

NOGI: Rendben, a következő kérdés. Úgy két héttel ezelőtt az Államok Tengerészgyalogossága (US Marine Corp) létrehozta a saját űrparancsnokságát. Ez azt jelenti, hogy a cabal kétségbeesetten toborozza az űrkatonákat, hogy azon Fényerők ellen harcoljanak, akik a Föld körül állomásoznak?

Cobra: Valójában azok az úgynevezett űrkatonák semmilyen formában nem képesek semmit sem tenni a Galaktikus Konföderációval szemben. És valójában egy csendes háború zajlik ezeken az űrflotta szervezeteken belül, mivel korábban a chimera csoport szivárgott be hozzájuk, most viszont a Fényerők is elhelyezték a saját embereiket a köreikben. Így érdekes dolgok mennek ott most. És néhányuk akár, egyes titkos információk nyilvánosságra hozatalához is vezethet a közeljövőben, amennyiben minden a tervek szerint halad.

NOGI: Oké, akkor a következő kérdés. A legutolsó frissítésben azt írtad, hogy már csak azok a drakonidák maradtak a Föld felszínén, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a chiméra lényekhez. Ezek a drakonidák még mindig a bolygó felszínén vannak?

Cobra: Néhányuk igen.

NOGI: Oké, akkor a következő kérdés. Október 28-án azt írtad, hogy az Ellenállás erőinek sikerült eltörölnie az Illuminátus Szakadár Komplexumot (IBC). Az összes őshonos hüllőt is eltávolították velük együtt Dél-Amerikában és Afrikában?

Cobra: Nem mindegyiküket, de az őshonos hüllők nagy részét szintén eltávolították.

NOGI: Hű. Jól hangzik. Oké. Innen Terry folytatja.

Terry: Oké. Köszönöm NOGI. Köszönöm Cobra, hogy időt szánsz ránk. Szóval a következő kérdés: amikor azt mondod "fókuszáljunk újra az optimális Felemelkedési idővonalra" - mit értesz pontosan az optimális Felemelkedési idővonalon? Például azt, hogy térjünk vissza az Alfa idővonalra, vagy hogy korrigáljuk azt a negatív idővonalat, amit a sötét erők hoztak létre?

Cobra: Az optimális Felemelkedési idővonal, a körülményekhez képest a lehető legjobb idővonalat jelenti. Jelenleg intenzív háború zajlik a Földön a Fény és a sötétség között és az optimális Felemelkedési idővonal az az idővonal, ami elvezet minket a végső győzelemhez a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legharmonikusabb úton. Ez az optimális Felemelkedési idővonal. És nem mehetünk vissza az Alfa idővonalra, mert az idővonal visszafordíthatatlanul összeomlott. Jelenleg a Gamma idővonalon vagyunk, ami azt jelenti, hogy a Fényerők beavatkoznak a bolygó felszínén, olyan gyorsan, amilyen gyorsan lehet, anélkül, hogy elpusztulna a bolygó. Tehát ez történik most. A Gamma idővonalon vagyunk. Most ezt stabilizáljuk a meditációinkkal és reméljük, hogy ha elég ember vesz részt ezeken a meditációkon, sikerül annyira stabilizálni az idővonalat, amennyire lehetséges. És természetesen a csata kellős közepén vagyunk. Nem lesz könnyű. És amikor felszabadulunk, meglesz a végső jutalmunk, de addig tolnunk kell tovább.

Terry: Értem. Nagyon köszönöm. Nagyon fontos információ. Oké, a következő kérdés. A porosz negatív idővonal gyógyítása befejeződött, vagy korrigálhatjuk ezt az idővonalat, ha sikeres lesz a Vízöntő kora meditációnk decemberben?

Cobra: A porosz negatív idővonal meggyógyult egy bizonyos fokig, és ezen idővonal gyógyítása azóta is folyik, más projektekkel párhuzamosan. És ez nemcsak a december 21-i meditációhoz kapcsolódik, hanem az egész planetáris felszabadítási folyamathoz. De azt mondanám, hogy idén augusztusban a Berlini Örvény aktiválása fontos lépés volt. És ez folyamatosan zajlik és folytatódik tovább.

Terry: Oké. Értem. Nagyon köszönöm. Következő kérdés. Korábban már említetted, hogy a Felemelkedési terv három hullámával kapcsolatban változások vannak. Megoszthatod velünk ennek bármely részletét?

Cobra: December 21. után, ha elértük a kritikus tömeget, megoszthatom majd az új terv részleteit.

Terry: Oké, értem. Következő kérdés. A Fehér nemesek és a pozitív templomosok tettek valamit a Párizsi és Versaillesi Istennő örvények újraaktiválása óta? Megosztanád velünk azokat az információkat, melyekről biztonsággal beszélhetsz?

Cobra: Nem sok mindent lehet tenni, mert egyszerűen... Egyszerűen még nem biztonságos. Szóval ezek az emberek még rejtve maradnak egy ideig, várnak a kedvezőbb körülményekre, amikor ezek az aktivációk és változások megvalósulhatnak.

Terry: Oké, értem. Következő kérdés. Sárkány források többször is azt állították, hogy megszervezik a kínai titkos űrprogramok teljes közzétételét, ha a kínai kormány megpróbálja Tajvant erővel elfoglalni. Teljesen biztosak abban, hogy Tajvan békéjét és biztonságát egy ilyen információ garantálhatja?

Cobra: Nincsen garancia, de ez egy olyan intézkedés, amit megléphetnek annak érdekében, hogy megelőzzenek egy háborút. De természetesen vannak más terveik is, amelyeket még nem hoztak nyilvánosságra. Vannak más lépések is, szükség esetén. Tehát a pozitív Sárkányok tisztában vannak a Tajvan és Kína között lévő feszültséggel és megvannak a terveik, amelyek aktiválhatóak, ha ez a katonai helyzet eszkalálódik.

Terry: Oké. Értem, köszönöm. Következő kérdés. A Fényerők előrejelzése szerint a korona járvány decemberre véget ér, mivel elérjük a nyájimmunitást, és nem lesz több gazdatest a vírus számára. Érvényes még ez az előrejelzés?

Cobra: Sajnos a koronavírus-helyzet, a nanotechnológia szintjein zajló háborúval áll kapcsolatban. A Fényerőknek megvan a maguk nanotechnológiája, ami próbálja eltávolítani a vírust. A sötét erőknek is megvan a maguk nanotechnológiája, ami viszont a vírus terjedését támogatja. Tehát ez az egész pandémia dolog tovább tart, mint amire a Fényerők számítottak, de közeledünk a nyájimmunitáshoz. És a nyájimmunitást sokkal hamarabb elérjük, mint... A bolygón lévő legtöbb úgynevezett szakértőt - akik most félelmet terjesztenek és megvan a tervük az emberi lakosság kontrollálására - váratlanul éri majd. Szóval van néhány meglepetés a koronavírussal kapcsolatban, ami megtörténik, ha eljön az ideje.

Terry: Értem. Szóval nanotechnológia, ez nagyon új információ. Oké. Következő kérdés. Aktiválják-e a Fényerők a Delta Opciót, ha a helyzet a felszínen - különösképpen választások utáni helyzet az Államokban - nem javul?

Cobra: A Delta Opció nem történik meg azelőtt, hogy eljönne az ideje. Ennyit mondhatok, és még nem jött el az ideje.

Terry: Aha. Oké. Értem. Következő kérdés. Sok Fénymunkás számol be arról, hogy nagyon komoly sérüléseket szenvednek a végső csatában. A védelmi meditáción, és azon kívül, hogy kimennek a természetbe, mit tehetnek még a Fénymunkások az erősebb védelemért?

Cobra: Sokkal több kölcsönös támogatásra lenne szükség a Fénymunkások között. Hozhatnának létre támogató csoportokat, ahol támogatják egymást fizikailag, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan. Erre van most szükség. Egyszerűen a Fénymunkások nem támogatják eléggé egymást, és ennek azonnal meg kell változnia.

Terry: Oké. Ez nagyon fontos. Oké, következő kérdés. November 2-án a Jupiter-Szaturnusz együttállás beindította a Vízöntő korát a Holdpályán túl a Naprendszerben. A beszámolód szerint abban a pillanatban volt az Ashtar Parancsnokságnak egy jelentős művelete. Mi történt?

Cobra: Az Ashtar Parancsnokság anyahajói újrapozicionálták magukat Naprendszer-szerte a Föld bolygó felszabadításának végső célja érdekében. Tehát már a végső pozíciójukban vannak, készen arra, hogy közvetítsék azokat az energiákat, amelyek kiváltják az Eseményt, és készen állnak arra... A fejlett technológiáikat használják, a Mjölnirt és más technológiákat, hogy eltávolítsák a bolygóról a megmaradt sötétséget.

Terry: Oké. Értem. Következő kérdés. Van most elég Istennő energia a bolygó felszínén?

Cobra: Korántsem. Túl kevés az Istennő energia a bolygó felszínén. Sokkal, sokkal, sokkal, sokkal, sokkal többre lenne szükség.

Terry: Oké, értem, következő kérdés. A Rózsa Rendje összejövetelek meditációin kívül, hogyan terjeszthetjük még hatékonyan az Istennő energiát a bolygón?

Cobra: Ami fontos, hogy nem csak heti egy meditációs alkalomról van szó. Fontos, hogy testesítsük meg az Istennő energiát a mindennapi életben. Szóval azok, akik kapcsolatban állnak az Istennő energiával behívhatják ezt az energiát és engedjék sugározni a hétköznapi életben a tetteiken keresztül. Ez az, ami most a legfontosabb.

Terry: Értem. Oké, értem, következő kérdés. Már érintetted a Berlini Örvényt, de mi a helyzet most a Berlini Örvénnyel az augusztus 29-i aktiválás után?

Cobra: Már válaszoltam erre a kérdésre néhány kérdéssel korábban.

Terry: Rendben, következő kérdés. Mi a helyzet Ghislaine Maxwellel? Mit tehetünk azért, hogy megóvjuk a merénylettől, hogy 2021-ben tanúvallomást tehessen a bíróságon?

Cobra: Már létezik egy meditáció pontosan e célból, a Szeretjük a Tömegmeditációt oldalon jelent meg. Eszközként használhatod ezt a meditációt, hogy elérjük ezt a célt.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/07/meditacio-minden-este-2030-kor-hogy.html

Terry: Oké, értem. Akkor részemről ennyi. A következő, második rész Hoshinóé. 

 

2. rész ~ Vízöntő kora meditáció

 

Hoshino: Oké. A második rész a Vízöntő kora meditációról szól, ami december 21-én lesz. Szóval Cobra, mit valósíthatnak meg a Fényerők, ha elérjük a kritikus tömeget azon a napon?

Cobra: Ha elérjük a kritikus tömeget december 21-én, óriási változások kezdeményezése kezdődhet meg. Először is, a Fényerők végre elkezdhetik lebontani a karantént (megj.: nem a járvánnyal kapcsolatos karanténról beszél) az összes egzotikus negatív technológiájával együtt, az elektromágneses kerítés egész hálózatát, a különböző skaláris eszközöket, az összes nanotechnológiát, az implantátumokat, a biochipeket. Mindezt elkezdhetik lebontani, mivel a Vízöntő kora energiái elég erősek lesznek ehhez. És ha elérjük a kritikus tömeget, ezek az energiák a felszíni lakosság kritikus tömegén keresztül lecsatornázódnak. És aztán elkezdődhet a nagy átalakulás.

Hoshino: Oké, értem, a következő kérdés. Lehetséges-e, hogy azonnal beindítjuk az Eseményt, ha 1 millióan részt vesznek ezen a meditáción december 21-én?

Cobra: Közel vagyunk az Eseményhez, de azért nem ennyire közel. Szóval meglehetősen valószínűtlen, hogy az Esemény december 21-én megtörténik.

Hoshino: Oké, értem. És ha nagyon sikeresek leszünk azon a napon, milyen messze leszünk a planetáris felszabadulástól, a Fényerők véleménye szerint?

Cobra: Az ő nézőpontjuk egy kicsit különbözik a miénktől. Ők azt látják, hogy a végső csatában vagyunk, és egyre közelebb érnek a bolygó felszínéhez. És ha elérjük a kritikus tömeget december 21-én, elkezdik megtisztítani a felszínt először energetikailag, majd egy ponton fizikailag is. Tehát nagy esély van a változásokra december 21-e után.

Hoshino: Oké, értem, következő kérdés. Ha mindörökre stabilizáljuk a pozitív idővonalat a Vízöntő kora meditációval, az azt jelenti, hogy ez a pozitív idővonal megmarad a jövő év elejétől az Eseményig?

Cobra: Azt jelenti az idővonal stabilizálása, hogy a végső felszabadítás felé tartó út a lehető legsimább, de még mindig a végső csatában vagyunk. Szóval nem lesz könnyű, amíg a végső felszabadulás megtörténik. Akkor tudjuk majd a győzelmünket megünnepelni, amikor a győzelem megtörténik, egy nappal sem korábban.

Hoshino: Igen, ezzel teljesen egyetértek. És, oké, a következő kérdés. Hogyan manifesztálhatjuk a fergeteges sikert december 21-ére? Az Élet Virága meditációval?

Cobra: Élet Virága… használhatjátok az Élet Virágát az előkészítő meditációitok során, december 21-e előtt, a hétköznapokban. Aztán amikor elérkezik a fő meditáció december 21-én, akkor nagyon fontos, hogy úgy végezzétek a meditációt, ahogy az instrukciókban le van írva, pontosan, ahogy a weboldalon közzé lett téve, hogy elérjük a koherencia maximális szintjét, a pontos időben, a Jupiter-Szaturnusz pontos együttállásának pillanatában. Így egy nagyon erős lézerszerű jelünk lesz, amely minden tökéletesen összehangolt emberrel egyesíteni tudja a célt.

Hoshino: Rendben, értjük. A következő kérdés.. Azok az emberek, akiknek benne van a Vízöntő vagy más vizes jegy a születési képletében, fontosabb szerepet játszanak a Vízöntő Kora aktiválásában?

Cobra: Az ő szerepük megegyezik a többi ember szerepével, de a Vízöntő jegyűek, akiknél a Nap vagy bolygók vagy aszteroidák a Vízöntőben vannak az asztrológiai képletükben, azok kicsit nyitottabbak ezekre az energiákra. Ezért egy picit nyitottabbak vagy hajlandóbbak lehetnek meditálni ebben a momentumban.

Hoshino: Rendben. Ez érdekes… Oké, következő kérdés.. Hatékonyabban tudjuk-e lehorgonyozni a kozmikus szeretet energiák villanását meditáció közben, ha tachyonizált Cintamani követ, rózsaszín kristályokat, vagy ezüstöt viselünk?

Cobra: Igen, ha ehhez érzel vezettetést… Igen.

Hoshino: Rendben, a következő kérdés. Saint Germain energiája az egyik legerőteljesebb tényező, amely segíti az emberiséget a Vízöntő Korába való belépésben. Hogyan tudjuk ezt az energiát behívni december 21-én?

Cobra: Itt is elmondom újra... ez nem St. Germain behívásáról szól december 21-én. Őt... az ő jelenlétét, a mindennapi életedbe hívd be. És lehet róla egy képed, egy fotód és meditálhatsz ezzel a képpel, vagy csak egyszerűen kapcsolódhatsz hozzá a meditációid során.

Hoshino: Rendben. Csináljuk! A következő kérdés pedig, hogy a Vízöntő Korának milyen szimbólumait helyezhetjük el az oltárunkon erre a meditációra?

Cobra: Ehhez használhatod a saját vezettetésedet.

Hoshino: Igen, rendben. Következő kérdés, hogy a meditáció instrukciói szerint, el kell képzelnünk a tökéletes életünket a Vízöntő Korában. Tudsz valami támpontot adni, mit is várhatunk a Vízöntő Korában, hogy közösen el tudjunk képzelni egy ideális földi társadalmat a meditáció során?

Cobra: A Vízöntő Kora az az Aranykor, amelyre mindenki vár. A Vízöntő Kor tulajdonképpen az Esemény utáni életünk. Ez egy átmenet(!) a régi társadalomból egy új társadalomba, ahol egyenlőség lesz. Ahol szeretet lesz. Ahol megértés lesz az emberek között. Új fejlett technológiák kerülnek majd bemutatásra. Lesz Első Kapcsolatfelvétel és bőség, valamint gyógyulás mindenki számára.

Hoshino: Ok, értem. Köszönjük a választ. A következő kérdés pedig, hogy ha meg akarjuk kérni a Kozmikus Központi Fajt, hogy segítse a Földet a Vízöntő Korába való belépés során, akkor milyen ásványokat vagy köveket használhatunk, annak érdekében, hogy megerősítsük a kapcsolatot az emberiség és a Kozmikus Központi Faj között?

Cobra: A Goshenite, egy olyan ásvány, amely az emberiség köreiben ismert összes ásvány közül, a legerőteljesebb módon köt össze a Központi Fajjal.

Hoshino: Ok, ezt jó tudni. A következő kérdés, hogy ha az optimális eredményét akarjuk manifesztálni ennek a meditációnak a '12 21 parancs' protokoll használatával, hogyan és mikor kellene használnunk ezt a protokollt?

Cobra: Ezt a protokollt, használhatod a meditációhoz közelítő napokban, órákban, és megkérheted a csapatodat, hogy készítsen fel téged, készítse fel az energiameződet, a tudatodat, a testedet, az érzelmeidet, az elmédet a meditációra, és hogy biztosítsák, hogy védelem alatt legyél.

Hoshino: Értem. A következő kérdés pedig, hogy a Béta Aquarii a Vízöntő (csillagkép) legfényesebb csillaga. Ha ezzel a csillaggal kapcsolódunk meditáció közben, az segítene a Földnek gyorsabban és gördülékenyebben belépnie a Vízöntő Korba?

Cobra: Ez nem segíti a Földet. Inkább arról van szó, hogy összhangba hozza a tudatosságodat a Vízöntő energiával. És természetesen igen, összekapcsolódhatsz ezzel a csillaggal vagy akár az egész Vízöntő csillagképpel, és ekkor képes leszel jobban megérteni és megtapasztalni azokat az energiákat, amik keresztüláramlanak ezen a csillagképen.

Hoshino: Oké. Értem. És a következő kérdés: lesz-e valamilyen különleges szerepe a Sárkány Örvénynek Tajvanon, és az Istennő Örvényeknek Párizsban és Versaillesben a meditáció alatt?

Cobra: Valójában Párizs egy nagyon különleges ponton helyezkedik el az aktiváció alatt, mert a Jupiter és a Szaturnusz pontosan a descendensén lesz. Abban a különleges pillanatban ott fognak elhelyezkedni. Tehát Párizs, pontosan a descendens vonalon van erre az aktiválásra, ami azt jelenti, hogy a Párizsi Istennő Örvény különleges energialökést kap abban a pillanatban. És természetesen a Párizsban élők szervezhetnek és csinálhatnak egy erősebb meditációt. Elkezdhetik behívni az Istennő energiát a meditáció előtt már egy-két órával, és megtarthatják a fő meditációt a Jupiter-Szaturnusz együttállásakor. És aztán, a Jupiter-Szaturnusz együttállásakor elvégzett sikeres meditáció után ők újra behívhatják az Istennő energiát. Ez segíteni fog.

Hoshino: Oké. Értem. Köszönöm a választ. És a következő kérdés január 11-től november 11-ig - nagyon sok a bolygóegyüttállás a Bakban 2020-ban, és lesz egy Jupiter Szaturnusz együttállás a Vízöntőben december 21-én. Mi a különbség, ha az együttállás a Bakban, vagy ha a Vízöntőben van?

Cobra: Igazából 2020-ban végig sok bolygó volt és van is a Bakban. És valójában, ez az energia indította be minden eltorzult anomáliának a megtisztítását a meglévő irányítás (kontroll) rendszerekben, amik ezen a bolygón vannak. Egész éven keresztül, minden korrupció, minden szélhámosság, minden hazugság, minden csalás lelepleződött. És ezek azok a dolgok, amiket azok a bolygók a Bakban beindítottak, mind azok a tranzitok és együttállások a Bakban indították be ezt. És lesz egy nagy energia-váltásunk Decemberben, amikor sok bolygó és aszteroida kilép majd a Bakból és belép a Vízöntőbe. És elkezdünk sokkal több Vízöntő energiában részesülni. A Vízöntő energiája elhozza a nagyon szükséges víziót és egy magasabb látásmódot az emberiség kollektív evolúciójával kapcsolatban, és egyre inkább a kozmikus látásmód irányába visz minket, amihez hozzá tartozik az Első Kapcsolatfelvétel, az Esemény, a társadalom magasabb szintű fejlődése, amikre jelenleg drasztikus szükség van.

Hoshino: Oké. Értem. Köszönöm a választ. És a következő kérdés: a Téli Napforduló pillanatai fontos szerepet játszanak ebben a meditációban?

Cobra: Valójában igen, mivel ez néhány órával a fő meditáció mellett történik, és közvetlen a fő együttállás közelében a Jupiter és a Szaturnusz között, ezért felnagyítja és megnöveli magának az együttállásnak az erejét.

Hoshino: Oké. Következő kérdés. Sok asztrológus szentel figyelmet a Jupiter - Szaturnusz nagy együttállásának idén december 21-én, ha nem meditálunk aznap, ennek az együttállásnak az energiái nem lesznek pozitív hatással a Földre?

Cobra: Lenne valamilyen szintű pozitív hatása, de ha sokunk tudatosan meditál és csatornázza ezt az energiát a testünkön keresztül, ez a rendkívül pozitív energialökés sokkal jobban eléri a felszíni lakosságot. És természetesen meditálni fogunk ezen a napon.

Hoshino: Jippi. Juppi. Jee. Mind meditálunk aznap. Jeee. És a következő kérdés: az M87 Galaxis Központi Napja a Központi Napja a Szűz (Virgo) szuperklaszternek?

Cobra: igen.

Hoshino: Oké. Ezt jó tudni. És a következő kérdés. A '5th Dimension' megjelentetett egy dalt 1969-ben, aminek a Vízöntő kora - Age of Aquarius a címe. A szöveg pedig a következő: Amikor a Hold a Hetedik házban van, És a Jupiter együtt áll a Marssal, Ez a Vízöntő korának hajnala." Ugyanakkor egyik asztrológiai együttállás sem jelenik meg december 21-én. Valami félreértés történt a szövegíró részéről, vagy van észszerű magyarázat?

Cobra: Nem történt félreértés a szövegíró részéről. Egyszerűen véletlenszerűen használt fel néhány asztrológiai szimbólumot, és a szimbólumok, melyeket említ, nem pontosan azok, amelyek egybevágnak a Vízöntő korának kezdetével.

Hoshino: Oké, értem. Oké. Következő kérdés. A meditáció időpontja nem igazán megfelelő az Ázsiában élők számára. Például, Tajvanon hajnali 2:20 percre esik, Japánban hajnali 3 óra utánra. Kihangsúlyoznád kérlek újra ennek a Vízöntő kora meditációnak a fontosságát, hogy még többen csatlakozzanak hozzánk Ázsiából?

Cobra: Igazából mióta az ébresztőórákat feltalálták, nem látom semmilyen okát annak, hogy az emberek miért ne lennének képesek meditálni reggel 2 vagy 3 órakor. Ha van elég motiváció, minden lehetséges. És ez a kis cselekedet... ha belerakod ezt a kis extra energiát, hogy beállítsd az ébresztőórád és meditálj a megadott időben, akkor valóban változást érhetünk el. Közelebb kerülhetünk a végső felszabadításhoz. És azt mondanám, hogy sok ember, sokkal nagyobb áldozatokat hozott a bolygó felszabadításának eléréséért. Én úgy látom, hogy hajnali kettőkor ezt megtenni, egy kis hozzájárulás lehet a végső cél eléréséhez. És a felszabadításunk után, boldogok leszünk. Azok, akik meditálni fognak, örülni fognak, hogy megtették, mert a győztes csapat tagjai lesznek.

Hoshino: Igen, ezzel teljesen egyetértek. És ha egyszer meditálnak, utána visszafekhetnek. Oké. Most nézzük a kérdések következő részét, átadom a szót Jedinek.


3. Rész ~ Kérdések tisztázása


Jedi: Jól van. A 3. rész a kérdések tisztázásáé. Az első kérdés... néhány ember kényelmetlenül érzi magát a pókok miatt, amióta megtudták, hogy a chiméra lények, azok óriási pók lények csoportja. Tehetnek valamit a Fénymunkások, amikor otthon pókokat látnak?

Cobra: A pókok nagy többségének, amelyeket otthon látsz, egyáltalán semmi köze sincs a chiméra csoporthoz.

Jedi: Ez azt jelenti, hogy a nem fizikai pók lények bujkálnak a házainkban?

Cobra: Ez előfordulhat, de nagyon ritkán történik ilyesmi, mivel a pók lények java már... a nem fizikai pók lények már ki lettek takarítva. De néha azért még előfordulhat ilyen.

Jedi: Oké. Következő.. A "Pók asszony (Pók nagymama, Pók anya)" az indián mitológiában, egy pozitív lény?

Cobra: Igen.

Jedi: Oké. Ha igen, akkor behívhatjuk az ő jelenlétét, hogy meggyógyítsa azokat a chiméra pókokat?

Cobra: Hogy eltávolítsa azokat a chiméra pókokat... igen, behívhatjuk.

Jedi: Oké, remek. Következő… A kínai kultúrában a pa kuának (ba gua), és az indián kultúrában az álomcsapdának semmi köze a chimérához. Így van?

Cobra: Igen, ez így van.

Jedi: Oké. A pókoknak, mint rovaroknak van bármiféle pozitív spirituális jelentésük?

Cobra: A pókokat használhatjátok a kapcsolódás és az összeköttetés szimbólumaként.

Jedi: Oké, következő… A Galaktikus Központi Faj vagy a Kozmikus Központi Faj küldött valaha tagokat a bolygó felszínére reinkarnálódni?

Cobra: A Galaktikus Központi Faj, igen. De a Kozmikus Központi Faj, nem. A Kozmikus Központi Faj tagjai soha nem voltak ennek a bolygónak a felszínén.

Jedi: Oké. Miután a személyes csapatunk a "12 21 Parancs" protokoll által egyszer megalakul, akkor általánosságban véve hány lény van ebben a csapatban?

Cobra: Ez az illető felszíni küldetésének a céljától függ, mely behívja ezt a csapatot. De általában ez 3-7 lény között van. Néhány embernek, akiknek fontos küldetésük van, ez sokkal több lehet.

Jedi: Oké, jó hír. Ezeknek a létezőknek volt valamilyen speciális kapcsolata velünk azt megelőzően, hogy a Földre érkeztünk?

Cobra: Igen. Sokaknak a csapatában megtalálhatóak a lélek családjuk tagjai, akik a másik oldalon vannak, az anyahajókon, segítik a küldetést.

Jedi: A Fényerők hogyan értékelik ki a bolygó felszínén lévő Fénymunkásokat miután azok behívták a "12 21 Parancs" protokollt?

Cobra: Ez könnyebbé teszi a Fényerők számára az aura és a Fénymunkás környezetének leszkennelését és sokkal közvetlenebbül tudnak segíteni. Megvannak a technológiáik. Sok technológiával rendelkeznek, melyekkel le tudják szkennelni az aurát és a környezetet, a fizikai környezetét a Fénymunkásnak és tudják használni azokat a technológiákat, hogy legalább bizonyos fokig javítsanak a helyzeten.

Jedi: Ok, nagyszerű. Rendben, akkor a következő... Szerte a világon léteznek olyan Felemelkedési Örvények, mint például a Fuji, valamint a Jáde-hegy Tajvanon. Hogyan használhatjuk ezeket az örvényeket a bolygószintű felszabadításra és a személyes spirituális fejlődésünkre?

Cobra: Azok a helyek nagyon erős spirituális energiával rendelkeznek. Ha van rá lehetőséged elmenni és meglátogatni ezeket a helyeket, az nagyon nagy spirituális emelkedettséggel jár. Ha pedig fizikailag nem tudsz oda eljutni, akkor kapcsolódhatsz ezekhez a helyekhez meditációban, és úgy is részesülhetsz némileg ebből az emelkedettségből.

Jedi: Oké. És hogy fognak ezek az örvények funkcionálni jövőre, amikor belépünk a Vízöntő Korába?

Cobra: Az aktivitás a bolygó teljes rácsán keresztül, különösen ezeken az örvénypontokon nagy mértékben ki fog terjedni. Tehát, a Fényerők sokkal több Fényt fognak küldeni a Fényrács egészén és ezeken az örvényeken keresztül. Ez pedig határozottan fel fogja gyorsítani a felszabadítás folyamatát az egész bolygóra nézve.


4. rész ~ 2021


Jedi: Oké. Elérkeztünk a 4. részhez, ami a 2021-es évről fog szólni. Az első kérdésünk az lenne, hogy van -e bármilyen jelentőségteljes asztrológiai konfiguráció 2021-ben, a bolygó felszabadításának vonatkozásában?

Cobra: Igen, vannak. Valószínűleg beszélni fogok róla a meditációnk után, amennyiben elérjük a kritikus tömeget.

Jedi: És konkrétan 2021 tavasza előtt?

Cobra: Igen, igen.

Jedi: Rendben. Köszönöm. Ha úgy szeretnénk felkészülni az Eseményre, hogy Cintamani köveket ásunk el, javasolnál bármilyen konkrét helyszínt erre?

Cobra: A saját belső iránymutatásodat kell követned és ahova vezetve leszel, az lesz a legjobb hely erre, mert vezetve leszel. Ha része a küldetésednek, hogy Cintamani köveket ássál, vezetve leszel abban, hogy hová kell elmenned vele.

Jedi: Rendben. Abban az esetben ha az Esemény megtörténne jövőre vagy akár a következő hetekben, átadnád a számunkra az Ibolyaláng meditáció instrukciót amit bárki el tud végezni az Esemény pillanatában?

Cobra: Rendkívül valószínűtlen, hogy az Esemény megtörténik a következő hetekben, de ha az Ibolyalángot szeretnéd használni, egyszerűen csak képzeld el, hogy az Ibolyaláng jön az égből, keresztül megy az energia mezőiden, keresztül a fizikai testeden, az érzelmi testeden, az elméden és megtisztít mindent amit meg kell tisztítania, majd tovább halad a földbe, végül le egészen a Föld közepéig. Ezt használhatod folyamatosan, főleg akkor amikor az energiák nagyon intenzívek. És természetesen az Esemény pillanatában is, ami segíthet neked azoknak a dolgoknak a megtisztításában és eltávolításában, aminek szükséges eltávolításra kerülnie energetikailag.

Jedi: Ó, nagyon jó instrukciók. Oké. Amikor megtörténik az Esemény, ami lehet, hogy az Ázsiában vagy Amerikában élők számára éjszaka fog megtörténni. Van bármi amivel készülnünk kellene arra az esetre ha az Esemény villanás éjjel történne meg a saját lakóhelyünkön?

Cobra. Nem számít, hogy mikor történik meg az Esemény, nem számít, hogy hány órakor történik meg pontosan. Bármikor is történjen, így vagy úgy, de készen állsz majd rá. Ha alszol, lehet, hogy aludni fogsz, meglehet, hogy felébredsz majd. Bármikor is történik, a belső útmutatásodat kövesd és minden rendben lesz.

Jedi: Oké. Bátorítottál minket, hogy Élet Virága matricákat helyezzünk el világszerte. Mi a jelenlegi eredménye ennek a tevékenységnek?

Cobra: Ez szépen halad és arra bátorítanám az embereket, hogy folytassák ezt, természetesen a vezettetésüktől függően.

Jedi: Szóval a következő évben is folytassuk a matricázást?

Cobra: Igen.

Jedi: Rendben, a koronavírus világjárvány bizonyos értelemben meglepetésként érte a Fényerőket. Számítanak újabb próbálkozásokra a Fényerők a sötét erők részéről a következő hónapokban, hogy megakadályozzák a pozitív Felemelkedési idővonal megvalósulását?

Cobra: Igen, természetesen. A sötét erők mindig megpróbálják szétzúzni az idővonalak folyását és ők ezt folytatni fogják. A Fényerők eltérítik ezt amennyire csak lehetséges.

Jedi: Van bármi amiben mi, mint a felszíni lakosság segíteni tud, hogy megakadályozzuk ennek a megtörténését?

Cobra: Igen, természetesen. Elméletileg ez lehetséges lenne amennyiben az emberek több egységet teremtenének.

Jedi: Ha a koronavírus vakcina a piacra kerül a jövő évben, a Fényerők tudják azt biztosítani, hogy ne legyen semmilyen nyomkövető chip vagy veszélyes biotechnológia elrejtve ezekben a vakcinákban?

Cobra: Oké. A chip, a vakcina, mely nagyon hamar piacra kerül, nincsen benne semmilyen biochip vagy nyomkövető chip, viszont olyan vegyszereket tartalmaz, amelyek potenciálisan ártalmasak az emberi lény számára.

Jedi: Oké, következő. Milyen hatással lesz az Egyesült Államok alkotmánya és a Függetlenségi Nyilatkozat a világra a következő hónapokban?

Cobra: Minél több a tudatosság az Egyesült Államok alkotmányával és annak végrehajtásával kapcsolatban, az annál inkább biztosíthatja, hogy az Egyesült Államokban zajló átmeneti folyamat törvényes és jogszerű legyen és a magasabb célokat szolgálja. Az Egyesült Államokban sok csalás történt a választásokon, és ezeket a csalásokat fel kell tárni, majd megfelelően kezelni. Az Egyesült Államok alkotmánya és a Függetlenségi Nyilatkozat olyan dokumentumok, amelyek segítséget nyújthatnak, mint eszközök, ebben a folyamatban.

Jedi: Rendben. Ha a chiméra és a drákó nem tud teljesen eltávolításra kerülni 2021-ben, akkor a Forrás a még megmaradt sötét entitásokat az Esemény villanás által fogja átalakítani?

Cobra: Bármikor is történjen meg az Esemény, a Forrás át fogja alakítani vagy úgy mondanám, hogy megtisztít és eltávolít minden megmaradt sötét entitást az Esemény villanás pillanatakor.

Jedi: Számítanak-e a Sárkányok arra, hogy a Kína és Tajvan között fennálló feszültség enyhülni fog az amerikai elnök beiktatása után?

Cobra: Ó, oké. A Fényerők és a Sárkányok mindent megtesznek amit csak tudnak, hogy stabilizálják ott a helyzetet. Ez nincs még teljesen stabilizálva. És ez nem csak kizárólag az amerikai választásokkal van kapcsolatban. Ez összefügg a globális geopolitikai helyzettel és a sötét erők saját terveivel, az ő verziójuk szerinti újraindítással. Természetesen, az ő verziójuk… az újraindítás sötét verziója nem fog megtörténni, de mindent el fognak követni azért, hogy olyan közel vigyenek minket a sötét idővonalhoz, amennyire csak lehetséges. És a Kína és Tajvan közötti konfliktus a tervük részét képezi. Tehát a Fényerők foglalkoznak ezzel a helyzettel és megpróbálják amennyire csak lehetséges stabilizálni.

Jedi: Oké, köszönet a Fényerőknek. A Ripple kriptovaluta használata még mindig szerepel a Fényerők tervében?

Cobra: Nem, már nem.

Jedi: Nagyszerű! A következő kérdés, asztrológiai nézőpontból a Vízöntő Kora december 21-vel kezdődik és 2043-ban ér véget?

Cobra: Nem, a Vízöntő kora tulajdonképpen egy folyamat. Ez a Halak Kora és a Vízöntő Kora közötti átmenetnek a folyamata. És ez a folyamat valójában fokozatos. És ebben az évben a december 21-e csupán egy jelentősebb dátuma az átmenetnek. Viszont a bolygó helyzetünknek egy kulcs dátuma, melytől kezdődően elmondhatjuk, hogy a Vízöntő energiák elég erősek lesznek ahhoz, hogy segítsék a bolygó felszabadítását és elvezessenek minket a végső célunkhoz, magához a felszabadításhoz. És ami 2043-ban lezárul az az, hogy az összes jelenős bolygó és kisbolygó, amik a Vízöntőben voltak, elhagyják majd a Vízöntő területet. És a jelenlegi evolúciós állapottól már sokkal távolabb leszünk és az egy teljesen más helyzet lesz már.

Jedi: Jó. A következő kérdés. Azokban az országokban, ahol sok Cintamani kő lett elásva és Tachyon kamra van behangolva, biztonságosabb az élet az emberek számára a következő években?

Cobra: Igen, jelentős mértékben. Ez nem egy abszolút védelem, de meglehetősen jó védelem minden sötétséggel szemben, melyet az emberek már megtapasztalhattak. Sok tájfun, sok természeti katasztrófa, erős viharok voltak a Tachyon mezők és a Cintamani mezők által eltérítve több országban már. De ez csak egy példa.

Jedi: Nagyszerű! Mivel sok fenyegetés a sötét erők részéről eltávolításra került, a Fényerők tervezik a Teljes Közzététel beindítását az Eseményt megelőzően?

Cobra: A Teljes közzététel csak az Esemény pillanatában fog megtörténni.

Jedi: Rendben. Elképzelhető, hogy az Esemény még a világjárvány vége előtt megtörténjen?

Cobra: Igen, ez lehetséges.

Jedi: Jó. Milyen feladatot tudnak elvégezni a Fénymunkások a következő évben az Új Atlantisz Projekttel kapcsolatosan?

Cobra: Oké. 2021-ben lesz a planetáris Fényrács egy hatalmas újraaktiválása, mely sok örvényt és ley-vonalat fog magába foglalni. És meglehet, hogy a jövő év elején, ezzel kapcsolatosan ki lesz adva néhány instrukció a felszíni lakosság részére. Nem tudom ezt megígérni, de meglehetős esély van rá, hogy ez így lesz.

Jedi: Oké. Az utolsó az nem egy kérdés lesz. Ennek az interjúnak a lezárásaként, kérlek, hogy mondj pár bátorító szót az olvasóink számára és pár tanácsot, hogy keresztül tudjunk menni ezen a végső csatán. Köszönöm neked Cobra.

Cobra: Igen. Ez a végső csata nagyon intenzív. Kegyetlen és brutális volt néhányunk számára, de mi most… túléltük 2020-at. Egy nagyon furcsa év volt, sok sok sok váratlan esemény történt. És most mi éppen egy hatalmas átalakulás előtt állunk ahol fontos asztrológiai változások fognak történni és ezek sok sok új energiát hoznak majd, melyek közelebb fogják hozni a Fényerőket a bolygó felszínéhez és ez érezhető lesz. És aztán a dolgok végre elkezdhetnek változni a fizikai síkon is. Szóval arra bátorítanék mindenkit, hogy vegyen részt a meditációnkon és segítsen nekünk lehorgonyozni olyan sok fényt amennyi csak lehetséges december 21-én, a nagy együttállás pillanatában. És aztán a következő évben, nagy nagy kvantum ugrásokat tudunk megtenni a végső célunkhoz. A Fény Győzelme!

Jedi: A Fény Győzelme!

Hoshino: Köszönjük Cobra. A Fény Győzelme!

Megjegyzések