Sürgős! Meditáció Indiáért és Pakisztánért minden nap 17:15-kor (téli időszámítás szerint)

A nukleáris fegyverekkel rendelkező India és Pakisztán között rohamosan fokozódik a feszültség, miután a két ország között történt légi harcot követően mindkét nemzet repülőgépük megsemmisüléséről számolt be.

A folyamatban lévő vita február 14-én kezdődött, amikor indiai csapatok öngyilkos merényletet követtek el az északon lévő Kasmírban, ami fölött 1947 óta folyik a versengés Iszlámábád és Új-Delhi között.

https://www.rt.com/news/451532-india-isolate-pakistan-kashmir-attack/

Ezen incidensből kifolyólag speciális Buddhikus Oszlop meditációt szerveztünk Kasmírért az elmúlt hét során naponta 17:00 órától.

Indiai támadás a pakisztáni Khyber-Pakhtunkhwa tartományban lévő Balakot városában, ami kb. 50 km-re van a Kasmírban lévő ENSZ felügyelet alatt álló ellenőrzési vonaltól. Ez jelenti a tényleges határt a vitatott területen. Forrás: https://www.rt.com/news/452540-india-pakistan-hostilities-escalate/

Kedden újra drámaian fellángoltak a harcok India és Pakisztán között, miután Új-Delhi egy tucat vadászgépet küldött, hogy csapást mérjenek a pakisztáni földön lévő állítólagos terrorista táborok ellen.
Majd szerdán mindkét ország bejelentette, hogy lelőtték egymás vadászgépeit, melynek során Pakisztán naponta egy indiai pilótát ejtett foglyul, miután indiai harci gépek csaptak le Pakisztánban, egy 1971-es háború óta először.
Arról is érkeztek beszámolók, hogy mindkét ország szárazföldi alakulata több, mint egy tucat helyszínen tüzet nyitott egymásra.

https://www.rt.com/news/452540-india-pakistan-hostilities-escalate/
https://www.thestar.com.my/news/world/2019/02/27/india-pakistan-trade-fire-in-kashmir-us-urges-calm-after-indian-airstrike/

Bár mindkét kormány azt jelentette nyilvánosan, hogy meg akarják oldani a feszültséget, a helyzet tovább fokozódhat és totális háborúvá alakulhat a nukleáris fegyverekkel rendelkező két nemzet között.

Ezért naponta végzett meditációt szervezünk 17:15-től (téli időszámítás szerint) Indiáért és Pakisztánért, hogy harmóniába hozzuk a kialakult helyzetet. A meditáció időpontja úgy lett kiválasztva, hogy minél több ember részt tudjon venni Indiában, Pakisztánban és Ázsia többi részén. Addig végezzük ezt a meditációt, amíg a kialakult helyzet békésen meg nem oldódik.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:


Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy békét és gyógyulást hozol az Indiában és Pakisztánban kialakult helyzetre és főleg a vitás kasmíri régióra.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényt, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva leereszkedik a testeden keresztül.

4. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény keresztüláramlik a szíveden, majd a kezeiden keresztül közvetlenül mindenkihez, aki érintett az India és Pakisztán között lévő konfliktusban és harmóniába hoz mindenkit és békét teremt. Hagyd, hogy ez a Fény továbbáramoljon és meggyógyítson minden konfliktust szerte a világon.

5. Kérd, hogy az Istennői jelenlét keresztüláramoljon a testeden.

6. Kérd, hogy az Istennői jelenlét irányítsa energiáit a békére és a harmóniára a kasmíri konfliktus minden megoldatlan helyzetében és mindenkire, aki ebben érintett. Majd hagyd, hogy ezek az energiák továbbáramoljanak és meggyógyítsanak minden konfliktust szerte a világon. Hagyd, hogy néhány percig ezek az energiák keresztüláramoljanak a szíveden, majd a kezeiden a kasmíri helyzetbe.

Az Istennő békét akar és béke lesz.

Ha vezettetést éreztek, Buddhikus Oszlopot is kialakíthattok Kasmír fölött a speciális Buddhikus Oszlop Meditáció során minden nap 17:00 órakor (téli időszámítás szerint). A Buddhikus Oszlop Meditáció instrukciói és vezetett változata az alábbi linken található:

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:


Javasoljuk, hogy ezt a legutóbbi fegyveres konfliktust a Sürgősségi Meditációhoz is adjuk hozzá, minden nap 15:00 órától (téli időszámítás szerint). Vizualizáljuk, hogy teljesen véget ér minden feszültség és a lehető leghamarabb békés megoldást érnek el.

A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja. hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések