Rózsa Rendje interjú Cobrával a Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditációrólA Rózsa Rendje interjút készített Cobrával arról, hogy milyen fontos a közelgő 'Felemelkedés Idővonal/Koronavírus vége' meditáció április 5-én reggel 4:45-kor. Ebben az interjúban beszélgetnek a koronavírusról, a pénzügyi helyzetről, a felemelkedésről és még sok minden másról, beleértve ebbe az április 5-ei 'Felemelkedés Idővonal/Koronavírus vége' meditáció fontosságát is.

Alább található az interjú hangfelvétele és annak szöveges átirata:


Az interjú (angol nyelvű) hangfelvétele a Rózsa Rendje Youtube csatornáján:

Debra: Sziasztok! A nevem Debra és Rózsa Rendje csoportot vezetek az Egyesült Államokban. Örömömre szolgál, hogy ma ismét Cobrával beszélgethetek, aki az Ellenállási Mozgalom fő hírszerzője. Fontos bolygószintű és galaktikus információkat nyújt a 2012portal.blogspot.com nevű blogján. Üdvözlünk Cobra! Köszönjük, hogy vállaltad ezt az interjút!

Cobra: Köszönöm a meghívást!

Debra: Cobra, ahogy te is tudod, a Rózsa Rendje küldetése az, hogy jólétet, harmóniát, békét nyújtson a "végidők őrület" alatt (ahogy te hívod), valamint az Esemény idején és azt követően. Jelenleg az emberiség aggódik, mi több pánikol a legújabb koronavírus járvány miatt, oly sok minden bizonytalan és ismeretlen. Mi értjük, hogy még sok minden nem ismert, de az a szándékunk ezzel az interjúval, hogy válaszokat gyűjtsünk a gyakran feltett kérdésekre, hogy segítsük enyhíteni az emberek elméjében megjelenő kétséget és feszültséget. Szeretnénk veled átbeszélni a közelgő április 5-ei Felemelkedés Idővonal/Koronavírus vége meditáció fontosságát a koronavírus - valamint az általa okozott félelem - eltávolításában, hogy vissza tudjuk állítani a bolygószintű evolúciót a legpozitívabb idővonalra.

Elég sok kérdést összeállítottam, kaptam is jó néhányat a Rózsa Rendje csoportoktól a világ minden tájáról, így sok mindenről kell beszélnünk. Kezdjük azzal, hogy mi is történik a koronavírussal, mivel nagy a zavar a járványhoz kapcsolódó terveket illetően. Amennyire mi értjük - te pedig jelezted - eredetileg a sötétek egy aljas terveként indult annak érdekében, hogy kikényszerítsék a vakcinákat, melyek olyan biochipeket tartalmaznak, mellyel a felszíni lakosságot irányítani lehet, utat nyit az 5G bevezetésének, a digitális valutának, a társadalmi kreditpont rendszernek, valamit az önkarantén globális Új Világrend dísztópiának. És tudom, később megosztottad velünk, hogy az Ellenállásnak sikerült eltüntetnie ezeket a biochipeket, de ettől még veszélyes vegyi anyagokat tartalmazhat a védőoltás. De sokan most azt gondolják, hogy a tervet átvették a Fényerők és azért engedik a karantént, az utazási korlátozásokat és lezárásokat, hogy már ne lehessen több próbálkozás hamis zászlós eseményekre. És hogy háttérben folyó munkálatokra fordítják ezt az időt (mint például a lehetséges tömeges letartóztatások), hogy előkészítsék az utat az Eseményhez. Tehát Cobra, mi is történik pontosan? Mindkét oldal a saját hasznára használja fel ezt a járványt?

Cobra: A sötét erők néhány hónappal ezelőtt indították el ezt a járványt, ahogy mondtad, annak érdekében, hogy a disztópikus Új Világrend társadalmukat előmozdítsák. Most pedig a Fényerők a helyzetet arra használják - különösképpen a globális karantén helyzetét -, hogy tovább vigyék az Eseménnyel kapcsolatos terveiket. Valójában ez a karantén helyzet nagyszerű lehetőség a Fényerők számára, hogy kielemezhessék a felszíni lakosság viselkedését és sokkal jobban le tudják modellezni a normákat, hogyan reagál majd a felszíni lakosság, amikor megtörténik az Esemény. Tehát értékes, fontos információkat gyűjtenek jelenleg, amelyek majd sokkal, sokkal könnyebbé teszik az Esemény műveleteit, amikor az tényleg megtörténik.

Debra: Volt a sötét erőknek arról fogalma, hogyha szabadon engedik biofegyverként ezt a vírust, a Fényerők esetleg arra használhatják a lehetőséget, hogy elvégezzék a tisztogatási munkákat a bolygón, előkészítve ezzel az Eseményt?

Cobra: Arra számítottak, hogy ez a vírus sokkal veszélyesebb és sokkal halálosabb lesz. Célkitűzésük egy olyan tömeges járványnak a forgatókönyve volt, amely azt mondanám, hogy 5 milliárd ember fertőzöttségével és 50 millió ember halálával járt volna. Ez volt a céljuk. Ez volt a műveleteik első fázisa. A második fázis pedig a felszíni társadalom a "Mad Max" forgatókönyvének megfelelő totális összeomlasztása lett volna. Ez volt a céljuk, a tervük. Természetesen erre nem került sor és nem is fog rá sor kerülni.

Debra: Tehetnek most a sötétek bármit, hogy megállítsák a Fényerők pozitív lépéseit, melyeket a mostani karantén alatt tesznek?

Cobra: Az történik, hogy ez az egész koronavírus járvány helyzet meglepetésként érte a Fényerőket bizonyos fokig. A sötét erők némi előnnyel rendelkeztek néhány hónappal ezelőtt, amikor belekezdtek ebbe a hadműveletbe, de ez az előny egyre inkább csökken. Így most a helyzet lassan, de biztosan a Fényerők javára fordul.

Debra: Ok, remek! Ha bevezetik az Egyesült Államokban a Statáriumot, vagy valamelyik másik országban, azt a pozitív katonaság tenné, hogy megkezdődhessenek a tömeges letartóztatások? Vagy a sötétek eszközölnék ki, hogy még nagyobb félelmet keltsenek? És mennyire valószínű ezen a ponton, hogy Statáriumnak leszünk szemtanúi?

Cobra: Meg kell értenetek, hogy minden országban a Fény és a sötétség frakciója is helyet foglal ugyanabban a kormányzati struktúrában. Így ha, vagy amikor Statáriumot vezetnek be egy adott országban, mindkét frakció a saját forgatókönyve szerint fog cselekedni. De azt mondanám, hogy a végkimenetele várhatóan pozitív lenne. Nem számítok ezen a ponton semmiféle drasztikus Új Világrend-féle forgatókönyvre. Ez a pont már elmúlt. Néhány hete veszélyes helyzetben voltunk, de most sokkal jobban néz ki a helyzet.

Debra: Megoszthatsz velünk friss információkat a tömeges letartóztatásokkal kapcsolatosan?

Cobra: Nem, valójában a tömeges letartóztatásokkal kapcsolatos összes terv szigorúan titkos. Csak azokhoz tudok megjegyzést fűzni, amiket mások tettek közzé. Elmondhatom, hogy az a terv, amelyet Drake tett közzé, tulajdonképpen a pozitív hadsereg frakciójának hetekkel ezelőtti terve volt. Azt nem tudom megmondani, hogy az a terv érvényeben van-e még vagy sem, és hozzátenném, hogy más frakciók, illetve csoportok is érintettek. Ez csak egy elméleti forgatókönyv, amely esetlegesen megtörténhet. De azt nem mondom, hogy meg is fog történni.

Debra: A koronavírus nyilvánvalóan létezik, hisz emberek betegszenek meg és halálesetek állnak ezzel összefüggésben. De pontosak azok a hírek és számadatok, amiket a CDC és a WHO-hoz hasonló szervezetek adnak ki? Vagy csak fel vannak fújva, hogy félelmet keltsenek?

Cobra: Ismétlem, több érdekcsoport és sok frakció létezik a világon különféle motivációkkal, különféle tervekkel. Néhány frakció és néhány ország el akarja bagatellizálni a vírus hatását, ezek le akarják nyomni a számokat. Néhány frakció pedig, sőt még néhány ország is rosszabbnak akarja láttatni a helyzetet, mint amilyen valójában, így tehát a számok különbözőek és nem helyesek. De ami körülbelül helyes, az a görbe alakulása. Ha a görbe alakulását nézzük, meg lehet jósolni mi fog történni, és a jelenlegi becslések alapján, melyek megjelentek a tömegmédiában, a néhány millió fertőzött és néhány százezer halott valószínűleg elég pontos.

Debra: Említetted, hogy a félelem nagy része a nem-fizikai entitások miatt van, amelyek az energiamezőnkben élnek velünk, és hogy az egyik olyan dolog, amit a Fényerőknek mostanában sikerült kieszközölnie, az ezeknek a plazma mezőben lévő entitásoknak a kitisztítása, mivel ezeket az entitásokat nem tudjuk átadni egymásnak a karantén alatt. Hogyan éhezteti ki és gátolja meg ezeknek az entitásoknak a terjedését az elszigetelődés? Fizikai, emberi kontaktus által adjuk át ezeket, miközben érzelmileg és mentálisan egymással foglalkozunk napi szinten? Vagy egyszerűen azáltal, hogy az energiamezőink átfedik egymást, mikor közel vagyunk másokhoz?

Cobra: Először is, a jó hír az, hogy tulajdonképpen az összes plazma entitás eltávolításra került. Most az éteri és alsó asztrál entitásokkal foglalkozunk, ami sokkal könnyebb. A Fényerők ezt a karantén helyzetet - amikor is az emberek elszigetelik magukat a bolygón - egyfajta csodálatos eszközként használják, hogy drasztikusan felgyorsítsák ezeknek az entitásoknak a kitisztítását. Néhányan közülük, már több ezer éve a bolygó felszíne körül léteztek, generációról generációra ugrálva, anyáról gyerekre, majd az unokára. Ugyanaz az entitás szállta meg a családi vonalat sok évszázadon keresztül, és most ahogy mondtad, az emberek energiamezői nem fedik egymást többé a társadalmi távolságtartás miatt, így ezek az entitások éhen halnak.

Interakcióra van szükségük. Fizikai interakcióra, más entitás által megszállt emberek fizikai közelségére, hogy fenn tudják tartani magukat, hogy meg tudják őrizni jelenlétüket. Ezek most ki vannak éheztetve, és bizonyos fokig ezeknek az entitásoknak a terjedése hasonlít a vírussal való megfertőződésre. Egyfajta energia vírus, amely 25.000 évvel ezelőtt fertőzte meg az emberiséget. Nem csak a fizikai koronavírust távolítják el, hanem az összes ilyen entitást és energetikai vírust is eltüntetik, ami drasztikusan javítani fogja az emberiség állapotát. Leszámítva tehát, hogy ez a koronavírus nem egy kellemes helyzet, néha elég ijesztő is lehet, a végkimenetele mégis nagyon pozitív lesz az evolúció szemszögéből nézve. A régi arkón fertőzések legtöbbje egyszerűen ki lesz éheztetve, és el fog tűnni mire ez a tömeges karantén véget ér.

Debra: Ez érdekes és nagyon jó hír is egyben. Mi a helyzet azzal az utolsó védelmi vonallal, amit a chiméra használt a plazma aktiválásával, amely toplet bombákat hoz létre az össze felszíni lakos fizikai implantátumában? A teljes felszíni lakosság implantátumában van toplet bomba? Mik ennek a következményei és hogyan tudjuk ezt kezelni? Van bármi, amit tehetünk, hogy segítsük ezeket eltávolítani? Vagy ez olyasmi, amit csak a Fényerők tudnak megtenni?

Cobra: Igen, ez az utolsó védelmi vonal. Azt mondanám, hogy a legerősebb az utolsó védelmi vonalak közül. Olyan szinten lettek aktiválva, hogy ezek az implantátumok állítják most elő a topleteket, forgó fekete lyukakat hoznak létre. A Fényerők elég hatékonyan kezelik a helyzetet. Amit mindenki megtehet, vagy azt mondanám, hogy amit a legfelébredettebb emberek tehetnek, hogy kitisztítják az implantátumot, főképp azt, amely a homloklebenyben található. Ezt az implantátumot kitisztíthatják ibolya lánggal. Használhatják az implantátum tisztítására szolgáló protokollokat, melyeket a konferenciáimon kifejtettem. Osztottam meg videókat. Osztottam már meg instrukciókat is. Az emberek megkereshetik a konferenciáim jegyzeteit is. Különféle technikák léteznek, amelyeket az emberek arra használhatnak, hogy segítsék az implantátumok feloldódását, különösen az elsődleges hitrendszerek némelyikét, amit belénk implantáltak. Ez természetesen segíteni fogja a Fényerőket feloldani a teljes struktúrát.

Debra: Ezen protokollok egyike az "Isten vagyok. Nem vagyok Isten." protokollja?

Cobra: Pontosan.

Debra: Milyen komoly ez a helyzet az implantátumokkal?

Cobra: Ez gyakorlatilag az elsődleges helyzet, az Édenből való kiűzetés, a kiűzetés a Paradicsomból. Ez az a mechanizmus, amely elválasztotta az emberiséget a Forrástól. A Felemelkedés folyamata valójában az implantátumok eltávolításának folyamata és a Forrással való újrakapcsolódás.

Debra: És most mi a helyzet ezzel a plazma aktiválással, amely toplet bombákat hoz létre az implantátumokban? Milyen komoly ez a helyzet?

Cobra: Tulajdonképpen ez egy nagyon fejlett negatív kvantum technológia, amely eddig megakadályozta a Fényerőket, hogy hozzáférjenek az implantátumokhoz és eltávolítsák azokat. De most a Fényerők, különösen az elmúlt néhány évben, kifejezetten ezek eltávolításán dolgoztak teljes odaadással és fókusszal, és meglehetősen sikeresek voltak. Legfőképp most az elmúlt pár hónapban, amikor is ez a koronavírus lehetőséget teremtett számukra, hogy közvetlenebb módon hozzáférjenek.

Debra: Remek. A Prepare for Change-dzsel készített legújabb interjúdban említetted, hogy egy kvantum háború zajlik. El tudnád magyarázni, mit értesz kvantum háború alatt?

Cobra: Igen, egy bizonyos fokig. A Fényerők rendelkeznek olyan fejlett technológiával, amellyel el tudják távolítani az implantátumokat. Kezelik a toplet bombákat és egyéb kvantum technológiákkal kapcsolatos problémákat. A sötét erőknek szintén vannak és voltak, különösen a chiméra csoportnak, illetve a még fejlettebb negatív fajoknak, bizonyos fejlett kvantum technológiáik, amikkel ellensúlyozták a Fényerők előrehaladását. Ez a háború az elmúlt néhány hónapban érte el a tetőfokát. Most kezd lassan a Fény győzelme felé fordulni a kocka ezeken a területeken.

Debra: Nagyon jó! A korona pánik ködösítés egy figyelemelterelés, hogy erről a kvantum háborúról ne tudjon a felszíni lakosság, mert ezt sem a Fényerők, sem a sötét erők nem akarják?

Cobra: Valójában az információk ezzel a kvantum háborúval kapcsolatosan már megjelentek. A koronavírus miatti félelem valós. Ezt a betegség váltotta ki, természetesen a tömegmédia pedig manipulálja. A koronavírus járvány maga, azt mondanám, hogy e háború járulékos kárának a mellékhatása.

Debra: Mik azok a lehetséges forgatókönyvek amikkel a jövőben találkozhatunk e háború következményeként, pozitív és negatív értelemben is?

Cobra: Természetesen a sötét erők az Új Világrendet akarják népszerűsíteni. Volt néhány sikerük az elmúlt hetekben, ugyanakkor a Fényerők még nagyobb sikereket arattak a nem fizikai entitások és a negatív kvantumtechnika eltávolításában. Mint már mondtam, a legvalószínűbb forgatókönyv a néhány millió fertőzött ember, a néhány százezer halott és a tömeges karantén körülbelül egy-két hónap alatt véget ér. Nem szeretnék ennél tovább menni a részletekbe arról, hogy mit fognak tenni a Fényerők, sem abba, hogy hogyan fognak reagálni a helyzetre, mert ez még mindig titkosított információ.

Debra: OK, beszéljünk arról, hogyan tudunk hozzájárulni a pozitív idővonal megteremtéséhez ebben a kvantummezőben - van-e olyan érzésed, hogy a közelgő 'Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége' meditáció a legerőteljesebb dolog, amit, mint kollektív, most megtehetünk, hogy segítsük a helyzetet a Föld bolygón? Miért van ez így?

Cobra: Igen, természetesen. Az a tömegmeditáció, ahol elég nagy számban meditálnak együtt az emberek, egyedülállóan a leghatékonyabb dolog amit tehetünk, mert ha egy lézer-szerű, határozott fókuszt hozunk létre a koherens kvantummezőben, megváltoztatjuk a kvantumhullámzásokat. Megváltoztatjuk a kvantumhabot. Arról informáljuk az egész bolygó kvantummezőjét, hogy mi a jövő. Valójában magába foglaljuk a kvantummezőt. Megnyomjuk az idővonalat. Az idő folyását egy bizonyos irányba toljuk. Ez valami rendkívül erős. Az emberek alábecsülik a csoportos meditáció és a csoportos döntés hatalmát. Szó szerint megváltoztathatjuk a történelem menetét. Van egy forgatókönyv. Van bizonyos elkötelezettségünk. Vannak bizonyos dolgok, amelyeket az emberek vizualizálhatnak. Elképzelhetik a vírus eltávolítását. Vizualizálni fogjuk az új valóságot, amelyet szeretnénk létrehozni. Ha a meditáció eléri a kritikus tömeget, akkor határozottan ebbe az irányba mozdíthatjuk a dolgokat.

Debra: Csodálatos! A tömegmeditáció április 4-5-én a Jupiter-Plutó együttállás pillanatában történik, amely egyike a 13 jelentős szinodikus ciklusoknak idén. Azt mondtad, ez lesz az első pillanat, amikor a Vízöntő korának egy erőteljes energiája eléri a bolygó felszínét. Meg tudod magyarázni ezt részletesebben, és hogy miért olyan fontos ebben a pillanatban végezni a meditációt?

Cobra: Először is, szükséges korrigálnom. A Jupiter-Plútó együttállás, amely jelenleg zajlik, még nem a szinodikus ciklus. Ez a Jupiter Plútó együttállás a Földről is látható. A Jupiter és a Plútó együttállásának szinodikus ciklusa július 31-én jön el; ekkor lesz látható a Jupiter-Plútó együttállás a Nap középpontjából. De ez a mostani együttállás, ami a Földről április 4-én és 5-én lesz látható, nagyon erős beindító lesz. Alapvetően ez a legerőteljesebb beindító január 11-12. óta, amikor az utolsó tömeges meditációnk volt, és ennek az energiának hatalmas potenciálja van a Fény áttörésére. Ez az a pillanat, amikor a Fényerők átvehetik a vezetést, átvehetik a... [nem érthető a felvételen], és valójában elkezdhetik diktálni, hogy mi történjen ebben a dinamikus helyzetben.

Debra: Igen, tehát nagyon fontos. A hatvanas évek elején négy nővér Garabandalban látomást kapott egy csodáról, amely Húsvét környékén történhet. Egyesek úgy értelmezték, hogy ez a galaktikus szuperhullám érkezése lehet 2020 áprilisában. Ez az ok, és része annak, amiért ez a meditáció a Jupiter-Plútó együttállásakor annyira fontos?

Cobra: Azt mondanám, hogy az idei Húsvét egy újabb igen erős energia portál. Nem tudom kommentálni, hogy mi fog történni vagy mi történhet akkor. De azt mondanám, hogy a galaktikus szuperhullám időzítése még nincs olyan mértékben meghatározva, hogy nyilvánosságra lehetne hozni.

Debra: Rendben. Ezeknek a globális meditációknak a célja általában a kritikus tömeg elérése, amely körülbelül 144 000 ember, de azt mondtad, hogy a közelgő meditáció szempontjából fontos, hogy ennél többen legyünk, ideális esetben körülbelül 1 millióan. Miért?

Cobra: Ennek az az oka, hogy ezúttal egy fantasztikus lehetőség áll előttünk. A meditációnk következményei sokkal jelentősebbek lehetnek, mert a bolygón jelenleg olyan helyzet tapasztalható, ami még soha nem volt eddig. Ez már nem csak a szokásos helyzet. Az emberek nyitottabbak a szokatlan megoldások iránt. Nyitottabbak a Lélek felé. Nyitottabbak a magasabb szintű kapcsolatok iránt, mert sokan rájöttek, hogy annak az életnek, amit eddig éltek, vége.

Debra: Mi lenne a különbség a végeredmény tekintetében akkor, ha a 144.000-es kritikus tömeg, vagy akkor, ha 1 millió ember kritikus tömege meditál?

Cobra: Az utolsó meditációnk során például éppen csak elértük a 144.000-es kritikus tömeget. Meg tudtuk tartani a pozitív idővonalat, de éppen hogy. Ezért van az, hogy a helyzet azóta olyan, mintha pengeélen táncolnánk. Ha januárban 1 millióan meditáltak volna, nagy valószínűséggel a járvány nem is lett volna lehetséges. Azt mondanám, hogy a múltban sokszor megakadályoztak már az eseményeink hasonló forgatókönyveket. Nem ez az első alkalom, hogy a sötét erők ilyesmit terveznek, általánosságban évente legalább 2 ilyen eset kerül megelőzésre és soha nem jut el a tömegmédiába a híre. A Fényerők még azelőtt megakadályozzák, mielőtt megtörténne, néha pedig a mi meditációink akadályozták meg az ehhez hasonló eseteket.

Debra: A "toborzó" meditációnk március 22-én segített növelni az április 4-5-ei meditációnk sikerének esélyét?

Cobra: Igen, természetesen segített. Az előrejelzéseink elég jók. Bizakodóak vagyunk abban a tekintetben, hogy elérjük a 144.000-es kritikus tömeget vagy még akár az egy milliót is. Meglátjuk, hogy mi fog történni.

Debra: Hogy megy az "Egység a közösségben"? Ezeknek a vezetői és az ő követőik csatlakoznak, hogy részt vegyenek benne?

Cobra: Sokuk igen, még olyanok is akikre soha nem számítottam, hogy megteszik majd. De vannak bizonyos emberek, akik, úgy mondanám, hogy valóban változást hozhatnának és valamilyen okból kifolyólag úgy döntenek, hogy nem teszik. Tulajdonképpen erről majd az Esemény után tudok igazán beszélni. Előtte tartózkodnék attól, hogy erről többet mondjak.

Debra: Rendben. Ha elegendő ember vesz részt április 4-5-én, pozitív idővonalat hozhatunk létre az emberiség számára, ez a cél. Hogyan néz ki ez a pozitív idővonal? És akkor, ha nem lesz elegendő résztvevő, az azt jelentené, hogy a negatív idővonalon maradunk? Ez hogy nézne ki?

Cobra: OK, még mindig háborúban vagyunk. A Fényerők is és a sötét erők is mindent megtesznek amit csak tudnak, a saját módszereikkel. Az alapvető pozitív idővonal már biztosítva lett, ami azt jelenti, hogy lesz Esemény, lesz Felemelkedés, és a bolygó fel lesz szabadítva. Ez biztosítva van, de szeretnénk, ha az ahhoz a bizonyos pillanathoz vezető utunk a lehető legegyszerűbben, a lehető legpozitívabb módon történne. A kritikus tömeg elérésével biztosítjuk, hogy ez sokkal könnyebbé váljon. De ismétlem, háborúban vagyunk. Lehetnek meglepetések, így nem fogok előrejelzést adni arról, mi fog történni. Biztos vagyok abban, hogyha elérjük a kritikus tömeget, a jövőnk sokkal fényesebb lesz és az utunk sokkal könnyebb a végső cél eléréséig.

Debra: Mi történt legutóbb, nem tudtuk biztosítani a pozitív idővonalat a januári meditációnk során? Mi okozta ezt a vészhelyzetet, vajon a koronavírusnak volt hozzá köze?

Cobra: Igen, biztosítottuk az alapvető pozitív idővonalat. Megyünk a Vízöntő Korába, ez nem változott. Az egyik dolog ami történt, hogy épphogy elértük a kritikus tömeget, tehát elegendő volt, de éppen hogy csak. A másik pedig, hogy a színfalak mögött olyan dolgok történtek, amik nem voltak éppenséggel jók, beszivárgások történtek a csapatokban, az én csapatomban is komoly beszivárgás volt. A fényhálózat részei veszélyeztetettek voltak. Voltak más helyzetek is, melyek nem úgy alakultak, ahogy azt mi reméltük. Aztán az elmúlt két évben is, a Fényerők tettek néhány rendkívüli lépést annak érdekében, hogy a legfelébredettebb felszíni fénymunkások bizonyos aspektusait felkészítsék bizonyos küldetésekre és ez a művelet szinte teljesen elbukott. Szóval már a múlt év nyarán tudható volt, hogy valamiféle összeomlás várható. Tavaly augusztus óta kapom a híreket a pénzügyi összeomlásról szóló tárgyalásokról. Informáltak, hogy nincs elegendő idő a Fényszigetek létrehozására. Nem számítottam a járványra, de volt arra vonatkozó hír, hogy egy kemény leszállásra kell készülnünk, egy durva összeomlásra. Ez az ami most történik.

Debra: Igen, máris szeretnék veled beszélni a pénzügyi helyzetről is, de van még néhány kérdésem a meditációnkkal kapcsolatban. Ez a meditáció valójában egy választás az emberiség számára aközött, hogy az Esemény kicsivel később, ebben az évben megtörténik, vagy pedig a Delta Opció lép életbe, amikor is a FED-et bezárják, a Speciális Titkos alakulat csapata megkezdi a cabal eltávolítását (de nem a Jezsuiták, Fekete Nemesek, chimera és arkhónok) még azelőtt, hogy a nem fizikai síkokat kitisztították volna, csak az Egyesült Államokban történik meg, az amerikai dollár összeomlásával, a teljes nyilvánosságra-hozatal nem azonnal következik be, ami erős nemzetközi reakciót vált ki, és amikor instabil és kaotikus lesz az átmenetet az Esemény felé? Választunk-e a lehetőségek közül, a résztvevők száma alapján, hogy zavartalanul történik meg az Esemény, vagy a Delta opció lép életbe?

Cobra: Mint mondtam, jelenleg nem tudom kommentálni a Fényerők konkrét terveit. A Delta Opciót sem kommentálhatom. De azt mondom, hogy ha a meditációnkban résztvevők száma eléri a kritikus tömeget, akkor utunk határozottan simább lesz.

Debra: Azt mondtad, hogy a közelgő meditáció "egy teszt a felszíni lakosság számára, hogy képesek lesznek-e manifesztálni az Egységet vagy sem. A Fényerők monitorozni fogják az együttműködés szintjét, és ezt meghatározó tényezőként fogják használni a közvetlen jövőbeli tervekhez az Eseménynél." Elmagyaráznád kérlek, hogy mit értettél ezalatt? Mi történik ha "elbukunk" ezen a teszten?

Cobra: Ez a teszt nem egy iskolai tesztet jelentett. Inkább azt, hogy a Fényerők megfigyelik a felszíni lakosság reakcióit azért, hogy nagyobb rálátásuk legyen arra, hogyan kivitelezzék az Esemény műveleteit: Kivel vegyék fel a kapcsolatot, kit hagyjanak ki, ki az aki megbízható és ki az, aki nem. Ez az utolsó ilyen jellegű "teszt". Ezután a "teszt" után ennek vége, nem fogják többé kiértékelni a felszíni lakosságot, mivel már elég jól átlátják, hogy mit várhatnak bizonyos kulcsfontosságú személyektől. Ez a karantén helyzet is rengeteg rálátást ad nekik a csoport dinamikáról egy olyan helyzetben, ami eléggé hasonló az Eseményhez.

Debra: Érdekes, ez így érthető. Mindannyian tudjuk, hogy fontos az immunrendszerünket erősítenünk és a félelemnek nagyon erős hatása lehet annak gyengítésére. Szeretnék néhány olyan témát megvitatni, amely sok ember kérdéseire és félelmére vonatkozik, és információt szolgáltatni nekik a bizonytalanságuk enyhítésére. Az első dolog amit szeretnék megvitatni, az a pénzügyi helyzet.

A legutóbbi januári Vízöntő Kora meditációval kapcsolatos interjú során jelezted, hogy a pénzügyi összeomlás egy fokozatos széthullás lesz, mégis a meditációt követő riportodban azt mondtad, hogy ez többé nem opció, az összeomlás hirtelen és brutális lesz. Mi történt, hogy a fokozatosból hirtelen lett? A Fény vagy a sötét erők munkája okozta ezt a változást?

Cobra: A Fényerők egyszerűen azt látták, hogy a sötét erők olyan mértékben képesek folytatni a gazdaság manipulálását, hogy már nem lesz lehetséges fokozatosan keresztülmenni a pénzügyi helyzet kitisztításán. Nincs rá lehetőség, mivel a sötét erők mindig jönnek egy újabb trükkel, hogy elfedjék, elnyomják és manipulálják a pénzügyi rendszert. Így a Fényerők egy meglepetésszerű támadást fognak intézni, amikor erre megfelelő lesz a pillanat, és úgy döntik be az egészet, hogy a sötétek pénzügyi akciói ezzel nem fognak tudni megbirkózni.

Debra: A legfrissebb We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat interjúd során jelezted, lehetséges, hogy ez az összeomlás még akár az április 4-5-ei meditációnk előtt is megtörténhet. Ez még mindig így van?

Cobra: Lehetséges, de csekély az esélye, a helyzet alakulását elnézve. Nem túl nagy a valószínűsége ezen a ponton.

Debra: Amennyiben a közelgő meditációnk sikeres lesz - amit mi úgy tervezünk, hogy az lesz -, az enyhítheti a pénzügyi összeomlást, vagy ez lényegében egy durva összeomlás lesz így is-úgy is?

Cobra: Nem a végső összeomlás lesz, mert a végső összeomlás csak közvetlenül az Esemény előtt fog megtörténni, de mindenképpen megkönnyítheti az időszakot az Eseményig.

Debra: Eddig egyik bank sem omlott össze, de készülnek erre? Nemrég értesítést kaptam a JP Morgan Chase Bank-tól, hogy eladták a jelzálogkölcsönömet egy olyan társaságnak, amelyről még sohasem hallottam, és hogy ez azonnal hatályba lép. Ez azért van, mert tudják, hogy hamarosan összeomlanak? Ha a bankok összeomlanak, mi történne az olyan emberek jelzálogával, mint az enyém?

Cobra: Erről beszéltem már pont az előbb, a bankok mindenféle manipulációt alkalmaznak annak érdekében, hogy fenntartsák a rendszer működését és minél több pénzhez jussanak. A bankok összeomlása ezen a ponton nem valószínű; ez az általános összeomlás későbbi szakaszában fordulhat inkább elő, de még nem most, ahogy az jelenleg látható is. Ugyanaz fog történni a jelzálogkölcsönökkel, mint minden adóssággal, összeomlanak a végső összeomlás következtében az Esemény előtt közvetlenül.

Debra: És a hitelkártyákat sem lehet majd használni?

Cobra: Pontosan.

Debra: Talán ezért javasolta az Ellenállás Mozgalom, hogy vegyenek ki az emberek készpénzt a bankokból. Az emberek azon gondolkodnak, mi történik majd a pénzükkel a bankokban. Ez azt jelenti, hogy az összes pénzünket, vagy annak nagy részét ki kellene venni, vagy elég annyit, hogy kb. egy hónapig fizetni tudjuk belőle a számlákat, amíg a rendszer újraindul?

Cobra: Jelenleg a józan ész azt diktálja, vegyük ki a pénzünk egy részét a bankból, hogy készpénzzel is rendelkezzünk és élelmiszert tudjunk vásárolni vagy boltba tudjunk menni, mert a jelenlegi globális karanténban szükség van készpénzre az ilyen típusú kiadások miatt. Az Eseményre vonatkoztatva, ha valaki pénzt vesz ki a bankból, akkor a saját belső útmutatása szerint tegye azt. Az elmúlt nyolc évben elegendő információ került napvilágra arról, hogyan készüljenek fel az emberek az Eseményre.

Debra: Rendben! Az MSN szerint létezik javaslat egy pénz nélküli rendszer létrehozására, amelyben a bank alapvetően a készpénz kezelőjévé válna, és ezért a szolgáltatásért fizetnénk neki. Igaz ez, és ez azt jelenti, hogy a Fekete Nemesség/cabal egyik frakciója nyert ebben a helyzetben, ha ez megtörténik?

Cobra: Igen, vannak erre irányuló javaslatok. Természetesen a Fekete Nemes frakció felhasználja a koronavírus-járványt a készpénz nélküli társadalomra vonatkozó tervei továbbvitelére. Az elmúlt héten vagy két alkalommal az Egyesült Államokban és Európában igen erőteljes javaslatok születtek. De jelenleg még nem állnak nyerésre, tehát vannak más erők is játékban, amelyek megakadályozhatják ennek megvalósulását. Ez volt a tervük. Ez a terv ismertté vált és intézkedések történnek a megállítása érdekében.

Debra: Nemrégiben bejelentették, hogy a Federal Reserve (Egyesül Államok központi bankja) csődbe ment, és most az Egyesült Államok kincstára tartja ellenőrzés alatt, kezdve a magánvállalkozásoktól a kormányzati ügynökségekig. Mi történt, és mit jelent ez az emberek számára? Ez egy pozitív dolog az aranyfedezet visszaállítása érdekében?

Cobra: Nos, ez nem egészen így van. Általában az Egyesült Államok Szövetségi Tartaléka és a Kincstár, karöltve, kéz a kézben működik. Együttműködnek egymással. Valójában a kincstár bocsájtja ki a pénzt jelenleg a semmiből, a FED ezt megveszi, és még több adósságot halmoz fel az egyenlegén. Tehát ez egy elég bonyolult mechanizmus, amely lehetővé teszi számukra, hogy pénzt teremtsenek elő a semmiből. Szinte senki sem érti ezt. Amikor 2,2 milliárd dolláros segélyt bocsátanak ki, mint nemrég, és azt most, vagy hamarosan beáramoltatják a gazdaságba, tulajdonképpen azt történik, hogy ezzel csökkenteni fogják a dollár értékét, így egy átlagos ember ebből nem fog profitálni. Valójában eszközeik és pénzügyi nettó vagyonuk egy részét elveszítik ezzel. Pontosan ez volt a céljuk. Ez az oka annak, hogy így bocsátották ki.

Debra: Hogyan veszítik el a vagyonuk egy részét az emberek ebben?

Cobra: Ha van egy olyan házad, amelynek becslések szerint van egy bizonyos értéke, és a dollár leértékelődik, mert több dollár van forgalomban, akkor a ház valódi értéke csökkenni fog.

Debra: Természetesen, ez érthető. Sok ember, vállalkozás, a pénzügyi piacok pénzügyi nehézségeket tapasztalnak a koronavírus miatt. A nagyobb vállalkozások bezárnak? Van-e súlyos recesszió? Ez a vírus sötét programjának egyike? Vagy ez a Fényerők eszköze arra, hogy új, egészséges pénzügyi rendszert hozzon létre mindenki számára?

Cobra: Minden egyvelege. Most mindenki elképzelése működésbe lépett és napirenden van. Tehát, a sötét erők nem recessziót reméltek, hanem a társadalom teljes összeomlásában bíztak, de ez nem történik meg. Ami történik, az egy olyan folyamat, amely valójában jól végződik majd. Ez egy folyamat, amelyben az emberek tényleg ráébrednek az értékeikre. Most szünetet tartanak, egy kis leállás történik, és az emberek újraértékelik az életüket és kilépnek a mókuskerékből - ennek természetesen vannak bizonyos gazdasági következményei, van egy bizonyos hatása a világgazdaságra. De a gazdaság állapota az elmúlt néhány évtizedben már nem volt egészséges. Az emberi életminőség és az emberi kapcsolatok rovására történő növekedés és nagyobb profit elérése nem megoldás. Most ezt egyre több ember veszi észre.

Debra: A legutóbbi meditációnk alatt, ahol elértük a kritikus tömeget, úgy értettük, hogy a Fényerők mostmár közvetlenebb módon avatkozhatnak be a rendszerbe. Ez megtörtént?

Cobra: Ez történik a színfalak mögött, de még nem publikusan, mert még mindig a sötét erők uralják a tömegmédiát.

Debra: Visszatérve arra, amit említettél a kreált pénzekkel létrehozott ösztönző csomagokról, a G20 bejelentette, hogy tagjai 5 billió dollárt fektetnek be a koronavírus kitörésének megakadályozására és a gazdaság fellendítésére. Néhány ország pénzt ad azoknak, akik nem tudnak dolgozni. A fénymunkások az ilyen nagy összegű alapokat összefüggésbe hozzák GESARA-val. Mindez azt jelzi, hogy a Fényerők már a pénzügyi újraindítás előtt felszabadítanak néhány jóléti alapot?

Cobra: Nem, ez nincs kapcsolatban a GESARA-val.

Debra: Oké, ez egy pozitív dolog, hogy ez a pénz az emberek számára elérhető lesz, vagy mi áll mögötte valójában?

Cobra: Alapvetően ez az egyetlen dolog, ami történhet, mert ha a gazdaság és a vállalkozások nem kapják meg az ösztönzést, a rendszer összeomlik. A Federal Reserve-nek nem volt más lehetősége, mint felszabadítani ezeket az alapokat. Nincs más lehetőség, sarokba vannak szorítva. Tehát bizonyos értelemben ez jó dolog, de a sötét erők ezt a helyzetet arra is használják, hogy még erősebben megszilárdítsák a hatalmukat.

Tehát ez egy kétélű kard.

Debra: Ahogy ez az egész az, igaz?

Cobra: Igen.

Debra: Lehetséges, hogy néhány fénymunkás már most kapjon ezekből az alapokból az Ellenállási Mozgalomtól vagy a Fényerőktől?

Cobra: Nem, az Esemény előtt nem.

Debra: Nagy viták folynak a felébredett közösségekben arról, hogy Trump a „jó” vagy a „rossz” fiúk érdekeit képviseli. Néhányan meg vannak győződve arról, hogy megmenti a világot, mások szerint báb a sötét erők programja számára. Mi az igazság?

Cobra: Nem menti meg a világot és nem a sötétek eszköze. Valahol a kettő között áll. Megvannak a saját elképzelései, amivel az a célja, hogy Amerikát újra nagyszerűvé tegye, és Trumpot is újra nagyszerűvé tegye. Vannak tanácsadói; néhány jezsuita és néhány olyan tanácsadó, aki inkább a cionista frakcióhoz tartozik. Van néhány jó tanácsadója is, akik kapcsolatban állnak a pozitív katonasággal. Tehát van, hogy az egyik, van, hogy a másik oldalra hallgat, attól függően, hogy a saját érdekeit mi szolgálja leginkább.

Debra: És mi van Qanonnal - a fényt terjeszti vagy a félrevezetést?

Cobra: Ennek a kérdésnek a megválaszolása nem szolgálja a legmagasabb célt.

Debra: Rendben. Hadd kérdezzelek az MIT-ről. Bevezetik a helymeghatározó technológiát a koronavírusos betegek és azok körében, akikkel kapcsolatba lépnek. Ez a közegészségügyért hozott döntés felveti a magánélet védelmével kapcsolatos aggályokat, hasonlóan a Kínában ijesztő mértékben zajló megfigyeléshez és ellenőrzéshez. Ezek az intézkedések segítenek-e a vírus megállításában, vagy az a célja, hogy egy lépéssel közelebb hozzuk a világot a tömeges ellenőrizhetőség állapotához?

Cobra: Ez megint csak egy kétélű kard. Igen, ez a fajta nyomon követés segíthet a vírus megállításában és az életmentésben, de ha rossz céllal használják, nagyobb ellenőrzést és megfigyelést eredményezhet.

Debra: Az emberek 10 napos sötétségről beszélnek, az internet és a média leállásáról. Ez igaz? Van hozzávetőleges időpont erre? Ez a jelek egyike az Esemény előtt?

Cobra: Sok jelentést kaptam olyanoktól, akik ezt állítják, de az én magas szintű forrásaim nem erősítik ezt meg. Az én forrásaim alapján ez nem fog megtörténni.

Debra: Ben Fulford azt állítja, hogy a Blue Beam projekt utolsó kísérletként egy hamis Armageddon show-n munkálkodik. Te is így látod?

Cobra: Nem. Vannak olyan emberek, akiknek vannak tervei, frakciók, akik ezt szeretnék megtenni, de ez technikailag nem megvalósítható. A Fényerőknek sok ereje és sok erőforrása van ahhoz, hogy megakadályozzák ezt. Tehát ez nem reális. Nem gondolom, hogy ez megtörténik.

Debra: A közelmúltban szokatlan területeken zajlottak földrengések - ezek természetesek vagy a földalatti bázisok megtisztítása miatt történtek? Mi a bázisok és a chimera jelenlegi helyzete?

Cobra: Bizonyos esetekben a földalatti bázisok tisztítása folyik. Más esetekben nagy a nyomás az energiamezőn, következésképpen nagy nyomás éri a tektonikus lemezeket. A chiméra csoport közvetlenül vesz részt a kvantumháborúban, és vesztésre állnak. Ez volt az egyik fő támadásuk az elmúlt néhány hónapban, és nagyon sokat veszítenek, különösen az elmúlt hetekben. De erről nem mondhatok többet.

Debra: Oké. Tudjuk, hogy az 5G súlyos veszélyt jelent az immunrendszer számára, jelentős szerepet játszva ebben a járvány tervben. A Tesla Starlinken keresztül telepített 5G technológiák referenciáiban valójában ezt viszik tovább? És ha igen, meg tudjuk valahogy akadályozni? Hogyan leszünk képesek ezeket az ártalmas frekvenciákat kezelni, melyeket a bolygó felé sugároznak?

Cobra: Igen, Ez a terv egy bizonyos fokig megvalósult. A sötét erők valamelyest haladnak előre az 5G hálózatok kiépítésével a felszínen és a keringési pályán. De a Fényerők ugyancsak fejlesztenek egy technológiát, hogy ezt közvetlenül megakadályozzák. Tehát ismételten, ez egy háború.

Debra: Lehetséges, hogy megállítsuk az 5G-t azáltal, hogy Cintamani köveket ásunk el?

Cobra: A Cintamani kövek meg tudják erősíteni az immunrendszert és az energiamezőt, tehát közvetetten segíthetnek egy bizonyos mértékig az 5G -vel szemben, de ez nem az 5G megállítására szolgáló technológia.

Debra: A múltban említetted, hogy a Katharok arra használták a Cintamani köveket, hogy portálokat nyissanak. El tudod magyarázni, hogy miért csinálták ezt és milyen célokat szolgáltak azok a portálok?

Cobra: Néhány magasan beavatott Kathar. Azok, akik be voltak avatva a rendjük magasabb fokozataiba, és azok a Templomosok akik szintén beavatottak voltak az Istennői misztériumokba, ezt arra használták, hogy kommunikáljanak a nem-fizikai pozitív felemelkedett lényekkel és az ugyancsak felemelkedett Istennőkkel, mint például Isis Istennő. A Cintamani követ arra használták, hogy egy portált hozzanak létre, hogy a fizikai síkot a magasabb dimenziókkal összekapcsolják és sokszor nagyon sikeresek voltak ebben.

Debra: Ajánlanád a Rózsa Rendje tagjainak, hogy a köveiket ilyen portálok megnyitására használják?

Cobra: Ha képesek rá és eléggé szakavatottak, igen.

Debra: Milyen képességek lennének szükségesek ehhez?

Cobra: Először is szükséges, hogy legyen elegendő megértésük, mind intuitívan és mentálisan arról, hogy hogyan működik egy ilyen portál. Ez már előrehaladott működtetés. Nem való mindenkinek.

Debra: Régebben említetted, hogy Cintamani köveket helyeztek el táncparkettekbe a bolygó körül, hogy megkönnyítsék a pozitív földönkívüliekkel való kapcsolat megtapasztalását a mainstream rave kultúrában. Meg tudod magyarázni, hogy ez hogyan működik? Képesek a táncosok a kapcsolatfelvételre, ha transz állapotban táncolnak?

Cobra: Tulajdonképpen igen. Volt egy projekt, amikor bizonyos mennyiségű Cintamani követ helyeztek el szakrális geometriai mintázatokban bizonyos trance partyk táncparkettjei körül, és az embereknek pozitív földönkívüliekkel kapcsolatos tapasztalataik voltak e mező következtében.

Debra: Érdekes. A tánc megnöveli a képességet a kapcsolatfelvételre?

Cobra: Igen, megnövelheti.

Debra: Most, hogy fokozatosan közeledünk az Eseményhez, vannak még további lehetőségek amiket a Cintamani kövekkel tehetünk, hogy növeljük a hatékonyságukat, mint például együtt használni őket más erőteljes kövekkel?

Cobra: Erre nincs szükség. Ha erre kapsz útmutatást, megteheted, de egy Cintamani kőnek nem ez az elsődleges célja.

Debra: Az elsődleges célja a tisztítás?

Cobra: A Cintamani kő elsődleges célja az, hogy a saját személyes köved legyen, ami összekapcsol a felsőbb éneddel, segít a saját felemelkedési folyamatodban, oldja az implantátumaidat. Küldetésként eláshatod a köveidet bizonyos helyeken a földbe, a planetáris energiahálóba.

Debra: Azt javaslod, hogy legyen egy személyes kövünk, és legyen olyan, amit hálózatban elültetünk a földbe?

Cobra: Igen.

Debra: Ha már az Eseményről beszélünk, szeretnék néhány kérdést feltenni ezzel kapcsolatban. Néhány hónappal ezelőtt azt mondtad, hogy az Orion csillagképben a Betelgeuse csillag halványul, és ez jelzés arra, hogy közel vagyunk az áttöréshez. A tudósok azonban azt mondták, hogy úgy tűnik, a halványulás leállt. Mik a legfrissebb hírek?

Cobra: Igen, a halványulás leállt. Ez csak egy szakasz volt a végső Szupernova robbanás előtt, de jó jele volt annak, hogy a dualitás ideje lejárt.

Debra: Tehát az, hogy leállt az elhalványulás, nem tekinthető rossz jelnek?

Cobra: Nem, ez azt jelenti, hogy átment egy bizonyos fázison és belépünk a következő fázisba.

Debra: Jó. Legutóbb a januári meditációnkban eléggé szerencsések voltunk ahhoz, hogy elérjük a küszöböt és átlépjünk a Kompressziós Áttörés következő fázisába, a nukleációs fázisok következő alfázisába, a Buborékfelemelkedési fázisba. Ez a fázis exponenciálisan növekszik, forráspontban tetőzik, ami esetünkben az Esemény. Határozottan tapasztaljuk ennek a szakasznak a „végidő őrületét”, de hogyan tapasztalhatjuk meg inkább a mennybuborékok növekedését az életünkben?

Cobra: Ahhoz, hogy valaki megtapasztalhassa a Mennybuborékot, a természetbe kell mennie, távol az emberektől, mert a felszíni lakosság túlnyomó többsége teljesen elmerül ebben a járvány drámában. Sok félelem és program került a felszínre. Legalább 30 méterre kell lenned a legközelebbi embertől, hogy megtapasztalhasd a Mennybuborékot. Szélsőséges távolságtartásra van szükség, ha jelenleg meg akarod tapasztalni a Mennybuborékot.

Debra: Örülök, hogy megemlítetted a 30 métert, mert azt akartam kérdezni, hogy ha egy forgalmas városban tartózkodsz, jó-e, ha egy parkba mész, de valószínű, hogy ott sok ember lesz, tehát azt javaslod, olyan helyre menjünk, ahol 30 méter távolságra lehetünk másoktól?

Cobra: Legalább.

Debra: Kiváló tanácsok. Megmondanád, hogy milyen gyorsan haladunk át ezen a fázison és mennyi ideig tarthat? Az emberek azt kérdezik, mennyi ideig tarthat még a 'végidő őrület'? Még mindig közvetlenül az Aranykor hajnala előtt vagyunk?

Cobra: Nem adnék meg dátumot vagy időkeretet, mert ez a kérdés tulajdonképpen, hogy az Esemény mikor történik meg, amire természetesen nem tudok válaszolni. Úgy gondolom, hogy a Buborékfelemelkedési fázis leírásával elég jól megértjük, hogy hol tartunk a felszabadulási folyamatban.

Debra: A koronavírus-járvány lelassította ezt a fázist? Egy sikeres meditáció április 5-én újra felgyorsítja ezt?

Cobra: Valójában a koronavírus -járvány felgyorsította a folyamatot az Esemény felé, mert a Fényerők erőfeszítései a vírus megállítására annyira felgyorsították a plazma sík tisztulását, hogy az Esemény alapvetően a vártnál hamarabb fog megtörténni.

Debra: Nagyszerű! Biztos vagyok benne, hogy a meditációnk ezt még tovább segíti.

Cobra: Igen, igen.

Debra: A tavalyi Tajpeji Felemelkedés Konferencia jegyzetében az áll, hogy a toplet bombák eltávolítása mellett a felszíni népességnek készen kell állnia, mielőtt az Esemény megtörténhet. Milyen felkészültségre van szükség és ennek köze van-e a közelgő meditációhoz?

Cobra: Valójában a felszíni lakosság elérte ezt a felkészültséget ezzel a globális karantén tréninggel. Ez a képzés, ez a tapasztalat bebizonyította, hogy a felszíni lakosság készen áll. Tehát amikor minden más is készen áll, a felszíni lakosság képes lesz kezelni az Eseményt - valójában jobban fogja kezelni az Eseményt, mint azt eredetileg várták, tehát ez a jó hír, ez az eredménye a bolygón zajló tömeges lezárolásoknak.

Debra: Hű, hurrá, éljen az emberiség! Vajon a Fényerők pszichológiai értékelést végeznek minden fénymunkásról vagy emberről? És ha ez az értékelés nem kielégítő, akkor az befolyásolja-e az Eseményt, a Felemelkedés idővonalat? Vagy, ahogy most mondtad, valamilyen módon bizonyítottuk, hogy készen állunk?

Cobra: Azt mondanám, hogy a kulcsfontosságú fénymunkások viselkedése kulcsfontosságú pillanatokban határozottan befolyásolhatja az idővonalat. A múltban ez már számtalanszor bebizonyosodott. Egyesek drasztikusan javították a helyzetet, míg mások, akik javíthatták volna a helyzetet, enyhén szólva, teljesen elcseszték. Tehát mindkét helyzet megtörtént már többször is. A Fényerőknek természetesen van pszichológiai értékelése a kulcsfontosságú emberekről. Folyamatosan alkalmazkodniuk kell a tervekhez, a tervek bizonyos szempontjaihoz, mivel a tervek nagy része nem függ a felszíni lakosságtól, de bizonyos aspektusaik igen. Ki kell értékelniük és bizonyos fokig folyamatosan át kell dolgozniuk - bizonyos kulcsfontosságú emberek cselekedeteitől függően - a terveiket.

Debra: Néhány fénymag és fénymunkás felmegy vajon majd ideiglenesen a hajókra az Esemény előtt, hogy kiképzésben és gyógyításban részesüljön?

Cobra: Fizikailag nem, az álmaikban. Lehet, hogy máris vannak kellemes tapasztalataid egy anyahajóról.

Debra: Mi alapján határozzák meg, hogy ki részesül ezekben a tapasztalatokban?

Cobra: Azok, akik készen állnak és akik akarnak, természetesen segítenek a bolygó felszabadításának tervében. Nem annyira a kíváncsiaknak szól. Ez küldetés-orientált.
Debra: Ha ez valakivel megtörténik, emlékezni fog rá?

Cobra: Esete válogatja. Néhányan emlékeznének rá, mások nem. Biztonsági okokból az emlékek bizonyos aspektusait eltávolítanák, mielőtt az illető visszatérne a fizikai testébe.

Debra: Nagyon sok embernek vannak álmai vagy víziói arról, hogy egy hajón tartózkodnak.

Cobra: Pontosan, igen.

Debra: Szeretnék kérdezni a Felemelkedésről. Még mindig az a terv, hogy az ablak 2025-ben bezárul?

Cobra: Amint mondtam, az Esemény várhatóan 2025 vége előtt megtörténik. Ez a cél.

Debra: Az Esemény, de nem feltétlenül a Felemelkedés.

Cobra: A Felemelkedés egy folyamat. Nem valami olyasmi, ami egyik napról a másikra történik.

Debra: Igaz. A terv továbbra is a három Felemelkedési hullám?

Cobra: Igen.

Debra: Mennyi idővel az Esemény után történik az első Felemelkedési hullám?

Cobra: Azt mondanám, hogy egy vagy két évvel az Esemény után várható.

Debra: Tudom, hogy jelenleg mindannyian a Felemelkedés folyamatában vagyunk, de azt mondod, hogy e hullámokból néhány potenciálisan 2025 után történik majd?

Cobra: Igen, ez lehetséges.

Debra: Van valami, amit tehetünk azért, hogy felgyorsítsuk ennek az eljövetelét?

Cobra: Ahogy mondtam, ami most fontos, az a tömeg meditációkban való részvétel. Ugyancsak fontos - kimondottan a fénymunkásoknak és a fényharcosoknak - az együttműködés. Ne harcoljanak egymással.

Természetesen ezeket már több százszor elmondtam. Sokan még csak meg sem hallják… szóval azt sem tudom, hogy egyáltalán miért válaszolok ilyen típusú kérdésekre még mindig.

Debra: Van valami, amit a fénymunkások napi szinten megtehetnek azért, hogy segítsék az Esemény idővonalat manifesztálni, hogy felkészítsék magukat az Eseményre, vagy a felemelkedésre? Említetted, hogy menjünk ki a természetbe, meditáljunk - van még valami amit ajánlanál?

Cobra: Azt mondanám, hogy hallgassanak a felsőbb vezettetésükre és valóban aszerint járjanak el. Ne csak egy elméleti koncepció legyen. Igazi kapcsolat a felsőbb éneddel és amikor megkapod a vezettetést, kövesd azt.

Debra: Mi van a félelmeink és az árnyékaink átalakításával? Ez egy nagyon fontos elvégezendő munka most, ugye?

Cobra: Igen. Az árnyoldalunk átalakításával kapcsolatosan azt mondanám, hogy legyél őszinte magaddal. Ne hazudj magadnak. Ismerj be dolgokat magadnak és aztán megvan a lehetőséged arra, hogy ezt átalakítsd.

Debra: Hogyan tudjuk folytatni a fény megtartását, ha éppen egy mély trauma gyógyításának folyamatában vagyunk?

Cobra: Tulajdonképpen a mély traumák meggyógyulásának mint egy eredményeként mindig több fény érkezik. Tehát amikor te egy tisztulási folyamat közepén vagy, előfordulhat, hogy mindent sötéten látsz és nem látod a reményt és a fényt. De azután, hogy nem tágítasz, csak megfigyelője vagy a folyamatnak, nem azonosítod magad ezzel a folyamattal és kitartasz emellett, fel fogod fedezni, hogy minden egyes alkalommal, amikor a traumának egy rétegét kitisztítod, több fény jelenik meg benned.

Mi van akkor, ha elfojtja valaki a traumájának az emlékeit? Szükséges, hogy azok az emlékek felszínre kerüljenek ahhoz, hogy teljesen meggyógyuljon?

Cobra: Azt mondanám, hogy az emlék egy bizonyos kritikus tömegének vissza kell térnie. Nem azt mondanám, hogy minden egyes részletnek, de szükséges, hogy legyen egy alapvető megértésed arról, hogy mi történt az életed azon szakaszában.

Debra: Van valamilyen módja, hogy hozzáférjünk néhány ilyen elnyomott emlékhez?

Cobra: Igen, nagyon sok módja van annak, hogy hozzáférjünk, de nem mennék bele ennek a részleteibe. Ez olyasmi, amit egy képzett terapeutával kell megbeszélni.

Debra: Oké, értem. Ezt a kérdés többen feltették, és én is szeretném megkérdezni, mert az anyukám nemrég lépett át. Vajon a dolgok már kevésbé kihívásokkal teliek az emberi lelkek számára a nem-fizikai síkokon, miután a negatív entitások kitisztítása azokon a síkokon felgyorsult? Mi történik azokkal, akik az Esemény előtt halnak meg?

Cobra: Igen, a körülmények javultak a magasabb síkokon. Nem olyan sötét, mint volt. Tehát azok számára, akik átlépnek a fizikai, testi létből, most a dolgok fokozatosan javulnak.
Debra: Visszamennek a reinkarnációs ciklusba, vagy, hogy úgy mondjam, ott tartják őket az Eseményig?

Cobra: Azt mondanám, hogy egy kis százalékuk úgy dönt, hogy ismét megtestesül, vagy megtévesztik/meggyőzik őket arról, hogy testesüljenek meg újra, helyzetüktől függően. De többségük a magasabb síkokon tartózkodik, és az átmenet bekövetkezésére vár.

Debra: Oké, csodálatos. Sok ember fizikai problémákkal küzd. Hajlamosak fáradtnak érezni magukat vagy érzelmileg labilisnak, néhányuknak heves szívdobogása van vagy álmatlansággal küzd. Ezek a felemelkedés előtti energiatisztulás tünetei vagy támadások? Hogyan kezeljük ezeket a témákat?

Cobra: Ez mindennek a kombinációja. Még mindig ott vannak az implantátumok, a biochippek, a szkaláris technológiák és az entitások. De ugyanakkor egy tisztulási folyamat is történik, és mindennek hatása van a fizikai testre. Elismétlem, az egyik kulcs ebben az esetben, hogy eltöltesz egy kis időt a természetben, mert olyankor újra tudsz kapcsolódni a tiszta kristályos energiával és ez segíteni tud az energiameződnek és a fizikai testednek is.

Debra: Menjetek ki emberek! Tudom, hogy ma már sok mindenről beszéltünk, de van még pár kérdésem a Rózsa rendjével kapcsolatosan. A kérdés ami nagyon gyakran felmerül az az, hogy hogyan tudják folytatni a heti rendszerességű találkozóik működését a Rózsa Rendje csoportok a lezárások ideje alatt?

Cobra: Természetesen ilyen helyzetben mint a mostani, magától értetődő, hogy nem tudnak fizikailag találkozni. Mit tehetnek? Tarthatnak találkozókat Skype-on, Zoom-on vagy bármilyen más platformon, amit kapcsolattartásra használhatnak.

Debra: Szóval a virtuális találkozásaink során van még valami, amivel kiegészíthetjük, hogy megtartsuk erős befolyásunkat és fenntartsuk az Istennői örvényt?

Cobra: Ugyanazokat a protokollokat használhatjátok, mint a fizikai találkozásaitok során.

Debra: Ok. És így is képesek leszünk megőrizni az örvény aktivitását és folytatni a munkánkat?

Cobra: Igen, igen.

Debra: Mit tehetnek a Rózsa Rendje csoportok, hogy stabilizálják a legpozitívabb felemelkedési idővonalat és megszüntessék a korona vírus kitörését?

Cobra: A résztvevőknek fontos, hogy behívják az Istennői energiát. Nem csak a meditáció alatt, de a mindennapi életükben is, hogy a pozitív Istennői elveket terjesszék bárhová is mennek.

Debra: Oh, Imádom, Imádom ezt! Vannak olyan konkrét Felemelkedett Mesterek vagy Istennők, akiket segítségül hívhatnánk?

Cobra: Ez tőled függ.

Debra: Oké, mindannyiukhoz tudunk kapcsolódni, szóval azt mondod, akivel van személyes kapcsolatunk, őket hívjuk be. Mit tehetünk, hogy bevonzzuk magunkhoz a Lélekcsaládunkat ebben a jelenlegi világban... vagy ez az Eseményig folyamatos kihívásnak bizonyul?

Cobra: Használhatod az 'Istennő örvény' meditációt, mely ugyancsak vonzhatja a lélektársaidat és a lélekcsaládokat. De sajnos az Esemény előtt sokan közülük még akadályozva vannak. Nem ébredtek fel és kontroll alatt vannak. Ez az Eseményig igen nagy kihívásnak bizonyul.

Debra: És még egy utolsó kérdés Cobra. Azt mondtad, hogy "A világ, ahogy azt mi ismertük, véget ért." Milyen bátorító szavakat mondanál, ami csökkentené a félelmünket a jelenlegi - és a potenciális jövőre vonatkozó - kihívásokkal és káosszal kapcsolatosan, melyekkel a 'végidő őrületben' szembesülünk? Mik lennének a remény és az inspiráció üzenetei?

Cobra: Nézhetsz úgy is erre a jelenlegi járvány helyzetre, mint egy globális megtisztulási folyamatra. Az egész emberiségnek szembe kell néznie a félelmeivel. Az emberiség majdhogynem teljes tagadásban volt majdnem mindennel kapcsolatosan. Ami most történik, az az igazság tudomásul vétele. Az emberiség a tükör felé fordul, mely egy rendkívül gyógyító tapasztalás, még akkor is ha ez kihívásokkal teli. Ennek az eredménye egy sokkal egészségesebb társadalom lesz. Ennek az eredménye lesz az alapja, az igazi alapja lesz lefektetve a kiegyensúlyozott Vízöntő Korának, és ez az amit mindannyian szeretnénk.

Debra: Abszolút! És elismétlem, a meditációnk időpontja április 4-5, ellenőrizd le a saját időzónádat! Izgatottak vagyunk, hogy elérjük a kritikus tömeget - vagy inkább érjük el az 1 millió embert ehhez a meditációhoz, ugye?

Cobra: Igen, érjünk el 1 milliós létszámot, miért is ne? Minden lehetséges. Ha 1 millió ember együtt meditálna az fantasztikus lenne. Ez valami olyasmi lesz, amit a Fényerők jelnek fognak tekinteni, egy gyönyörű jelnek arra, hogy készen állunk a következő lépésre.

Debra: Abszolút és mi nagyon nagyon fontos szerepet játszhatunk az univerzum történelmének ebben a nagyon fontos időszakában!

Cobra: Igen, Pontosan.

Debra: Nagyon szépen köszönjük Cobra, nagyon élveztük ezt a beszélgetést és hálásak vagyunk ezekért azA információkért és… A Fény Győzelme, köszönöm szépen!

Cobra: A Fény Győzelme!
Megjegyzések