Miért fontos az Élet Virágát használnunk a napi meditációnkban?

Az Élet Virágának bemutatása

Az "Élet Virága" megtalálható a világ minden nagyobb vallásában. A szimbólum több koncentrikus, egyenlő, egymást átfedő körből áll. A teremtés mintáit tartalmazza, ahogyan azok a "Nagy Ürességből" létrejöttek. Minden a Teremtő gondolatából származik.

 

 

Az Élet Virágának mintájából sok spirituális és misztikus geometriai alakzat rajzolódik ki.

Például a Kabbala szent életfája is az Élet Virágának koncentrikus mintáiból származhat, Leonardo da Vinci pedig az Élet Virágának formáját és matematikai tulajdonságait tanulmányozta.

 

Az Élet Virágának spirituális jelentése

Az Élet Virága szimbólum a harmóniát képviseli. Képes harmonizálni környezetünk rezonancia mezejét, és a magasabb frekvencián könnyebbnek, fényesebbnek érezhetjük magunkat.

Érdekes, hogy Európában számos ősi hely az Élet Virága mintájában fekszik. Például az alábbi kép azt mutatja, hogy az első kör átmérője meghatározható úgy, hogy egy vonalat rajzolunk Orkney-tól Stonehenge-ig.

 

©2007-2011 Andrew Monkman
All Rights Reserved.


Ez is azt bizonyítja, hogy az említett helyek az Élet Virága mintáját formázzák, így harmonizálják az energiát Európában.


Az Élet Virága a meditációban

Tekintettel arra, hogy az Élet Virága képes az energia mező harmonizálására, érdemes elgondolkodni azon, hogy fel lehet-e használni a meditációs gyakorlatban?

Vannak meditációs gyakorlatok, amelyek magukban foglalják az Élet virágát. Nevezetesen van egy meditáció, amely megjeleníti az Élet Virágát a Föld körül, hogy ezzel megteremtse a harmóniát és a Felemelkedési idővonalat minden élőlény számára.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Ebben az Élet Virága meditációban egy Élet Virága gömböt használunk a nagyobb hatás elérése érdekében. Szivárványszínű Élet Virága gömböt jelenítünk meg, amely harmóniát, védelmet és békét teremt az emberiség és minden élőlény számára. Így nemcsak az emberiségnek, hanem a Flórának és a Faunának is elküldjük szeretetteljes kedvességünket, hogy a Föld minden élőlénye felvirágozhasson és a Földet gyönyörű lakóhellyé tegye.

Amellett, hogy a Földön mindent harmóniában jelenítünk meg, megjelenítjük az Élet Virága gömböt is, amint megemeli az egész bolygó rezgését. Ez segíti a bolygót és a Föld minden élőlényét, hogy harmonikusan emelhessék a rezgésüket. Ez is fontos lépés a Felemelkedés és az új aranykor felé, amelyet a Vízöntők Korának neveznek azok, akik hisznek a New Age mozgalomban.

Annak érdekében, hogy felkészülhessünk erre a gyönyörű Élet Virága vizualizációra, először behívjuk az Ibolyalángot, hogy megtisztítsuk belső lényünket, így elménk, testünk és szellemünk teljes mértékben részt vehet a meditációban.

A meditáció végén behívhatjuk az ÉN VAGYOK jelenlétünket, hogy megerősítse a szándékunk, miszerint segítünk, hogy a Föld minden élőlénye számára harmonikusabb és békésebb hely legyen.

Ez a rövid meditáció csak 11 perc 11 másodpercig tart. Nagyszerű meditáció abban az esetben, ha össze szeretnéd kötni a napi meditációs gyakorlatod azzal, hogy segítsd a Föld bolygót jobb hellyé tenni. 

 

Élet virága meditáció

Az Élet virága meditáció vezetett változata magyarul:

 És számos más nyelven is:

http://bit.ly/2YHw1TQ

Az Élet Virága vezetett meditáció utasításai:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Most jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével stabilizáld az átmenetet a Földön és manifesztáld a legpozitívabb Felemelkedési idővonalat minden élőlény számára.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzeld el a szivárvány színű Élet Virága gömböt a Föld körül, amint kiterjed a felszín alá, valamint fel egészen a Hold pályáig. Képzeld el, hogy az Élet Virága gömb segíti a planetáris felszabadítás folyamatát, kitisztítva minden sötétséget a bolygó felszínéről. Majd képzeld el, hogy az Élet Virága gömb és az Ibolyaláng megtisztítja a Ley-vonalakat és örvényeket a planetáris Fényrácsban.

5. Képzeld el, hogy az Élet Virága gömb harmóniát, védelmet és békét teremt az emberiség és minden élőlény számára, és főleg azoknak, akik a Fényt tartják a bolygóért.

6. Most képzeld el, hogy a szivárvány színű Élet Virága gömb körbeveszi a Földet, növelve az egész bolygó rezgését. Képzeld el, hogy az Élet Virága gömb harmóniát és a Felemelkedési idővonal legpozitívabb kimenetelét teremti minden élőlény számára.

Ha vezettetést érzel, az alábbi mantrát is elmondhatod magadban vagy hangosan a meditáció végén:

"A tiszteletreméltó és hatalmas ÉN VAGYOK jelenlétem nevében elrendelem és parancsolom, hogy a planetáris felszabadítás folyamata pozitív, harmonikus és békés módon folytatódjon a bolygó, az emberiség és főleg azok számára, akik a Fényt tartják a bolygóért.

Így legyen és így van."

 

Mi az előnye az Élet Virága meditációnak?

Tanulmányok kimutatták, hogy a tömegmeditációk képesek átalakítani környezetünk kollektív energiáját. Egy tanulmány szerint egy 7000 személyből álló csoport, amely 3 hétig meditál a békéért, átlagosan 16% -kal csökkentheti a globális bűnözés, erőszak és balesetek arányát a meditáció ideje alatt. Az öngyilkosságok és az autóbalesetek aránya szintén csökken, az összes változót is figyelembe véve. Emellett a terrorista tevékenység 72% -kal csökken abban az időszakban, amikor ez a csoport meditál.

Ezt a jelenséget "Maharishi-effektus" néven ismert. További csaknem 50 tanulmány készült, megerősítve a tömegmeditáció előnyeit.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Maharishi-hat%C3%A1s

Ezért ha az Élet Virága meditációt együtt, egy időben végezzük másokkal bolygó szerte a Földön, olyan lézerszerű fókuszt hozunk létre, amely befolyásolja a bolygó kvantumterét. Ez nagymértékben képes a Föld energiáját harmonizálni.

Jelenleg meditálók egy elkötelezett csoportja négy óránként együtt végzi az Élet Virága meditációt a következő időpontokban:

                            nyári időszámítás szerint                                  téli időszámítás szerint

                                    14 órakor                                                             13 órakor

                                    18 órakor                                                             17 órakor    

                                    22 órakor                                                             21 órakor

                                     2 órakor                                                                1 órakor

                                     6 órakor                                                               5 órakor

                                    10 órakor                                                               9 órakor

Csatlakozz hozzájuk, ha vezettetést érzel!

 

Összefoglalva

Az Élet Virága meditáció nagyszerű a mindennapi meditációs gyakorlat elvégzéséhez és a Föld bolygó harmonikusabbá és békésebbé válásának elősegítéséhez.

Amennyiben még együtt is végezzük, az emberiségre és minden más élőlényre gyakorolt hatása tovább fokozható.

További információk:

http://erdemestudnirola.blogger.hu/2013/08/21/szakralis-geometria-elet-viraga

http://ebredezok.hu/2014/06/osi-szimbolumok-az-elet-viraga/

https://www.tminfo.hu/kutatasok/mhatas.html

https://transzcendentalis.hu/a-tudat-hatalma-a-maharisi-effektus/

http://www.cropcircleconnector.com/2019/StJean/StJean2019a.html

https://www.bibliotecapleyades.net/geometria_sagrada/esp_geometria_sagrada_6.htm

https://www.ancient-symbols.com/symbols-directory/flower-of-life.html

https://www.world-mysteries.com/science-mysteries/sacred-geometry/sacred-geometry-and-the-flower-of-life/

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

https://www.conserve-energy-future.com/what-are-flora-and-fauna.php

https://en.wikipedia.org/wiki/New_Age

https://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_Aquarius

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

https://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Megjegyzések