Meditáció pontosan akkor,amikor a Szaturnusz belép a Vízöntőbe-március 22-én reggel 4:58-kor


FRISSÍTÉS március 18-án: frissítettük a meditáció utasításait. Arra használjuk most ezt a meditációt, hogy felépüljön az április 4-5-én elkövetkező Felemelkedés Idővonal Meditáció energiája, és így nem kevesebb, mint 1 millió ember csatlakozzon ehhez a meditációhoz.

Március 22-én a Szaturnusz belép a Vízöntőbe. Ez lesz az első alkalom 1994. óta, hogy újra a Vízöntőben lesz és most a Vízóntőben is marad július 1-ig. 
 Cobra szerint ez egyike a fontosabb asztrológiai konfigurációknak azok közül, melyek 2020-ban lesznek.


A klasszikus római mitológiában a Szaturnusz a magok istene. Őt tartották a civilizáció atyjának és alapítójának is és ő szimbolizálja a társadalmi rendet. A Szaturnusz bolygó híres holdjai, melyek bekerítik és körbeveszik, az emberi korlátok eszméjét fejezik ki.

Asztrológiai értelemben a Szaturnusz a struktúra uralkodó bolygója és a valóság korlátja. Hagyományosan ez az uralkodó bolygó a Bakban és a Vízöntőben, és otthon érzi magát a Vízöntő biztonságában, erejében és kényelmében.

A Vízöntőn áthaladó Szaturnusz tökéletes harmóniát teremt. A Vízöntő energiája humánus. Teli van ötletekkel arról, hogy mi javítja mások életét, és hogy a közös erőfeszítések hogyan javítják a világot. Annyira, hogy ez a tranzit megerősíti és elmélyíti a kapcsolatokat és azzal a potenciállal is rendelkezik, hogy véget vessen mindennek, ami már nem szolgál minket. Nagyon kedvező időszak lehet egy kapcsolatkezdésre vagy egy kapcsolat elmélyítésére. Ez a tranzit összehozza az embereket, hogy meghaladják egyéni képességeiket.


Ezért a Szaturnusz a Vízöntőben tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy kapcsolódjunk másokkal és a legmagasabb szintű terveink alapján cselekedjünk. Ezt az alkalmat felhasználhatjuk egy tömeges meditációra annak érdekében, hogy megerősítsük a Föld bolygón a fényrácsot, és hogy manifesztáljuk a legpozitívabb Felemelkedési idővonalat, mely 2020. végén bevezet minket a Vízöntő korába. Nevezetesen: arra használjuk ezt a meditációt, hogy felépítsük az április 4-5-én elkövetkező Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditációnk energiáját, meghaladjuk a kritikus tömeget és elérjük, hogy azon a napon 144000 főtől 1 millió főig meditáljanak az emberek. 
Ezért különleges tömegmeditációt szervezünk abban az időpontban, amikor a Szaturnusz belép a Vízöntőbe, március 22-én hajnali 4:58-kor.

Instrukciók (a meditáció javasolt időtartama 20 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki a szándékod: eszközként használod ezt a meditációt, hogy felépüljön az április 4-5-én elkövetkező Felemelkedési Idővonal/Koronavírus Vége Meditáció energiája, és azon a napon 144000 főtől 1 millió főig meditáljanak az emberek.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

4. Lásd gondolatban magad előtt, ahogy sokan meghozzák a döntést: csatlakoznak a Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditációhoz április 4-5-én, elérjük a 144000 meditáló ember kritikus tömegét és nem kevesebb, mint 1 millió ember vesz részt a meditáción.

A Fény győzelme!

~~~~~~~~~~~~~~~~

Néhány szó erről a blogról:


A We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.
Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint)

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!


Megjegyzések

 1. om ah hung:
  A megtisztulás, átalakulás és megvilágosodás -három isteni ereje

  OM...
  Tisztuljon meg minden anyánk ,minden érző lény testi szenvedése !
  Alakuljon át egyetemes ,örökké tartó szabadsággá!
  AH...
  Tisztulón meg minden anyánk,minden érző lény tudatának önzése és tudatlansága!
  Átalakuljon át egyetemes,örökké tartó szerető szívé és a megvilágosodás nagy gyönyörévé!
  HUNG...
  Tisztuljon meg minden anyánk, minden érző lény tudatának önzése és tudatlansága!
  Alakuljon át egyetemes,örökké tartó szerető szívvé és a megvilágosodás nagy gyönyörévé
  Hung..

  OM AH HUNG

  Tisztuljon meg ,alapuljon át, érje el a megvilágosodás megszabadulásának -örökké tartó nagy gyönyörét minden érző anyánk teste beszéde és tudata!
  OM AH HUNG...

  "Áldjon meg,tisztítson meg,alakítson át és szabadítson meg ez sz isteni techika sok érző lényt !"
  Tanpai Gyalchen Mester

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése