Meditáció a márciusi nap-éj egyenlőség idején, 2020. március 20-án, 4:49-korA márciusi nap-éj egyenlőség tavaszi nap-éj egyenlőség a Föld északi féltekén, és őszi nap-éj egyenlőség a Föld déli féltekén.


Erőteljes pillanat az istennő energiák számára, a nappali és éjszakai egyensúly ideje. Földanya egyensúlyi állapotban van nyár és tél között. Az éjszaka és a nappal harmóniában vannak.

Az északi féltekén ez az aspektus a Fény manifesztálásában nyilvánul meg. A déli féltekén a másik aspektus érvényesül: a ciklus Sötét részének manifesztálása. Tehát a két félteke tükrözi egymást. Amikor felismerjük ezt a gyönyörű szimmetriát és engedjük magunknak, hogy mindezt MEGÉREZZÜK, megérthetjük a létezés teljességét: az EGYSÉG igazságát.

Nekünk az északi féltekén, akik a tavaszi nap-éj egyenlőséget ünnepeljük, egyre több a nappali fény, ami segíti lelkünk előrelépésében, abban, hogy meglépjük a szükséges változásokat. Eljött a megújulás, az újjászületés és a feltámadás ideje. Az átmenet ideje, mely lehetővé teszi a léleknek, hogy elengedje a régit és új magvakat ültessen az eljövendő élethez. Az Istennő most új életet hozva átölelheti a földet, Isten a zöldellő mezőn járhat, örömmel figyelve az új élet csírázását.
A déli féltekén élők az őszi nap-éj egyenlőséget ünnepelik. Fontos, hogy megköszönjük Istennő Anyának és PachaMamannak, a Földnek, ajándékait. Ünnepeld a betakarítást. Örömmel és hálával nézz vissza az elmúlt évre, tisztelve és elengedve azt, ami már nem szolgál. Figyelj az életedre, a középpontodra és az egyensúlyra, így felkészülhetsz a jövőre.

Untwine szerint:

A ciklusban egy olyan pont van, amely különösen fontos az Istennő energiák szempontjából: a napkeltele a tavaszi nap-éj egyenlőség idején. Az Istennő az, aki minden lehetséges módon új életet hoz világra.

Ennek etimológiai és a fonetikai jelei is vannak. A húsvét ideje ez, aki Ishtar Istennő. A nap Keleten kel fel, a Keleti Csillaggal/Ishtarral együtt: a Vénusz az első csillag, mely reggel, Keleten kel fel, ezért hívják EastStarnak vagy Lucifernek (ez a szó eredetileg a Vénuszra utal), ami latinul szó szerint azt jelenti: a Fényhozó, mert Vénusz Istennő hozza el az új életet, mint ahogyan a Vénusz hozza el reggel az új Fényt. A német morgenből származó reggel szó egy másik istennő neve: Morgan LeFay. A Morgan etimológiailag azt jelenti: a tengerből született, és ez az új élet vízének megszületése ugyanúgy, mint ahogyan Ishtar/Vénusz görög megfelelője Aphrodite, amely szó szerint azt jelenti: a tengerből született. "Kérjük, éld át örömmel és hálával ezt a közelgő, márciusi nap-éj egyenlőséget, tiszteld a Napot, PachaMama-t (a Föld Anyát), a Holdat és a csillagokat, a magasabb énünket/segítőinket, az angyalokat és arkangyalokat, a Galaktikus Központi Napot, Csillagcsaládunkat, a Felemelkedett Mestereket, a Föld belsejében lévő Agarthai Hálózatot, és ünnepeld e belépést az ültetési, vagy betakarítási idénybe.

A márciusi nap-éj egyenlőség pontos ideje magyar idő szerint 2020. március 20. 4:49

Ezt az alkalmat arra használjuk, hogy kapcsolatba lépjünk a nőies Istennő jelenléttel és ápoljuk a szeretet, az együttérzés és a gyengédség minőségeit, ezzel stabilizálva a Földön minden lény számára az átmenetet a legpozitívebb Felemelkedés Idővonalra, ellensúlyozva a jelenleg uralkodó kegyetlenséget a bolygó felszínén. Az Istennő Meditációt a márciusi nap-éj egyenlőség pontos időpontjában végezzük, magyar idő szerint március 20-án reggel 4:49 perckor.


Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):
1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy a légzésedre figyelsz néhány percig.

2. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig. Majd gondolatban jelenítsd meg magad előtt, amint egy szeretetteljes Istennői jelenlét egy gyönyörű Istennő alakjában leereszkedik az égből és belép a fizikai testedbe. Ez a jelenlét harmóniába hozza a benned lévő nőt és még szeretetteljesebbé tesz téged. Maradj egységben ezzel a jelenléttel egy ideig.

3. Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ragyogó új spirituális jövőt az emberiség számára, ahol a férfiak és nők tökéletes megértésben vannak, ahol a társadalmunk túlnő a háborúkra és konfliktusokra való igényen, ahogy az összes sötét entitást - fizikait és nem-fizikait - eltávolítják a bolygónkról. Lásd magad előtt, hogy az emberiség összes sebe begyógyult, az egész emberiség inspirálva és vezetve van oly módon, hogy mindenkinek megvan a saját kapcsolata a saját Lelkével és a Forrással, a belső férfi és női aspektusuk tökéletes egyensúlyában.
4. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba forogni.
5. Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó Fényoszloppá változik, amin belül milliónyi szivárványszínű csillag van szétszóródva.
6. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd le kezeidet a tested mellé és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányban.
7. Míg ezt teszed, kezdd el énekelni azt, hogy éééááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd szellemi vezetőidet, a Felemelkedett mestereket, Plejádiakat, angyalokat, delfineket, ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg.
8. Énekelj és forogj tovább és maradj ezen Fénylények jelenlétében egy darabig.

Ha vezettetést érzel, hozzáadhatod a meditációhoz a Kozmikus Központi Napot is: a Fényoszlop kiárad a Kozmikus Központi Napból, továbbhalad a Galaktikus Központi Napba és onnan tovább a testeden keresztül…

Az Istennő győzelme!

--------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.
Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint)

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!Megjegyzések