Sürgős! Meditáció a pénzügyi rendszer stabilizálására minden 4 órában!

Néhány nappal ezelőtt az egyik Fekete Nemesség frakció a JP Morgan bankot használta fel arra, hogy kiváltsa az SVB bank, az USA 18. legnagyobb bankjának összeomlását:

https://www.zerohedge.com/markets/record-bank-run-drained-quarter-or-42-billion-svbs-deposits-hours-leaving-it-negative-1bn

Ez a húzás nagyon hasonlít azokhoz a pénzügyi rendszerben zajló fejleményekhez, amelyek közvetlenül a koronavírus kitörése előtt történtek:

http://2012portal.blogspot.com/2019/12/financial-system-update.html

Az SVB összeomlása máris késedelmet okozott az Etsy kifizetésekben:

https://www.nbcnews.com/business/business-news/etsy-delays-payments-sellers-due-silicon-valley-bank-collapse-rcna74475

És bankrohamokat eredményezett a First Republic Banknál, valamint más bankoknál is, amely várhatóan a következő napokban össszeomolhat:

https://www.zerohedge.com/markets/never-seen-over-40-years-svb-collapse-sparks-bank-runs-people-wait-lines

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/intel-fdic-has-entered-the-corporate-hq-of-another-bank-failing-fast

A mobiltelefonok korában a bankrohanások nagyon gyorsan terjedhetnek, és ez a folyamat holnap (március 13-án, hétfőn) potenciálisan megzavarhatja a pénzügyi rendszert, amikor a történet megjelenik a tömegmédiában, és az embertömegek felismerik a helyzet lehetséges súlyosságát:

https://www.zerohedge.com/markets/should-scare-hell-out-bankers-regulators-worldwide

A Fényerők NEM akarják a rendszer gyors összeomlását, hanem a rendszer fokozatos és kiegyensúlyozott összeomlását tervezik a megnövekedett tudatossággal kombinálva, ami a pozitív pénzügyi rendszer visszaállításhoz vezetne. 

 

 

 

Ezért arra kérnek minél több embert, hogy március 12-én, vasárnap magyar idő szerint 23 órától kezdve, majd a következő 72 órában 4 óránként, tehát naponta 3 órakor, 5 órakor, 11 órakor, 15 órakor, 19 órakor és 23 órakor végezzék el a következő meditációt.

Utasítások:

1. Használd a saját technikádat, hogy nyugodt tudatállapotba kerülj.

2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy ezt a meditációt eszközként használod arra, hogy Fényt vigyél a globális pénzügyi rendszerbe, stabilizálva azt.

3. Vizualizálj egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amely a Kozmikus Központi Napból árad ki, majd szétoszlik az univerzum összes galaxisának Központi Napjai között. Ezután vizualizáld, ahogy ez a fény belép a Galaktikus Központi Napon keresztül, majd áthalad a mi galaxisunkon, majd belép a Naprendszerünkbe, és áthalad a Naprendszerünkön belüli összes fénylényen, majd a Föld bolygó összes lényén, és a te testeden keresztül megérkezik a Föld középpontjába.

4. Vizualizáld, hogy Saint Germain ibolya lángja megtisztítja a jelenlegi pénzügyi rendszerben érintett összes embert és intézményt, különösen a JP Morgant, a Federal Reserve-t, a jelenleg bajban lévő kereskedelmi bankokat és az összes emberi tömeget. Az ibolya láng megnyugtatja az összes pénzügyi félelmet.

5. Vizualizáld, hogy egy ragyogó fehér Fény ragyog át mindenkit, minden pénzügyi intézményt és a jelenlegi pénzügyi rendszer minden helyzetét átitaja ez a Fény.

A Fény Győzelme!

Megjegyzések