Felemelkedés Idővonal/Koronavírus vége meditáció április 5-én 4:45-kor


Sok ősi prófécia és tanítás állítja, hogy új Aranykor kezdődik a Földön/Gaián a közeljövőben, és mi most éppen ennek az új kornak a hajnalán vagyunk.

Annak érdekében, hogy a tiszta Szeretet, Szerelem és Fény új Aranykorába léphessünk, erőteljes megtisztulásra van szükség, hogy megsemmisüljön az összes sötétség és mindaz, ami az emberiség és e bolygó lényeinek legmagasabb célját már nem szolgálja.

Ezt a megtisztulást végidő őrületnek hívják.

Cobra szerint a végidő őrület megtörténik egyénileg, amikor sokan kiborulnak és diszfunkcionális viselkedést mutatnak, de globálisan is.


Globálisan azt láthatjuk, hogy nemrég kitört a Koronavírus járvány.

A cabal és a sötét erők tudják, hogy bukásuk elkerülhetetlen. Saját bukásuk előtt annyi zűrzavart és pusztulást akarnak kelteni, amennyit csak tudnak. A felszíni emberi lakosságot is el akarják pusztítani ebben a folyamatban.

Múlt év decemberében megkísérelték beindítani a pénzügyi összeomlást a repo piacon keresztül, és mivel az nem sikerült, megpróbálták január elején Iránon keresztül kiterjeszteni ezt, ami szintén nem működött, majd megpróbáltak egy hamis zászlós eseményt kiváltani Virginia államban, ami ismét nem működött.

Ezért utolsó próbálkozásként létrehoztak egy globális járványt. Érdekes módon az izraeli tudósok szerint néhány héten belül készen áll a COVID-19 elleni oltás.


Cobra információi szerint ez az oltás új, erőteljesebb biochip változatokat tartalmaz a felszíni népesség ellenőrzésére, és elsősorban ez az oka annak, hogy ezt a vírust szabadjára engedték: hogy előkészítsék az utat az 5G/biochip/digitális fizetés/társadalmi kreditrendszer/globális magán-karantén Új Világrend disztópiának.

Egyelőre Kínát és Olaszországot lezárták, annak érdekében, hogy megakadályozzák a COVID-19 terjedését, és más európai országok is mindent megtesznek a kitörés megakadályozásáért.


A hétköznapi élet, ahogy azt eddig ismertük, fokozatosan eltűnik, mivel sok ember otthon marad és a legtöbb nyilvános rendezvény és szórakozási lehetőség megszűnik.

Ennek ellenére a vírusok csak akkor terjednek hatékonyan, ha a plazma sík sötét erőitől támogatást kapnak. Kína lezárását kihasználva a Fényerőknek sikerült a plazma síkot megtisztítani, ami bolygószinten az entitások eltávolításának olyan láncreakciójához vezetett, amit eddig még nem tapasztaltunk.


És a COVID-19 vírus jelenlegi formájában talán nem olyan súlyos, mint azt az emberek gondolják.


Ugyanakkor mind megegyezhetünk abban, hogy a bolygó felszabadításának folyamata nem halad olyan simán mint lehetne, és a jelenlegi idővonal nem a legjobb irányba tart.

Körülbelül 3 hét múlva kollektív esélyünk lesz megváltoztatni az idővonalat, vissza, a bolygó felszabadításának optimális idővonalára.

Április 4-én a Jupiter-Pluto együttállásának új ciklusa kezdődik. Ez a jelentős együttállás 13 évente fordul elő.

A Jupiter-Plútó tranzit összpontosít minket és arra késztet, hogy sikerre vigyük azt, ami a 
legmélyebb szenvedélyünk a Bolygó Felszabadítása és Felemelkedése szempontjából. 
Felhasználhatjuk ezt a lehetőséget arra, hogy portált nyissunk, amin keresztül egyesíthetjük a
tudatosságunk és beindíthatjuk azt a folyamatot, mely megszilárdítja az optimális 
Felemelkedési idővonalat a bolygó számára. Ez az aktiválás segít a Fényerőknek leföldelni a 
Fény energiáját a bolygó felszínén annak érdekében, hogy teljes mértékben eltávolítsák
koronavírust, hogy segítsenek megszüntetni mindazt a félelmet, melyet a járvány okozott, 
hogy megakadályozzák a sötét erők azon terveit, ami miatt elindították ezt a járványt, 
valamint, hogy segítsék a bolygószintű evolúciót visszaállítani a legpozitívabb Felemelkedési 
idővonalra, mely elvezet minket a Vízöntő korába.

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/03/terjesszetek-felemelkedesi-idovonal-es.html 
 
Az aktiválásban résztvevő emberek száma az egyetlen és legnagyobb befolyással bíró tényező, ami a felszíni lakosság hatalmában áll, és ami felgyorsítja ezt a folyamatot.

Cobra szerint ez az aktiváció teszt a felszíni lakosság számára, hogy képesek lesznek-e manifesztálni az Egységet vagy sem. A Fényerők monitorozni fogják az együttműködés szintjét, és ezt meghatározó tényezőként fogják használni a közvetlen jövőbeli tervekhez az Eseménynél.

Amennyiben szeretnének csatlakozni ehhez a meditációhoz, felvehetik a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com címen.


Tudományos kutatások kimutatták a tömeges meditációk és aktiválások, az emberi társadalomra gyakorolt pozitív hatásait, így mindannyian, akik részt vesztek ebben az aktiválásban, valójában segítenek közelebb hozni a Vízöntő korát:Ha elérjük, vagy akár meghaladjuk a 144000 ember kritikus tömegét akik együtt végzik ezt az aktiválást, erőteljes gyógyító láncreakciót hozunk létre világszerte az energiamezőben.
A Jupiter-Plútó együttállás pillanatában fogjuk végezni ezt a meditációt április 4-5-én. Ez lesz az első pillanat, amikor a Vízöntő korának egy igazán erőteljes energiája eléri a Bolygó felszínét.

A tömegmeditáció pontos ideje magyar idő szerint április 5-e reggel 4:45.

Itt található a különböző időzónákra vonatkozó pontos időpontot:


A meditációra létrehozott globális Facebook esemény itt található:


A magyar Facebook eseményt itt:


Videók, melyek a meditációt népszerűsítik:


A meditáció vezetett változata itt található:


 


Instrukciók a meditációhoz:
(A meditáció javasolt időtartama 20 perc.)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy a Bolygó a legoptimálisabb idővonalra váltson és a koronavírus teljesen eltávolításra kerüljön.

3. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

4. Képzeld el, hogy ez a Fény átalakít minden még meglévő koronavírust a Földön, fertőtlenít minden fertőzött területet a bolygón, meggyógyítja a betegeket, eltávolít minden félelmet mely összefügg ezzel a járvánnyal és helyreállítja a stabilitást.

5. Képzeld el, hogy az események iránya a Földön a lehető legpozitívabb idővonalra vált és eltávolodik minden járványtól, háborútól, globális uralomtól. Képzeld el, hogy a fehér, rózsaszín, kék és arany színű Fény meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az egész emberiségnek. Képzeld el, ahogy a Vízöntő korának új, gyönyörű kozmikus ciklusa elkezdődik. Tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hozva minden lény számára a Földön.

Addig is kérjük, hogy csatlakozzatok a koronavírus kitörését megakadályozó meditációnkhoz is minden 4 órában:


A Fény győzelme!


~~~~~~~~~

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.
Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint)

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!
Megjegyzések

  1. A keresztények mit tudnak tenni? Nem látok még utalást sem. Pedig vagyunk sokmillióan. Segítenétek? Köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Kérem aki érti mindezen információ fontosságát,és szívében hívást érez,cselekedjék!
    Áldás a Mindenségre!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése