Részleges Napfogyatkozás Meditáció január 6-án 2:28-kor

Január 6-án részleges napfogyatkozás lesz, ami az alábbi helyszíneken lesz látható: a Csendes-óceán északi része és Északkelet-Ázsia, beleértve Pekinget, Irkutszkot, Szöult, Tajpejt és Tokiót.

Ezt az alkalmat használjuk ki arra, hogy egy speciális Istennő Meditációt végezzünk, hogy segítsük előkészíteni a Cobra kérésére szervezett Fény Visszatérésének Aktivációját január 21-én, a holdfogyatkozás maximumának pillanatában.


Meditációnk célja az, hogy segítsünk még több Fényt és Istennői energiát lehorgonyozni a bolygó felszínén és fokozzuk az energiát, hogy sikerüljön a Fény Visszatérésének Aktivációja, ami holdfogyatkozáskor lesz.

Ezt a meditációt magyar idő szerint 2:28-kor fogjuk végezni, pontban az újhold időpontjában.

Így ez a 15 perces meditáció a részleges napfogyatkozás 2:41-es maximumát is fedni fogja.

https://www.space.com/33784-solar-eclipse-guide.html

https://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2019-january-6

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/219348048983604/

A meditáció vezetett változata itt hallható magyarul:


Instrukciók az Istennő Meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy a légzésedre figyelsz néhány percig.

2. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig. Majd gondolatban jelenítsd meg magad előtt, amint egy szeretetteljes Istennői jelenlét egy gyönyörű Istennő alakjában leereszkedik az égből és belép a fizikai testedbe. Ez a jelenlét harmóniába hozza a benned lévő nőt és még szeretetteljesebbé tesz téged. Maradj egységben ezzel a jelenléttel egy ideig.

3. Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ragyogó új spirituális jövőt az emberiség számára, ahol a férfiak és nők tökéletes megértésben vannak, ahol a társadalmunk túlnő a háborúkra és konfliktusokra való igényen, ahogy az összes sötét entitást - fizikait és nem-fizikait - eltávolítják a bolygónkról. Lásd magad előtt, hogy az emberiség összes sebe begyógyult, az egész emberiség inspirálva és vezetve van oly módon, hogy mindenkinek megvan a saját kapcsolata a saját Lelkével és a Forrással, a belső férfi és női aspektusuk tökéletes egyensúlyában.

4. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba forogni.

5. Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó Fényoszloppá változik, amin belül milliónyi szivárványszínű csillag van szétszóródva.

6. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd le kezeidet a tested mellé és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányban.

7. Míg ezt teszed, kezdd el énekelni azt, hogy éééááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd szellemi vezetőidet, a Felemelkedett mestereket, Plejádiakat, angyalokat, delfineket, ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg.

8. Énekelj és forogj tovább és maradj ezen Fénylények jelenlétében egy darabig.

Az alábbi bejegyzésben található, hogy hogyan végezzük az Istennő Örvény meditációt, ami fontos része a január 21-i Fény Visszatérésének Aktivációjának is.
Az alábbi képet is használhatjátok arra, hogy megosszátok ezt a meditáció a weboldalaitokon és blogjaitokon, valamint a közösségi médiában.
Az Istennő Fényt akar és Fény lesz!
-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések