Astara Meditáció

Steve (Smaly7) kezdeményezésére egy új meditációt fogunk végezni minden nap 15:00 és 21:00 órakor (nyári időszámítás szerint), melynek neve Astara Meditáció. Ennek a meditációnak az a célja, hogy gyógyulást nyújtson a Fénymunkásoknak szerte a világon.

A meditáció elnevezése mintegy felajánlás az Istennőnek, Isis Astaranak, aki itt járt a Földön és sok embert inspirált. Az volt a célja, hogy visszahozza az egyensúlyt a bolygó és az itt élő minden érző lény felszabadításáért. Mivel elhagyta a fizikai síkot, az ő emlékének adózunk azzal, hogy folytatjuk azt a célt, hogy egyensúlyt és harmóniát hozzunk az életünkbe. Ez abban is segíteni fog minket, hogy egyensúlyt teremtsünk az egyes testeinkben.

http://www.egeszsegesvagyok.net/2018/02/astara-meditacio.html

Steve az alábbiakban ragyogóan összefoglalta a gyógyulás mögött álló alapvető elveket:
"A gyógyuláshoz, mint minden más cél eléréséhez, döntés kell. Szabad akaratból megtett döntés, amely mögött a Lényed áll. Enélkül nem kerül rá senki a meditációs listára.

Nem gyógyíthatsz meg valakit, aki már feladta és úgy döntött. Nem gyógyíthatsz meg senkit, aki nem akarja és nem teheted őt egészségessé, amíg szabad akaratából nem döntötte azt el. A döntés lehetőségét 1 napos korunktól kezdődően igyekeznek elvenni tőlünk. Itt az ideje visszavenni a döntés jogát! Újból meg kell tanulnunk dönteni mindannyiunknak. Szívből dönteni és tudatosan követve a szív döntését, járni a saját utunkat."
Arra ösztönzünk mindenkit, hogy olvassátok el a fenti linket, hogy jobban megértsétek ezt a gyógyító meditációt.

Itt lehet feliratkozni a gyógyulni vágyóknak

A meditáció előtt, aki jelentkezik a programba, mint gyógyulni vágyó, erre az e-mail címre kell elküldenie a nevét:

astarameditacio@gmail.com

ezzel a neve fölkerül az alábbi listára:

http://www.egeszsegesvagyok.net/p/gyogyulni-vagyok-listaja.html

A megadott nevet közzétesszük, egy listán fog megjelenni ezen a blogon, tehát publikus lesz. Ha kórházban van valaki vagy technikai akadályba ütközik az internetes jelentkezés, megteheti, hogy valakit megkér, hogy tegye meg helyette. De kerülendő, hogy valakit úgy tegyünk fel a listára, hogy nem beszéltük meg vele! Ez a szabad akarat elvébe ütközik és szinte teljesen hatástalan lesz, mert a gyógyulni vágyó döntése is kell hozzá a fentiek miatt, ráadásul a meditáció időpontjában neki is tevékenyen részt kell benne vennie.

Ha valaki nem szeretne feliratkozni a listára, de szeretne részt venni, mint gyógyulni vágyó, nyugodtan végezze a fenti meditációt feliratkozás nélkül is.

Azok számára, akik gyógyulásban szeretnének részesülni az Astara Meditáció során

Létrehoztunk egy Facebook eseményt erre a meditációra, amely itt található:

https://www.facebook.com/events/374966859652859/

Itt találhatók a meditáció instrukciói azok számára, akik részesülni szeretnének a gyógyulásban:

1. Minden nap 15:00 és 21:00 órakor (nyári időszámítás szerint) keress egy nyugodt helyet, csendesedj el, hunyd le a szemed. Figyeld a légzésed és lehetőleg zárj ki minden más gondolatot, csak arra gondolj, hogy milyen szabadon áramlik benned az élet, ahogy lélegzel be és ki. Érdemes figyelmedet az orrod alatti kis területre helyezni, ha esetleg elkalandoznál közben és lásd, ahogy ki-be áramlik a levegő. De használhatod a saját technikádat is, ha van, amit az ellazuláshoz szoktál használni.

2. Képzelj el a fejed fölött 20 cm-rel egy ragyogó fehér fénygömböt, amelyből gyönyörű, tiszta fehér Fény áramlik rád.

3. Érezd, ahogyan megfürdik benne a tested, mint egy zuhatagban. Közben gondolj arra, hogy Szeretet vagy, Fény vagy és egy Felsőbb Hatalom Akarata vagy, amely életet ad, szeret téged és a legjobbat akarja neked, ha elfogadod. Látod, ahogy a Fény áramlik tovább a Föld középpontja felé.

4. Most hozz meg egy döntést, hogy ezzel a Fénnyel, amely erőt ad neked és reményt, gyógyulni fogsz és minden gondolatodat, érzésedet, szavadat, tettedet ennek a tudatnak szenteled és ez fog vezetni téged minden nap, annak minden egyes percében.

5. Maradj ebben az áramlatban, amíg jól esik.Azonban fontos tudni, hogy a meditációban való részvétel NEM helyettesíti az orvosi vagy gyógyszeres beavatkozásokat, amelyben eddig részed volt vagy részed lehet, amennyiben szükség lesz rá. Javasoljuk olyan orvos felkeresését IS, aki tisztában van a Természeti Törvényekkel és tudja, hogy mi és miért történik benned és milyen lelki-agyi-testi szintű jeleket kell figyelni.

Gyógyítók vagy gyógyulást segítők számára

Azok, akik szeretnének részt venni, mint gyógyulást segítők, kérjük, hogy az itt látható listát tekintsék meg (olvassák át vagy fussák végig) a meditáció előtt és gondoljanak szívből azokra az embertársaikra, akik a nevek mögött vannak.

http://www.egeszsegesvagyok.net/p/gyogyulni-vagyok-listaja.html

Hozz meg egy döntést, hogy az elfogadás és a szeretet fog vezérelni a meditáció alatt. Az Egység érzése lesz veled a folyamatban. A következő meditációt javasolt elvégezni:

1. Minden nap 15:00 és 21:00 órakor (nyári időszámítás szerint) keress egy nyugodt helyet, csendesedj el, csukd be a szemed. Figyeld a légzésed és lehetőleg zárj ki minden más gondolatot, csak arra gondolj, hogy milyen szabadon áramlik benned az élet, ahogy lélegzel ki és be. Érdemes figyelmedet az orrod alatti kis területre helyezni, ha esetleg elkalandoznál közben és lásd, ahogy ki-be áramlik a levegő. De használhatod a saját technikádat is, ha van, amit az ellazuláshoz szoktál használni.

2. Képzeld el, ahogy a Galaktikus Központi Napból egy fehér Fényoszlop indul ki és minden egyes gyógyulni vágyón és segítőn áthalad, le a Föld középpontjáig majd egy másik fehér Fényoszlop a Föld középpontjából kiindulva minden egyes gyógyulni vágyón és segítőn áthalad vissza a Központi Napba. A Fényoszlopok a meditáció idején aktívak maradnak és látod, ahogy folyamatosan áramlik a Fény.

3. Képzelj el a fejed fölött 20 cm-re egy ragyogó fehér fénygömböt, a Lélekcsillag csakrádat, amely kapcsolódik ezekhez a Fényoszlopokhoz és gyönyörű, tiszta fehér Fény áramlik rád és mindenkire, aki részt vesz ebben a meditációban. A Lélekcsillag csakráján keresztül kapcsolatba kerül egymással mindenki és egy ragyogó fényhálózatot hoztok létre.

4. Képzeld el, és döntsd el, hogy ez a tiszta fehér Fény, átalakít minden negatív érzést, gondolatot, szavakat és tetteket benned, a gyógyulni vágyókban és Földanyában. Minden és mindenki meggyógyul.

5. Maradj ebben az áramlatban, amíg jól esik.

A Fény győzelme!

-------------------------------------------------------
Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az Áttörés Meditációhoz 16:00 órakor és a Sürgősségi Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

https://vezetettmeditaciokidopontitablazatai.blogspot.hu/2017/12/vezetett-vilagmeditaciok-alkalmankenti.html

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések

  1. Köszönöm, hála, hála, a fénymeditáció segítségével tegnap 4000 métert tudtam futni a fájós lábammal. Hála, hála. Ez valóban működik.
    A Fény győzelme ez. Spiritualitás nélkül ez nem sikerült volna.
    Kételkedők higgyetek a FÉNyben.
    Winkler Tibor

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése