Sürgős! Meditáció minden négy órában a koronavírus kitörésének megállításáért OlaszországbanJanuár vége óta meditálunk négy óránként Kínáért, hogy megállítsuk a koronavírus kitörését.Ám február 23-án vasárnap estére 11 olasz várost zártak le a koronavírus miatt, mivel 3 haláleset történt az azt megelőző 48 órában, melyek ehhez a betegséghez köthetőek és amit az esetek drámai emelkedése követett.


Február 22-én szombaton egy 75 éves lombardiai asszony halt meg, akit egy 78 éves venetoi férfi követett.

Majd egy harmadik ember is meghalt a koronavírus következtében, ezzel Olaszország lett az első európai tagország, ahol COVID-19 okozta haláleset történt.

Olaszország 155 esetről számolt be – ami a legnagyobb csomópont Ázsián kívül –, ide értve egy 89 éves embert Lombardiában, 25-öt Venetoban, kilencet Emilia-Romagnában és hatot Piemontban.

Az esetek közül néhány ugyanabból a codognoi kórházból származik - ez a város egyike a már lezárt városoknak Lombardiában.

Casalpusterlengo, Castiglione d'Adda, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo és San Fiorano is azok közé a városok közét tartoznak, melyeket már hatékonyan lezártak.

Ezért sürgősségi meditációt szervezünk az elkövetkező néhány napban, amit négy óránként végzünk, hogy megállítsuk a koronavírus továbbterjedését az észak-olaszországi csomópontból.


Február 24-én kezdjük a meditációt 2:15-kor magyar idő szerint, majd folytatjuk minden négy órában:

2:15
6:15
10:15
14:15
18:15
22:15

Instrukciók (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Fejezd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy megállítsd a koronavírus járvány terjedését az észak-olaszországi csomóponton túl és eltávolítsd e vírust a bolygó felszínéről.

3. Gondolatban jeleníts meg egy ragyogó Fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd jelenítsd meg, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik, és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén majd a Földbolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

4. Képzeld el az AN Fehér Tüzét, amely megtisztítja az összes embert és helyszínt, melyek a koronavírussal kapcsolatba kerültek Észak-Olaszországban, különösen Lombardiát, Venetot, Emilia-Romagnát és Piemontot.

5. Képzeld magad elé, hogy az Ibolya Láng megtisztít minden vírus-támogató plazmát és minden megmaradt arkón, drakonida, reptilián és egyéb entitást. Lásd magad előtt, hogy a vírust megállítják, nem terjed tovább és eltávolítják a Föld felszínéről.

6. Lásd magad előtt, hogy mindenki, akit e vírus megfertőzött, teljesen meggyógyult.

Ahogyan azt Cobra javasolta, használhatod a következő animációt, hogy segítsen elképzelni a koronavírust, amint teljesen eltávolítják a bolygó felszínéről. Kérjük, hogy oszt meg ezt az információt ahol csak tudod a közösségi médián, ha úgy érzed.
A Plejádiak kifejlesztettek egy új protokollt a vírus eltávolítására, ami segíthet az embereknek a fertőzött területeken, elsősorban a kínai Hupej tartományban, de bárhol máshol is a bolygón.

Ha úgy tudod, érzed, vagy attól félsz, hogy elkaptad a vírust, vagy szeretnéd a környezeted fertőtleníteni, gondolatban ismételd el háromszor:

           „RCV Csillagpor Parancs”

A Plejádiak ekkor a fejlett technológiájukkal segítenek eltávolítani a vírust. Ezt az új protokollt most fejlesztik, korlátozott a hatékonysága, ezért a Plejádiak visszajelzéseket kérnek. Örülnének, ha mindazok, akik használják ezt a protokollt, beszámolnának a hatásairól itt a blogomon, e cikk után a kommentek között.
 
Kérek mindenkit, hogy vegye figyelembe: ez a protokoll NEM helyettesíti az orvosi ellátást.

Itt látható egy gif, ami ezt a protokollt népszerűsíti. Terjesztheted bárhol, hogy segítsd emelni erről az emberek tudatosságát.


Plakát az „RCV Csillagpor Parancs”-ról, kérjük, oszd meg ahol csak tudod - az olasz közösségekben is -, hogy tudomásuk legyen erről a protokollról:

  
A napi Sürgősségi Meditációidhoz (d.u. 3 óra) is hozzáteheted ezt a meditációt.

A Fény győzelme!


-----------------------------------Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció a kínai járvány kitörésének megakadályozásáért

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint)
https://youtu.be/5kmCjNcft4s

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.Megjegyzések