Sürgős! Meditáció az Ida hurrikán eloszlatásáért ~ 4 óránként

Az Ida hurrikán, amely péntek délután 1-es kategóriájú hurrikán volt, mostanra 5-ös kategóriájú hurrikánná erősödött 150 mérföld/órás széllel.

A legfrissebb előrejelzések szerint az Ida vasárnap késő délután/kora este ér partot Louisiana délkeleti részén.

https://abcnews.go.com/US/live-updates/?d=79696173

Ezért javasoljuk, hogy ma,
azaz augusztus 29-én 21:30-tól kezdődően folyamatosan, négyóránként meditáljunk az Ida hurrikán fokozatos, teljes eloszlásáig.

A meditáció a következő időpont
okban lesz - magyar idő szerint:

                1:30 

                5:30
                9:30
               13:30
               17:30
               21:30

Kérjük, hogy csatlakozz hozzánk ebben a meditációban bármelyik időintervallumban, ha erre vezettetést érzel.


Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely szétoszlatja az Ida hurrikánt.

3. Képzelj el egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Majd képzelj el egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most képzeld el, hogy egy puha rózsaszín fény eloszlatja és ártalmatlanná teszi az Ida hurrikánt. Képzeld el, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi az összes embert és javaikat a hurrikán pályáján. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.

Használhatjátok ezt az angol nyelvű vezetett meditációt úgy, hogy behelyettesítitek az "Ida hurrikánt" a szövegbe.Magyarul pedig az Ibolyaláng meditációt, amíg el nem készül a magyar vezetett változata az Időjárási Esemény meditációnak: 

 

 Ha erre vezettetést érzel, beillesztheted ezt a meditáció a Sürgősségi Meditációdba is minden nap 16 órakor.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

A Fény győzelme!

Megjegyzések