Meditáció, hogy Colin Powellt a Központ Napba kísérjük

2021. október 18-án 84 éves korában elhunyt Colin Powell.

https://index.hu/kulfold/2021/10/18/colin-powell-meghalt-egyesult-allamok-/

https://www.rt.com/usa/537768-colin-powell-covid-complications/

https://www.rt.com/usa/537803-colin-powell-war-criminal-reactions/

 

Ezért Buddhikus Oszlop meditációt végzünk, Fényt és védelmet küldünk, hogy lelkét biztonságban a Fényerők kezébe kísérjük. Amint biztonságosan átvezetik a plazma és éteri síkon, a Galaktikus Központi Napba viszik. Ez továbbvisz minket a Föld legpozitívabb Felemelkedési Idővonalán.

Ezt a tömegmeditációt október 18-án magyar idő szerint 23 órától végezzük, majd a következő 5 napban 4 óránként. Emellett olyan gyakran végezhetitek, amilyen gyakran szeretnétek.

Ebben a meditációban azt vizualizáljuk, hogy a Fényerők azonnal elfogják Colin Powellt, amint átkel a plazma és az éteri síkokon és megakadályozzák, hogy az arkónok "megmentsék", majd azt, hogy azonnal elviszik a Galaktikus Központi Napba.

A meditáció fő eszköze a Buddhikus oszlop technika. Ez a kép a Buddhikus Oszlop felépítését mutatja:

Angol nyelvű Facebook esemény a meditációhoz:

https://www.facebook.com/events/370674321418554

Általános vezetett változat ~ a nevet kell behelyettesíteni:

 Instrukciók (a meditáció időtartama 15 perc)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy segíts a Fényerőknek egy lényt a Galaktikus Központi Napba kísérni. Ha úgy érzed, kimondhatod a lény nevét csendben, vagy hangosan.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy ötágú csillagot magasan a lény teste felett. Lásd, hogy ez a csillag ott csillog magasan a lény teste felett, és ragyogó fehér fényt áraszt.

5. Most képzeld el az AN Fehér Tüzét, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján, az ötágú csillagon és a lény testén majd mélyen le a Föld középpontjába. Vizualizáld folyamatosan ezt a Fényoszlopot néhány percig.

6. Képzeld el, hogy az ötágú csillagból az óramutató járásával megegyező irányban egy fehér Fényörvény áramlik lefelé, majd a lény lelkét az ötágú csillagba emeli átalakítás céljából. Vizualizáld néhány percig ezt a forgó fehér Fényörvényt.

7. Képzeld el, hogy a lény lelkét a Fényerők azonnal elfogják, amikor áthalad a plazma és éteri síkokon, az arkhónok számára lehetetlenné válik, hogy "megmentsék", majd képzeld el, hogy a Fényerők azonnal a Galaktikus Központi Napba kísérik.

Kérjük, hogy folytassátok a meditálást Afganisztánért is ~ 4 óránként:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditacio-afganisztanert-4-orankent.html

És az Élet virága meditációt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/10/elet-viraga-meditacio-4-orankent.html

A Fény győzelme!

Megjegyzések