A Sárkány ébredése

2023 decemberében Cobra elmondta a Cintamani bolygó rács projekt és az általános felszabadulási folyamat egy nagyon fontos új szakaszát:

„Most egy bizonyos mennyiségű anomália eltűnt a bolygó felszínéről, és végre megkezdődhet az Isteni Férfi Energiák aktiválása. Ezt nagymértékben támogatni fogják az érkező Aldebaran űrcsapatok.

Ennek az Isteni Férfi aktiválásnak az egyik fókusza a Sárkány Ley-vonalak aktiválása. Ezek a Sárkány Ley-vonalak többnyire a bolygó fő hegyvonulatait követik, és a Tachyon Kamrák, a Cintamani kövek hálózata és a Galaktikus Cintamani kövek hálózata ott aktiválandó. Azok számára, akik a kövek telepítésére vonatkozó irányelveket keresik, itt találják:

https://cosmic-seedsofhope.com/cintamani-grid-guidelines

A Galaktikus Cintamani kövek szintén aktiválódnak a régi Atlantiszi Egyenlítő mentén. Ezeknek a Galaktikus Cintamaniknak az lesz a célja, hogy meggyógyítsák a szubkvantum anomáliát és behozzák Iona Istennő energiáját.

Mindez része az Új Atlantisz projektnek, amelyet Szent Germain kezdeményezett évekkel ezelőtt."

https://ellenallas1111.blogspot.com/2023/12/esemeny-helyzetjelentes-frissites.html

E rendkívül ősi ley-vonalak aktiválását nagyon nagy tisztelettel kell elvégezni, mivel az erő, amit sugározni kezdenek, hihetetlenül intenzív és potenciálisan illékony lehet, ha nem megfelelően kezelik.

A kolumbiai workshopon Cobra megerősítette, hogy biztonságosan el lehet kezdeni a Pánamerikai Sárkány ley-vonal aktiválását.

A Sárkány ley-vonalak igen különlegesek abban az értelemben, hogy nem egyenesek, mint a legtöbb ley-vonal, hanem csavarodnak és görbülnek, mint egy óriási kígyó.

A pánamerikai Sárkány ley-vonal Alaszkában kezdődik, áthalad Kanadán, az Egyesült Államokon, Dél-Amerika több országán, és végül Argentína déli végén végződik.Hatalmas területet fed le, ezért az amerikai Cintamani csapat alázatosan kéri a Fénymunkás közösség támogatását, hogy ez a kulcsfontosságú ley-vonal minél hamarabb megfelelően aktiválódhasson. A legmagasabb cél érdekében, mert a tél közeledtével sokkal nehezebb lesz ezeket a hegyi küldetéseket végrehajtani.

A Sárkány ley-vonal azon részét, amely Dél-Amerikán halad keresztül, nagyon egyedi módon kell aktiválni. Ahelyett, hogy hagyományos Cintamanik és Galaktikus Cintamanik kombinációját használnánk (ami a világ többi Sárkány ley-vonalának aktiválására szolgáló protokoll), kolumbianitokat és Galaktikus Cintamanikat kell használni. A kolumbianit olyan szent kő, amely a Szíriuszról származik, akárcsak a hagyományos Cintamani. Mégis kissé más energiát hordoz (lágy Istennői esszencia), és tulajdonképpen az isteni Kegyelem energiáját horgonyozza le a bolygón.

Az adományként befolyt összegeket az utazási költségek egy részének fedezésére és a szükséges tachyonizált kövek (kolumbianitok, hagyományos Cintamanik és galaktikus Cintamanik) költségeinek egy részére fordítjuk.

https://fundrazr.com/awakening_of_the_dragon

A becsült összköltség körülbelül 15 000 USD, de a hegyvidéki területeken való utazás bizonytalansága miatt a végén akár 20 000 USD-re is szükség lehet.

Bármilyen adományt e projektre rendkívül hasznosak és végtelen hálával fogadunk.

Hálásan köszönjük a figyelmed.

Itt az ideje a Sárkány ébredésének, és hogy segítsen helyreállítani az egyensúlyt e világon.
A Fény győzelme!

Megjegyzések