Aktuális hírek a meditációkról

Az alábbi témákat érintjük:

 • Telihold meditáció június 28-án, 16:45-kor
 • Emlékeztető a Szíriáért végzett Békemeditációra, június 28-án 6:53-kor
 • Távgyógyító folyamat a Felemelkedett Mesterekkel és Csillagsugarakkal

Telihold Meditáció június 28-án 16:45-kor

A telihold erőteljes időszak a hálára, méltóságteljesen ismeri el magának az életnek a szépségét és mindazt, amit megteremtettél. Égető vágyat érezhetsz arra, hogy kifejezd a kreativitásodat, hogy érzéki tevékenységekben leld meg az örömed és heves, mégis mélységesen gyengéd rezgések engedjék szabadon életed bármely olyan aspektusát, melyek nem szolgálják tovább Lelked legnagyszerűbb vízióját.


Cobra szerint az elmúlt évtizedben nagy energiatisztítás történt a Holdon. Jelenleg a Holdunk teljesen tiszta és egy valódi természetes Fénytest. A tiszta női alapelv energiáját közvetíti a bolygóra. Ezért minden telihold egy csodálatos alkalom arra, hogy kapcsolódjunk ehhez az energiához.

http://galacticconnection.com/alexandras-interviews/all-interview-transcripts/cobra-full-moon-update-transcription-with-alexandra-meadors-for-january-2013/

A 2018. júniusi telihold szorosan konjunkcióban áll egy csillaggal, amely kezdeményezést és leleményességet nyújt. Az Uránusz pozitív aspektusa lehetőségeket hoz a változásra és a kiszabadulásra való hajlandóságra. Másrészről ez a mostani telihold a Szaturnusz retrográdjában köszönt be, ami a korlátok, a szorongás és a félelem időszaka. Ennek eredményeként néhány kihívásokkal teli helyzettel és negatív hozzáállással kell megbirkóznunk, melyek rosszabbnak fognak tűnni, mint amilyenek valójában. Ha így van, ez a telihold lehetőséget fog adni arra, hogy észrevegyük és elismerjük a problémát. A dolgok annyira kikerülhetnek az irányításunk alól, hogy beavatkozásra vagy valamilyen drasztikus eseményre van szükség ahhoz, hogy egy fényesebb jövőt teremthessünk.

https://astrologyking.com/full-moon-june-2018/

Sőt mi több, ez egy kitűnő lehetőség is számunkra, hogy felkészüljünk a Kék Holdra és a teljes holdfogyatkozásra, amely az évszázad leghosszabb teljes holdfogyatkozása lesz július végén.

https://en.wikipedia.org/wiki/July_2018_lunar_eclipse

Ezért ezt a meditációt 16:45-kor fogjuk végezni, azért, hogy sokan tudjanak hozzánk csatlakozni szerte a bolygón.

Ha vezettetést érzel, a meditáció előtt csatlakozhatsz hozzánk a 16:30-kor (nyári időszámítás szerint) kezdődő Istennő meditációban is, hogy lehorgonyozzuk az Istennői energiákat a planetáris energiarácsba.


A meditáció vezetett változata itt található:
https://www.youtube.com/watch?v=AL9IVHpYGd8&index=7&list=PLVOwQLKLBlsNgjDo-XL5wqv1nCHMACDYF

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/1753709584661920/


Emlékeztető a Szíriáért végzett Békemeditációra, június 28-án 6:53-kor.


Április óta javasoljuk, hogy a Telihold időpontjában végezzünk Békemeditációt Szíriáért. A szíriai konfliktus valódi okkult oka a szíriai Istennő örvényért folyó harc, amely az egyik kulcsfontosságú energiapont a planetáris energiarácsban.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/05/terjesszetek-bekemeditacio-sziriaert-es.html

Ezért arra kérünk, ha vezettetést érzel, csatlakozz hozzánk ebben a meditációban június 28-án 6:53-kor.

Távgyógyító folyamat a Felemelkedett mesterekkel és a Csillagsugarakkal


A Prepare for Change Nemzetközi Aranykor csoport a japán Prepare for Change-zsel együttműködve távgyógyítást nyújt a Felemelkedett  Mesterekkel és a Gyógyító Csillagsugarakkal minden holdhónap 14. és 15. napján, hogy szerte a világon segítsen az embereknek meggyógyítani belső lényüket és elméjüket. Ez egy mindenki számára ingyenes ajándék.

https://www.golden-ages.org/2016/12/monthly-ascended-masters-stellar-healing-rays-remote-healing/

Két távgyógyító folyamat lesz, június 27-én, szerdán és 28-án, csütörtökön.

Első nap: június 27., szerda 16:00-16:30

LINK: https://www.youtube.com/watch?v=7ZKaWttQRYk&feature=youtu.be

Második nap: június 28., csütörtök 16:00-16:30

LINK: https://www.youtube.com/watch?v=KYr27I5KByw

A gyógyító meditációhoz a linket az élő adás megkezdése előtti órában itt is meg fogjuk jelentetni, valamint a magyar COBRA blogon és a Magyar COBRA FB Csoportban is látható lesz.

Bármelyik időpontban csatlakozhattok a gyógyító folyamathoz.

A Fény győzelme!

Megjegyzések

 1. A szíriai Aleppóba visszatért a normális élet a több évig tartó vérontás után – 2018.06.27.
  Sokan vagyunk, akik lassúnak érezzük a pozitív változást. Különösen azok, akik rengeteget szenvednek a háborús események miatt.

  Már 2016 óta csoportos meditációt végzünk Szíriáért, hogy a háború befejeződjön - Világmeditációk Szíriáért, Aleppóért... -
  http://ujfold-ujatlantisz-aranykor.blogspot.com/2018/06/a-sziriai-aleppoba-visszatert-normalis.html

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése