Új Sürgősségi Meditáció a fókuszban


Itt olvashatóak az új témák, melyeket érdemes beilleszteni a Sürgősségi Meditációba:
~ Nyugtalanság és erőszakos tiltakozás Chilében
~ Jemeni éhínség-válság

Nyugtalanság és erőszakos tiltakozás Chilében

Széles körű tüntetések voltak Chilében tavaly októberben, melyet egyetemi hallgatók szerveztek, akik elégedetlenségüket fejezték ki a metrójegyek árának közelmúltbeli emelkedése miatt, és aggodalmukat fejezték ki a megélhetési költségek emelkedése miatt is, beleértve a közszolgáltatásokat, az egészségügyi ellátást és az oktatást.

Akkoriban naponta meditáltunk, hogy energetikai támogatást nyújtsunk a résztvevőknek és a kormány és a chilei emberek közötti konfliktus békésen oldódjon meg.


A helyzet december közepén enyhült, mivel a déli féltekén elkezdődött a nyaralási szezon és az emberek külföldre mentek.

Mivel márciusban az emberek hazatérnek, és ez egybe esik az 1973–1990-es katonai diktatúra végének 30. évfordulójával és a márciusi nemzetközi nőnappal, a tüntetések helyi idő szerint március 3-án hétfőn este ismét elkezdődtek.


Hétfőn kb. 300 tüntetőt tartóztattak le erőszakos viselkedés miatt.

Az épületek, metróvonatok, megállók és sok szupermarket megrongálódott. Legutóbb a zavargók azt láthatták, hogy a katonaság Augusto Pinochet diktátor uralma óta először újra kivonult az utcára.
Ezért azt javasoljuk, hogy az új chilei tüntetést vonjuk be a napi sürgősségi meditációnkba, hogy a kormány és a chilei emberek közötti feszültség a lehető leghamarabb, békésen oldódjon meg.

Jemeni éhínség-válság

A jemeni háború 2020 márciusában lép a hatodik évébe, és nincsenek jelek arra vonatkozón, hogy véget érne. A polgárháború folytatódik az Abdrabbuh Mansur Hadi vezette jemeni kormány és az Irán támogatását élvező Houthi harcosok között.

A helyzet a jemeni gyermekeket veszélyezteti a leginkább, akik szenvednek és életüket vesztik az alultápláltság miatt, közben el kell hagyniuk lakóhelyük és képtelenek folytatni tanulmányaikat.

Az alábbiakban található egy cikk a jemeni helyzetről. A cikk felkavaró jeleneteke is tartalmaz.


Friss jelentés szerint a népesség legalább 50%-a szegénységben él. A jemeni élelmiszerek több mint 90%-át importálják, ami élelmiszerhiányhoz vezet, ha a kikötők éppen nem érhetőek el, vagy az élelmiszerek ára megfizethetetlen az árfolyamok és az árak ingadozások miatt.


Körülbelül 20,1 millió jemeni, akik a népesség 70%-át teszik ki, éhínséggel néz szembe az élelmiszersegély-programok nélkül, és 14,4 millió embernek azonnali segítségre van szüksége az élete fenntartásához vagy megmentéséhez.

Az országban a közelmúltban folytatott katonai eszkaláció még tovább ronthat a helyzeten, mivel egyre több ember szenved.


Ezért azt javasoljuk, hogy ezt a jemeni éhínség-válságot is vonjuk be a napi sürgősségi meditációnkba, hogy a jemeniek minél hamarabb élelmet, tiszta vizet, gyógyszereket és szükséges eszközöket kapjanak. Elképzelhetjük azt is, hogy a jemeni katonai konfliktusok a lehető leghamarabb befejeződnek, az ország normalizálódik és kezd újjáépülni.

A Sürgősségi Meditációnk időpontja magyar idő szerint délután 3 óra.
 
Instrukciók a meditációhoz (javasolt időtartam 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és lakói számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a Föld körül lévő Élet Virága rács rózsaszín Istennői Fénnyel, az AN fehér tüzével, Mihály Arkangyal kék lángjával, az Ibolyalánggal és zöld és arany fénnyel világít.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a Fény kiterjed a bolygó azon területein, ahol a legnagyobb szükség van a gyógyulásra és védelemre és megakadályozza, harmonizálja és meggyógyítja a szélsőséges időjárási körülményeket, a veszélyes tektonikus aktivitást, a háborús övezeteket, a pusztító tüzeket, a kulcsfontosságú Fénymunkásokat és kiszivárogtatókat érő támadásokat, az állatok, növények és az ökoszisztéma ellen elkövetett visszaéléseket. Lásd, hogy a felszínen minden szituáció harmonikus és békés és minden érző lény védve van és el van látva minden szükséglettel és egészségügyi ellátással.

6. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy azoknak a cabal középvezetőknek a Lélekcsillag csakrája, akik részt vesznek a sötét erők műveleteiben, ragyogó fehér Fényben világít. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a Fény a Lélekcsillag csakrájukból lefelé terjed a személyiségükbe és energiamezőjükbe, és arra inspirálja őket, hogy abbahagyják ezeket a tevékenységeket és pozitív és konstruktív módon csatakozzanak a társadalomhoz.

7. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Fényerők megérkeznek a Föld felszínéhez szerte a bolygón és megtörténik az Esemény, végre felszabadítva a Földet.


Itt találhatod meg a meditációra vezetett változatát:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/02/surgossegi-meditacio-emergency.html


A Fény győzelme!

-----------------------

Néhány szó erről a blogról

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.
Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint)

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!


Megjegyzések