Meditáció pontosan akkor, amikor a Szaturnusz belép a Vízöntőbe-március 22-én reggel 4:58-kor


FRISSÍTÉS március 18-án: frissítettük a meditáció utasításait. Arra használjuk most ezt a meditációt, hogy felépüljön az április 4-5-én elkövetkező Felemelkedés Idővonal Meditáció energiája, és így nem kevesebb, mint 1 millió ember csatlakozzon ehhez a meditációhoz.

Március 22-én a Szaturnusz belép a Vízöntőbe. Ez lesz az első alkalom 1994. óta, hogy újra a Vízöntőben lesz és most a Vízóntőben is marad július 1-ig. 
 Cobra szerint ez egyike a fontosabb asztrológiai konfigurációknak azok közül, melyek 2020-ban lesznek.


A klasszikus római mitológiában a Szaturnusz a magok istene. Őt tartották a civilizáció atyjának és alapítójának is és ő szimbolizálja a társadalmi rendet. A Szaturnusz bolygó híres holdjai, melyek bekerítik és körbeveszik, az emberi korlátok eszméjét fejezik ki.

Asztrológiai értelemben a Szaturnusz a struktúra uralkodó bolygója és a valóság korlátja. Hagyományosan ez az uralkodó bolygó a Bakban és a Vízöntőben, és otthon érzi magát a Vízöntő biztonságában, erejében és kényelmében.

A Vízöntőn áthaladó Szaturnusz tökéletes harmóniát teremt. A Vízöntő energiája humánus. Teli van ötletekkel arról, hogy mi javítja mások életét, és hogy a közös erőfeszítések hogyan javítják a világot. Annyira, hogy ez a tranzit megerősíti és elmélyíti a kapcsolatokat és azzal a potenciállal is rendelkezik, hogy véget vessen mindennek, ami már nem szolgál minket. Nagyon kedvező időszak lehet egy kapcsolatkezdésre vagy egy kapcsolat elmélyítésére. Ez a tranzit összehozza az embereket, hogy meghaladják egyéni képességeiket.


Ezért a Szaturnusz a Vízöntőben tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy kapcsolódjunk másokkal és a legmagasabb szintű terveink alapján cselekedjünk. Ezt az alkalmat felhasználhatjuk egy tömeges meditációra annak érdekében, hogy megerősítsük a Föld bolygón a fényrácsot, és hogy manifesztáljuk a legpozitívabb Felemelkedési idővonalat, mely 2020. végén bevezet minket a Vízöntő korába. Nevezetesen: arra használjuk ezt a meditációt, hogy felépítsük az április 4-5-én elkövetkező Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditációnk energiáját, meghaladjuk a kritikus tömeget és elérjük, hogy azon a napon 144000 főtől 1 millió főig meditáljanak az emberek. 
Ezért különleges tömegmeditációt szervezünk abban az időpontban, amikor a Szaturnusz belép a Vízöntőbe, március 22-én hajnali 4:58-kor.

Instrukciók (a meditáció javasolt időtartama 20 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki a szándékod: eszközként használod ezt a meditációt, hogy felépüljön az április 4-5-én elkövetkező Felemelkedési Idővonal/Koronavírus Vége Meditáció energiája, és azon a napon 144000 főtől 1 millió főig meditáljanak az emberek.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

4. Lásd gondolatban magad előtt, ahogy sokan meghozzák a döntést: csatlakoznak a Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditációhoz április 4-5-én, elérjük a 144000 meditáló ember kritikus tömegét és nem kevesebb, mint 1 millió ember vesz részt a meditáción.

A Fény győzelme!

~~~~~~~~~~~~~~~~
Néhány szó erről a blogról:


A We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint)

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!

Megjegyzések