Kozmikus Központ Faj meditáció ~ frissítésA Kozmikus Központi Faj meditációt olyan tömegmeditáció, melyet 2019. februárja óta végzünk, a nagy sikerű Fény Visszatérése meditációnk óta, mely tavaly január 21-én volt.


A Fény Visszatérése meditáció során az egész univerzumon átívelő egységes tudatosságot hordozó jelet hoztunk létre és ez felhívta magára a Kozmikus Központi Faj figyelmét. Ők a legfejlettebb faj ebben az univerzumban és a Kozmikus Központi Nap körül tartózkodnak.

Azóta e faj is elkezdte figyelemmel kísérni a Föld felszabadítását, mivel 2019. januárja óta már elég tudatosság van jelen e bolygó felszínén ahhoz, hogy lehetővé váljon az ilyan fejlett fajokkal történő együttműködést. 
 
A Kozmikus Központi Faj meditáció jelenleg 17:15-kor van minden nap. Ugyanakkor mióta a Koronavírus Vége meditációt is végezzük 17:00 órakor, melynek hossza 20 perc, jelenleg a két meditáció 5 percen át fedik egymást.

Ezért azt javasoljuk, hogy a Kozmikus Központi Faj meditáció időpontját tegyük át 17:45-re április 19-től (Vasárnap), így gond nélkül végezhető mindkét meditáció egymás után.

A táblázat összefoglalja a meditációs beosztás változásait:

Magyar idő szerint Jelenlegi meditációs beosztás
17:00 Koronavírus vége
17:15 Kozmikus Központi Faj
17:30 Buddhikus Oszlop

Magyar idő szerint Meditációs beosztás vasárnaptól ~ ápr. 19-től
17:00 Koronavírus vége
17:30 Buddhikus Oszlop
17:45 Kozmikus Központi Faj

Itt leellenőrizheted az időzónádra vonatkozó új időpontot:


Itt találod a Kozmikus Központi Faj meditáció vezetett változatát:

A meditáció instrukciói:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt a planetáris felszabadításhoz.

3. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Kozmikus Központi Faj lényei előjönnek a Kozmikus Központi Napból, majd szétszóródnak az ebben az univerzumban lévő összes galaxis Központi Napján keresztül. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ezek a lények belépnek a Galaktikus Központi Napon keresztül, majd áthaladnak az Alcyone Plejádi csillagkapun, majd a Szíriuszi csillagkapun, majd belépnek a Naprendszerünkbe és a Naprendszerünkben egy Élet Virága mandalát alkotnak, majd kapcsolódnak a Föld bolygó felszíne fölött, a felszín alatt és a Föld bolygó felszínén lévő összes Fényerővel.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Kozmikus Központi Faj átalakít minden még meglévő sötétséget ebben az Univerzumban, amíg már csak a Fény marad. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy elkezdődik egy új nagy kozmikus ciklus és tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára az egész Univerzumban.

Erősítheted a Kozmikus Központi Nappal történő kapcsolódást azzal is, hogy a vizualizációhoz hozzáteszed: a Fényoszlop a Kozmikus Központi Napból árad ki, mielőtt vizualizálod a Fényoszlop kiáradását a Galaktikus Központi Napból. Ezt megteheted a többi meditációnál is.

A Fény győzelme!

-------------------------


Néhány szó erről a blogról:


A We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!

Megjegyzések