Buddhikus Oszlop meditáció az erdőtűz megfékezéséért CsernobilbanÁprilis 4-én egy férfi tüzet gyújtott a csernobili atomerőművet körülvevő 30 km-es tilalmi zóna mellett, hogy elégesse a száraz füvet.


Azóta az erdőtűz egyre terjedt a múlt héten. Az ukrán tűzoltók azért küzdenek, hogy megfékezzék a lángokat Pripjaty (Ukrajna) közelében, amely az 1986-os csernobili katasztrófa miatt a szennyezett területen található.

Az erdőtűz lassan eléri az elhagyatott atomerőművet. A hétfői erős szél miatt április 13-án a lángok áttörtek egy tűzfalat és elértek az atomerőmű egy kilométeres közelébe, ahol súlyosan radioaktív szemetet tárolnak.


A Greenpeace szerint a legnagyobb tűzvész 34000 hektáron terül el, míg egy második tűzvész az atomerőműtől egy kilométeres távolságban 12000 hektáron.
Körülbelül 390 mentési munkálatokban dolgozót, 90 egység speciális gépezetet és hat repülőgépet rendeltek ki a helyszínre a tűz megfékezése érdekében.

Ugyanakkor a területen mért sugárzás mértéke az átlagos értéket több mint 16%-kal meghaladja.

Ha az erdőtüzet viszi a szél és tovább terjed, radionuklidokat szórhat szét, olyan atomokat, melyek sugárzást bocsátanak ki, ami a környező területeken élő élőlényekre nézve súlyosan káros.

Ezért új napi meditációt szervezünk magyar idő szerint 20:15-kor, hogy Buddhikus Oszlopot helyezzünk Csernobil fölé és megfékezzük az erdőtüzet, egészen addig, amíg teljesen kialszik.

Csatlakozz a meditációhoz, ha úgy érzed és oszd meg másokkal is.

A meditáció vezetett változata:
A Buddhikus Oszlop meditáció instrukciói annak érdekében, hogy megfékezzük az erdőtüzet Csernobilban:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz. Végy egy mély levegőt és ahogy belélegzel, lélegezz be ragyogó fehér Fényt. Amikor kilélegzel, lélegezz ki mindent, ami nem szolgál már tovább téged. Lélegezz így néhányszor. Majd mondd el az alábbi mantrát - vagy egy ehhez hasonlót - magadban vagy hangosan, ha vezettetést érzel:

"Én vagyok a Lélek
Isteni Fény vagyok
Isteni Akarat vagyok
Isteni Szeretet vagyok
önmagam, mint Lélek által meghatározott tervezés vagyok."

2. Most gondolatban lásd magad előtt, hogy a Lélekcsillag csakrád ragyogó fehér Fényben világít. Lásd ezt a Fényt egy lefelé áramló örvény alakjában, amely megtisztítja az energiameződet.

3. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ötágú csillagot magasan fent az égen, kb. 15 km-re a kiválasztott helyszín fölött. Lásd, hogy ez a csillag ott ragyog magasan fent a kiválasztott helyszín fölött, ragyogó fehér Fényben tündökölve.

4. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt az AN Fehér Tüzét, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján és az ötágú csillagon, a kiválasztott helyszínen, mélyen a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az ötágú csillagból az óramutató járásával megegyező irányban egy ragyogó fehér Fényörvény áramlik lefelé, melynek hegye az ötágú csillagnál van. Ez a ragyogó fehér Fényörvény eltávolít és átalakít minden alacsony rezgést, minden sötét entitást és sötét energiát és felemeli ezeket az ötágú csillagba átalakításra. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt az örvénylő fehér Fényörvényt néhány percig.

6. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Buddhikus Oszlop teljesen összekapcsolódik a bolygón lévő összes Buddhikus Oszloppal, a bolygó felszíne alatt, fölött és a felszínen lévő planetáris Fényhálóval és minden Fényponttal, a Felemelkedett Lények irányításával, és minden összekapcsolódik ezzel a Buddhikus Oszloppal az ötágú csillagnál a ragyogó fehér Fényhálóban.

7. Most a Forrás nevében, a végtelen Fény Én Vagyok jelenlétének nevében kijelentjük és elrendeljük, hogy a Buddhikus Oszlop a kiválasztott területen most minden síkon teljes, a Forrás irányításával.

Használhatod ezeket a képeket, segíthetnek vizualizálni a Buddhikus Oszlopot Csernobil felett:Itt találhatóak frissítések a csernobili erdőtűzről:


A Fény győzelme!


---------------------------------Néhány szó erről a blogról:


A We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!

Megjegyzések