Aktuális hírek a meditációkról

A bejegyzésben az alábbi témákat érintjük:
  • Naponta végzett Sürgősségi Meditáció - fókuszban a Pabuk trópusi vihar
  • Speciális Buddhikus Oszlop Meditáció minden nap 17:00 órakor annak a vitának a megoldására, ami arról szól, hogy az indiai Kerala államban lévő egyik templomba beléphetnek-e nők
  • Emlékeztető a január 6-i, hajnal 2:28-kor kezdődő Részleges Napfogyatkozás Meditációról

Naponta végzett Sürgősségi Meditáció - fókuszban a Pabuk trópusi vihar

A Pabuk trópusi vihar olyan szokatlan vihar, ami helyi idő szerint péntek délután földcsuszamlást okozhat Thaiföld déli részén.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/strengthening-tropical-system-to-threaten-vietnam-thailand-with-flooding-rain/70007018 

Aránylag ritka, hogy az Egyenlítőhöz ilyen közel trópusi vihar alakul ki. A Pabuk vihar mintegy 30 éven belül az első trópusi vihar, ami az ország déli részén lecsapott.

Bár ez a trópusi vihar nem nagyon erős, 65 km/h-s szelekkel, ennek ellenére várhatóan heves esőzésekkel és veszélyesen magas hullámokkal fog járni számos turistaparadicsomban pénteken.

Ezenkívül a Pabuk vihar útja során két természetes gázkitermelőt is érint, ezért arra is megvan az esély, hogy a vihar ezeken a területeken is lecsap és még komolyabb pusztításokat okoz. 


Ezért javasoljuk, hogy vegyétek bele a naponta 15:00 órakor végzett Sürgősségi Meditációtokba a Pabuk trópusi vihart. Vizualizáljátok, hogy a vihar teljesen feloszlik és a lehető legkisebb kárt okozza, főleg az említett két gázkitermelő telepen.


Speciális Buddhikus Oszlop Meditáció minden nap 17:00 órakor annak a vitának a megoldására, ami arról szól, hogy az egyik indiai Kerala államban lévő templomba beléphetnek-e nők

Múlt szeptemberben az indiai legfelsőbb bíróság hatályon kívül helyezte azt az ősi vallási tilalmat, ami azokra a szülőképes korú nőkre vonatkozott, akik nem vehettek részt az istentiszteleteken a Szabarimala templomban, ami a hinduizmus egyik legszentebb helye.

Szerdán két nőnek sikerült először belépnie a templomba, azonban ez széleskörű tiltakozásokhoz vezetett Kerala államban.


https://timesofindia.indiatimes.com/city/thiruvananthapuram/kerala-on-edge-as-mobs-take-to-streets-over-womens-entry-into-sabarimala/articleshow/67365440.cms


Ez a tüntetés azt a történelmi eseményt követően kezdődött, amikor is január 1-jén mintegy 3 millió nő, mindenféle korosztályból, egy 620 km hosszú élőláncot alkotott Kerala államban. A tüntetést Vanitha Mathil szervezte, hogy egyenlőséget hirdessen a nők számára, válaszként arra az incidensre, amikor férfi zarándokok szeptemberben a Szabarimala templomba látogató nőket támadtak meg.

https://www.rt.com/news/447903-india-women-chain-photos/

Ezért speciális Buddhikus Oszlop Meditációt fogunk végezni minden nap 17:00 órakor addig, amíg megoldódik az a tüntetés, ami a nők a templomba való belépésének megtiltása ellen szól.


Itt látható erre a speciális Buddhikus Oszlop Meditációra létrehozott Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/381169335970223/

Ha szeretnétek, a tüntetéseket a Sürgősségi Meditációba is belevehetitek minden nap 15:00 órakor. Vizualizáljátok, hogy a tüntetések békésen érnek véget és hogy a helyi emberek nyíltan elfogadják, hogy a nők szabadon beléphessenek a templomba.


Emlékeztető a január 6-i, hajnal 2:28-kor kezdődő Részleges Napfogyatkozás Meditációról

Ahogy azt az előző bejegyzésben említettük, speciális Istennő Meditációt fogunk végezni, hogy segítsük előkészíteni a Cobra kérésére szervezett Fény Visszatérésének Aktivációját január 21-én.A január 6-i meditációnk célja az, hogy segítsünk még több Fényt és Istennői energiát lehorgonyozni a bolygó felszínén és fokozzuk az energiát, hogy sikerüljön a Fény Visszatérésének Aktivációja, ami holdfogyatkozáskor lesz.

A meditáció részletei és instrukciói az alábbi linken találhatók:


A meditáció vezetett változata itt hallható magyarul:


Az Istennő Fényt akar és Fény lesz!A Fény győzelme!
-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések