Smaragd Agartha meditáció


A bogotai workshop során Cobra elmondta, hogy a smaragdkövek egyre fontosabbá válnak a bolygó felszabadulási folyamatában.
A világ minden táján megtalálhatóak, de a kolumbiaiaknak van a legmagasabb rezgési frekvenciájuk.
A smaragdnak sok funkcioja van, és ezek közül néhány igen fontos a jelen korban és a bolygófelszabadítás szempontjából is.
Íme a smaragd 3 legfontosabb funkciója:
1. A smaragd portálként szolgál az Agartha földalatti királyságba. A smaragd portálként használható, amelyen keresztül hozzáférhetsz Agartha energiájához - a földalatti királyság energiájához. A Smaragdokon keresztül sokkal erőteljesebben lehet Agarthához kapcsolódni, mintha csak az elméddel vagy meditáción keresztül kapcsolódnál. Minél tisztább a smaragd, annál erősebb a kapcsolat. A természetes, nyers és kezeletlen smaragdkristályok erősebbek, mint a kozmetikailag kezelt smaragdok. Azonban bármilyen formájú, minőségű, méretű smaragddal lehet jól kapcsolódni, és az is elég erőteljes lesz. Ez az információ eddig azért volt titkos, mert még nem volt itt az ideje, hogy az emberek elkezdjenek közvetlenebb módon kapcsolódni Agarthához.


2. A smaragdokat az Istennői energiával való kapcsolatteremtésre is lehet használni. A zöld szín megnyitja a szívcsakrát. A szívre helyezve és a légzéssel elkezdheted gyógyítani a fizikai és energetikai testrendszereket. Akik nagyon közel viselik a szívükhöz, elkezdik megtapasztalni az immunrendszerük egyensúlyát és harmonizációját. Az egyszerű smaragdkövek nem kerülnek sokba, és egy medálba helyezve a szív fölött a smaragd elkezdi kiegyensúlyozni az egész energiamezőt.
A smaragdok az elveszett Paradicsommal is összekötnek minket. Ezt is elérhetjük, ha a szívmezőre helyezzük. Van egy legenda a Muzo törzsről: szerintük a smaragd a bolygó feleségének könnyei, aki elvesztette a kapcsolatát a paradicsomi energiával, és ők úgy látják, hogy a smaragd a paradicsom megfagyott energiája. Ezért nagyon jó, ha Agarthához kapcsolódunk, amely a legközelebb áll Atlantisz elveszett paradicsomához.


3. A smaragdok portálként használhatók a rejtett tudáshoz való hozzáféréshez.

A smaragdok másik aspektusa, hogy bőséget hoznak.
Cobra bemutatta a smaragd Agartha meditációt azoknak, akik részt vettek a bogotai workshopon.

A bogotai workshop jegyzetei itt olvashatóak: 

https://cobrarozsa.blogspot.com/2024/06/cobra-workshop-jegyzetek-2024-majus-5-6.html


Ezt egy smaragdkővel kell elvégezni, mert a smaragdok most zöld ajtóként aktiválódnak, amelyeken keresztül csatlakozhattok Agarthához.

A smaragdokon keresztül az Agarthával való kapcsolat sokkal erőteljesebb, mintha csak az elméddel vagy meditációval kapcsolódnál. Minél tisztább a smaragd, annál erősebb a kapcsolat. A természetes, nyers és kezeletlen smaragdkristályok erősebbek, mint a kozmetikailag kezelt smaragdok. Azonban bármilyen formájú, minőségű vagy méretű smaragddal jó lehet kapcsolódni, és az is elég erőteljes lesz.Cobra rendelkezésünkre bocsátotta a Smaragd Agartha meditáció frissített változatát.
A módosított meditáció vezetett hang lejátszási listája:
https://bit.ly/emerald_agartha_meditation

Az alábbiakban a Cobra által frissített meditációs utasításokat találjátok. (A frissítések félkövérrel vannak szedve)

1.
Hunyd le a szemed. Lélegezz be fehér fényt majd lélegezd ki. Tartsd a kezedben a smaragdot, és érezd az energiáját. Kissé nyisd a szemed, és nézz a smaragdra. Hunyd le újra a szemed és érezd, ahogy a smaragd kitágul, egyre nagyobb és nagyobb lesz. A smaragd folyamatosan növekszik; láthatod a falait, azonosíthatsz néhány ősi hieroglifát. A smaragd sokkal nagyobb lesz nálad, akkora, mint egy ház. Egy zöld ajtót látsz rajta.

2. Néz
d meg az ajtót és menj be rajta. Az ajtón túl zöld lépcső vezet lefelé. Elkezdesz leereszkedni, miközben rózsaszín fény kísér és ölel körül. Menj tovább a lépcsőn lefelé. A lépcső végén gyönyörű smaragd színű tóhoz érkezel, melynek alja tele van smaragdokkal.

3. Lépj be a smaragdszínű tóba és
érezd, ahogy a víz gyógyít. Ússz át a smaragdzöld tavon, és lásd a lényeket a túloldalon. üdvözölnek téged. E lények Agarthából származnak. Lépj ki a tóból a másik oldalon, és köszöntsd őket.

4. Érezd a gyógyító energiát és azt, hogy e lények különleges üzenetet hoztak nek
ed. Adj magadnak egy kis időt, hogy érezd és befogadd ezt az üzenetet. Osztozhatsz benne és érezheted ezt az erőteljes paradicsomi energiát, és néhány percig ott is maradhatsz.

5. Ezután búcsúzz el tőlük, és lépj be újra a smaragdzöld tóba. Érezd, ahogy a tó lehetővé teszi számodra, hogy integráld ezt az ajándékot és az új energiát, amit Agartha lényei adtak neked. Eléred a tó másik oldalát, és feljössz a lépcsőn. Folytasd az emelkedést, amíg ismét el nem éred az ajtót, majd lépj ki a smaragdból.

6. Adj hálát, és érezd újra, ahogy a smaragd visszatér eredeti méretéhez. Lélegezz be és lélegezz ki, és újra kinyithatod a szemed.

A fény győzelme!

Megjegyzések