Ikerlélek meditáció 💕

Az Ikerlelkek ugyanabba a lélekcsaládba tartozó lélekcsalád tagok, akik valójában egy lényt alkotnak, aki két ellentétes női/férfi polaritásra szakadt amikor a negyedik/harmadik dimenzióba lépett. Kapcsolatuk elér a hetedik dimenzióba (atmikus tudat) és ez a nő/férfi, férj/feleség és hős/istennő archetípus kozmikus eredete.

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/04/lelekcsaladok.html

Az arkhónok teljes mértékben allergiásak a nő és férfi - különösen a lélektársak és ikerlelkek - között lévő mély lelki szerelmi energiára.

Azzal, hogy kialakították az inkarnációs folyamatot, ritkán hagyják, hogy két ikerlélek egyazon időben inkarnálódjon. Még ha hagyják is, akkor is nagyon ritkán találkoznak egymással. Még ha találkoznak is, ritkán engedik, hogy együtt legyenek, mert az arkhónok olyan helyzeteket teremtenek, amely megakadályozza az egyesülésüket. Ezért van az, hogy az ikerlelkek egyesülése a bolygó felszínén jelenleg rendkívül ritka és a legtöbb ember, akik azt gondolják, hogy ők ikerlelkek, valójában elsődleges lélektársak (olyan lélektársak, akik az ikerlélek energiáját csatornázzák egymásnak).

Lélektársak közötti mély lelki szerelmi kapcsolat egy kicsit gyakrabban fordul elő a bolygó felszínén és ha ez megtörténik, az arkhónok néha olyan szélsőségekbe bocsátkoznak, amivel megakadályozzák ezt a szerelmet - még arra is képesek folyamodni, hogy megölik a pár egyik vagy mindkét felét. 

Cobra korábbi konferenciáján volt már egy meditáció, ami létrehozza az ikerlélek kapcsolódást.

https://peterpansblog.com/2019/03/27/personal-notes-of-soul-family-conference-budapest/

https://es2012portal.blogspot.com/2019/04/notes-of-soul-families-workshop-march.html

Az a célja ennek a meditációnak, hogy létrehozza a kapcsolatot az ikerlelkeddel, aki lehet a Föld felszínén, vagy Agarthában, az asztrális síkon, egy Fényhajón vagy bárhol máshol. Ez a meditáció átlépi az időt és a teret és telepatikus kapcsolatot hoz létre az ikerlelkeddel.

Érdemes hetente elvégezni, hogy felgyorsítsa a Felemelkedési folyamatod. 

Vezetett változat: 

 Instrukciók (a meditáció javasolt időtartama 20 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Képzelj el egy az Égből jövő Fényoszlopot, ami áthalad rajtad, majd tovább a Föld középpontja felé.

3. Képzelj el egy szivárványszínű spirális Fényörvényt, ami kisugárzik a szívedből. Képzeld el, hogy ez az örvény kiterjed az egész világra, és felébreszti, hívja az ikerlelked.

4. Képzeld el, hogy az ikerlelked ott ül előtted, tőled 2 méterre. Képzeld el, hogy az ikerlelked az ideális társad. Képzeld őt el a lehető legrészletesebben: milyen a fizikai teste, a ruhája, milyen a jelenléte, az energiamezeje. Nyisd meg magad ikerlelked energetikai jelenlétének.

5. Folyékony Fényből készült éteri fonalakkal kösd össze csakráidat ikerlelked csakráival. Képzelj el egy ibolya színű energiaáramlást, amely összeköt téged és az ikerlelked a koronacsakránál, és egyszerre áramlik mindkét irányba.

6. Képzelj el egy lila színű energiaáramlást, amely összeköt téged és az ikerlelked a homlokcsakránál, és egyszerre áramlik mindét irányba.

7. Képzelj el egy kék színű energiaáramlást, amely összeköt téged és az ikerlelkedet a torokcsakránál, és egyszerre áramlik mindkét irányba.

8. Képzelj el egy zöld színű energiaáramlást, amely összeköt téged és az ikerlelked a szívcsakránál, és egyszerre áramlik mindkét irányba.

9. Képzelj el egy sárga színű energiaáramlást, amely összeköt téged és az ikerlelked a napfonat csakránál, és egyszerre áramlik mindkét irányba.

10. Képzelj el egy narancssárga színű energiaáramlást, amely összeköt téged és az ikerlelked a szexuális csakránál, és egyszerre áramlik mindkét irányba.

11. Képzelj el egy vörös színű energiaáramlást, amely összeköt téged és az ikerlelked a gyökércsakránál, és egyszerre áramlik mindkét irányba.

12.
Mostanra összekapcsolódtatok az ikerlelkeddel az összes csakrán keresztül egy-egy energiaáramlással. Tartsd fenn a légzést és az energia áramlását minden csatornán keresztül néhány percig.

13. Most koncentrálj arra, h
ogy együtt lélegezzetek az ikerlelkeddel a szívcsakrán keresztül. Képzelj el egy ragyogó fehér fénygömböt köztetek a lélekcsillag csakránál. Ez a ragyogó fehér Fény egy egyenlő szárú háromszöget alkot a szívcsakráitokkal.14. Nézz az ikerlelked szemébe, és érezd a vele való kapcsolódást a Teremtés minden síkján. Engedd, hogy jelenléte teljesen körülvegyen téged. Képzeld el, hogy átöleled és egy csókban egyesültök. Lélegezz vele együtt, s miközben belélegzel, fogadd be ikerlelked vágyait a szívedben, amikor pedig kilélegzel, add át minden vágyad az ikerlelkednek. Érezd ennek az egyesülésnek a boldogságát. Ez a boldogság az egyetlen, ami az Egység világában is megmarad.

15. Amikor be szeretnéd fejezni a meditációt, éld át belül ezt az egyesülést, képzeld el, hogy mindez benned történik. Ha ezt az energiát a testünkben is lehorgonyozzuk, mágnest hozunk létre, amely ikerlelkünket a külső világba hívja. (Ez azt jelenti, hogy ikerlelkünket bevonzzuk a nem fizikai síkokra vagy akár az e világ fizikai síkjára.)

A Fény győzelme!

 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozz minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 13:00-kor és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/10/elet-viraga-meditacio-4-orankent.html

Meditáció a tervezett lezárások második hullámának megakadályozásáért minden este 22:30-kor:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacio-tervezett-lezarasok-masodik_23.html

Koronavírus vége meditáció négy óránként:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/04/koronavirus-vege-meditacio-vasarnap-17.html

Meditáció a koronavírus megállításáért az egész bolygón 4 óránként:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/02/surgos-meditacio-kinai-virus.html

Meditáció minden négy órában a koronavírus kitörésének megállításáért Olaszországban:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/02/surgos-meditacio-minden-negy-oraban.html

Békemeditáció Libanonért négy óránként:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/08/surgos-bekemeditacio-libanonert-4.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Istennő Meditáció 15:30-kor:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/istenno-meditacio-minden-nap-1530-kor.html

Koronavírus vége meditáció 14:00:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/search?q=koronav%C3%ADrus+v%C3%A9ge

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/02/kozmikus-kozponti-faj-meditacio-minden.html

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/10/buddhikus-oszlop-meditacio-minden-nap.html

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

https://meditacios-tablazatok.blogspot.com/p/meditacios-fo-tablazat-aurora-projekt.html?fbclid=IwAR0InldJ0RpTJPnQ_Oxk3ki5afuw4f3b2-NR2IrLgT_k04NAlRMMq5txJX0

Szeretjük a Tömegmeditációkat Alap / We Love Mass Meditation Fund

A We Love Mass Meditation Fund sürgős pénzügyi támogatást nyújt a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg az egyszeri, vagy rendszeres felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

We Love Mass Meditation Healing Group / Szeretjük a Tömegmeditációkat Gyógyító Csoport

Szeretettel várunk a gyógyító csoportunkba ha gyógyítást szeretnél kérni a gyógyítóinktól világszerte, és keresünk képzett gyógyítókat is, hogy csatlakozzanak ehhez a csoporthoz és segítsenek azoknak, akiknek szükségük van erre.

https://www.facebook.com/groups/6721694302621

 

Megjegyzések