Beszélgetés Cobrával a Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditációról


A 'Szeretjük a tömegmeditációkat' és a 'Nemzetközi Aranykor Csoport' interjút szervezett Cobrával annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet az április 5-i (magyarországi idő szerint reggel 04:45) 'Felemelkedési idővonal/ Koronavírus vége meditációra'. Ebben az interjúban Cobra elmondja a véleményét a jelenlegi bolygószintű helyzettel kapcsolatosan, beszél a közelgő meditáció jelentőségéről, és arról, hogy hogyan tudnak az emberek felkészülni az Eseményre.

A beszélgetés felvételét a YouTube csatornánkon találjátok: 
Külön köszönet a 'Nemzetközi Aranykor Csoportnak' a technikai támogatásért, a felvétel rögzítéséért és szerkesztéséért és az írott változat elkészítéséért.

Az eredeti írott változat:Hoshino: Helló mindenki! Ma 2020. március 17-e van. A nevem Hoshino. Két nagyszerű barátommal vagyok itt, Patrickkal és Jedivel akik a Nemzetközi Aranykor Csoport képviselői. Üdvözöllek benneteket.

Jedi: Helló, Jedi vagyok!

Patrick: Én pedig Patrick.

Hoshino: A 2020 kezdete óta nagyon sok érdekes fejleményt láthattunk világszerte. Beleértve a Koronavírus Covid-19 kitörését. Ennek elhárítására április elején lesz egy tömegmeditációnk, ahol az egyesített tudatosságunkat használjuk annak érdekében, hogy pozitív módon, közvetlenül befolyásoljuk a helyzetet. Nagyon boldog vagyok, hogy Cobra itt van velünk és interjút ad nekem, Patriknak és Jedinek a jelenleg zajló helyzetről a Földön, a közelgő meditációról és arról, hogyan tudunk felkészülni az Eseményre.

COBRA - Üdvözlök mindenkit!

Hoshino -Tehát íme az interjú:


Első rész: A bolygószintű helyzet - frissítés

Hoshino: Olaszország, Spanyolország és Csehország bejelentette az országos lezárásokat. Segíti ez a helyzet a Fényerőket a plazma sík megtisztításában ezekben az országokban?

COBRA - Tulajdonképpen az elmúlt néhány hétben a Fényerőknek sikerült megtisztítania a plazma sík túlnyomó részét az egész bolygó körül. Ami most történik, az a tisztulás következő fázisa, mely az összes negatív entitás minden síkról való eltávolítása: éteri, asztrális, mindezeket a magasabb síkokat intenzíven tisztítják. Az Európa-szerte zajló lezárások természetesen még inkább felgyorsítják ezt a folyamatot. Ezek a lezárások várhatóan kiterjednek sok országra az egész világon.

Hoshino - A Fekete nemesi családok ugyancsak emberi lények. Nem aggódnak amiatt, hogy megfertőzi őket a Covid-19?

COBRA - A Fekete nemesi családok bizonyos tagjai teljes izolációba vonultak a felszíni lakosságtól. Még mindig a bolygó felszínén vannak, de teljesen izolált épületközpontban, nem érintkeznek az emberi lakosság többi részével semmilyen módon.

Hoshino - De még mindig kapcsolatba tudnak lépni a kegyenceikkel vagy az embereikkel?

COBRA - Igen, természetesen. Internet mindig van.

Hoshino: E fekete nemesi családok internetét monitorozzák a Fényerők?

COBRA - Igen.

Hoshino - Az a hír járja, hogy sok ország határlezárásokat és az utazási tilalmakat jelent be azért, hogy a Fehér Kalapos katonaság zökkenőmentesen érvényre juttathassa a tömeges letartóztatásokat. Azt mondják, hogy sok híresség önkéntes karanténba vonult, hogy megússza a tömeges letartóztatást. Mi a véleményed erről a teóriáról?

COBRA - Oké, a nemzetek lezárásainak okán természetesen a pozitív katonaságnak vannak tervei a tömeges letartóztatások végrehajtására és nem tudok arról többet mondani, hogy ez meg fog-e történni vagy sem. De a hírességekről szóló pletykák, miszerint ők az önkéntes karanténnal akarnák megúszni a tömeges letartóztatásokat, semmiképp sem valósak.

Hoshino – A Fehér kalapos program terv azt mutatja, hogy Amerika március 23-án bejelenti a statáriumot. Mi a véleményed erről a kijelentésről?

COBRA - Van rá esély.

Hoshino - A kínai kormány nemrég bejelentette, hogy a Covid-19 járvány meghaladta a tetőfokát Kínában. A Fényerők meg tudják ezt erősíteni?

COBRA - Igen, abszolút. A járvány Kínában már majdnem teljesen végetért. Kínában a probléma jelenleg az, hogy bizonyos esetekben behozzák az olasz vírustörzset. Egyes emberek a világ minden tájáról Kínába utaznak és visszaviszik a vírust. Kína bejelentette a 2 hetes kötelező karantént mindazoknak, akik külföldről érkeznek Kínába és ez jó. Tehát Kína van a bolygón a legjobb helyzetben az összes ország közül, mert nagyon alacsony szinten tudja tartani a fertőzések számát, még akár teljesen fel is tudja számolja a vírust a kínai oldalon.

Hoshino - Meg tudja gyógyítani az ezüst kolloid a Covid-19 fertőzést?

COBRA - Vannak erről szóbeszédek, de nem tudom megerősíteni.

Hoshino - Hogyan tudnánk javítani a hatékonyságát az "RCV csillagpor parancs" protokollnak 75%-ról 80%-ra vagy akár 95%-ra?

COBRA - A probléma az, hogy a felszíni emberi lakosság egy bizonyos része végtelenül önző. Ők a leghatékonyabb terjesztői a vírusnak. Éppen ma hallottam valakiről, aki valószínűleg megfertőződött és szabadon sétálgat, találkozik emberekkel és valószínű, hogy nagy számban fertőz meg másokat. Ez példája annak a viselkedésnek, amely korlátozza az 'RCV csillagpor parancs' protokoll hatékonyságát.

Hoshino - Az összes Koronavírus törzs kezelhető az 'RCV csillagpor parnacs' protokollal? A Plejádiak fejlesztenek egy új verziót az olasz törzs változatára?

COBRA - Igen, fejlesztés alatt áll az új verzió az olasz törzsre. Az olasz és a kínai törzs nem sokban különbözik egymástól. Ami végtelenül fontos, hogy az emberek olyan gyakran amilyen gyakran csak lehet, segítségül hívják az 'RCV csillagpor parancsot'. Európában is, hogy ezzel a lehető legtöbb Plejádi beavatkozás történhessen, mert a segítségnek ezen a protokollon keresztül kell érkeznie.

Hoshino – Kifejezhetjük-e szándékunkat annak eldöntésére, hogy mely országokat vagy területeket szeretnénk segíteni az 'RCV csillagpor parancs" protokollal?

COBRA - Igen, természetesen megtehetitek ezt. De sokkal hatásosabb, ha az érintett területen élő emberek ezt saját maguk teszik meg.

Hoshino - Tudomása van Elon Musknak a SpaceX Starlink projekt veszélyéről? Vagy már tudja és szándékosan indítja el azokat az 5G műholdakat az űrbe?

COBRA - Sajnos Elon Musk már nem a Fény oldalán tevékenykedik. Együttműködik az Illuminátival és az ő terveikkel. Pontosan tudja, hogy mit csinál a SpaceX Starlink.

Hoshino - Úgy tűnik az 5G a koronavírusnak egy magasabb halálozási arányát okozta Vuhanban. Hogyan tudjuk csökkenteni az 5G felszíni lakosságra gyakorolt negatív hatásait az Esemény előtt?

COBRA - Fejlesztünk egy bizonyos tachyon-alapú technológiát, amely bizonyos fokig csökkentheti az 5G káros hatásait.

Hoshino - A Fényerők eltávolítottak már minden még meglévő reptiliánt, drakonidát és arkónt a nem-fizikai síkokról? Milyen jelentős változásokra számíthatunk a mindennapi életünkben, amikor ezeket az entitásokat teljesen eltávolítják?

COBRA - Igen. Ami most történik, az egy rendkívül gyors, sürgetett eltávolítása minden megmaradt negatív entitásnak a nem-fizkai síkokon. Amikor ezek a síkok tejesen megtisztulnak, az energia jobb lesz körülöttünk. Ez az új korszak íze lesz. Ennek a műveletnek a következő fázisa a felszíni lakosság minden tagjának az aura mezejében lévő összes entitás eltávolítása. Amikor ezek az entitások eltávolításra kerülnek, sok ember viselkedése jelentősen javulni fog.

Hoshino - 2018-ban az összes fennmaradt plazma toplet bomba 30 méteren belül helyezkedett el a bolygó felszínétől számítva. Meg tudnád kérlek mondani nekünk a bomba utolsó, fennmaradt rétegének a Föld felszínétől mérhető távolságát?

COBRA - Immáron toplet bombák csak az implantátumokban vannak. Ez az egyetlen hely, ahol még mindig fennmaradtak; az implantátumokon belül, az emberi lények energiamezejében. Az implantátumok mélyén van egy fekete lyuk szingularitás, és ez az, ahol a toplet bombák vannak.


Hoshino: Sokan szeretnék tudni, hogy miért volt szüksége a Fényerőknek évekre, hogy eltávolítsák a strangelet és toplet bombákat. Ha egy plazma toplet bomba felrobbanna és a robbanás kezelhetetlenné válna, elpusztítaná az egész fizikai univerzumot és a spirituális birodalmakat is?

COBRA - ha egy toplet bomba felrobbanna, jelenleg ez csak a mi Naprendszerünket érintené. Lehetséges, hogy elpusztítaná a Naprendszert, de valószínű, hogy a robbanás káros befolyása megállítható lenne a magas Földkörüli pályán. Szóval valószínű, hogy a kár csak erre a bolygóra korlátozódna, ami felszíni láncreakciót indítana el. Minden kvark alsó és felső kvarkra cserélődne. Minden anyag a felső és alsó kvarkok különösen nehéz anyagává mutálódna. Minden akkora területre mutálódna, ami kb. 100 méter átmérőjű. A spirituális valóság szempontjából nagyon erőteljes anomália keletkezne, ami minden a folyamatban résztvevő lény evolúcióját súlyosan lelassítaná. Ez nem történik meg. A Fényerők biztosítják és óvintézkedéseket tesznek, hogy ez ne történjen meg. Ezért tart az eltávolítási folyamat olyan sokáig. Ezzel a problémával foglalkoznak végre 25000 évnyi karantén után, amikor már az utolsó szakaszban vagyunk, de ezt még mindig meg kell oldaniuk a megfelelő módon, a megfelelő protokollal.

Hoshino - A Fényerők befejezték-e a long island-i támaszpont és azon földalatti katonai bázisok megtisztítását, melyek a gyermek bántalmazási bűntények hálózatával vannak összeköttetésben?

COBRA - Jelentős mértékig, igen. De még mindig vannak bizonyos helyek a bolygón, amiket a gyermek bántalmazási bűntények hálózata használ. Még nem szűnt meg teljesen.

Hoshino: Lehetséges, hogy a globális pénzügyi rendszer összeomlik még április 4-e előtt?

COBRA - Igen.

Hoshino - Az ezüst 2011-es mélypontra zuhant, de a piacot a fizikai ezüst mozgatja. Tudod, mi történik?

COBRA - A frakció, amely szeretné a jelenlegi pénzügyi rendszert fenntartani, manipulálja a piaci árat, szóval alapvetően mindent. Vannak bizonyos befektetési alapok melyeknek kétségbeejtő szüksége lenne likviditásra, így eladják az ezüstjüket. Ez az egyik dolog, ami történik. Vannak viszont mások, akik azt az ezüstöt vásárolják fel, amit (a többiek) kiárusítanak, tudva, hogy a pénzügyi összeomlás következő fázisában az ezüst ára az egekbe szökik. Tehát sok ármanipuláció zajlik, az egyik frakció olcsón árul ezüstöt, míg a másik frakció kihasználja ezt a lehetőséget és olcsón veszi az ezüstöt.

Hoshino - Mi jelenleg a helyzet a fekete nemesi családokkal és a Jezsuitákkal? Mit terveznek?

COBRA - A fekete nemesi családokon belül van két frakció, akik most próbálják rendezni számlájukat abban a háborúban, ami ezelőtt több száz, sőt több ezer éven át zajlott közöttük. E frakciók egyike rendelte el ennek a vírusnak a létrehozását bizonyos helyeken szerte a világon. Szeretnék bedönteni a gazdaságot. Szeretnék átvenni az irányítást és létrehozni a teljes dominancia rendszerét. Természetesen a jezsuiták az ő kegyenceik. Ez a terv egyszerűen nem fog működni, ahogyan most állnak a dolgok. A globalizáció többé már nem opció. Az emberi társadalom úgy fog átalakulni, amely többé már nem teszi lehetővé, még távolról sem, ezeket a terveket.

Hoshino – Láthatjuk, hogy azok az országok és területek, ahol nincs elég aktív Fénymunkás, eléggé támadhatóak a Covid-19 számára, ilyen Dél-Korea, Olaszország és néhány állama Amerikának. Hogyan tudunk segíteni, hogy megoldjuk ezt a problémát?

COBRA - Egyszerűen azzal, hogy megosztjátok ezt az információt, hogy felébresztitek az embereket azokon a területeken; illetve hogy Cintamani köveket helyeztek el ott. Persze a szabad akarat is közrejátszik. Olyan helyeken mint Taiwan, van egy nagyon jól szervezett és nagyon eredményesen működő Fénymunkás hálózat, akik a küldetésüket nagyszerű odaadással végzik, a belső konfliktusok olyan szintű minimalizálásával, amennyire csak lehetséges. Láthatjuk is, hogy az esetek száma Taiwanon nagyon alacsony. Taiwan védett volt a hurrikánokkal, a cunamikkal és mindenféle eseményekkel szemben az elmúlt két évben, egyszerűen azért, mert sikerült létrehozniuk egy nagyon erőteljes Cintamani rácsot. Képesek voltak arra, hogy lehorgonyozzák a fényt a csoportjaikban. Tehát ez az, amit minden ország megtehet, ha rájönnek ennek a jelentőségére és egy erőteljes Fénymunkás hálózat létrehozásának a fontosságára, a Cintamani kövek elhelyezésére, a meditálásra, az együttműködésre és egységre. Ez az amit az emberek megtehetnek a saját országaikban.
Ezenkívül, mióta megjelentettem a 'Felemelkedési Idővonal Meditáció'-t, észrevettem, hogy a saját közösségemen kívül nem túl sok embernek keltette fel az érdeklődését. Ez az ő szabad akaratuk és ez az egyetlen tényező, ami meghatározhatja, hogyan lesz kezelve ezt a kitörés. Minél több együttműködés történik a bolygó felszínén, minél nagyobb az összehangolódás a bolygó felszínén, a Fényerők annál jobban be tudnak avatkozni a helyzetbe, a lehető legjobb módon. Természetesen nekem semmi gondom nincs azzal, ha valaki más hozza létre ezt a meditációt, vagy más csoport saját meditációt szervez. De általában sajnos én vagyok az, akinek ezt meg kell tennie. És úgy tűnik, senki sem foglalkozik annak fontosságával, hogy koherens mezőt hozzunk létre tömegmeditációval és elegendő embert érjünk el, hogy befolyásolhassuk a bolygó idővonalát.

Hoshino - A sötét erők beszivárgással, zsarolással, elkülönítéssel, belső harcokkal és egyet nem értéssel akadályozzák a fénymunkások közötti együttműködést. Van-e valamilyen tanácsod a fénymunkásoknak, akik egységet és együttműködést keresnek?

COBRA - Ez nagyon egyszerű. Azok az emberek, akik a fenyegetést, elválasztást, belharcokat és a széthúzást terjesztik, nem Fénymunkások. Szükségszerű a Fényközösségből való eltávolításuk és csak azok az emberek maradhatnak, akik harmonikusan tudnak együttműködni és terjeszteni a Fényt. Tehát ha van egy Fényközösség és valaki diszharmóniát terjeszt, akkor ez az illető nem lehet ennek a közösségnek a része. Nekem is keresztül kellett mennem a tisztítási folyamaton a saját közösségemen belül, és a csapatom 30-50% -át el kellett távolítanom, mert egyszerűen nem feleltek meg a követelményeknek. Ez történik mindenhol. Ezt a tisztogatást kompromisszumok nélkül el kell végezni, mert ez az egyetlen módja annak, hogy az átmenet jelenlegi kritikus pillanatán át tudjunk haladni.

Hoshino - Küldhetünk Istennői energiát azoknak, akik megtagadják az együttműködést, annak reményében, hogy talán meggondolják magukat?

COBRA - Feltétel nélkül küldhetsz nekik Istennői energiát. Nem azért, hogy meggondolják magukat, hanem azért, hogy azon az úton kezdjenek el járni, ami számukra és mindenki más számára a legmagasabb célt szolgálja. Néhányuk lehet, hogy nem gondolja meg magát és az nem a mi dolgunk, hogy bárkit is meggyőzzünk bármiről. Terjeszthetjük a Fényt. Megoszthatjuk a szeretetünket, de a szabad akaratát senkinek sem változtathatjuk meg.

Hoshino - Milyen csoportokból áll az Atlantisz Szövetség? Mit csinál most ez a szövetség? Mi a különbség az Atlantisz Szövetség és a Galaktikus Konföderáció között?

COBRA - Oké. Túl korai még azokról a konkrét csoportokról beszélni, akik az Atlantisz Szövetség részét képezik. Természetesen a Galaktikus Konföderáció az egyike ennek, de nem az egyetlen. A szövetség jelenleg terveket valósít meg a bolygó felszabadítására. A Koronavírus kitörésével kapcsolatosan is ez a helyzet, aktivált bizonyos szükséghelyzeti tervet. Megnyitott bizonyos lehetőségeket, melyek nem voltak lehetségesek előtte. Ez megváltoztatta a játékszabályokat. Az Atlantisz Szövetség teljes gőzzel dolgozik, olyan gyorsan, ahogy csak lehet, hogy kezelje a helyzetet.

Hoshino - Most, hogy a chimera fizikai implantátumokkal aktiválta az utolsó védelmi vonalát, jelenthet-e ez a védelmi mechanizmus komoly kihívást a Fényerőknek? Vagy valójában ez nem egy nagy probléma...

COBRA - Ez egy kihívás, de ez a kihívás kezelhető. Olyan kihívás, mely bizonyos kockázattal jár, de ezek a kockázati tényezők kezelhetőek.

Hoshino - Mit tehetnek a Fénymunkások, hogy ezt a védelmi mechanizmust gyengítsék?

COBRA - Amikor az idő megfelelő lesz, a Fénymunkások meg fogják kapni az útbaigazítást.

Hoshino - Mi az a szingularitás kútja?

COBRA - A szingularitás kútja olyan terület, ahol a tér-idő kontinuum eltorzul vagy kicsavarodik, mert az anyag nagyon erős koncentrációja fekete lyukká változott. Tulajdonképpen egy fekete lyuk, az anyagnak egy nagyon nehéz területe, mely összepréselődött a tér egy nagyon kicsi részébe. Ez természetesen megváltoztatja a tér-idő kontinuum struktúráját. A szingularitás kútja nem csak a tér-idő kontinuumnak egy makro szintű eltorzulása. Eltorzulás kvantum szinten is. Ez az amivel most a Fényerők foglalkoznak.

Hoshino - Az Ellenállási Mozgalom azt javasolta a felszíni lakosságnak, hogy halmozzon fel egy hónapra való élelmet és egyéb napi szükségleti cikkeket a globális egészségügyi karantén miatt. Ezt a mennyiségű ellátást kellene fenntartanunk egészen addig, míg megtörténik az Esemény? Vagy lecsökkenthetjük két heti ellátásra, miután megfékezik a járványt?

COBRA - Azt mondanám, hogy hagyatkozz a saját vezettetésedre, mert a helyzet meglehetősen képlékeny. Amikor vége lesz ennek a járványnak, a dolgok akkor sem lesznek többé már olyanok, mint azelőtt. A világnak, ahogyan azt mi ismertük, már vége. A dolgok változnak. A végső fázisban vagyunk. Mivel ismered a fázisátmenet ábráját, tudod, hogy az Esemény előtti utolsó fázisban vagyunk. Ez a fázis nagyon viharos lesz és a felszínen az emberi társadalom mostantól már nem lesz stabil.


A fázisátmenet
Jelenleg a Buborékfelemelkedés (III.) fázisban járunk


Második rész: Felemelkedési Idővonal Meditáció

Jedi - Milyen energetikai tulajdonságokkal rendelkezik a Jupiter és a Plútó, hogy a Fényerők úgy döntöttek, a Jupiter-Plútó együttállás pillanatára szervezik meg a 'Felemelkedési Idővonal' meditációt?

COBRA - A Jupiter-Plútó együttállás egy nagyon erőteljes aspektus. Ebben az időszakban ez a legerőteljesebb. Ennek az aspektusnak az energiája egy potenciális, nagy áttörés lehet. Ez a nagy áttörés különféleképpen nyilvánulhat meg. Drámaian javíthatja a feltételeket a Fényerők számára, hogy be tudjanak avatkozni a bolygón. Drámaian lecsökkentheti a járványt. Drámaian hozzájárulhat a kedvezőbb feltételek megteremtéséhez a teljes nyilvánosságrahozatal tekintetében. Drámaian megnöveli a tömeges letartóztatások forgatókönyvének lehetőségét. Rengeteg dolog van működésben. A Jupiternek és a Plútónak együtt megvan a lehetősége, hogy nagy szerencsét hozzon az Emberiségnek. Ezért egy ilyen meditációhoz ez a legkiválóbb momentum.

Jedi - Milyen a sajátossága a Vízöntő Kora energiának, amely eléri majd a bolygó felszínét a meditáció alatt? Ez egy Istennői energia?

COBRA - Nem. Ahogy már mondtam, ez nem Istennői energia. Ez egyfajta áttörés energia. Az, hogy milyen területen fog ez az áttörés megnyilvánulni, még nem ismert. Ez egy hatalmas lehetőség a hosszútávú változásokra.

Jedi - Ha ez a meditáció sikeresen stabilizálja a pozitív idővonalat és ellensúlyozza a sötét erők összes tervét, akkor már csak a fennmaradó plazma toplet bombák lesznek az utunkban álló utolsó akadály az Eseményig?

COBRA - A fennmaradt toplet bombák képezik a hátramaradó, nagymértékű akadályok egyikét. Lehetetlen megjósolni, hogyan fognak a dolgok alakulni, mert a szabad akarat is szerepet játszik. Számos frakció érintett benne. Nem tudjuk pontosan megjósolni, hogyan zajlik majd le ez az utolsó fázis. Ez az emberiség történelmének legmegjósolhatatlanabb fázisa. De a végkimenetelét ismerjük, ami nagyon jó lesz. Ez pedig az Esemény.

Jedi - Mit képvisel a fehér, rózsaszín, a kék és az arany fény ebben a meditációban?

COBRA - A fénynek e négy színe, a különböző Fénysugarak különböző aspektusai. Ezeknek az aspektusoknak mindegyike a magasabb dimenziós tudatosság egy meghatározott minőségét közvetíti. Ezek együtt pedig létrehozzák a legoptimálisabb kombinációt, amely ahhoz szükséges, hogy az energiák a Vízöntő Korának áttöréséhez olyan hatékonyan nyilvánulhassanak meg a bolygó felszínén, amennyire csak lehet.

Jedi - A meditáció utasításai azt javasolják, hogy vizualizáljunk egy Fényoszlopot, amint összekapcsolódik minden fénylénnyel a Naprendszerünkben. Mondasz néhány példát arra, kik ezek a fénylények?

COBRA - Igen, olyan lényekről van szó, akik a Galaktikus Konföderáció tagjai. Vannak lények, akik a Jupiter parancsnoksághoz tartoznak, vannak akik az Ashtar parancsnoksághoz. Ott van a Plejádi flotta, a Szíriuszi flotta, az Arkturuszi flotta, és az Androméda flotta. A Naprendszer különböző helyein ott vannak az Ellenállási Mozgalom tagjai. Vannak Felemelkedett Lények. Sokféle Fénylény van, akik mind ebben a végső felszabadítási műveletben a Galaktikus Központ energiáját csatornázzák a Naprendszeren keresztül a Föld bolygó irányába.

Jedi - Behívhatjuk és kapcsolódhatunk az Atlantisz Szövetséghez?

COBRA - Természetesen, de jelenleg nem adhatok több információt arról, kik alkotják a Szövetséget. Ha elismétled a nevüket (Atlantisz Szövetség) az elmédben és kéred a kapcsolódást, választ fogsz kapni. Ha elég nyitott a csatornád, lehet, hogy látomásokat, tanításokat kapsz. Lehet, hogy spirituális útmutatásban lesz részed. Lehet, hogy néha igen erőteljes megtapasztalásaid lesznek, melyek támogatják az egyéni fejlődésed. Segíthet a küldetésedre való felkészülésedben és a jelenlegi küldetésedben is.

Jedi - Milyen 2D/3D-s vizuális támogatást teremthetünk annak érdekében, hogy sikeres tömegmeditációt manifesztáljunk? Konkrétan a 'Felemelkedési Idővonal' meditációra gondolok.

COBRA - Használd a belső útmutatásod. Sok információt osztottam már meg ezzel kapcsolatban, ezeket kombinálhatod a mémekben, képekben, videókban, és mindenféle eszközben, amiket csak létre tudsz hozni és oszthatóak online.

Jedi - Hogyan használhatjuk az Élet virága meditációt arra, hogy hozzájáruljon a közelgő Felemelkedési Idővonal meditációhoz?

COBRA - A Fényerők kérték már eddig néhányszor, hogy végezzük az 'Élet virága' meditációt olyan gyakran, amilyen gyakran lehetséges, és most is, ebben a helyzetben: bármikor, bárki, akár csoportok is végezhetik. Az 'Élet virága' meditáció támogató mezőt hoz létre a Fényerők számára, hogy folytathassák a műveletüket. Akár a fertőzött területeket is beillesztheted az 'Élet virága' meditációba.

Jedi - Ha a szándékunkat arra használjuk, hogy ez a meditáció hatékony legyen egy meghatározott pillanatban, segít ez a technika elérni a kritikus tömeget?

COBRA - Igen, teljes mértékig. Meditálhatsz és vizualizálhatod, hogy a meditációban résztvevők száma eléri a kritikus tömeget. Szóval igen, még csoportos meditációt is szervezhetsz annak érdekében, hogy mindenki azért meditáljon, hogy a meditációban részt vevők száma (április 5-én) elérje majd a kritikus tömeget. Egy javasolt időpont erre az a pillanat, amikor a Szaturnusz belép a Vízöntőbe, ami néhány nap múlva lesz. Március 22-én lesz a világ legtöbb részén. Azzal a céllal szervezzük ezt a csoportos meditációt ugyanabban a pillanatban, hogy manifesztáljuk a kritikus tömeget és meghaladjuk azt. Az egyik cél az, hogy 1 millió ember meditáljon a fő meditációs eseményünkön április 4-5-én. Ez nagyon jó javaslat lehet. Szóval az emberek szervezhetnek meditációkat, előkészítő meditációt a Szaturnusz belépésekor a Vízöntőbe március 22-én. Személyre szabhatjuk a meditációt, hogy sokszorosan elérjük a kritikus tömeget április 4-5-én. Ahogy már említettem: a cél most az, hogy 1 millió ember meditáljon együtt.

Jedi - Ha a fénymunkások globálisan elvégzik a Felemelkedési Idővonal meditációt minden nap, ez a napi meditáció segíteni fog abban, hogy elérjük a kritikus tömeget április 4-5-én?

COBRA - Természetesen.

Jedi - Milyen meditációt végezzünk annak érdekében, hogy stabilizáljuk és javítsunk a helyzeten április 4-e előtt?

COBRA - Tulajdonképpen máris használható az a meditáció, amit április 4-5-én használunk majd. Máris el lehet kezdeni használni és mostantól ez lesz a fő meditáció.

Jedi - Átmenetileg helyettesítsük a heti 'Kulcs a szabadsághoz' meditációt más meditációkkal április 4. előtt?

COBRA - Mint ahogyan mondtam, helyettesítheted a 'Kulcs a szabadsághoz' meditációt ezzel az új 'Felemelkedési Idővonal meditáció'-val.

Jedi - Hogyan használhatjuk a valóság-szűrést arra, hogy megakadályozzuk a vírus fertőzést és a Fénymunkások közötti belső harcokat, miközben a sikeres tömegmeditációt támogatjuk a valóság-formálással?

COBRA - A valóság-szűrést egyszerűen úgy használhatod, hogy meghozod a döntést, hogy nem kapod el a vírust. A valóság-formálást pedig felhasználhatod úgy, hogy arra összpontosítasz, hogy sok olyan meditációt tartottunk már, melyek elérték a kritikus tömeget, és ezzel a meditációval is el fogjuk ezt érni. A jelek azt mutatják, hogy jól haladunk ebbe az irányba.

Jedi - Azok az emberek, akik soha nem vettek részt egyetlen Cobra Konferencián sem, nem értenék, miről beszélünk. Cobra, el tudod magyarázni, mi a valóság-szűrés és a valóság-formálás?

COBRA - Sokkal több időre lenne szükségem, mint egy ilyen interjú, hogy ezt részletesen elmagyarázzam. Alapvetően két technikáról van szó, amelyek elősegíthetik a manifesztációs folyamatot. A valóság-szűréssel az ember úgy dönt, hogy nem engedélyezi egy bizonyos valóság megjelenését az életében, és alapvetően létrehoz egy valóság szűrőt. A valóság-formálása az, amikor a figyelmét egy bizonyos irányba összpontosítja, és a fókusz felgyorsítja a megvalósulást az adott idővonalon.

Jedi - A Fényerők felülvizsgálják a meditáció utasításait, ha a COVID-19 világjárványt április 4-e előtt sikerül megfékezni?

COBRA - Szinte biztos, hogy április 4-ig még mindig lesznek vírussal fertőzött emberek. Tehát függetlenül a fertőzött és gyógyult emberek számától, ezt a meditációt felhasználhatjuk az állapotuk javítására és a vírus további terjedésének megakadályozására is.

Jedi - Ha a felszíni lakosság eléri a kritikus tömeget ennél a meditációnál és úgy működik együtt ahogy azt még soha, hogyan fognak erre a Fényerők válaszolni, és milyen akció tervet állítanak fel az Eseményre?

COBRA - Ez egyelőre titkos információ. Csak azután fogok tudni erre a kérdésre válaszolni, ha már túl vagyunk a meditáción. Amennyiben ez az együttműködés létrejön, természetesen közzé fogok tenni egy teljes riportot ezzel kapcsolatban.

Jedi - Akárhányszor egy nagy tömegmeditációt hirdetünk meg, néhány ember megpróbálja akadályoztatni a tevékenységünket vagy megtámadják a csapatunk tagjait hazugságokkal és szóbeszédekkel. Milyen okok húzódnak meg pontosan a tetteik hátterében?

COBRA - Ahogy már említettem, van aki a cabal sötét hálózatához tartozik. Vannak, akiket entitások szálltak meg. Néhányuk pedig elmeprogramozás alatt áll. Vannak olyanok is, akiknek egyszerűen rendkívüli módon sérült a személyiségszerkezetük. A legjobb, ha az ilyen embereket eltávolítod a közösségedből.

Jedi - Az előző kérdésre utalva, hogyan fognak ezek az emberek felelősséget vállalni az akadályozó cselekedeteikért az Eseményt követően?

COBRA - Azoknak, akik a kritikus pillanatokban akadályoztatták a Fényerők előrehaladását, előfordulhat, hogy a Galaktikus Bíróság előtt kell majd felelniük a tetteikért. Lesznek, akiknek bírósági eljárásban lesz részük. Lehetnek olyanok is, akiket akár le is tartóztathatnak. Néhányuknak árulásért kell majd felelnie, másoknak békítő tárgyaláson kell részt venniük. El kell számolniuk a tetteikkel.

Jedi - Van egy listánk a javasolt tárgyakról április 5-ére. Kérlek, válaszolj igennel, ha úgy gondolod, hogy jó ha elhelyezzük ezeket az oltárunkon a tömegmeditáció alatt.

Áldott ezüst, melyet az Ezüst Beindító Aktiváció alatt vásároltunk
Tachyonizált St.Germain ezüst érme
Tachyonizált St.Germain portré
Tachyonizált ametiszt

Javasolsz még egyéb tárgyakat vagy ásványokat?

COBRA - A Cintamani köveket javasolnám és természetesen az összes általad említett tárgy is ajánlott.


Harmadik rész: Készülj a Változásra!

Patrick: Mit jelent a Kék Hajnal?

COBRA - A Kék Hajnal egy kódolt kifejezés, amely a Vízöntő Korának hajnalát jelenti. A Galaktikus Központi Nap kék energiája, mely most aktiválódik. Amikor ez az energia aktiválódik, teljesen átalakítja a bolygó felszínét. Ez az amit már érzékeltek is. Már elkezdődött ez a folyamat. Megváltoztatja a társadalmat annak ellenére, hogy a sötét erők szabadon engedték a vírust. A Fényerők lehetnek a Galaktikus Központi Nap inteligenciája és tudatossága. Felhasználják ezt a lehetőséget arra, hogy teljesen átalakítsák az emberi társadalmat. A változás visszafordíthatatlan. Többé már nem lehet visszafordítani.

Patrick - Sokan úgy érzik, hogy a jelenlegi élet a Földön hasonló ahhoz, amit Szent János megírt a Jelenések Könyvében. Milyen jellegű dokumentum János apostol: Jelenések Könyve a Fény- és a sötét erők tekintetében?

COBRA - Valójában annak a létezőnek, akit ma Szent Jánosnak hívnak, volt egy víziója, amelyben a Felszabadítás terveinek egy részét átadták neki. Beleértve ebbe az anyahajók tömeges Földre szállását is. Része volt a látomásnak egy nagy háború, egy jelentőségteljes felszabadítási háború. Tartalmazta a sötét erőktől, a biochipektől, vakcináktól való megtisztulást. Ő látta mindezeket. Ez a prófécia igen népszerű, mert az emberek érzik, hogy van mögötte valami. A sötét erők megpróbálták rossz célra használni ezt a próféciát, hogy félelmet keltsenek és el is terjesszék azt. Nem jártak igazán sikerrel.

Patrick - Néhány embernek több pénze van az Eseményre való felkészüléshez. Milyen nemesfémet javasolnál nekik megvásárlásra? Aranyat vagy ezüstöt?

COBRA - Mindkettőt. Aranyat és ezüstöt is.

Patrick - Ha van az embereknek pénzük aranyat és ezüstöt vásárolni, akkor mi az a minimális mennyiség, amit be kellene szerezniük annak érdekében, hogy felkészültek legyenek az Eseményre?

COBRA - Amennyi elegendő ahhoz, hogy át tudják vészelni a változásokat 2-4 hétig terjedően. Tehát attól függően, hogy mennyi pénzt költesz el 2-4 hét alatt. Ha van elég pénzed, ennyi lenne az az összeg, amit aranyban és ezüstben kellene tárolnod. Ugyanennyi készpénzre is szükséged lesz. Ez a javaslat azok számára, akiknek van elég pénzük.

Patrick - A Nemzetközi Aranykor Csoporttal készített Ezüst Beindító interjúban azt mondtad, hogy ha olyan érméket vásárolsz 11.11-én, amelyeken a brit királynő portréja található, akkor az tulajdonképpen meg tudja szabadítani azokat az érméket az ő kontrolljától. Ha az ő portréjával ellátott aranyat vagy ezüstöt akarunk vásárolni, annak érdekében, hogy felkészüljünk a változásokra, hogyan tudjuk eltávolítani az energetikai köteléket és kinyilvánítani saját tulajdonjogunkat afelett az arany és ezüst felett?

COBRA - Egyszerűen megtisztíthatod ibolyalánggal és létrehozhatsz egy rendeletet, amely kimondja, hogy azok az érmék tökéletesen mentesek a sötétek befolyásától.

Patrick - Tudnak a Fényerők iránymutatást adni abban, hogyan működtessünk egy 'Készülj a Változásra' csoportot? Néhányan azt mondják, hogy a helyi csoportjaiknak nincsenek ötleteik a 'Felemelkedési Idővonal Meditáció'-ra vonatkozóan. Remélik, hogy a Fényerők megtaníthatják nekik a csoportvezetési és kommunikációs készségeket, a meditáció promotálásán felül.

COBRA: Alapjában véve a 'Készülj a Változásra' szervezetnek újra kellene rendeződnie ahhoz, hogy összehangolt kommunikáció alakuljon ki a fő 'Készülj a Változásra' csoportokkal. Emellett pedig minden 'Készülj a Változásra' csoportnak kell, hogy legyen hozzáférése a blogomhoz, ahol rendszeresen frissítem a történéseket.

Patrick - Mit tegyenek a Rózsa Rendje csoportok a Buborékfelemelkedési fázisban? Van a Fényerőknek bármilyen új útmutatása?

COBRA - Nekik azokkal az útmutatásokkal szükséges folytatniuk, amiket az elmúlt két évben megkaptak. Fontos, hogy a Rózsa Rendje csoportok tagjai lehorgonyozzák az Istennő Energiát annyira, amennyire lehetséges. Ez azt is jelenti, hogy önmagukat is gyógyítsák, dolgozzanak magukon, a hitrendszereik, mintáik és blokkjaik eltávolításán, tisztítsák az implantátumaikat és az Istennői energiát horgonyozzák. Megadtam azokat a meditációkat, melyeket a Rózsa Rendje csoportok végezhetnek. De természetesen a saját belső vezettetésükre is hallgathatnak.

Patrick - Habár már a Buborékfelemelkedési fázisban vagyunk, alig érezzük a Tiszta Fény mennyországát a jelenlegi fizikai világban. Ehelyett amit gyakran látunk, az a felszíni lakosság tébolya és szorongása az omladozó társadalommal szemben. Hogyan manifesztálhatjuk és érezhetjük a Mennybuborékokat a mindennapi életünkben?

COBRA - Azok, akik a lezárt területeken élnek, különösen Európában és más területeken is, ha kimennek a természetbe, megérezhetik a tiszta Fény nagyon tiszta, lágy energiáját, ami nagyon erőteljesen áramlik be a Buborékfelemelkedési fázisba. Természetesen azok, akik sűrűn lakott területen élnek, ahol magas a népsűrűség, nehézségeik akadhatnak azzal, hogy ezt megérezzék, mert ott még mindig vannak entitások, nagyon sok érzelem és sok ember van körülöttük, akik jelenleg a pánik, a káosz és a feldúltság állapotában vannak. De kaptam egy bizonyos csatornán keresztül beszámolót Vuhanból. Vuhanban képesek voltak az emberek megérezni a nyugalmat, a békét és csendet a káosz közepén. Ez pontosan azoknak a Mennybuborékoknak a manifesztálása. Érkeznek az új energiák a kitörés kellős közepébe.

Patrick - Hű! Ez szép. Köszönjük szépen!

COBRA - Köszönöm mindenkinek. Azt javasolnám, hogy csatlakozzon mindenki a meditációnkhoz. A Fény győzelme!

---Vége---

A következő oldalakon találhatsz még több információt a Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditációról:
Angolul:---------------------------------


Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.
Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:
Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!


Megjegyzések