Aktuális hírek a meditációkról

Az alábbi témákat érintjük a bejegyzésben:
  • Astara Meditáció
  • Havi gyógyító meditáció a Csillagsugarakkal és a Felemelkedett Mesterekkel április 29-én és 30-án
  • Időpontváltozás az Irányított energiafegyverek eltávolítására végzett meditációban, valamint a Fényháromszög csoportok Meditációban
  • A planetáris rács megtisztítása - vizualizáció
  • A dél-bangladesi rohingja menekültek helyzete
  • A rászoruló Fénymunkások segítése
  • WLMM a MeWe-n
Astara Meditáció 15:00 és 21:00 órakor (nyári időszámítás szerint)

Steve (Smaly7) kezdeményezésére egy új meditációt fogunk végezni minden nap 15:00 és 21:00 órakor (nyári időszámítás szerint), melynek neve Astara Meditáció. Ennek a meditációnak az a célja, hogy gyógyulást nyújtson a Fénymunkásoknak szerte a világon.

Az Astara Meditációról további információk az alábbi bejegyzésben találhatók:

http://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/04/astara-meditacio.html

Havi gyógyító meditáció a Csillagsugarakkal és a Felemelkedett Mesterekkel április 29-én és 30-án

A Prepare for Change Nemzetközi Aranykor csoport a japán Prepare for Change-zsel együttműködve távgyógyítást nyújt a Felemelkedett  Mesterekkel és a Gyógyító Csillagsugarakkal minden holdhónap 14. és 15. napján, hogy szerte a világon segítsen az embereknek meggyógyítani belső lényüket és elméjüket. Ez egy mindenki számára ingyenes ajándék.

Két távgyógyító folyamat lesz, április 29-én, vasárnap és 30-án, hétfőn.

Első nap: április 29., vasárnap 16:00-16:30

Második nap: április 30., hétfő 16:00-16:30

Bármelyik időpontban csatlakozhattok a gyógyító folyamathoz.

A gyógyító meditációhoz a linket az élő adás megkezdése előtti órában itt is meg fogjuk jelentetni, valamint a magyar COBRA blogon és a Magyar COBRA FB Csoportban is látható lesz.

LINK https://www.youtube.com/watch?v=cB8HKGvW5TM&feature=youtu.be

A gyógyító meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/313482462495432/Időpontváltozás az Irányított energiafegyverek eltávolítására végzett meditációban, valamint a Fényháromszög csoportok Meditációban

Az alábbi időpontváltozást szeretnénk bevezetni az Irányított energiafegyverek eltávolítására végzett meditációban.

http://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditacio-az-iranyitott.html

Április 30-tól, hétfőtől 17:00 órától fogjuk végezni (nyári időszámítás szerint) ezt a meditációt

Itt látható a meditációra létrehozott Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/367063847111536/

Azt is javasoljuk, hogy mindenki vegyen részt az Untwine által javasolt Fényháromszög csoportok meditációban, 20:00 órától (nyári időszámítás szerint) vagy bármely más időpontban, amiben a csoportok megegyeznek.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/01/fenyharomszog-csoportok.html

Ez a meditáció segít a bolygó körül lévő Fényrácsot, valamint a Fénymunkások védelmét és a köztük lévő harmóniát megerősíteni.

A planetáris rács megtisztítása - vizualizáció

Szeretnénk veletek megosztani egy vizualizációs technikát a planetáris rács megtisztítására, amely az Ibolyaláng, az AN fehér tüze, Mihály Arkangyal kék lángja és az Istennői szivárvány Fény felhasználásával történik.


Az alábbi térkép alapján bolygónk 12 fő örvénnyel rendelkezik, melyek kapcsolatban vannak a planetáris rács összes többi örvényével.http://dimensionzone.com/articles/time_&_space/parallel_universe/parallel_universe_known_vortices.htm

Nem rég az alábbi két nagyon erőteljes meditációval ismerkedhettek meg a Fénymunkás közösségek:

Fényháromszög csoportok meditáció

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/01/fenyharomszog-csoportok.html

Valamint a kombinált Istennő meditáció (Istennő Örvény és az Istennő visszatérése meditációk)

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/istenno-meditacio-minden-nap-1530-kor.html

Vizualizálhatsz egy hatágú csillagot is, melynek egyik háromszöge (Kék) észak felé mutat, a másik (Rózsaszín) pedig dél felé és fedik egymást. Vizualizálj 12-t ebből a hatágú csillagból, amint minden egyes fő örvény fölött forognak, valamint vizualizál ilyen csillagot forogni az összes örvény fölött. Lásd, hogy minden csillagból kiárad a Fény és megkezdi a tisztítást szerte a bolygón Mihály Arkangyal Kék lángjával, az Ibolyalánggal, az AN fehér tüzével és tiszta szeretetteljes Fénnyel aktivál.


Egy darab halaf cserépedényt is vizualizálhatsz, amint ezeken a fő örvényeken, valamint az örvénypontok felett forog, hogy lehorgonyozza a szeretetteljes Istennői Fényt:

Vagy vizualizálhatod, hogy az egész szíriai pentagramma felett forog és megerősíti az ott lévő Istennő örvényt, valamint eltávolít minden sötétséget a területről. Ezt elvégezheted a 17:00 órás (nyári időszámítás szerint) Sürgősségi meditáció 5. lépése során is.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.htmlSőt, a fenti vizualizáció és a Sürgősségi meditáció után vizualizálhatod a teljes Atlantiszi Fényrácsot is, ahogy tiszta szivárványszínű Istennői Fényt horgonyoz le és lásd, ahogy bolygó szerte szétárad, majd vizualizáld, hogy a Fényerők fentről és lentről az egész bolygón Fényt küldenek szét.


A Halaf-kultúráról itt olvashatsz további információkat:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Halaf-kult%C3%BAra

Ahogy azt Cobra az Istennő ereje című bejegyzésében írta:

Most elérkezett az idő, hogy megértsük, hogy a gondoskodó, szeretetteljes, gyengéd energia az az energia, amely végül át fogja transzformálni a bolygónkat és segít a Fényerőknek eltávolítani minden sötétséget a bolygóról. Gyengédnek lenni NEM gyengeség, hanem igazi erő:

https://www.wittyfeed.me/story/49982/having-a-soft-heart-in-this-hard-world-is-courage

https://prepareforchange.net/2017/05/07/soft-hearted-modern-world-strength-not-weakness/

Annak is itt az ideje, hogy minden nő támogassa és kifejezze lelkének gondoskodó részét, lehorgonyozza ezt az energiát a planetáris rácsba és kapcsolódjon a Rózsa Rendje többi tagjához:

https://www.facebook.com/groups/215918695494604/

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/02/az-istenno-ereje.htmlBehívhatod az Istennőket is: Íziszt, Freyját, Theiat, Athenát, Szesatot, Sekhmetet, Quan Yint, stb, hogy legyenek veled és hogy segítsenek felemelni a Fényt a planetáris rácsban.


A Theia Istennőről szóló leírás az alábbi kép jobb oldalán található:


Itt látható Freyja Szeretetistennő képe:


A dél-bangladesi rohingja menekültek helyzete

2017 augusztusa óta több, mint 700000 rohingja menekült - több mint a fele nők és lányok - érkezett Bangladesbe a szomszédos Mianmar Rakhine államából. Most monszunesőkkel kell szembenézniük, először mióta a területre költöztek.

https://www.facebook.com/Voices4Refugees/videos/171243200352883/

https://reliefweb.int/report/bangladesh/first-monsoon-rains-pile-pressure-rohingya-refugees

Kérjük, ha vezettetést éreztek, továbbra is küldjetek szeretetet és gyógyulást ezeknek a menekülteknek a Sürgősségi meditációban minden nap 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

A rászoruló Fénymunkások segítése

A We Love Mass Meditation pénzügyi alap (WLMM Fund) számos rászoruló Fénymunkásnak segített szerte a világon, mint pl. Lucasnak, akinek veseátültetésre volt szüksége.

https://www.welovemassmeditation.com/2017/12/wlmm-fund-update.html

Nemrég Leonardon is segítettünk, aki Rio de Janeiroban él. A városában lévő helyzet nem éppen ideális. Mindazonáltal, megtesz minden tőle telhetőt, hogy ott terjessze a Fényt. 8 kidobott cicát is örökbe fogadott.

Sajnos a szegényes gazdasági körülmények miatt nem garantált számára és cicái számára az élelmiszer ellátás. Pl. múlt hónapban ő és a cicái kb. 6 napot élelem nélkül töltöttek.

https://xixiderato.wixsite.com/foodaid

Most Leonardo létrehozott egy Facebook oldalt, ahol adományt kér. Ha vezettetést éreztek, kérjük tegyétek meg hozzájárulásotokat.

https://www.facebook.com/Food4kitten/

Az alábbi linken rendszeres vagy egyszeri hozzájárulást is tehettek a WLMM pénzügyi alap számára:

paypal.me/WeLoveMassMedis

A WLMM a MeWe-n

A We Love Mass Meditation a MeWe-n is megtalálható. Szeretettel várjuk a csatlakozókat.

https://mewe.com/join/we_love_mass_meditation

A Fény győzelme!

Megjegyzések