Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditáció vasárnap 17 órakor és 4 óránkéntFRISSÍTÉS április 10-én: frissítettük a meditációs instrukciókat, az április 5-i Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditációt végezzük minden vasárnap 17 órakor és négy óránként.

A COVID-19 járvány kitörése még mindig tart, és a járványkitörés fő területei elérték Európát és az Egyesült Államokat is.A koronavírussal fertőzöttek száma elérte a másfél milliót és több mint 88000 ember vesztette életét világszerte. A világ COVID-19 betegeinek majdnem egyharmada az Egyesült Államokban van.


Ennek eredményeként frissítettük a Meditáció a koronavírus megállításáért meditációnkat, hogy az Egyesült Államok is szerepeljen a fókuszban.


Cobra kérésére mostantól a Felemelkedési idővonal/Koronavírus vége meditációt végezzük a Kulcs a Szabadsághoz meditáció helyett.


A heti Kulcs a Szabadsághoz meditáció vasárnap 17 órakor és a 4 óránként végzett Kulcs a Szabadsághoz meditáció helyett a Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditációt végezzük. Emellett olyan gyakran végezheted a Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditációt, amilyen gyakran vezettetést érzel.

Itt találhatóak az új időpontok a Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditációhoz magyar idő szerint:

1 óra
5 óra
9 óra
13 óra
17 óra
21 óra


Itt található a vasárnapi meditációhoz létrehozott Facebook esemény:


A meditációhoz készített vezetett változat itt található:
Instrukciók (a meditáció javasolt időtartama 20 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy a Bolygó a legoptimálisabb idővonalra váltson és a koronavírus teljesen eltávolításra kerüljön.

3. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

4. Képzeld el, hogy ez a Fény átalakít minden még meglévő koronavírust a Földön, fertőtlenít minden fertőzött területet a bolygón, meggyógyítja a betegeket, eltávolít minden félelmet mely összefügg ezzel a járvánnyal és helyreállítja a stabilitást.

5. Képzeld el, hogy az események iránya a Földön a lehető legpozitívabb idővonalra vált és eltávolodik minden járványtól, háborútól, globális uralomtól. Képzeld el, hogy a fehér, rózsaszín, kék és arany színű Fény meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az egész emberiségnek. Képzeld el, ahogy a Vízöntő korának új, gyönyörű kozmikus ciklusa elkezdődik. Tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hozva minden lény számára a Földön.

Meditáción a koronavírus megállításáért globálisan és Olaszországban még mindig tart az eredeti időpontban, erről a következő posztokban olvashatsz:Cobra javaslatára használhatod ezt az animációt, segít elképzelni a koronavírus teljes eltávolítását a bolygó felszínéről. Ha vezettetést érzel, oszt meg ezt mindenhol a közösségi médiában.

A vírus eltávolítása érdekében a Plejádiak új protokollt fejlesztettek ki, mely segíthet a fertőzött területek lakosságának, különösen a kínai Hupej tartományban, de máshol is a bolygón.

Ha tudomásod van róla, úgy érzed, vagy attól félsz, hogy elkaptad a koronavírust, vagy szeretnéd fertőtleníteni a környezeted, elismételheted magadban háromszor.

"RCV Csillagpor Parancs"

A Plejádiak ekkor a fejlett technológiájukkal segítenek eltávolítani a vírust. Ezt az új protokollt most fejlesztik, korlátozott a hatékonysága, ezért a Plejádiak visszajelzéseket kérnek. Örülnének, ha mindazok, akik használják ezt a protokollt, beszámolnának a hatásairól A Portálon az alább megadott cikk után a kommentek között.


Kérek mindenkit, hogy vegye figyelembe: ez a protokoll NEM helyettesíti az orvosi ellátást.

Képek és videók, melyek az RCV Csillagpor Parancs protokollt népszerűsítik, e poszt alján találhatók:


A Fény győzelme!

------------


Néhány szó erről a blogról:


A We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.


Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:


Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért:


Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:


Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):


Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):


Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):


Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):


Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint):


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!

Megjegyzések