Meditáció a török általános választásokért június 23-án, 18:00 órakor

Lejjebb található a törökországi Fénymunkások kezdeményezése, hogy tömegmeditációt végezzünk annak érdekében, hogy a június 24-i elnökválasztás és parlamenti tagok megválasztása a lehető legbékésebb módon menjen végbe és hogy tiszteletben legyen tartva a török emberek szabad akarata.

https://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_general_election,_2018

Ha vezettetést éreztek, kérjük, csatlakozzatok hozzánk.

A Fény győzelme!
 ------------------------

FÉNYMUNKÁSOKNAK ÉS FÉNYHARCOSOKNAK SZÓLÓ FELHÍVÁS

Törökország állampolgárai 2018. június 24-én szavazni fognak, hogy megválasszák új elnöküket és a parlamenti tagokat. Recep Tayyip Erdogan 16 éve van hatalmon Törökországban.

Mint Törökország Fényharcosai, arra szeretnénk kérni benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk meditációnkban annak érdekében, hogy egy olyan jövőt teremtsünk, amely békét, szeretetet, harmóniát, igazságot és igazságosságot hoz Törökországnak és az egész világnak.

Meditációnk 2018. június 23-án, 18:00 órakor lesz.

Kérjük, osszátok meg ezt a meditációt mindenhol és csatlakozzatok hozzánk szombaton, hogy visszahozhassuk az Istennőt erre az ősi földre.

Instrukciók:

1. Hozd magad ellazult állapotba úgy, hogy lassan, mélyen lélegzel néhány percig.

2. Vizualizálj egy Fénysugarat kiáradni a Lélekcsillag csakrádból (20cm-re a fejed fölött).

3. Vizualizáld, hogy kapcsolódsz az összes, meditációt végző emberhez és ezzel a Lélekcsillag csakrádból kiáradó Fénnyel kapcsolódsz a Föld Fényrácsához.

4. Vizualizáld, hogy a törökországi emberek békésen választanak és szabad akaratuk felhasználásával választják meg a soron következő parlamenti tagokat és új elnöküket. Vizualizáld, hogy a választási eredmények a török emberek szabad akaratát tükrözik. Vizualizáld, hogy új parlamentjük és az új elnök egységet, békét, bőséget, szabadságot, szeretetet és harmóniát hoz az országnak.

5. Vizualizáld, hogy ez az ősi föld egyre több Fényt horgonyoz le és hogy Törökországban növekszik az Istennői jelenlét.

6. Vizualizáld, hogy az Istennői jelenlét kiterjed és befedi egész Mezopotámiát - meggyógyítja ezeket a területeket - és még jobban kiterjed és meggyógyítja az egész világot.

7. Vizualizáld, hogy az Istennői jelenlét véglegesen lehorgonyozódik ezen a területen. Szeretet és Fény!

A meditáció után néhány percig vizualizálhatjátok a halaf cserépedényt forogni Törökország fölött.


Megjegyzések