Sürgős! Meditáció a Willa hurrikán és a Yutu tájfun lecsendesítésére minden nap 18:00 órától (nyári időszámítás szerint)

A Willa hurrikán 5-ös kategóriájú viharként közelít Mexikó csendes-óceáni partjai felé. A Nemzeti Hurrikán Központ szerint "robbanásszerűen" erősödött a vihar az elmúlt 48 órában.

https://www.nhc.noaa.gov/text/refresh/MIATCPEP4+shtml/221446.shtml?

A hurrikán hétfő reggel óta mintegy 258 km/h-s folyamatos széllökésekkel tombolt. Jelenlegi intenzitása valamivel nagyobb, mint a Michael hurrikáné volt, amikor kevesebb, mint két héttel ezelőtt elérte a szárazföldet Florida Panhandle térségében.

https://edition.cnn.com/2018/10/09/weather/hurricane-michael-stats-superlatives-wxc-trnd/index.html 

Forrás: https://edition.cnn.com/2018/10/22/world/hurricane-willa-mexico-wxc/index.html

A vihar nagyon gyorsan erősödött meg a hétvége alatt. Vasárnap reggeltől hétfő reggelig a Willa hurrikán mintegy 130 km/h-s sebességűről erősödött meg csupán 24 óra leforgása alatt és trópusi viharból 5-ös kategóriájúvá erősödött kevesebb, mint 48 óra leforgása alatt.

https://edition.cnn.com/2018/10/22/world/hurricane-willa-mexico-wxc/index.html

Valószínűleg a Willa hurrikán heves esőzéseket fog okozni Mexikó egyes részein és az előrejelzések szerint veszélyes lesz, amikor kedden eléri az Islas Marías szigetcsoportot és Mexikó dél-nyugati partját. Várhatóan életveszélyes vihardagályokkal és árvizekkel, valamint pusztító széllökésekkel fog járni.

http://www.severe-weather.eu/tropical-weather/a-major-borderline-category-5-hurricane-in-eastern-pacific-expected-to-make-landfall-in-mexico-tomorow/

Forrás: http://www.severe-weather.eu/tropical-weather/a-major-borderline-category-5-hurricane-in-eastern-pacific-expected-to-make-landfall-in-mexico-tomorow/

A Willa hurrikánon kívül van egy másik életveszélyes vihar is, a Yutu tájfun, Tajvantól keletre. Bár a tájfun pályája jelenleg nem kiszámítható, várhatóan áradásokkal és erős szelekkel fog járni Guam területén és az Észak-Mariana-szigeteknél.Ezért azt javasoljuk, hogy naponta végezzünk meditációt 18:00 órakor (nyári időszámítás szerint) a Willa hurrikán és a Yutu tájfun szétoszlatására.

Ha vezettetést éreztek, a Sürgősségi Meditációtokba is belevehetitek ezeket minden nap 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Willa hurrikán pályája az alábbi linken követhető:


Ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok hozzánk és osszátok ezt a meditációt ahol csak tudjátok.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

Instrukciók a meditációhoz:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely szétoszlatja a Willa hurrikánt és a Yutu tájfunt.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín fényt, ami szétoszlatja a Willa hurrikánt és a Yutu tájfunt és ártalmatlanná teszi azokat. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi az összes embert és javaikat a hurrikán és a tájfun pályáján. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.

Használhatjátok az alábbi vezetett meditációt ehhez a meditációhoz úgy, hogy helyettesítitek az "Irma hurrikán" szavakat "Willa hurrikánnal és Yutu tájfunnal" a 2. és 4. lépésben, amikor a vizualizációt végzitek.

A Fény győzelme!

--------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések