Protokoll a félelmek elengedésére

Protokoll a félelmek elengedésére


A Fényerők szeretnék, ha tudnánk, hogy segítségükkel képesek vagyunk elengedni a félelmeinket, ha kapcsolódunk a Felsőbb Énünkhöz és a szívünkben lévő Fényhez, valamint Isteni szabad akaratunkhoz.

Itt olvasható egy protokoll a félelmek elengedésére. Minél több embernek segítsen.

Vizualizálj magad előtt két Szivárványszínű Fénygömböt, az egyiket a bal, a másikat a jobb oldaladon.

Most emeld fel bal kezed és vizualizáld, hogy minden félelmed átáramlik a bal oldalon lévő gömbbe.

Elmondhatsz egy mantrát is, ami a szívedből jön vagy elénekelhetsz egy dalt is. Ha tudsz Fénynyelven énekelni, az még jobb.

Például: felszólítom a Felsőbb Énemet, hogy segítsen nekem eltávolítani mindent, ami nem a legjobb módon szolgálja lelkem esszenciáját és körülöttem mindenkit. Kérem, hogy minden előző életem összes félelme, melyek lenyomatai minden síkon a lényemben vannak, eltávozzanak és feloldódjanak.

Most vizualizáld, hogy Felsőbb Éned találkozik a Fényerőkkel, pl. a Plejádiakkal, a Szíriusziakkal, az Arkturusziakkal, a Lyraiakkal, és így tovább, a magasabb éteri síkokon és lásd, hogy átveszik a félelmekkel teli gömböt és tiszta fehér Fénnyel (az AN fehér tüzével) feloszlatják, miközben a Galaktikus Központi Napba viszik.

Most vizualizálj mindent, amire vágysz, a legmagasabb rezgésen, mint szeretetet, örömet, gyógyulást, békét, harmóniát és együttérzést önmagad, lélekcsaládod és minden körülötted lévő számára. Lásd, hogy minden, ami minden lény számára a legjobb, a jobb oldalon lévő szivárványszínű Fénygömbbe kerül. Lásd, hogy ez a gömb egyre nagyobb és nagyobb lesz és lásd magad belépni ebbe a Fénygömbbe. Most lásd, hogy ez a gömb egyre jobban kitágul Fényed hatósugarával.

Vizualizáld hogy a jobb oldali Fénygömbben lévő szándékok Fénye bekódolódik az éteri, asztrál, plazma és fizikai síkokon és leárad a Felsőbb Énedtől a multidimenzionális Éned felé és a fizikai síkra.

És ez így van.

Naponta elvégezheted ezt a gyakorlatot.

A Fény győzelme!

------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az Áttörés Meditációhoz 16:00 órakor és a Sürgősségi Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

http://vezetett-vilagmeditaciok-tablazat.blogspot.hu/2018/02/vezetett-vilagmeditaciok.html

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések