Sürgősségi meditáció frissítésA következő témákban frissítettük a Sürgősségi meditációt:

Szárazság dúl Dél-Afrikában, és új sereghernyó invázió Malawiban és a vele szomszédos területeken.

Az elmúlt évben Dél-Afrikában 45 millió ember szembesüt komoly élelmiszerhiánnyal aszály, árvizek, és a gazdasági hanyatlás miatt.


Az érintett országok között van Angola, Botswana, Lesotho, Namíbia, Zambia és Zimbabwe, ezek közül Zimbabwét érintette a legsúlyosabban az aszály.

A területen előfordul, hogy hosszú az aszály, amit azután heves esőzések követnek, és elpusztítják a maradék termést, majd károkat okoznak az épületekben és az embereknek.

Eközben Malawit a korábbi, 2017-es invázió óta újabb hullám sáska/sereghernyó lepte meg.


Az újabb invázió nem kevesebb, mint 467000 gazdát érint Malawiban összesen 28 gazdálkodási körzetben, a helyzetet katasztrófaállapotnak nyilvánították. Mindez megközelítőleg 144000 hektárnyi termést érint, ami majdnem háromszor akkora terület, mint 2017-ben.

A cirok, a köles, a rizs és a kukorica az érintett termények.
A jelenlegi sereghernyó invázió még tovább rontja az élelmiszerbiztonság helyzetét Malawiban, és ezzel együtt egész Afrikában és a világon.


Annak érdekében, hogy megállítsák az inváziót, a kormány növényvédő szereket oszt a gazdáknak, hogy megfékezzék a fertőzést. Ugyanakkor ez csak egy bizonyos fokig hatásos, és jelen pillanatban repülőgép sincs elég ahhoz, hogy az összes területet lefedjék.

Ezért azt javasoljuk, a Sürgősségi meditációhoz add hozzá ezt a helyzetet, és vizualizáld, ahogy az időjárás Dél-Afrikában kedvezővé válik a gazdálkodás számára és AN Fehér Tüzével vizualizáld azt is, hogy a sereghernyó invázió teljesen megáll.

Török földrengések

6,8-as erősségű földrengés súlytotta Kelet-Törökországot helyi idő szerint január 24-én pénteken este. A rengéseket a szomszédos Szíriában, Libanonban, Iránban és még Tel Avivban (Izrael) is lehetett érezni.


Majd egy nappal később 5,1-es erősségű földrengés történt Elazig tartományban, az ország keleti részén.


Január 26-án a halálos esetek száma legalább 38-ra emelkedett és több, mint 1600 ember sérült meg. 76 épület omlott össze és több, mint 1000 sérült meg a földrengés következtében.

Mindazonáltal 45 embert hoztak élve hoztak ki alól, bár egyre halványabb a remény, hogy további túlélőket találjanak, mivel nagyon nehéz a törmeléket átfésülni a fagyos időben.

Sürgősségi csapatok több, mint 9500 sátrat állítottak és 17000 adag meleg ételt osztottak szét az otthontalanná vált lakosok között.

Javasoljuk, hogy add hozzá a Sürgősségi meditációkhoz ezt a helyzetet is. Vizualizáld, hogy az érintett területek lakói megfelelő ellátásban és orvosi segítségben részesülnek. Vizualizáld, hogy minden eltűnt embert megtalálnak és megmentenek, és az emberek visszatérnek a megszokott életükhöz olyan gyorsan, amilyen gyorsan lehetséges. Azt is vizualizáld, hogy azok a holt lelkek, aki a földrengésben vesztették életüket, biztonságban és békében áthaladnak a plazmasíkon.

Instrukciók és a napi Sürgősségi Meditáció (magyar idő szerint 15 óra) irányított hanganyaga a következő linken található:

https://www.youtube.com/watch?v=5kmCjNcft4s&feature=youtu.be


A Fény győzelme!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció a kínai járvány kitörésének megakadályozásáért
https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/01/surgos-meditacio-minden-4-oraban-kinai_25.html
 
Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):
https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések